Να γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν τα RAPID TEST! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κύριοι υπερεγκέφαλοι που σκεφθήκατε αυτό το ρατσιστικό μέτρο!

Να γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν τα RAPID TEST! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κύριοι υπερεγκέφαλοι που σκεφθήκατε αυτό το ρατσιστικό μέτρο!

24 Αυγούστου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Να γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν τα RAPID TEST! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κύριοι υπερεγκέφαλοι που σκεφθήκατε αυτό το ρατσιστικό μέτρο!

 

H αλήθεια των αριθμών σκοτώνει τον παραλογισμό της κυβέρνησης.

Να γιατί δεν θα μπορούν να γίνουν τα RAPID TEST! ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κύριοι υπερεγκέφαλοι που σκεφθήκατε αυτό το ρατσιστικό μέτρο!

Ο παραλογισμός της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,  έχει “λογική” και βασικά απευθύνεται στους ανεμβολίαστους…

Προκειμένου να υφίστανται οι ανεμβολίαστοι όλη αυτή την ταλαιπωρία και το έξοδο, πολλοί θα προτιμήσουν να κάνουν το εμβόλιο.

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΤΑ 5.000.000 ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Σκεφθείτε μόνο πως και οι μπολιασμένοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται πως έγιναν ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ.

Σκεφθείτε πως τα τεστ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΑΤΗ!

    Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α !

 

Καλλιόπη Σουφλή

Με δεδομένο το ότι οι εμβολιασμένοι θα κάνουν υπερμετάδοση του ιού και θα φουντώσουν την πανδημία αφού τους αφήνει χύμα στο κύμα, πάμε να δούμε το ένα τεστ την εβδομάδα που θα πρέπει να κάνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και φοιτητές (δύο την εβδομάδα) σε εργαστήρια που υπεύθυνα θα δηλώνουν σε κάποια πλατφόρμα το αποτέλεσμα του RAPID TEST.

Oι ανεμβολίαστοι γενικά στην Ελλάδα είναι περίπου 5,5 εκατομμύρια

Από αυτούς, το 1,5 περίπου εκατομμύριο είναι ανήλικοι.

Τα 4 εκατομμύρια είναι φοιτητές, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.

Οι ανεμβολίαστοι συνταξιούχοι, είναι περίπου 0,5 εκατομμύρια. Έστω ότι χονδρικά έχουμε και 0,5 εκατομμύρια ανέργους.

Οπότε κάθε βδομάδα θα πρέπει να κάνουν RΑPID TEST 3 εκατομμύρια άτομα.

Αν τα άτομα αυτά ορισθεί να κάνουν το εργαστηριακό τεστ ανά 600.000 τη μέρα σε πενθήμερη βάση, θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν οι ιδιωτικές εργαστηριακές δομές έστω για 5 λεπτά (συλλογή στοιχείων και τεστ) για κάθε εξεταζόμενο που θα παραμένει στο χώρο τους τουλάχιστον 5 λεπτά, χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα του τέστ, το οποίο κάποιοι υπάλληλοι (ποιοί;;;) θα δηλώνουν σε μία ειδική πλατφόρμα (ποιά;;;;) η οποία θα στέλνει αυτόματα το αποτέλεσμα στον εργαζόμενο για να το δηλώσει στην εργασία του ή οι φοιτητές στον “πορτιέρη” του πανεπιστημίου.

Άρα 600.000 άτομαΧ 5 λεπτά= 3.000.000 λεπτά τη μέρα. Διαιρώντας με το 60 (λεπτά την ώρα) προκύπτουν 50.000 ώρες διαδικασίας ημερησίως.

Για να τελειώσει ο κάθε εργαζόμενος εγκαίρως το πρωί και να πάει στη δουλειά του, όλο αυτό θα πρέπει να γίνει κάθε πρωΐ σε δύο το πολύ ώρες.

Επομένως, χρειάζονται περίπου 25.000 εργαστηριακές δομές σε όλη την Ελλάδα για τα τεστ.

Aν κάποιοι επιλέγουν (και αν επιτραπεί) να πάνε και κατά τη διάρκεια ενός 4ώρου τα απογεύματα, τότε απαιτούνται περίπου 8.500 εργαστηριακές δομές.

ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ κύριοι υπερεγκέφαλοι που σκεφθήκατε αυτό το ρατσιστικό μέτρο, τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό χύμα στο κύμα, καθώς τους είπατε ότι δήθεν δεν έχουν καμία ανάγκη αφού δεν κολλάνε.

Και κολάνε και μεταδίδουν και πεθαίνουν και είναι ανεμβολίαστοι μετά το 6μηνο (περίπου)

Λοιπόν όταν βρείτε 25.000 εργαστήρια (ή έστω 8.500 εργαστήρια) στην Ελλάδα (στο χρυσό οδηγό είναι δηλωμένα 600) ειδοποιείστε μας να πάμε να κάνουμε τεστ.

ΒΑΣΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  1. Ελάχιστες δομές μπορούν κα κάνουν αυτή τη στιγμή RAPID TEST στην Ελλάδα.
  2. Κυκλοφορούν περίπου 2,5 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και έρχεται άγνωστος αριθμός από το Αφγανιστάν.

 

 

ΣΧΟΛΙΟ

Κάθε ενας που κάνει το τεστ θα απασχολεί τη δομή στην οποία το κάνει τουλάχιστον για 15 λεπτα, δειγματοληψία διενέργεια, καταχωρηση αποτελέσματος.
Αρα 3.000.000 Χ 15 = 45.000.000 άρα δια 60 λεπτα, 750.000 εργατοώρες τη βδομάδα διά 5 μέρες =150.000 εργατοώρες το 24ωρο, διά 8 ώρες = 37.500 εργαζόμενοι. Στα εργαστήρια??????????? χαχαχαχαχα

Πηγή

Προβολές : 1,321


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα