«Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν!» – Οι τουρκικές προετοιμασίες επίθεσης και ο σκοτεινός ρόλος των ΗΠΑ

«Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν!» – Οι τουρκικές προετοιμασίες επίθεσης και ο σκοτεινός ρόλος των ΗΠΑ

15 Μαΐου, 2024 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:983
Μοίρασέ το

 

Αποκαλυπτικό άρθρο για το πώς και γιατί η «γαλάζια πατρίδα» έφτασε να είναι κάτι περισσότερο από ένα εφιαλτικό σύνθημα χάρη στα στρατηγικά «παιχνίδια» του Ερντογάν

Όταν ο ελάχιστος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  αριθμητικά ΛΑΟΣ, (καθώς στην πλειοψηφία του πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ), συνειδητοποιήσει πως βρισκόμαστε σε ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ακριβώς λόγω του ότι δεν είμαστε εννιά εκατομμύρια, αλλά το πολύ 1,5 με 2 εκατομμύρια (τα υπόλοιπα είναι μπασταρδεμένα αλβανά, πακιστανά, και ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους) θα σοκαριστεί, γιατί θα έχει να παλέψει έστω και για λίγες μέρες, με έναν αριθμητικά στρατό δεκάδων εκατομμυρίων…

Παράλληλα, θα συνειδητοποιήσει πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ… ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑ.

Δεν ξέρω τι μπορεί να σώσει την Ελλάδα από τους τουρκαλάδες που στην ουσία τους, είναι στην πλειοψηφία τους χάζαροι… δηλαδή, εβραίοι… Όπως είναι και ο Ερντογάν…

ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ…

ΜΑΚΑΡΙ…

ΕΜΕΙΣ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… 

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΚΟΛΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το αμερικανικό διαδικτυακό περιοδικό CounterPunch και ο Ευάγγελος Βαλλιανάτος* γράφουν για τα ελληνοτουρκικά, επικρίνουν την επεκτατική και προπαγανδιστική «γαλάζια πατρίδα» και αναλύουν το επιθετικό δόγμα του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστηρίζεται κρυφά και φανερά από τους «συμμάχους» της Ελλάδας, οι οποίοι την υπονομεύουν.

Ο αρθρογράφος παροτρύνει τους Έλληνες «να ξυπνήσουν», να «αγνοήσουν τις αμερικανικές συμβουλές» και να λάβουν «σοβαρά υπόψη την τουρκική απειλή», καθώς όπως χαρακτηριστικά γράφει, «Αμερική και Τουρκία υπονομεύουν την Ελλάδα».

Καλεί σε ένωση δυνάμεων με την Κύπρο, τους Κούρδους, τους Αρμένιους και προτείνει η Ελλάδα να δει και πέρα από το NATO, καταλήγοντας: «Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν την δύναμη, τίποτα άλλο. Μια ενωμένη και δυνατή Ελλάδα μπορεί να τακτοποιήσει την Τουρκία»!

  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Ευάγγελου Βαλλιανάτου με τίτλο «Η Γαλάζια Πατρίδα της Τουρκίας απειλεί με πόλεμο κατά της Ελλάδας» (μετάφραση newsbreak.gr):

Άκουσα την έκφραση «γαλάζια πατρίδα» στην ενδιαφέρουσα περίληψη των διεθνών καθημερινών ειδήσεων του Έλληνα εκδότη/εκφωνητή Σάββα Καλεντερίδη. Πρόκειται για έναν Έλληνα πρώην στρατιωτικό, ειδικό σε στρατηγικές μελέτες και θέματα της Τουρκίας. Έχει γίνει ένας ενεργητικός, εύγλωττος και γνωστός κριτικός της Τουρκίας. Επιπλέον, εγείρει βαθιά ερωτήματα γιατί η ελληνική κυβέρνηση ανέχεται τις επιθετικές και επικίνδυνες ανθελληνικές πολιτικές της Τουρκίας.

Ο νέος Τούρκος Σουλτάνος

Τα τελευταία 20 χρόνια, ο πονηρός ισλαμιστής ηγέτης της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εμπαίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις εξαρτήσεις τους από το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας και τη Ρωσία εναντίον του ΝΑΤΟϊκού εχθρού της.

Ο Ερντογάν προσπαθεί να αναβιώσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία χειραγωγούσε επίσης τις χριστιανικές ευρωπαϊκές «μεγάλες δυνάμεις», τη Γαλλία, τη Ρωσία και την Αγγλία. Η «γαλάζια πατρίδα» του Ερντογάν είναι κάτι περισσότερο από ένα σλόγκαν.

Το 2019, η ελληνική κυβέρνηση διαμαρτυρήθηκε ότι η τουρκική πολιτική πίσω από τη γαλάζια πατρίδα απειλούσε το μισό Αιγαίο και αρκετά μεγάλα ελληνικά νησιά.

Αλλά ο άσος στο βιβλίο στρατηγικής του Ερντογάν είναι το μίσος της Αμερικής για τη Ρωσία. Πρέπει να είπε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ/Λευκό Οίκο ότι αν δεν μπορέσει να αποσπάσει ολόκληρο το Αιγαίο ή, τουλάχιστον, τη μισή Ανατολική Μεσόγειο από την ελληνική κυριαρχία, θα βγάλει τη χώρα του από το ΝΑΤΟ και θα ενταχθεί στη Ρωσία.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μάλλον του έδωσε το πράσινο φως, εκτός από το να μην ξεκινήσει πόλεμο κατά της Ελλάδας.

Η «γαλάζια πατρίδα» περιλαμβάνει το μισό Αιγαίο και τα μεγαλύτερα ελληνικά νησιά κοντά στις τουρκικές ακτές: τη Σαμοθράκη, τη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο και τη Ρόδο.

Χάρτης της «γαλάζιας πατρίδας» της Τουρκίας. Χάρτης του Cihat Tayci. Απεικονίζει το μισό Αιγαίο και το μισό της Μαύρης Θάλασσας υπό τουρκική κυριαρχία. Βικιπαίδεια

Η διεκδίκηση αυτού του ελληνικού εδάφους είναι πιθανή αιτία πολέμου. Με εξαίρεση τα νησιά Ίμβρος και Τένεδος, η Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 παραχώρησε στην Ελλάδα όλα τα νησιά του Αιγαίου που απείχαν πέραν των 3 μιλίων από τις μικρασιατικές ακτές της Τουρκίας.

Αυτό σημαίνει ότι η κυριαρχία της Τουρκίας στο Αιγαίο δεν εκτείνεται πέρα από τα 3 μίλια από τις ακτές της. Επομένως, η συζήτηση του Ερντογάν και άλλων Τούρκων αξιωματούχων για μια «γαλάζια πατρίδα» είναι προπαγάνδα και παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

Ωστόσο, το αίτημα της Τουρκίας για μια «γαλάζια πατρίδα» είναι πρωτίστως μια προσπάθεια εκμετάλλευσης και λεηλασίας των ελληνικών υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο.

Το εφιαλτικό σύνθημα, «γαλάζια πατρίδα», μαγειρεμένο εξ ολοκλήρου από προηγούμενες αυτοκρατορικές κτήσεις, αναδεικνύει μια αναδυόμενη ισλαμική Τουρκία γεμάτη ύβρη και μεγαλομανία.

Ο Ερντογάν φαντασιώνεται τα όνειρα ενός Σουλτάνου που βασιλεύει σε μια παγκόσμια δύναμη. Τέτοιες φιλοδοξίες αντικατοπτρίζουν «δύσκολα νερά μπροστά». Αναπόφευκτα θα συγκρουστούν με τα στρατηγικά συμφέροντα της Ελλάδας, της Αμερικής και του ΝΑΤΟ.

Αμερική και Τουρκία υπονομεύουν την Ελλάδα

Η πιθανή συνωμοσία της Αμερικής με την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας χρονολογείται από το 1955 όταν, σε συνεργασία με την Αγγλία, δικαιολόγησε ένα φαύλο τουρκικό κυβερνητικό πογκρόμ κατά των ελληνικών επιχειρήσεων στην Κωνσταντινούπολη.

Το 1964, ο Πρόεδρος Λίντον Τζόνσον έκανε την «προσφορά» της Τουρκίας, η οποία τότε ζήτησε το μισό ελληνικό νησί της Κύπρου για να παραμείνει στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος Τζόνσον, που ήδη πολεμούσε έναν πόλεμο που δεν είχε κερδίσει (του Βιετνάμ), διέταξε και απείλησε την Ελλάδα να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο.

Και για να διευκολυνθεί αυτή η επαίσχυντη κίνηση, οι ΗΠΑ ενθάρρυναν ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα. Η στρατιωτική κυβέρνηση της Αθήνας απέσυρε τα στρατεύματά της από την Κύπρο για να διευκολύνει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Το 1974, οι Τούρκοι έκαναν την εισβολή στην Κύπρο και πενήντα χρόνια αργότερα, το 2024, εξακολουθούν να καταλαμβάνουν περίπου το 40% της βόρειας Κύπρου.

Αυτή η επιθετικότητα, που υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, είναι που τροφοδοτεί τις στρατηγικές φιλοδοξίες του Ερντογάν για μια «γαλάζια πατρίδα».

Ο πόλεμος που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ κατά της Ρωσίας μέσω του κράτους πληρεξουσίου της Ουκρανίας, ήρθε ως θεϊκό δώρο στον Ερντογάν. Για άλλη μια φορά, οι χριστιανικές χώρες έκαναν πόλεμο μεταξύ τους. Για άλλη μια φορά ο νέος σουλτάνος Ερντογάν ζήτησε το παράλογο με κάθε κόστος.

Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανόητη ιδέα του ότι θυσιάζοντας την Ουκρανία, θα νικούσε ή, τουλάχιστον, θα αποδυνάμωνε τη Ρωσία. Όμως ο Ερντογάν απαίτησε το μισό ελληνικό Αιγαίο.

Και από την ανοιχτή επιθετικότητα και προπαγάνδα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, είναι σαφές ότι ο Ερντογάν επιβραβεύτηκε από τον Μπάιντεν.

Η Τουρκία ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Ελλάδα

Σαν επιχειρηματική συμφωνία, οι εγκεκριμένες από τις ΗΠΑ εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας ξεκίνησαν με μια επίσκεψη δημοσίων σχέσεων του Ερντογάν στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου 2023, όπου ο ίδιος και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπέγραψαν τη «διακήρυξη της Αθήνας για τις σχέσεις καλής γειτονίας» σχεδιασμένη για να καλύψει τις θανατηφόρες εντάσεις μεταξύ των δύο «συμμάχων» του ΝΑΤΟ.

Ο Μητσοτάκης ανταποδίδει τη χάρη και στις αρχές Μαΐου του 2024, θα επισκεφθεί (σ.σ. το άρθρο γράφτηκε πριν την επίσκεψη) την Άγκυρα για άλλη μια ανούσια συνάντηση. Εν τω μεταξύ, κατά τις συνομιλίες του Μητσοτάκη με τον Ερντογάν, ο τουρκικός στρατός εξασκούσε το πώς να καταλάβει το Αιγαίο, τον εφιάλτη της «γαλάζιας πατρίδας» του Ερντογάν και του τουρκικού κατεστημένου.

Επιπλέον, ο Ερντογάν έκανε τζαμί την παλιά Ορθόδοξη Χριστιανική Μονή της Χώρας στην Κωνσταντινούπολη. Αναρωτιέται κανείς πώς ο Μητσοτάκης ανέχτηκε τέτοιους εξευτελισμούς: να χαιρετάει τον εχθρό της χώρας του.

Η Τουρκία, άλλωστε, ήταν υπεύθυνη για γενοκτονίες κατά του ελληνικού πληθυσμού της Τουρκίας. Ένα εκατομμύριο Έλληνες που ζούσαν στην Τουρκία έχασαν τη ζωή τους στις αρχές του εικοστού αιώνα. Ακόμη περισσότερο από αυτές τις θηριωδίες, οι Οθωμανοί Τούρκοι καταπίεσαν και τυραννούσαν την Ελλάδα για περίπου 400 χρόνια.

Εξάλλου, ο Ερντογάν σχεδιάζει να αρπάξει το μισό Αιγαίο από την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι μυστικό. Το τουρκικό υπουργείο Παιδείας διδάσκει εκατομμύρια παιδιά και μαθητές για τη «γαλάζια πατρίδα» της Τουρκίας.

Οι στρατιωτικοί ακόλουθοι των χωρών του ΝΑΤΟ παρακολουθούν τις στρατιωτικές ασκήσεις της Τουρκίας για το πώς να καταλάβει τη «γαλάζια πατρίδα» στο Αιγαίο.

Κι όμως κανείς δεν διαμαρτύρεται για μια τόσο κατάφωρη επιθετικότητα μιας χώρας του ΝΑΤΟ, της Τουρκίας, εναντίον μιας άλλης χώρας του ΝΑΤΟ, της Ελλάδας. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι ηγέτες του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να πείσουν την Ελλάδα να αφοπλιστεί και να στείλει τα αμυντικά της όπλα στην Ουκρανία.

Αυτή η «φιλική» εχθρότητα δεν διαφέρει πολύ από την υποστήριξη των ΗΠΑ στην ανατροπή της ελληνικής κυβέρνησης το 1967, έτσι ώστε η στρατιωτική κυβέρνηση να αφοπλίσει την Κύπρο για την ευκολία της εισβολής της Τουρκίας το 1974 σε αυτό το σπουδαίο ελληνικό νησί.

Ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη αδιαφορούν για την 50ετή κατοχή σχεδόν της μισής Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα. Το ελληνικό τμήμα της Κύπρου, η Κυπριακή Δημοκρατία, είναι μέλος τόσο της ΕΕ όσο και του ΟΗΕ.

Επίλογος

Οι Έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν.

Περιτριγυρίζονται από όχι και τόσο φιλικούς ανθρώπους και κάποιους σκληροπυρηνικούς εχθρούς όπως οι Τούρκοι.

Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έχουν ξεχάσει τα οφέλη που κληρονόμησαν από τους αρχαίους Έλληνες. Αυτά τα οφέλη περιελάμβαναν την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την πολιτική θεωρία, την τεχνολογία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την αρχιτεκτονική και τις τέχνες και τη χειροτεχνία.

Αυτά τα δώρα έδωσαν στους αχάριστους Ευρωπαίους και Αμερικανούς δύναμη και πολιτισμό.

Τώρα, το 2024, οι χώρες του ΝΑΤΟ διεξάγουν πολέμους που απειλούν τον πολιτισμό και τον πλανήτη. Αγκαλιάζουν επίσης την Τουρκία ανεξάρτητα από την απεχθή συμπεριφορά του Ερντογάν και των προπαγανδιστών της «γαλάζιας πατρίδας».

Οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να ωθήσουν τον πόλεμο στα όρια του πυρηνικού αφανισμού. Η Ρωσία έχει ήδη προειδοποιήσει τους συμμάχους του ΝΑΤΟ ότι η άμεση εμπλοκή στην Ουκρανία θα σήμαινε πυρηνικό πόλεμο.

Και όμως, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έκανε την εντελώς ανόητη πρόταση να στείλει γαλλικά στρατεύματα στον πόλεμο στην Ουκρανία, δηλαδή να πολεμήσουν απευθείας την πυρηνικά οπλισμένη Ρωσία. Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Οι επιπτώσεις αυτού του σκοτεινού εξελισσόμενου πολέμου στην Ουκρανία και της διαφαινόμενης απειλής της Τουρκίας προς την Ελλάδα, είναι ξεκάθαρες για τους Έλληνες.

Βγείτε από το ΝΑΤΟ ή γίνετε ουδέτεροι στον πόλεμο στην Ουκρανία. Τακτοποιήστε τα του οίκου σας και χτίστε δυνατές άμυνες.

Δεύτερο και σημαντικότερο, αγνοήστε τις αμερικανικές συμβουλές και λάβετε σοβαρά υπόψη την τουρκική απειλή.

Ενωθείτε με την Κυπριακή Δημοκρατία. Συνεργαστείτε για μια κοινή άμυνα και μιλήστε με τον κόσμο πέρα από το ΝΑΤΟ.

Οι Κούρδοι της Τουρκίας και οι Αρμένιοι, για παράδειγμα, σίγουρα θα καταλάβαιναν την Ελλάδα. Και αυτοί έχουν γευτεί τον φανατισμό και τις γενοκτονικές τάσεις και πολιτικές της Τουρκίας.

Το Αιγαίο γέννησε τον ελληνικό πολιτισμό. Πάντα ήταν ελληνικό. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της Μικράς Ασίας, τώρα υπό τουρκικό έλεγχο, ήταν ελληνικό για χιλιετίες.

Οι Τούρκοι καταλαβαίνουν την δύναμη, τίποτα άλλο. Μια ενωμένη και δυνατή Ελλάδα μπορεί να τακτοποιήσει την Τουρκία.

* Ο Ευάγγελος Βαλλιανάτος είναι ιστορικός και περιβαλλοντικός σχεδιαστής στρατηγικής, ο οποίος εργάστηκε στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ για 25 χρόνια. Είναι συγγραφέας επτά βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου βιβλίου, «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 983


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα