ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΙΙΚΟ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ!!!

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ – ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΙΙΚΟ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΝ!!!

17 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:658
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω και … απολαμβάνω…

 

«Χαμογέλα» στο Μαξίμου για την επίθεση των FT στην Αλεξία Μπακογιάννη

Πώς για τον Κυριάκο, ακόμα και η κρίση γίνεται ευκαιρία

Αρκεί να δει κάποιος τους δυο τους πως κοιτάζονται, για να καταλάβει πως η αποκάλυψη  για την κόρη της Ντόρας με τον Ιταλό απατεώνα μαφιόζο καταζητούμενο (εδώ), ειναι δουλειά του Μητσοτάκη…

Ο Μητσοτάκης τελειώνει έναν έναν ολα τα “επικίνδυνα” μέλη της οικογένειας Μπακογιάννη, που θα μπορούσαν να του φάνε την εξουσια…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ…

Να περιμένουμε χτύπημα από την Ντόρα…

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…

ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Παραθέτω εκτός της πρώτης φωτογραφίας, και κάποιες σατυρικές φωτογραφίες των δυο “αδελφών”…εκτός από τα … χιουμοριστικά προσέξτε τα βλέματά τους και κυρίως το μίσος της Ντόρας για τον … γιό της…όλες από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Σαν βόμβα έσκασε στους κυβερνητικούς κύκλους η αποκάλυψη των Financial Times για την σχέση της Αλεξίας Μπακογιάννη με καταδικασμένο επιχειρηματία για διαφθορά και τις μπίζνες εκατομμυρίων με εμπλοκή εξωχώριων εταιρειών.

Λογικό είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα ανησυχίας και πανικού, ακόμα και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι άλλωστε πρωτοφανές για Έλληνα πρωθυπουργό, να παρουσιάζεται ως  «διεφθαρμένος μονάρχης», με δεύτερο στενό συγγενή του να γίνεται πάλι πρωτοσέλιδο σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της υφηλίου. Μόνο για ηγέτες επιπέδου Αμίν Νταντά έχουν γίνει παρόμοια αφιερώματα στο παρελθόν.

Και όμως, στον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Το αντίθετο μάλιστα. Στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον το συγκεκριμένο δημοσίευμα έφερε χαμόγελα.

Για την ακρίβεια, είναι ένα δημοσίευμα που εξυπηρετεί περίφημα τον τιτάνειο αγώνα του Κυριάκου να παραμείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια ακόμα, χωρίς να τεθεί θέμα διαδοχής του. Φαίνεται ότι ο Έλληνας Καίσαρας, ακολουθεί πιστά το παράδειγμα του τεράστιου ηγέτη της Ρώμης, του Νέρωνα. Αλίμονο, εάν κάποιος άνηκε στους πιθανούς κληρονόμους του!

Πράγματι, εάν κάποιος δει με ψυχρό μάτι το δημοσίευμα, θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ένα ασύμμετρο χτύπημα προς το έτερο σκέλος της «οικογένειας». Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που έσπευσαν να το αναπαράξουν ΜΜΕ τα οποία στηρίζουν φανατικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δεν θα πρέπει να απορήσουμε εάν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τεθεί έντεχνα το ερώτημα «πως είναι δυνατόν να παραμένει η Ντόρα Μπακογιάννη επικεφαλής στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας», έπειτα από τέτοιο δημοσίευμα…

 

Πηγή

Προβολές : 658


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα