Μετά τον νέο σεισμό... ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ HAARP;;; Ο ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

Μετά τον νέο σεισμό... ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ HAARP;;; Ο ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

28 Δεκεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,524
Μοίρασέ το

 

Έκτακτη σύγκληση επιτροπής εκτίμησης σεισμικού κινδύνου μετά τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στην Εύβοια – Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι;

Η επιτροπή θα εξετάσει τη σεισμική δραστηριότητα από το νέο ρήγμα στην περιοχή Ψαχνών -Χαλκίδος

 

Κι εγώ ρωτώ: ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ HAARP;;;

ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Και για να φρεσκάρω τη μνήμη:

Κατανόηση του H.A.A.R.P. και της Tρομακτικής του Δύναμης (ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

HAARP: Το μυστικό όπλο της νέας τάξης πραγμάτων που ελέγχει τον καιρό

Στις ΗΠΑ, δριμύτατο ψύχος και στην Ελλάδα σεισμοί και πυρκαγιές…

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ… ούτε ανεβάζουμε όλοι… ΚΑΖΑΜΙΕΣ της συμφοράς…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έκτακτη σύγκληση επιτροπής εκτίμησης σεισμικού κινδύνου μετά τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ στην Εύβοια – Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι;

Την έκτακτη σύγκληση της επιτροπής Σεισμικού Κινδύνου ανακοίνωσε ο Ευθύμης Λέκκας, μετά τον μεγάλο σεισμό 4,9 Ρίχτερ στα Ψαχνά Ευβοίας που ταρακούνησε και την Αττική νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το γεγονός ότι ο νέος σεισμός δεν προήλθε από το ήδη υπάρχον ρήγμα αλλά από νέο, σήμανε άμεσα «συναγερμό» στους επιστήμονες, όπου είναι πολύ επιφυλακτικοί για την σεισμική δραστηριότητα του νέου ρήγματος.

Ο Ευθύμης Λέκκας ανέφερε πως το νέο ρήγμα έχει τελείως διαφορετικό σεισμοτεκτονικό καθεστώς και ήδη μελετάται.

Μετά τα 4,9 Ρίχτερ ακολούθησε «χορός» μετασεισμών με τον μεγαλύτερο εξ’ αυτών σε μέγεθος να φθάνει τα 3,5 Ρίχτερ.

Από την πλευρά του, ο σεισμολόγος Κώστας Παπαζάχος συνέστησε προσοχή αλλά και ψυχραιμία, λέγοντας ότι το ρήγμα είναι γνωστό και ότι μπορεί να δώσει σεισμούς έως 6 ρίχτερ.

Η επιτροπή που συστάθηκε από τον Ε.Λέκκα απαρτίστηκε από επτά επιστήμονες και το πόρισμα δόθηκε ήδη στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χ.Στυλιανίδη.

Το αντικείμενο της επιτροπής ήταν η αξιολόγηση των προγνώσεων οι οποίες υποβάλλονται στον οργανισμό καθώς επίσης και οποιαδήποτε άλλη επιστημονική πληροφόρηση σχετικά με τη σεισμικότητα και η πρόταση προς την πολιτεία των ενδεικνυόμενων μέτρων, καθώς και σε περίπτωση σεισμικών διεγέρσεων, η αξιολόγηση των υφιστάμενων δεδομένων για τον προσδιορισμό της εξέλιξης της σεισμικής δράσης και η πρόταση προς την Πολιτεία των ενδεικνυόμενων ενεργειών.

Δείτε παρακάτω βίντεο τα οποία ανέβασαν χρήστες του Twitter και είναι από την στιγμή του σεισμού:

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,524


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα