Νεκρή με στάμπα παιδοφιλίας! Η καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Νεκρή με στάμπα παιδοφιλίας! Η καταγγελία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την ψυχολόγο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

28 Μαΐου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,116
Μοίρασέ το

 

 

Η πρώτη καταγγελία κατά της αξιωματικού, η οποία ελέγχεται πως χορηγούσε εκθέσεις-μαϊμού σε μητέρες που έβγαζαν ακόμα και παιδόφιλους τους εν διαστάσει συζύγους τους

Πολλή ψυχική ανωμαλία έχει πέσει στην ΕΛ.ΑΣ…. τι στο διάολο… δεν ελέγχουν τι ψυχάκηδες προσλαμβάνουν;

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, μετά απ’ αυτά τα πρωτοφανή, την μεν ψυχολόγα του κώλου και της καταστροφής θα την έχωνε στη φυλακή για το υπόλοιπο του βίου της, γιατί κατάστρεψε κυρίως παιδικές ζωές, τις δε πουτάνες μάνες, (υπάρχει κι αυτό το είδος, όπως υπάρχουν και πατεράδες που αξίζουν θα τους αφαιρούσε δια παντος την γονική μέριμνα και θα απαγόρευε κάθε επαφή με τα παιδιά τους.

 

Όσο για τους εμπλεκόμενους δικηγόρους, θα τους αφαιρούσε δια παντός την άδεια λειτουργίας…

 

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ… αλλά στην Ελλάδα της απόλυτης σήψης, η πρώτη εγκληματική οργάνωση, είναι η δικαιοσύνη…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Βίος και πολιτεία η «ειδική» ψυχολόγος, αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και η οποία ελέγχεται πως χορηγούσε εκθέσεις-μαϊμού κατά παραγγελία δικηγορικών γραφείων και με… ενδιαφερόμενες μητέρες που, για να πετύχουν την επιμέλεια των παιδιών τους, δεν δίσταζαν να καταγγείλουν τους εν διαστάσει συζύγους τους για παιδοφιλία.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Η «Espresso» αποκαλύπτει σήμερα την πρώτη καταγγελία σε βάρος της, που έγινε στο μακρινό 2017, και η οποία δεν αφορά άμεσα τον πατέρα, αλλά, όπως υποστήριζε η νύφη, την πρώην πεθερά της και γιαγιά των παιδιών, ότι τάχα ασελγούσε στη μία απ’ τις δύο εγγονούλες της, που τότε ήταν 4,5 ετών. Και όμως η γιαγιά, παρά τα σαφή υπονοούμενα της προέδρου και τον βομβαρδισμό ερωτήσεων προς την αξιωματικό ψυχολόγο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε δύο χρόνια με αναστολή.

Η ψυχολόγος, όμως, επανήλθε αυτοπροσώπως και στο εφετείο, που επίσης η γιαγιά καταδικάστηκε σε επτά μήνες. Τη γιαγιά, ωστόσο, την έτρωγε το μαράζι και επέμενε για την αθωότητά της, με αποτέλεσμα ο Αρειος Πάγος, στον οποίο προσέφυγε, να θεωρήσει εσφαλμένη την κρίση των δικαστών, να διαγράψει παντελώς την ποινή καταδίκης και να αποφασίσει στις 21/5/2019 να γίνει νέα δίκη, αλλά με διαφορετική σαφώς σύνθεση απ’ τα προηγούμενα δικαστήρια. Μία δίκη που δεν έγινε ποτέ, όμως, καθώς η γιαγιά προσβλήθηκε από καρκίνο και έφυγε από τη ζωή έπειτα από επτά μήνες με αυτό το παράπονο.

Φάμπρικα

Η «ειδική» ψυχολόγος, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με το «κύρος» που είχε λόγω της ιδιότητάς της όλο αυτό το διάστημα είχε πετύχει να εργάζεται και ως «ιδιώτης» με ειδική άδεια που της είχε χορηγήσει -κατόπιν αιτήσεώς της- πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Στο βιογραφικό σημείωμα που προσκόμισε στο δικαστήριο κάνει αναλυτικά λόγο (σε 3ο ενικό) για τη σπουδαία της καριέρα στο αστυνομικό σώμα.

Με τέτοιου είδους «βεβαιώσεις-εκθέσεις» οι… ενδιαφερόμενες μητέρες πετύχαιναν έτσι το επιθυμητό αποτέλεσμα, όχι μόνο να στιγματίσουν και να αποξενώσουν τον πατέρα από τα παιδιά του, αλλά παράλληλα να εξασφαλίσουν και καλές διατροφές

 

Η αξιωματικός δούλευε «αυτόνομα» από το ιδιωτικό γραφείο της στους Αγίους Αναργύρους, αλλά συμπεριλαμβάνεται εν μέρει στη γνωστή λίστα με τους «16» πατεράδες, στην οποία, όμως, εμπλέκεται αποκλειστικά άλλη ψυχολόγος, που από τη Θεσσαλονίκη έκοβε και έραβε εκθέσεις για καταγγελλόμενα περιστατικά στην Αθήνα σε συνεργασία με συγκεκριμένα δικηγορικά γραφεία.

Το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται ότι σε δύο από τις «16» υποθέσεις δρα «συμβουλευτικά» και προς επίρρωση των όσων «ντοκουμέντων» αποκάλυπτε με τις αναφορές της η ιδιώτης από τη συμπρωτεύουσα, που επίσης ελέγχεται… Και το χειρότερο σε όλη αυτή τη «βιομηχανία» παραπλανητικών αναφορών είναι να μην μπορούν οι Αρχές και ξεχωρίσουν την ήρα από το σιτάρι. Αξιωματικός, με μακρά πορεία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μας ανέφερε: «Οι δικαστές, και παρά τις αμφιβολίες που διατύπωναν στις δίκες, υπό τον φόβο όμως και μόνο να τη… γλιτώσει και κάποιος κατηγορούμενος πατέρας που όντως ασελγούσε στο παιδί του, τιμωρούσαν συλλήβδην και τους υπόλοιπους κατηγορουμένους στις ξεχωριστές δίκες, αλλά με αντιδίκους μητέρες που εκπροσωπούνταν από τα ίδια και ίδια δικηγορικά γραφεία. Η υπηρεσία μας είναι αμείλικτη σε τέτοια αποτρόπαια περιστατικά, πριν από λίγες ημέρες από την ομάδα των “16 ” καταδικάστηκε πατέρας σε 13 χρόνια κάθειρξη, με αναστολή. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, είναι εξοργιστικό αυτό που συνέβαινε με την αξιωματικό ψυχολόγο, γιατί στην υπηρεσία μας την είχαμε όντως σε υπόληψη και ο λόγος της για εμάς είχε και εκ του νόμου πολύ μεγάλη βαρύτητα…».

Η ποινικολόγος Ελισάβετ Πούλιου, που εκπροσωπεί την οικογένεια της γιαγιάς, δήλωσε στην «Espresso»: «Τα παιδιά της εντολέως μου δεν θα την αφήσουν έτσι την υπόθεση με την αξιωματικό που τώρα διώκεται πειθαρχικά. Την είχαμε καταγγείλει πριν από επτά ολόκληρα χρόνια. Τη γιαγιά την έτρωγε αυτό το σαράκι, αρρώστησε… Πού ήταν οι Αρχές τόσα χρόνια; Εκτός των άλλων μυθευμάτων, η αξιωματικός δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταθέτει, γιατί είναι ψυχολόγος και ο νόμος είναι σαφής: Σε τέτοια περιστατικά μόνο ένας παιδοψυχίατρος έχει τέτοιο δικαίωμα να συντάσσει τόσο καθοριστικές εκθέσεις. Η νύφη κατηγόρησε εσκεμμένα τη γιαγιά για να κόψει παντελώς τους δεσμούς επικοινωνίας με τον εν διαστάσει σύζυγό της» καταλήγει η κυρία Πούλιου. Και όμως η σπουδαιότητα που είχε ο λόγος της αξιωματικού ψυχολόγου στις δικαστικές αίθουσες επισκίασε ακόμα και την αναλυτική αναφορά που κλήθηκε να κάνει για τη γιαγιά ο ανεξάρτητος δικαστικός πραγματογνώμονας Παναγιώτης Βουτυράκος.

Ο παιδοψυχίατρος, διευθυντής παραρτήματος του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής στον Πειραιά, αναφέρει επί λέξει τα εξής στις 2/1/2017: «Οι πουριτανικές αντιλήψεις της γιαγιάς, αλλά και τα συντηρητικά ήθη στην περιοχή της Μάνης δεν θα επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Πιθανόν εδώ να περιγράφεται το άτσαλο σκούπισμα των γεννητικών οργάνων στο μπάνιο στο σπίτι στον Πειραιά ή στις διακοπές στη θάλασσα στη Μάνη. Η όλη αφήγηση και παρουσίαση των γεγονότων επ’ ουδενί δεν παραπέμπει σε πράξη σεξουαλικής ικανοποίησης της γιαγιάς. Συμπέρασμα, δεν επιβεβαιώνεται σε κανένα σημείο η σεξουαλική κακοποίηση της Λαμπρινής από τη γιαγιά της. Οι πράξεις της γιαγιάς είχαν τον χαρακτήρα συνετισμού σε συμπεριφορές που δεν ήταν συνάδουσες με την ηθική (σ.σ.: χορευτικό λίκνισμα) ή καταστολή της ανυπακοής. Συνεπάγεται, δε, η απουσία κατάλληλης συμπεριφοράς προς το παιδί, με κινήσεις όπως τραβήγματα και τσιμπήματα στη γλουτιαία χώρα κι αλλού που αποτελούν παραβιάσεις, αλλά η αντιπαλότητα μεταξύ των οικογενειών ήδη δημιουργεί προβλήματα στη σχέση μεταξύ των παιδιών, δεδομένης της μερικής ή πλήρους ταύτισής του με τη μία ή την άλλη πλευρά της σύγκρουσης».

Από την άλλη, η «ειδική» ψυχολόγος που έκανε «σημαία» στο πρώτο ποινικό δικαστήριο την ιδιότητά της ως αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. καταθέτει: «Για τη γιαγιά υπάρχουν μεγάλη αναστάτωση, θυμός, ενόχληση σε όλους αυτούς τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που έχουν να κάνουν με τη γενετήσια αξιοπρέπεια της μικρής Λαμπρινής. Από το 2000 εργάζομαι ως ψυχολόγος και από το 2006 εργάζομαι και στην Αστυνομία. Ενώ τα παιδιά αγαπούν τα άλλα δύο αδερφάκια τους από τον δεύτερο γάμο της μαμάς, η γιαγιά υπονόμευε τη σχέση τους. Η Λαμπρινή αυθόρμητα ανέφερε ότι η γιαγιά τραβούσε τα γεννητικά της όργανα κι έξω από τα ρούχα στη θάλασσα και στο μπάνιο. Δεν έχω εξετάσει ποτέ τη γιαγιά και θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει προφίλ παιδοφιλίας, ωστόσο δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Μέχρι να γίνει ψυχιατρικός έλεγχος, δεν αποκλείω τίποτα».

Στις 19 Ιανουαρίου 2017 η αξιωματικός συντάσσει άλλη έκθεση ως ιδιώτης τεχνικός σύμβουλος της μητέρας των κοριτσιών. «Από το 2006 έως και σήμερα εργάζομαι στη Σχολή Αξιωματικών ως υπεύθυνη για την ψυχολογική υποστήριξη των δοκιμών υπαστυνόμων και του μόνιμου προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης, έχω διατεθεί στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ανηλίκων για την ψυχική κατάσταση των παιδιών στις περιπτώσεις καταγγελιών κακοποίησης και σεξουαλικής παραβιάσεις κ.λπ. Η Λαμπρινή αναφέρει ότι βλέπει τρομακτικά όνειρα, μήπως η πατρική γιαγιά ή και ο πατέρας της την πάρουνε από το σχολείο ή από τα αγγλικά της, το φροντιστήριο. Και τα δύο παιδιά (σ.σ.: Αγγελική, Λαμπρινή) αναφέρουν πως η γιαγιά και ο πατέρας τους υποστηρίζουν πως τα ετεροθαλή αδέλφια τους είναι “αρκουδάκια”, ενώ ο πατέρας τους “αρκούδος”. Η Αγγελική εκφράζει έντονο θυμό για την πατρική γιαγιά, καθώς υποστηρίζει πως βρίζει την αδελφή της Λαμπρινή, αποκολλώντας τη φίδι κολοβό. Η Λαμπρινή αναφέρεται και σε κάποιες συμπεριφορές της γιαγιάς εις βάρος της, που αφορούν την ενασχόληση με το σώμα της Λαμπρινής στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αναφέρει ότι αυτό την ενοχλούσε και ζητούσε από τη γιαγιά να σταματήσει. Εκφράζει, μάλιστα, τον φόβο ότι μπορεί να ματώσει και να χρειαστεί να πάνε στο νοσοκομείο…».

Σε αυτό το σημείο να τονιστεί πως, σύμφωνα με τα λεγόμενα της νύφης, χώρισε γιατί ο πρώτος σύζυγός της είχε εθισμό με τα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο, ενώ η πρώην πεθερά της «δηλητηρίαζε» τη σχέση των κοριτσιών με τα άλλα δύο ετεροθαλή αδελφάκια τους. Στην κατάθεσή της η γιαγιά ανέφερε: «Ποτέ δεν φέρθηκαν ανήθικα στα εγγόνια μου. Μία τσιμπιά έκανα στο παιδί και δεν το αρνούμαι. Το παιδί ενοχλήθηκε γιατί της το καλλιέργησε η μάνα της, στόχος της ήταν να μη βλέπουμε εμείς τα παιδιά. Το “πουτανολιλή” το είπα στην άλλη εγγγονούλα μου, γιατί έχει το όνομα της πρώην συμπεθέρας μου. Αυτή πήγαινε τα κοριτσάκια στο Αγκίστρι για μπάνιο κι εκεί ήταν ένας γυμνιστής και για να τον δει έλεγε στη μεγάλη, την Αγγελική, “κάνε, μωρή χαζή, άκρη να δω”, προφανώς γιατί της έκοβε το θέαμα… Αν είναι δυνατόν να με βγάλουν στα 60 μου ανώμαλη!» κατέληγε στην κατάθεσή της η γιαγιά, που στην πορεία αυτής της σφοδρής δικαστικής διαμάχης κατέληξε από καρκίνο.

 

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,116


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα