ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΚΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ

5 Αυγούστου, 2022 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

72 έθνη λατρεύουν ΔΗΜΟΣΙΑ σατανικά είδωλα σε τηλεοπτικό τελετουργικό, ενώ ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay προκαλεί ανατριχίλα κυνηγώντας τρομαγμένα αρνιά.

Κάθε δυτική κυβέρνηση διοικείται από σατανιστές, και τώρα πραγματοποιούν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την (προσωρινή) κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.

Αυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια… τώρα επικαλούνται τον @α@α@ά ανοιχτά, μπροστά από ένα διεθνές κοινό.

 

Διαβάστε και αυτό εδώ

 

Μετάφραση blümlifee

 

Κάθε δυτική κυβέρνηση διοικείται από σατανιστές, και τώρα πραγματοποιούν ανοιχτά δημόσιες τελετουργίες για να γιορτάσουν την (προσωρινή) κυριαρχία του Εωσφόρου στη Γη.

Στην τελετή έναρξης των Αγώνων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας αυτή την εβδομάδα (στην οποία συμμετείχαν 72 έθνη), παρουσιάστηκε ένα πλάσμα κερασφόρου ταύρου που αντιπροσωπεύει τον Βάαλ μέσα σε μια αρένα ενός τοπίου βγαλμένου από την κόλαση, με φλεγόμενες λακκούβες από λάβα, ενώ δεκάδες λάτρεις του @α@α@ά προσκύνησαν το δαιμονικό πλάσμα ως μέρος αυτού του δημόσιου τελετουργικού.

Αυτό μεταδόθηκε δημόσια στο φως της ημέρας, υποδεικνύοντας ότι οι σατανιστές δεν προσπαθούν πλέον να κρύψουν τις τελετουργίες τους σε σκοτεινά δάση και μυστικά μπουντρούμια… τώρα επικαλούνται τον @α@α@ά ανοιχτά, μπροστά από ένα διεθνές κοινό.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Amazing World Ministries, το οποίο έχει επικαλύψει ενδείξεις γραφών που σχετίζονται με τα γεγονότα. (Βλέπε 2 Βασιλέων και Κεφάλαια 13 και 14 της Αποκάλυψης για να διαβάσετε τι βλέπετε.)

Σε αυτό το πρώτο πλαίσιο, οι λάκκοι από τη λάβα της κόλασης καίγονται γύρω από την αρένα, καθώς οι @α@α@ιστές ντυμένοι με τελετουργικά ρούχα υποκλίνονται μπροστά στον Βάαλ, το κερασφόρο δαιμονικό πλάσμα, που μαίνεται ξερνώντας φωτιά από την ανάσα του :

 

Εδώ, βλέπουμε πώς οι δύο ομάδες ανθρώπων, η μία εκ των οποίων αντιπροσωπεύει τους παγκοσμιοποιητές λάτρεις του @α@α@ά, κρατούν τα χέρια τους σε “προσευχή” μπροστά στον Βάαλ, το δαιμονικό πλάσμα, και λατρεύουν την παρουσία του στη “σκηνή” της Γης:

 

Εδώ είναι μια άλλη άποψη που σας δείχνει το τεράστιο μέγεθος του πλάσματος του Βάαλ, το οποίο φωτίζεται με φλογερά κόκκινα φώτα και καπνό, υποδεικνύοντας την προέλευσή του από την Κόλαση:

Σύμφωνα με τον The Guardian, 72 έθνη συμμετέχουν σε αυτό το τελετουργικό λατρείας δαιμόνων, το οποίο συνοδεύτηκε από τη μουσική των Black Sabbath, ένα εωσφορικό ροκ συγκρότημα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Brighteon.com/9b72e23f-72d6-4ad1-bc04-cf9225881517

Ακολουθεί μια μερική εικόνα από το TheGuardian.com , φωτογραφία του Neil Hall, η οποία δείχνει την απεικόνιση του δικέφαλου θηρίου της Εκκλησίας, με κινούμενα σχέδια από μικρά πλάσματα σκελετούς ντυμένα στο σκοτάδι και το θάνατο.

Αυτή η εικόνα δείχνει πώς διάφορες παραστάσεις της Εκκλησίας (δηλαδή το Βατικανό και ο Πάπας) είναι στην πραγματικότητα μαριονέτες της εωσφορικής λατρείας του θανάτου, που κυριολεκτικά “υποστηρίζονται” από τους απέθαντους:

Η εμβληματική εικόνα από το τελετουργικό άνοιγμα φαίνεται παρακάτω, παρατηρήστε τη χρήση της φωτιάς και του καπνού για να υποδείξει έναν “κόσμο που φλέγεται” ενώ το δαιμόνιο πλάσμα του @α@α@ά λάμπει τώρα με φως, στη κεντρική σκηνή, δείχνοντας ότι ο @α@α@άς κυβερνά τη Γη και διατάζει τα έθνη του κόσμου σε πόλεμο:

Από την Αποκάλυψη , κεφάλαιο 13:

Στο θηρίο δόθηκε ένα στόμα να εκφέρει περήφανα λόγια και βλασφημίες και να ασκήσει την εξουσία του για σαράντα δύο μήνες. 6 Άνοιξε το στόμα του για να βλασφημήσει τον Θεό και να συκοφαντεί το όνομά Του και την κατοικία Του και όσους κατοικούν στον ουρανό. 7 Του δόθηκε η εξουσία να διεξάγει πόλεμο εναντίον του αγίου λαού του Θεού και να τον κατακτήσει. Και του δόθηκε εξουσία σε κάθε φυλή, λαό, γλώσσα και έθνος. 8 Όλοι οι κάτοικοι της γης θα προσκυνήσουν το θηρίο—όλοι των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου, το Αρνί που σφαγιάστηκε από τη δημιουργία του κόσμου.

… Υποχρέωσε επίσης όλους τους ανθρώπους, μεγάλους και μικρούς, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να λάβουν ένα σημάδι στα δεξιά τους χέρια ή στο μέτωπό τους, 17 ώστε να μην μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν αν δεν είχαν το σήμα, που είναι το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Αυτό απαιτεί σοφία. Αφήστε το άτομο που έχει διορατικότητα να υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου, γιατί είναι ο αριθμός ενός ανθρώπου.[ε] Αυτός ο αριθμός είναι 666.

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΕΦ GORDON RAMSAY ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΞΑΨΗ ΚΑΘΩΣ ΚΥΝΗΓΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΡΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ “ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ!”

Ως άλλη μια επίδειξη του καθαρού δαιμονισμού και του εωσφορικού κακού που κυριεύει τον κόσμο μας, ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay —γνωστός από το “Hell’s Kitchen”- κυκλοφόρησε περήφανα ένα βίντεο όπου καταδιώκει τρομαγμένα αρνιά, δηλώνοντας: “Θα σας φάω!” ρωτώντας, “Ποιό θα μπει πρώτο στο φούρνο;”

Στη συνέχεια, καταδιώκει τα αρνιά σε στάση που μοιάζει με Γκόλουμ, επικαλούμενος την πλήρη δύναμη των δαιμόνων που φαινομενικά κατείχαν την κάποτε ανθρώπινη μορφή του, φωνάζοντας, “Ώρα για τον φούρνο!” και δηλώνοντας “Yum, yummy yum!”

Η σκηνή είναι σχεδόν ολοκληρωτικά παρμένη από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπου ο Smiegel (Gollum) χτυπάει ένα ψάρι για να το φάει ωμό:

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Gordon Ramsay πιστεύει ότι το ανατριχιαστικό του βίντεο όπου κυνηγά αρνιά είναι κατάλληλο για το κοινό, είναι επίσης ότι δεν έχει ιδέα πόσο κακός και δαιμονικός φαίνεται — αυτό ακριβώς θα περιμέναμε από κάποιον που είναι απόλυτα δαιμονισμένος και πλέον έχει χάσει κάθε ανθρώπινη ενσυναίσθηση ή συμπόνια.

Ακόμη και οι άνθρωποι που τρώνε μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο ή αρνί δεν καταδιώκουν μεμονωμένα ζώα, ούτε σκέφτονται ποιό από αυτά θα τα στείλουν στο φούρνο για να τα φάνε. Αλλά για τον Ramsay, η ταλαιπωρία και η θανάτωση ενός αθώου ζώου φαίνεται να είναι μέρος της “χαράς” που αντλεί από τη μαγειρική του, σαν να απολαμβάνει πραγματικά τη θανάτωση τρομαγμένων αρνιών.

Δίχως αμφιβολία, ο Ramsay σύντομα θα υποστηρίξει τον κανιβαλισμό και θα λιγουρεύεται ποιούς ανθρώπους θα στείλει πρώτους στους φούρνους.

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΚΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ

Ολόκληρο το νόημα αυτών των δαιμονικών τελετουργιών είναι να ανοίξουν οι πύλες που θα επιτρέψουν στις δαιμονικές οντότητες να εισέλθουν στο φυσικό Γήινο βασίλειο και είτε να κατακτήσουν τους ανθρώπους είτε να λάβουν κυριολεκτικά φυσική μορφή.

Η δαιμονική επιρροή και η κατοχή είναι πλέον σε άνοδο παγκοσμίως, και όπως έδειξε ξεκάθαρα ο Gordon Ramsay, οι δαίμονες τείνουν να στοχοποιούν επιρροές και διασημότητες για να αρπάξουν τα σώματά τους και να τα χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τον θάνατο και την καταστροφή.

Οι τελετουργίες είναι εργαλεία κλήσης για να φέρουν δαιμονικές οντότητες σε αυτόν τον κόσμο.

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στο τελετουργικό, τόσο πιο ισχυρό είναι το κάλεσμα.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτές οι τελετουργίες εκτελούνται από εκατοντάδες συμμετέχοντες σε δημόσιους χώρους όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παρακολουθούν αυτοπροσώπως.

Αυτή είναι μια σκόπιμη στρατηγική για να αυξηθεί η δύναμη της επίκλησης, επιτρέποντας σε όλο και πιο ισχυρές δαιμονικές οντότητες να εισέλθουν σε αυτόν τον κόσμο μέσω των ανοιχτών πυλών.

Αυτό που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα είναι η συντονισμένη, χρηματοδοτούμενη από την κυβέρνηση, τελετουργική επίκληση υπερφυσικών δαιμόνων που πλημμυρίζουν αυτόν τον κόσμο για να ξεκινήσουν πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας και του Θεού.

Τα αποτελέσματα αυτού φαίνονται εύκολα παντού:

– Οι δάσκαλοι των σχολείων μετατράπηκαν σε τρανσέξουαλ δαίμονες, αναζητώντας ως λεία αθώα παιδιά, προωθώντας τον προσηλυτισμό τους, την παιδεραστία και τους ακρωτηριασμούς των γεννητικών οργάνων.

– Η ολοκληρωτική διαφθορά της Εκκλησίας καθώς ασπάζονται την ομοφυλοφιλία, τον τρανσέξουαλ και τους ακρωτηριασμούς παιδιών.

– Οι εθνικοί ηγέτες εμφανίζονται είτε εγκεφαλικά νεκροί (Μπάιντεν) είτε δαιμονισμένοι με νευρολογικές κρίσεις (Κλίντον), είτε αυτοθεραπεύονται για να αποφύγουν τον πόνο της δαιμονικής κατοχής (Πελόζι).

– 666 συμβολισμοί παντού, από το λογότυπο του Google Chrome μέχρι τον υπερ-επιταχυντή CERN. Ακόμη και τα ενεργειακά ποτά Monster — “Unleash the beast!” — (“απελευθέρωσε το τέρας!”) απεικονίζουν το 666 χρησιμοποιώντας εβραϊκούς αριθμούς.

Ακόμη και το NIH – το οποίο χρηματοδότησε την ανάπτυξη βιοόπλων κέρδους λειτουργίας SARS-CoV-2 στην Κίνα – διαθέτει ένα λογότυπο που απεικονίζει ξεκάθαρα το “666”.

(Εικόνες με συμβολισμό του 666: Ενεργειακά ποτά Monster, Λογότυπο Google Chrome, Υπερεπιταχυντής CERN, που αναζητά το “σωματίδιο του Θεού”, Το NIH, συνδεδεμένο με βιοόπλα για να εξοντώσει την ανθρωπότητα)

Τα νομοσχέδια του Κογκρέσου που επιδιώκουν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα λαμβάνουν συνήθως αριθμούς όπως το HR 060606 και οι πατέντες που σχετίζονται με τα m-volια κατά του Covid και τον Bill Gates λαμβάνουν επίσης αριθμούς όπως το 2020-060606.

Το “666” είναι όπως το σφύριγμα που καλεί τον σκύλο για τους σατανιστές.

Είναι μια τεχνική επικοινωνίας για μια ομάδα σατανιστών για να ενημερώσει τους άλλους σατανιστές ότι συμφωνούν με την ατζέντα της διαυγούς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκετε το 666 ενσωματωμένο σε τόσα πολλά ιδρύματα της επιστήμης, της κυβέρνησης και του ακαδημαϊκού κόσμου.

Μάθετε περισσότερα στο σημερινό λεπτομερές podcast του Situation Update:


Brighteon.com/43ac0987-d783-44c5-bcce-8c72f8264f56

(Διάρκεια 1:39:31)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 3,089


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα