Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη» (Όπως και στο ΜΑΤΙ, ήταν περισσότερα από 104, αλλά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ)

Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη» (Όπως και στο ΜΑΤΙ, ήταν περισσότερα από 104, αλλά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ)

6 Ιουνίου, 2024 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:727
Μοίρασέ το

«Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA»

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι μας, σιώπησαν»

«Η Δικαιοσύνη, όσους είδαμε μπροστά μας, όχι δεν μας βοηθάει, αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

 

Είναι δυνατόν να περιμένετε ευαισθησία από πολιτικά πρόσωπα;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤ΄ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ…

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ;;;

Πάνω από το φέρετρο του οβριού έχυσε μαύρο δάκρυ η κατίνα…

ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΠΕΤΑΞΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ … ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΟ…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΑΠΑΙΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Αλλά ποιος νοιάστηκε για τους νεκρούς του Ματιού…

Τότε δεν είχε κτυπήσει την πόρτα μας ο εφιάλτης του θανάτου… ούτε το άδικο… τότε υπήρχε Ο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΡΙΖΑ…

ΤΟΤΕ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ…

ΕΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ;;;

ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…

 

 

Υ.Γ.2. Περιμένω μια φορά… έστω μια όταν αναφέρασαι στις ευθύνες που έχουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙ  ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΠΡΑΣ…

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…

ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ… 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΦΥΣΣΑΙΝΑΣ…

 

 

Υ.Γ. Γονατίζω σαν μάνα, σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος, στην απώλειά σου και στον θρήνο σου…

ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΠΡΑ – ΣΠΙΡΤΖΗ…

 

 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε την Πέμπτη στον Focus FM και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.

Αναφερόμενη στον αριθμό των θυμάτων του ομαδικού εγκλήματος δήλωσε: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι μας, σιώπησαν» επισήμανε η κα Καρυστιανού με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση των συγγενών των θυμάτων όπου είχαν προσκληθεί, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Σχολιάζοντας την στάση της Δικαιοσύνης τόνισε: «Η Δικαιοσύνη, όσους είδαμε μπροστά μας, όχι δεν μας βοηθάει, αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Πρόσθεσε, δε: «Ό,τι έχει βγει στην δημοσιότητα βγήκε από τους συγγενείς των θυμάτων».

Αναφέρθηκε, επίσης, στον αριθμό των θυμάτων λέγοντας: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Για τον πρωθυπουργό η Μαρία Καρυσταινού ανέφερε: «Ας πάει στον δικαστή ο κ. Μητσοτάκης τα στοιχεία που έχει ότι δεν έγινε μπάζωμα. Εργαλειοποιεί ο ίδιος το δυστύχημα των Τεμπών καθώς βρήκε τυχαία ένα άτομο και μίλησε, και παρουσιάζει παντού ότι μιλάει με συγγενείς των θυμάτων. Πρέπει να ντρέπεται».

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό


Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 727


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα