Οι αγώνες της Βρεττανικής Κοινοπολιτείας και η λατρεία του θηρίου Μολώχ (βίντεο)

7 Αυγούστου, 2022 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Σατανιστικές τελετές με τη λατρεία του θηρίου Μολώχ από 72 κράτη κατά την έναρξη των αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Το θέμα, αναρτήθηκε δυο μέρες πριν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, (εδώ), φτάνοντας  ήδη στις 2.394 θεάσεις, αλλά νομίζω πως αξίζει να διαβάσετε και την ενδιαφέρουσα προσέγγιση που ακολουθεί.

Ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε στην σατανική τους επηροή είναι να κάνουμε θετικές σκέψεις, να καταγγείλουμε με κάθε τρόπο τον σατανισμό και τον δρόμο που οδηγούν την ανθρωπότητα, να διαδώσουμε το θέμα και να προσευχηθούμε με πίστη, ζητώντας την προστασία Του Θεού…

Στο τέλος της ανάρτησης, θα προσθέσω και μερικές λιαν ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, για το ποιός κήρυξε την έναρτη της ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ… και τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στη ραβινική παράδοση ο Μολώχ απεικονιζόταν μέσω ενός μπρούτζινου αγάλματος με τη μορφή ταύρου, το οποίο με τη χρήση φωτιάς θερμαινόταν και στο οποίο πετούσαν τα προς θυσία θύματα, συνήθως μικρά παιδιά.

Πηγή: YouTube

 

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, γνωστή και ως Πολιτεία των Εθνών, είναι μια ένωση 56 ανεξάρτητων κρατών, τα οποία είναι πρώην αποικίες της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Στην Κοινοπολιτεία ανήκει η πλειοψηφία των αφρικανικών χωρών, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Τζαμάικα, οι Μπαχάμες, η Παπούα Νέα Γουινέα, το Μπελίζ, η Κύπρος, η Ινδία, η Μαλαισία, η Μάλτα, καθώς και πλήθος νησιών της Καραϊβικής, του Ινδικού και του Ειρηνικού Ωκεανού.

Στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που ξεκίνησαν στο Μπέρμιγχαμ την Πέμπτη 28 Ιουλίου και θα τελειώσουν την Δευτέρα 8 Αυγούστου, συμμετέχουν 72 χώρες, οι οποίες, όπως έδειξε η τελετή των εγκαινίων, διοικούνται από σατανιστές.

Με το πρόσχημα των αθλητικών εκδηλώσεων, βρήκαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.

Ο κολοσσιαίος Ταύρος που εμφανίστηκε στην έναρξη των αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας παραπέμπει στο θηρίο Μολώχ.

Πηγή: YouTube

Ο κολοσσιαίος Ταύρος που εμφανίστηκε στην έναρξη των αγώνων παραπέμπει στο θηρίο Μολώχ, μια σατανική θεότητα ισοδύναμη με τον ελληνικό Μινώταυρο, η οποία λατρευόταν στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου από τους Φοίνικες σε Λίβανο, Συρία και Ισραήλ μεταξύ 1550 και 300 π.Χ.

Πέραν των σεξουαλικών τελετών, η λατρεία του Μολώχ περιλάμβανε θυσίες παιδιών ή «πέρασμα των παιδιών μέσα από τη φωτιά».

Πιστεύεται ότι τα είδωλα του Μολώχ ήσαν γιγάντια μεταλλικά αγάλματα ανθρώπου με μορφή ταύρου.

Κάθε μορφή είχε μια τρύπα στην κοιλιά και πιθανόν επιμήκεις πήχεις που σχημάτιζαν ένα είδος ράμπας προς την τρύπα.

Μια φωτιά ήταν αναμμένη μέσα ή γύρω από το άγαλμα.

Τοποθετούσαν τα μωρά στα χέρια του αγάλματος ή στην τρύπα.

Όταν ένα ζευγάρι θυσίαζε το πρωτότοκό τους, πίστευαν πως ο Μολώχ θα εξασφάλιζε οικονομική ευημερία στην οικογένεια και στα παιδιά που θα γεννιόντουσαν.

Προσφορά στον Μολώχ. Από τις Βιβλικές Εικόνες του 1897 του Τσαρλς Φόστερ. Πηγή: Wikimedia Commons

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας (στην οποία όπως είπαμε συμμετείχαν 72 έθνη), ένα κερασφόρο πλάσμα που έμοιαζε με ταύρο και αντιπροσώπευε τον Βάαλ, παρέλασε μέσα σε μια αρένα κόλασης, με αναπαραστάσεις πυρκαγιών και εκρήξεων λάβας, ενώ δεκάδες σατανιστές προσκύνησαν το δαιμονικό πλάσμα ως μέρος του δημόσιου τελετουργικού. 

Αυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια.

Τώρα επικαλούνται τον Σατανά ανοιχτά, στο φως της ημέρας μπροστά στο διεθνές κοινό.

Ψηφιδωτό με τον Θησέα να σκοτώνει τον Μινώταυρο. Ο Βάαλ ή Μολώχ παραπέμπει στον ελληνικό Μινώταυρο στον οποίο θυσιάζονταν άνθρωποι. Πηγή: Wikimedia Commons

Στην αρένα, όπου έγινε η τελετή έναρξης των Αγώνων. υπήρχαν λάκκοι με φωτιές της κόλασης, ενώ οι σατανιστές ντυμένοι με τελετουργικά ρούχα υποκλίνονται μπροστά στον Βάαλ, τον κερασφόρο δαίμονα, που έβγαζε φωτιά από τα ρουθούνια του.

 

Εδώ βλέπετε μια άλλη άποψη που σας δείχνει το τεράστιο μέγεθος του πλάσματος του Βάαλ μέσα στο στάδιο, το οποίο φωτίζεται με φλογερά κόκκινα φώτα και περιβάλλεται από καπνούς, υποδεικνύοντας την προέλευσή του από την Κόλαση:

Σύμφωνα με τον Guardian, 72 έθνη πήραν μέρος σε αυτό το τελετουργικό λατρείας δαιμόνων, το οποίο ενισχύθηκε από τη μουσική των Black Sabbath, γνωστού λουσιφερικού ροκ συγκροτήματος.

Να σημειωθεί ότι τις σατανιστικές τελετές τις οργάνωσαν οι γνωστοί παγκοσμιοποιητές και οι οπαδοί τους που είναι λάτρεις του Σατανά και βρίσκονται πίσω από την Covid-19, τα εμβόλια και τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Great Reset).

SATANIC RITUALS AT THE COMMON WEALTH CEREMONY JULY 2022 FOR BAAL | Meditationfor Freedom

 

Πηγή

 

 

 

 

Προβολές : 1,975


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα