ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! Τα Ηνωμένα Έθνη έσβησαν αυτό το άρθρο που προαναγγέλλει “τα οφέλη της παγκόσμιας πείνας” από τον ιστότοπό τους αφότου έγινε viral!!! ““Οι ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” ΕΙΝΑΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ”

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!!! Τα Ηνωμένα Έθνη έσβησαν αυτό το άρθρο που προαναγγέλλει “τα οφέλη της παγκόσμιας πείνας” από τον ιστότοπό τους αφότου έγινε viral!!! ““Οι ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” ΕΙΝΑΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ”

7 Ιουλίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:702
Μοίρασέ το

 

 

 

Ολοένα αυξάνονται τα στοιχεία που συνεχίζουν να εμφανίζονται και που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, μια παγκόσμια κυβέρνηση και να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Για όσους από εμάς βρίσκονται ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

 

Μετάφραση blümlifee

Ολοένα αυξάνονται τα στοιχεία που συνεχίζουν να εμφανίζονται και που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, μια παγκόσμια κυβέρνηση και να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα ΑΡΘΡΟ του 2009 που δημοσιεύθηκε από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, το οποίο έχει πλέον αφαιρεθεί από τον ιστότοπό τους, ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΩΣ “ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ” και ως μέσο για την ενίσχυση της παγκόσμιας οικονομίας.

Η ΠΕΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, υποστηρίζει ο George Kent, καθηγητής στο τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Χαβάης, ο οποίος συνέταξε το έγγραφο του ΟΗΕ τον Νοέμβριο του 2021.

“Μερικές φορές μιλάμε για την πείνα στον κόσμο σαν να είναι μια μάστιγα που όλοι μας θέλουμε να δούμε να καταργείται, θεωρώντας την ως συγκρίσιμη με την πανώλη ή τα AIDS. Αλλά αυτή η αφελής άποψη μας εμποδίζει να καταλάβουμε τι προκαλεί και συντηρεί την πείνα.

Η ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ”. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) σημειώνει ο Kent.

“Πράγματι, είναι θεμελιώδης για τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας. Οι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ είναι ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, (!!!!!!!!!!!!!!!) ειδικά όπου υπάρχει ανάγκη για χειρωνακτική εργασία”.

Χωρίς την “απειλή της πείνας”, οι βασικές θέσεις εργασίας με χαμηλά αμειβόμενους θα έμεναν κενές, θα εμφανιζόταν έλλειψη εργατικού δυναμικού και η παγκόσμια οικονομία θα έπαυε να υπάρχει, συνεχίζει ο Kent.

“Εμείς στις ανεπτυγμένες χώρες βλέπουμε μερικές φορές φτωχούς ανθρώπους στην άκρη του δρόμου να κρατούν πινακίδες που λένε “Προτίθεμαι να δουλέψω για φαγητό”. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται για φαγητό. Κυρίως επειδή οι άνθρωποι χρειάζονται τροφή για να επιβιώσουν, εργάζονται τόσο σκληρά είτε για την παραγωγή τροφής για τον εαυτό τους σε παραγωγή βιοποριστικού επιπέδου είτε πουλώντας τις υπηρεσίες τους σε άλλους με αντάλλαγμα χρήματα. Πόσοι από εμάς θα πουλούσαν τις υπηρεσίες μας αν δεν υπήρχε η απειλή της πείνας;

“Το πιο σημαντικό, πόσοι από εμάς θα πουλούσαν τις υπηρεσίες μας τόσο φθηνά αν δεν υπήρχε η απειλή της πείνας; ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΤΗΝΑ, ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, κατέχουν εργοστάσια, μηχανές και γη, και ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΦΘΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ”.

(tweet: Jamie White: “Τα Ηνωμένα Έθνη έσβησαν άρθρο που χρονολογείται 13 χρόνια, με τίτλο “Τα οφέλη του παγκόσμιου λιμού” μερικά λεπτά αφότου δημοσίευσα σχετικό άρθρο. Ευτυχώς μια αρχειοθετημένη έκδοσή του μπορεί να βρεθεί εδώ: https://archive.ph/zKzzH )

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, οι υποθέσεις που αποδίδουν τη φτώχεια και τις χαμηλοαμειβόμενες θέσεις εργασίας στην πείνα είναι “ανοησίες”, επειδή τα άτομα που στερούνται τροφής έχουν ισχυρότερα κίνητρα για εργασία.

“Ποιός θα είχε δημιουργήσει τεράστιες επιχειρήσεις παραγωγής βιοκαυσίμων στη Βραζιλία αν δεν ήξερε ότι υπάρχουν χιλιάδες πεινασμένοι άνθρωποι που είναι αρκετά απελπισμένοι για να πάρουν τις απαίσιες δουλειές που θα πρόσφεραν;” ισχυρίζεται ο Kent.

“Ποιός θα έφτιαχνε κάθε είδους εργοστάσιο αν δεν ήξερε ότι πολλοί άνθρωποι θα ήταν διαθέσιμοι για να αναλάβουν τις θέσεις εργασίας με χαμηλούς μισθούς;”

“Μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας για την πείνα μιλάει για το πώς είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι τρέφονται καλά ώστε να είναι πιο παραγωγικοί. Αυτό είναι ανοησία. Κανείς δεν δουλεύει πιο σκληρά από τους πεινασμένους. Ναι, οι άνθρωποι που τρέφονται καλά έχουν μεγαλύτερη ικανότητα για παραγωγική σωματική δραστηριότητα, αλλά οι καλοθρεμένοι είναι πολύ λιγότερο πρόθυμοι να κάνουν αυτή τη δουλειά”.

“Οι ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” ΕΙΝΑΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ”, καταλήγει ο Kent :

“Η μη κυβερνητική οργάνωση “Free the Slaves” ορίζει τους σκλάβους ως άτομα που δεν επιτρέπεται να φύγουν από τη δουλειά τους. Υπολογίζει ότι υπάρχουν περίπου 27 εκατομμύρια σκλάβοι στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΑΤΕΣ-ΔΕΣΜΙΟΙ στη Νότια Ασία.

Ωστόσο, δεν περιλαμβάνουν άτομα που θα μπορούσαν να περιγραφούν ως σκλάβοι της πείνας, δηλαδή εκείνους που είναι ελεύθεροι να φύγουν από τη δουλειά τους αλλά δεν έχουν τίποτα καλύτερο να πάνε.

Ίσως οι περισσότεροι άνθρωποι που εργάζονται να είναι σκλάβοι της πείνας;

Για όσους από εμάς βρίσκονται ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ, Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Αν δεν υπήρχε πείνα στον κόσμο, ποιός θα όργωνε τα χωράφια; Ποιός θα μαζέψει τα λαχανικά μας; Ποιός θα εργαζόταν στα εργοστάσια λιπαντικών; Ποιός θα καθάριζε τις τουαλέτες μας; Θα έπρεπε να παράγουμε μόνοι μας την τροφή μας και να καθαρίζουμε τις τουαλέτες μας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΠΕΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: (διάρκεια 23:40)

Το παλιό άρθρο που συντάχθηκε πριν από περισσότερα μία δεκαετία αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο των Ηνωμένων Εθνών την Τετάρτη, ώρες αφότου έγινε viral.

Το “United Nation’s Chronicle” εξέδωσε στη συνέχεια μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι το άρθρο αποτελεί “σάτιρα”. (!!!!!!!!!!)

(tweet: Steve Milloy “Και ενώ τα Ηνωμένα Έθνη πιέζουν τον κόσμο να επενδύσει τρισεκατομμύρια σε απελπιστικά ανέντιμο στοίχημα για να αλλάξει ο καιρός, 7500 παιδιά πεθαίνουν κάθε ημέρα από την πείνα, σύμφωνα με την UNICEF. )

(UN Chronicle: “Αυτό το άρθρο παρουσιάστηκε στην “UN Chronicle” πριν από 14 χρόνια ως μια προσπάθεια σάτιρας (!!!!!!!!!!!!!) και ποτέ δεν εννοούσε να εκληφθεί κυριολεκτικά. Συνειδητοποιήσαμε τις αστοχίες του, ακόμη και ως σάτιρα, και το αφαιρέσαμε από τον ιστότοπό μας.”)

Μια έκθεση του 2020 που δημοσιεύτηκε από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η οποία περιγράφει ένα παγκοσμιοποιητικό σχέδιο για τον μετασχηματισμό του συστήματος τροφίμων που βρίσκεται σε εξέλιξη, άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τη Δευτέρα.

Το έγγραφο του Ιδρύματος Ροκφέλερ με τίτλο «”Επαναφορά του πίνακα: Συναντώντας την στιγμής για τον μετασχηματισμό του συστήματος τροφίμων των ΗΠΑ” υποστηρίζει ότι το σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ πρέπει να κατασχεθεί και να μεταμορφωθεί για να προωθηθεί η “κοινωνική δικαιοσύνη” και η “προστασία του περιβάλλοντος”.

Η έκθεση ζητά επίσης “πολλές αλλαγές σε πολιτικές, πρακτικές και κανόνες” για την τροποποίηση της προσφοράς τροφίμων στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής δεδομένων και της διαδικτυακής παρακολούθησης για την παρακολούθηση των διατροφικών συνηθειών των ανθρώπων.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 702


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα