Ξυπνήστε μωρέ, γιατί αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν έχει προηγούμενο!!! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ;;;

15 Αυγούστου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Έκλεισαν εχθές, ακριβώς επτά χρόνια από τότε που ψηφίστηκε από τη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο. 

Ήταν 14 Αυγούστου 2015 και η Παναγιά η Μεγαλόχαρη δεν μας έκανε τη… χάρη να ξαποστείλει τους ανθρώπους που γονάτισαν τη χώρα. 

Να θυμίσουμε ότι το μνημόνιο αυτό ψηφίστηκε με το πιστόλι στον κρόταφο και από τα άλλα κόμματα διότι η κυβέρνηση Τσίπρα είχε καταφέρει να οδηγήσει την οικονομία ένα βήμα από την έξοδο από το ευρώ.

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ… ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ…
ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ, ΜΕ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ!

Αν υπήρχε δυνατός λαός, που να αγαπάει την Πατρίδα, σήμερα θα έπαιζε μπάλα με τα γαμημένα τα κεφάλια σας και τα βρωμερά κορμιά σας, θα τα έτρωγαν τα σκουλίκια…

Θα ‘ρθει όμως κι αυτή η ευλογημένη ώρα… και ο πέλεκυς, θα πέσει βαρύς στα κεφάλια σας και στους απογόνους σας… ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή*

Υ.Γ.1. Έρχονται εκλογές… Ο Τσίπρας, διεκδικεί και πάλι την κυβερνητική εξουσία…
Και το Μητσοτάκη θα την ξαναδιεκδικήσει…
Και έρχεται και το … Ανδρουλάτσι… ο νέος γιδοβοσκός…
Και πάλι το ηλίθιο πόπολο θα τρέξει να ξαναψηφίσει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.
Υ.Γ. 2. Κι είχαμε και την Ζωή, δυο μέρες μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου, να καλεί τον λαό να ψηφίσει … αυτή την κυβέρνηση…
Την Γεωργαντά, ντε…

Οι επέτειοι είναι για να μας θυμίζουν και τα καλά και τα κακά. Αυτές, όμως, που αφορούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι για να μας θυμίζουν τα εγκλήματα της Αριστεράς όταν κυβερνούσε και το ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
Πέρασαν ακριβώς επτά χρόνια από τότε που ψηφίστηκε από τη Βουλή το τρίτο Μνημόνιο. 

Ήταν 14 Αυγούστου 2015 και η Παναγιά η Μεγαλόχαρη δεν μας έκανε τη… χάρη να ξαποστείλει τους ανθρώπους που γονάτισαν τη χώρα. 

Να θυμίσουμε ότι το μνημόνιο αυτό ψηφίστηκε με το πιστόλι στον κρόταφο και από τα άλλα κόμματα διότι η κυβέρνηση Τσίπρα είχε καταφέρει να οδηγήσει την οικονομία ένα βήμα από την έξοδο από το ευρώ.

Εκείνο το τρίτο μνημόνιο, η συμφωνία με την οποία υποτίθεται ότι θα βγαίναμε από την κρίση, έγινε κιόλας επτά ετών και ο απολογισμός που γίνεται δείχνει ότι όχι μόνο δεν άλλαξε τη ζωή μας αλλά την χειροτέρευσε επειδή η κυβέρνηση στάθηκε ανίκανη.

Τα δύο αυτά χρόνια έγιναν τόσα πολλά λάθη που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε σάκο του μποξ για τους ξένους.

Ο Τσίπρας και η εγκληματική συμμορία του μας οδήγησαν ουσιαστικά και στο πρόσφατο άτυπο τέταρτο μνημόνιο αλλά χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς λύση για το χρέος ενώ οδεύουμε σε ένα πέμπτο του χρόνου το καλοκαίρι.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία τα οποία δεν είναι στημένα από το Μαξίμου ή τον υπουργό Διαστήματος.

Οι εξαγωγές παραμένουν σε αξία χαµηλότερες κατά 4 δισ. ευρώ σε σχέση µε τα επίπεδα του 2015 σύµφωνα µε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (σ.σ. τα τελευταία στοιχεία φτάνουν έως και το 1ο τρίµηνο του 2017).

Οι επενδύσεις (οι οποίες είχαν ήδη εξαερωθεί αφού βρισκόντουσαν σε επίπεδα πάνω των 50 δισ. ευρώ προ κρίσης) µειώθηκαν την τελευταία 2ετία κατά 1,2 δισ. ευρώ.

Το ΑΕΠ, σύµφωνα µε τα ίδια στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σηµειώνει απώλειες 1,3 δισ. ευρώ σε σχέση µε το 2015 και η κατανάλωση είναι µειωµένη κατά 1,2 δισ. ευρώ.

Η αύξηση στο εισόδηµα εξαρτηµένης εργασίας την τελευταία διετία είναι µόνο 699 εκατ. ευρώ, παρ’ ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι επιδοματική.

Το ποσοστό ανεργίας (στο 21,7% τον Ιούνιο του 2017) παραµένει, όπως ανακοίνωσε την προηγούµενη Πέµπτη η Κοµισιόν, στα υψηλότερα επίπεδα στην Ε.Ε., όταν ο µέσος όρος στα κράτη υποχώρησε στο 9,1%. Και η κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί δημιουργεί θέσεις εργασίας των 400 ευρώ και της ημιαπασχόλησης.

Την τελευταία διετία τα λουκέτα στην αγορά έφτασαν σε 64.182 λόγω της απίστευτης φορολόγησης των επιχειρηματιών.

Συνολικά οι φόροι και εισφορές έχουν αυξηθεί την τελευταία διετία κατά 4,7 δισ. ευρώ, ενώ η αύξηση των εισφορών έφτασε στο 1,3 δισ. ευρώ.

Στα 3,4 δισ. ευρώ υπολογίζεται η αύξηση της φορολογικής επιβάρυνσης µε το µεγαλύτερο µερίδιο να πληρώνουν οι επιχειρηµατίες: οι φόροι στην παραγωγή και στις εισαγωγές αυξήθηκαν κατά 2,3 δισ. ευρώ, ενώ κατά 1,1 δισ. ευρώ υπολογίζεται ότι αυξήθηκαν οι φόροι εισοδήµατος, πλούτου και άλλων κατηγοριών.

Μαζί µε τα 6,5 δισ. ευρώ των παρεµβάσεων (2018-2021) που θεσπίστηκαν τον προηγούµενο Μάιο, η συνολική αξία των µέτρων του 3ου Μνηµονίου φτάνει στα 16,7 δισ. ευρώ σύµφωνα µε στοιχεία της Επιτροπής και του ΥΠΟΙΚ.


Περιλαµβάνουν 3,2 δισ. ευρώ της συµφωνίας του 2015, ακόµη 5,6 δισ. ευρώ που συµφωνήθηκαν πέρυσι αλλά και µέτρα αξίας 1,4 δισ. ευρώ του 2016 ως μαξιλάρι ασφαλείας.

Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να υλοποιήσει 367 προαπαιτούμενα από το 2015 και οι δανειστές ζητούν κι άλλα ακόμη.

Τι να πούμε βεβαίως για τη μείωση των καταθέσεων, για την εκτίναξη στα 106 δις ευρώ των κόκκινων δανείων, για το εντυπωσιακό ποσό των 95 δις ευρώ που χρωστάνε οι Έλληνες σε φόρους.

Τι να πούμε για το γεγονός ότι έχει διαλυθεί την τελευταία διετία η κοινωνική ασφάλιση, τα χρέη στον ΕΦΚΑ αυξάνονται δραματικά ενώ πάνω από 100 χιλιάδες μπλοκάκια έκλεισαν γιατί δεν μπορούσαν να αντέξουν τη λαίλαπα του Κατρούγκαλου.


Αυτό είναι λοιπόν το success story της κυβέρνησης Τσίπρα; 

Γι’ αυτό ψηφίσαμε το μνημόνιο του 2015; 

Και γιατί δεν μας άρεσε όπως ήταν η Ελλάδα το 2014, όπως την παρέλαβε ο Τσίπρας από τον Σαμαρά και μας αρέσουν όλα αυτά τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν;


Αυτή τη επταετία συνετελέσθη ένα πραγματικό έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο. 
Όχι μόνο γιατί ήταν οικονομικό αλλά γιατί ήταν και βαθύτατα πολιτικό. 

Ο κόσμος επέλεξε τον τρόπο της Αριστεράς κι όχι μόνο δεν δικαιώθηκε αλλά είναι συμμέτοχος στην τεράστια καταστροφή που ζούμε. 
Μέχρι πότε όμως θα πληρώνουμε όλοι ένα.. στιγμιαίο λάθος;
Η Μεγαλόχαρη θα πρέπει να ασχοληθεί με την Ελλάδα αυτή τη φορά. Δεν είναι καλό να την μπλέκουμε όμως χρειάζεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διώξουμε τους εγκληματίες που μας κυβερνούν.

Πηγή

 

* Το άρθρο είχε γραφτεί το 2017 και αναρτήθηκε στο antinews, αλλά το κατέβασαν…, γιατί ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (εδώ)

 

Προβολές : 1,109


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα