Με την ευχή όλων των λαών της γης...

Με την ευχή όλων των λαών της γης...

30 Ιουνίου, 2024 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,106
Μοίρασέ το

Διαβάζω και σκέπτομαι… Προ των πυλών η κόλαση στη Μεσόγειο… και μακάρι να εξαφανιστεί το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ… αλλά πολύ φοβάμαι πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο του παγκόσμιου καρκινώματος…

 

 

Το Ιράν απειλεί με «εξαφανιστικό πόλεμο» εάν το Ισραήλ εισβάλει στον Λίβανο.

Και μόνο για τα εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιών που έχουν δολοφονήσει και ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΕΙ στο πέρασμα των αιώνων, αξίζει αυτό το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει έναν «εξαφανιστικό πόλεμο» εάν ξεκινήσει «πλήρης κλίμακας στρατιωτική επίθεση» κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο, προειδοποίησε την Παρασκευή η Μόνιμη Αποστολή του Ιράν στον ΟΗΕ.

Η ανακοίνωση έγινε στο Twitter .

«Αν και το Ιράν θεωρεί ως ψυχολογικό πόλεμο την προπαγάνδα του Σιωνιστικού καθεστώτος σχετικά με την πρόθεσή του να επιτεθεί στον Λίβανο, αν ξεκινήσει στρατιωτική επίθεση πλήρους κλίμακας, θα ακολουθήσει ένας εξοντωτικός πόλεμος. Όλες οι επιλογές, συμ. η πλήρης συμμετοχή όλων των Μετώπων της Αντίστασης είναι στο τραπέζι», αναφέρει η ανάρτηση.

Με τον όρο «όλα τα Μέτωπα Αντίστασης», το Ιράν δεν εννοεί μόνο τη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς, αλλά και τους αντάρτες Χούτι στην Υεμένη καθώς και άλλες ομάδες στη Συρία και το Ιράκ.

Η προειδοποίηση έρχεται καθώς οι εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ στον Λίβανο αυξάνονται. Το Ισραήλ επιτέθηκε σε ορισμένες θέσεις της Χεζμπολάχ την Παρασκευή ως απάντηση σε επίθεση κατά του βόρειου Ισραήλ.

Αμερικανός αξιωματούχος είπε στο Politico την Πέμπτη ότι ο κίνδυνος πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου είναι υψηλότερος από ό,τι ήταν εδώ και εβδομάδες. Ο αξιωματούχος είπε ότι μια μεγάλη επίθεση από οποιαδήποτε πλευρά θα μπορούσε να προκαλέσει πόλεμο, με «λίγη προειδοποίηση».

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα είπε πρόσφατα ότι «κανένα μέρος» στο Ισραήλ δεν θα απέφευγε επιθέσεις εάν ξεσπούσε πόλεμος και ότι η ομάδα θα πολεμούσε «χωρίς κανόνες» και «χωρίς ταβάνια». Απείλησε επίσης την Κύπρο, η οποία επέτρεψε στο Ισραήλ να χρησιμοποιήσει το έδαφός του για στρατιωτικές ασκήσεις, και φάνηκε να προτείνει ότι η Χεζμπολάχ θα στόχευε επίσης τις υπεράκτιες εξέδρες πετρελαίου του Ισραήλ.

Ο Νασράλα κατέστησε σαφές ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

«Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη Γάζα και είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν φοβόμαστε», είπε ο Νασράλα.

«Το αίτημά μας είναι σαφές: Πλήρης και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Γάζα».

Τον Απρίλιο, το Ιράν εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με πυραύλους και drone απευθείας στο Ισραήλ, δύο εβδομάδες αφότου το Ισραήλ σκότωσε αρκετούς ανώτερους αξιωματικούς του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν στη Δαμασκό της Συρίας.

Δεν υπήρξαν θάνατοι και μόνο ένας τραυματισμός ως αποτέλεσμα της ιρανικής επίθεσης.

infowars.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,106


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα