Ξεβράκωσέ τους, Τηλέμαχε... μπας και ξυπνήσει το πόπολο...

Ξεβράκωσέ τους, Τηλέμαχε... μπας και ξυπνήσει το πόπολο...

2 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:655
Μοίρασέ το

 

Σήμερα που το τέρας που έτρεφαν στράφηκε εναντίον τους, τα θλιβερά ρετάλια του σημιτισμού κλαψουρίζουν για την ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα!

Είναι πιο αναξιόπιστοι και από τον Κούλη όταν μας λέει ότι δεν είχε ιδέα για τις υποκλοπές.

 

Έτσι μπράβο, να ξεβρακώνονται τα ΣΗΜΙΤΟΡΕΤΑΛΙΑ, μπας κι αυτό το αποχαυνωμένο πόπολο που έχει μνήμη χρυσόψαρου, ξυπνήσει από τον βαθύ του ύπνο… 

Τα ΣΗΜΙΤΟΡΕΤΑΛΙΑ, θα έπρεπε να έχουν κρεμαστεί προ πολλού, αλλά τι να πεις με την απάθεια και την αδιαφορία του ελληνόφωνου λαού, που μασκοφοριέται και ετοιμάζεται να ξαναψηφίσει ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι πασοκογενείς εκσυγχρονιστές , που μέχρι χθες στήριζαν με φανατισμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη και σήμερα στρέφονται εναντίον της λόγω της υπόθεσης των υποκλοπών, ξύπνησαν ξαφνικά και ανακάλυψαν ότι τα ελληνικά ΜΜΕ ελέγχονται ολοκληρωτικά από την κυβέρνηση και κάνουν ό,τι μπορούν για να κουκουλώσουν το σκάνδαλο.
Όμως όλοι αυτοί οι άθλιοι υποκριτές που σήμερα ανησυχούν τόσο για την κατάσταση του Τύπου στην χώρα μας, σε ποια χώρα ζούσαν άραγε τα τελευταία τρία χρόνια που τα ελληνικά ΜΜΕ έχουν μετατραπεί σε γραφεία Τύπου της κυβέρνησης;
Όλοι μας θυμόμαστε ότι δεν είχαν δείξει την παραμικρή ενόχληση την εποχή της λίστας Πέτσα, όταν όλοι οι δημοσιογράφοι υμνούσαν τις αποτυχημένες και ανελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές των λοκντάουν και του υποχρεωτικού εμβολιασμού και με μια φωνή εξευτέλιζαν και περιθωριοποιούσαν οποιονδήποτε αντιδρούσε.
Μάλιστα ήταν οι πρώτοι που έσερναν τον χορό των επιθέσεων και χαρακτήριζαν “συνωμοσιολόγους” και “ψεκασμένους” όσους λέγαμε ότι μεγαλύτερο πλουραλισμό απόψεων βρίσκεις στην Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν παρά στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Βλέπετε, τότε η δουλικότητα του ελληνικού Τύπου ήταν καλή στα μάτια τους γιατί εξυπηρετούσε την ατζέντα τους.
Σήμερα που το τέρας που έτρεφαν στράφηκε εναντίον τους, τα θλιβερά ρετάλια του σημιτισμού κλαψουρίζουν για την ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα!
Είναι πιο αναξιόπιστοι και από τον Κούλη όταν μας λέει ότι δεν είχε ιδέα για τις υποκλοπές.

 

Πηγή

Προβολές : 655


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα