Μανώλης Κοττάκης: Ο Μητσοτάκης έθεσε “Απαγορευτικό” στα ΜΜΕ για τους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη, με ποινή αποκλεισμού από διαφημιστική καμπάνια!

Μανώλης Κοττάκης: Ο Μητσοτάκης έθεσε “Απαγορευτικό” στα ΜΜΕ για τους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη, με ποινή αποκλεισμού από διαφημιστική καμπάνια!

11 Μαΐου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:882
Μοίρασέ το

 

 

Οι αληθινές ειδήσεις βρίσκονται σε όλα όσα παραλείπει να αναφέρει ο κύριος Μητσοτάκης ή προσπερνά στη συνέντευξή του.

Στα εξής δύο: στα Τέμπη και στον γάμο των ομοφύλοφιλων.

Έστω και μια ψήφος στο κόμμα του Μητσοτάκη, θα είναι μια συναίνεση  στην συγκάλυψη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, και συμφωνία στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ Ο … ΑΟΡΑΤΟΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΣ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ…

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ Η SINGULAR LOGIC…

ΑΠΟΧΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Απο τον Μανώλη Κοττάκη:

Η συνέντευξη ρουτίνας που έδωσε προχθές ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον διαδικτυακό τόπο που μετέδωσε το μονταρισμένο υλικό των Τεμπών (μαζί με έναν ακόμη ταυτοχρόνως) προσφέρεται για σχολιασμό. Οχι βεβαίως για όσα είπε σχετικά με την επανεκλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία, κατά τον κύριο Μητσοτάκη, ασκεί άψογα τα καθήκοντά της. Ακόμη και με υπερωρίες, προσθέτουμε εμείς.

Θα έρθει ο καιρός που η ανώτατη άρχων θα καταλάβει ότι η δήθεν διαβεβαίωση Μητσοτάκη στο πρόσωπό της ήταν σάλπισμα συσσιτίου προκειμένου αυτή να εκπληρώσει αγόγγυστα τα «υπεσχημένα» της στον πρωθυπουργό και μετά μην τον είδατε! («Γιεμ Μπουρουσού» σάλπιζαν οι αξιωματικοί του Οθωμανικού Στρατού όταν τα άλογα πεινούσαν και διψούσαν, με στόχο να τα ηρεμήσουν, να τα παραπλανήσουν).

 

Ούτε βεβαίως προσφέρεται για σχολιασμό για όσα απέφυγε να πει για την τρίτη θητεία με τη δολιχοδρομία ότι «Η Νέα Δημοκρατία θα διεκδικήσει την εξουσία», όχι ο ίδιος.

 

 

Ο πρωθυπουργός εργάζεται αυτήν την εποχή με βάση το αισιόδοξο σενάριο του 34% που θεωρεί ότι θα τον οδηγήσει σε ευρωπαϊκό αξίωμα, γι’ αυτό και το προσεχές διάστημα θα βαρεθούμε να διαβάζουμε και να παρακολουθούμε συνεντεύξεις του σε διεθνή μέσα που θα τονώνουν το ευρωπαϊκό του προφίλ. Τα ξένα μέσα ανακάλυψαν και αυτά πόσο νόστιμη είναι η… πέτσα στο αρνάκι του Πάσχα και κόπιασαν για μεζέ.

Οι αληθινές ειδήσεις βρίσκονται σε όλα όσα παραλείπει να αναφέρει ο κύριος Μητσοτάκης ή προσπερνά στη συνέντευξή του. Στα εξής δύο: στα Τέμπη και στον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Η απάντησή του για τα Τέμπη διήρκεσε ολίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις ο δημοσιογράφος τού επισήμανε ότι 4 στους 10 ψηφοφόρους της Ν.Δ. πιστεύουν ότι έγινε συγκάλυψη, ο πρωθυπουργός έκανε κάτι εκπληκτικό.

Ζήτησε περίπου από τον συνάδελφο του ιστόποπου που μετέδωσε το μονταρισμένο ηχογραφημένο υλικό να… αλλάξει συζήτηση!

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ζήτημα αυτό γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία στο ζήτημα των Τεμπών έχει κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα».

 

 

Συνολικά αφαιρουμένης μιας εξαγγελίας ο κύριος πρωθυπουργός αφιέρωσε μόλις 50 λέξεις για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Αν δε παρατηρήσει κανείς τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα, θα διαπιστώσει πως έχει πέσει γενικό απαγορευτικό στα ΜΜΕ επί ποινή αποκλεισμού τους από τη διαφημιστική καμπάνια του 1.500.000 ευρώ για την επιστολική ψήφο να μην φιλοξενούν συγγενείς θυμάτων, με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία Καρυστιανού. Η οποία, όπως φάνηκε και από το επεισόδιο με τον Δήμο Αθηναίων, θεωρείται persona non grata.

 

Τόσο πολύ «non», που πραγματικά όσοι είμαστε μυημένοι στον τρόπο λειτουργίας των ΜΜΕ να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια ακούγοντας τα επιχειρήματα του κυρίου πρωθυπουργού για την ελευθερία του Τύπου στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Αν έλεγε «ελευθερία του γύψου» θα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

 

Ακρως ενδιαφέρουσα ήταν όμως και η απάντηση του κυρίου πρωθυπουργού στην ερώτηση για τις σχέσεις του με την Εκκλησία.

Πρώτον, διότι δεν ανέφερε τη λέξη «ομοφυλόφιλος» ή και τη λέξη «γάμος» ούτε για αστείο.

Χαρακτήρισε τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης «επιλογή». Αορίστως.

Λες και ασχολείτο με τις «Ρυθμίσεις» του κινητού του.

«Επιλογή»!

Οποιος λέει άλλη λέξη, πιπέρι στο στόμα. Είναι εκτός γραμμής.

Δεύτερον, και σημαντικότερον, διότι ο πρωθυπουργός εν τη ρύμη του λόγου του αποκάλυψε τη συναλλαγή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να κερδίσει την πρόσκληση στο Δήλεσι (το οποίο έχει μείνει στην ιστορία από τις μεγάλες ληστείες που γίνονταν εκεί) και στη Μητρόπολη των Αθηνών τη Μεγάλη Πέμπτη.

 

Είπε συγκεκριμένα: «Εχω πάντα πολύ καλές σχέσεις, προσωπικές, με τον Αρχιεπίσκοπο. Υπάρχουν θεσμικά ζητήματα τα οποία αφορούν τις σχέσεις Εκκλησίας – Πολιτείας, τα οποία πρέπει και να ρυθμίσουμε».

 

Πράγματι. Οι ιερές μπίζνες για τις οποίες είχαν διαρρηχθεί «οι άριστες προσωπικές σχέσεις» πρωθυπουργού – Αρχιεπισκόπου είναι σοβαρά «θεσμικά ζητήματα». Μα, δεν κοκκινίζετε και οι δύο σας όταν τα λέτε αυτά;

 

 

Τα πλέον ενδιαφέροντα επί αυτών τα λένε, πάντως, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. μετά την επαφή τους με το εκλογικό σώμα και ιδιαιτέρως με τη βάση της Ν.Δ.

 

Εις εξ αυτών έλεγε σε βραδινή ομήγυρη προχθές: «Το νούμερο ένα θέμα που βρίσκουμε μπροστά μας καθημερινά είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων.

 

Ο κόσμος μας είναι προσωπικά εξοργισμένος με τον Μητσοτάκη. Οχι με τη Ν.Δ. Με τον Μητσοτάκη».

 

Μην πλανάσθε. Και ο κόσμος δεν χρειάζεται παραπάνω από 50 λέξεις για να εκφράσει τη δυσφορία του. Μπορεί και λιγότερες. Αρκούν.

 

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 882


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα