Κ.Μορτόπουλος: “Πόσο ψηλά θα φθάσει η έρευνα για την τραγωδία στη Λιβύη μετά από τις μηνύσεις στρατιωτικών που επέζησαν”

Κ.Μορτόπουλος: “Πόσο ψηλά θα φθάσει η έρευνα για την τραγωδία στη Λιβύη μετά από τις μηνύσεις στρατιωτικών που επέζησαν”

14 Δεκεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:164
Μοίρασέ το

 

Μπορεί η έρευνα για την Λιβύη να φθάσει μέχρι και στον Α/ΓΕΕΘΑ μετά από τις μηνύσεις;

Λυπάμαι, αλλά δεν πιστεύω πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη…

Την παρακάτω κιουρία, θα την συμπεριλάβουν στην μήνυση;

Διαβάστε εδώ και εδώ το θέμα…

Αξίζει να θυμηθούμε και όσα είπε ο συνταγματάρχης ε.α. Ανδρέας Καλογερόπουλος… εδώ… 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μηνύσεις βόμβα για την τραγωδία της Λιβύης η οποία στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους, τρεις από τους οποίους ήταν στρατιωτικοί.

 

Εν ενεργεία στρατιωτικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση φιάσκο και επέζησαν στρέφονται δικαστικά «κατά παντός υπευθύνου».

 

Κι όπως φαίνεται δεν αποκλείεται αυτοί οι υπεύθυνοι να είναι πολύ ψηλά στην στρατιωτική ιεραρχία. Κι αυτό γιατί όπως εξηγεί ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μορτόπουλος που έχει αναλάβει την υπόθεση όλοι οι έχοντες την ευθύνη για την τραγωδία, «φορούν σήμερα στολή».

Ο κ.Μορτόπουλος προς το παρόν δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα και τον αριθμό των στρατιωτικών που προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, αλλά ακόμη και ένας να ήταν, το θέμα της απόδοσης ευθυνών ανοίγει για τα καλά και τίποτα δεν αποκλείει να φθάσει στην κορυφή της ιεραρχίας των ΕΔ, δηλαδή στον Α/ΓΕΕΘΑ.

Όλα αυτά θα κριθούν από τη δικαστική έρευνα για την οποία ο κ.Μορτόπουλος εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

 

 

Τα όσα αναφέρει ο κ.Μορτόπουλος για τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι απίστευτα, αποκαλυπτικά και εξοργιστικά. Πρόκειται για έγγραφα από τα οποία προκύπτει η επικίνδυνη προχειρότητα με την οποία έγινε η αποστολή που κατέληξε στην τραγωδία.

 

Μπορεί η έρευνα για την Λιβύη να φθάσει μέχρι και στον Α/ΓΕΕΘΑ μετά από τις μηνύσεις; Κ.Μορτόπουλος

 

Πηγή

 

Προβολές : 164


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα