Οι Αρχηγοί των Κρατών Μελών της G20 Συμφώνησαν Να Βάλουν σε Κάθε Άνθρωπο στον Πλανήτη, Κτηνοτροφική Ηλεκτρονική Ετικέτα, Όπως στα Βοοειδή

Οι Αρχηγοί των Κρατών Μελών της G20 Συμφώνησαν Να Βάλουν σε Κάθε Άνθρωπο στον Πλανήτη, Κτηνοτροφική Ηλεκτρονική Ετικέτα, Όπως στα Βοοειδή

19 Νοεμβρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,107
Μοίρασέ το

Ουάσιγκτον και Μόσχα παραμερίζουν τις διαφορές τους για το γενικότερο καλό

 

 

 

 

Όχι… η είδηση δεν είναι στο τσιπάρισμα σαν τα ζώα…αυτό το περιμέναμε…

Η είδηση είναι πως Μπάϊντεν και Πούτιν, “παραμερίζουν τις διαφορές τους”, για … “το καλό” των ανθρώπων…
Αυτό που γράφω χρόνια στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ… πως και ο Πούτιν είναι στο παιχνίδι…
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ…
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…
ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ…
Όσοι ακόμα τον εμπιστεύεστε, όσα “μπατριωτικά” ιστολόγια ακόμα τον προβάλουν ως … “σωτήρα”, όπως και τον Τράμπ και τον Έλον Μάσκ, αρχίστε ν’ αναρωτιέστε τι ρόλο παίζουν…
Καλλιόπη Σουφλή
Οι Αρχηγοί των Κρατών Μελών της G20 Συμφώνησαν Να Βάλουν σε Κάθε Άνθρωπο στον Πλανήτη, Κτηνοτροφική Ηλεκτρονική Ετικέτα, Όπως στα Βοοειδή
“Δηλώσαμε δημοσίως ότι σκοπεύουμε να τους βάλουμε σήμα βοοειδών και αυτοί εξακολουθούν να μας υπερασπίζονται στο Twitter”!

Μετάφραση: Απολλόδωρος

14 Νοεμβρίου 2022 | Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώ

 

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, η σύνοδος κορυφής της G20 στο Μπαλί ήταν μια τεράστια επιτυχία. Έπειτα από ακούραστες πολυπολικές προσπάθειες, το περίφημο διακυβερνητικό φόρουμ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός παγκόσμιου ταμείου για τη διατήρηση της παγκόσμιας υγείας από πανδημίες, το οποίο χρηματοδοτείται από τον ΠΟΥ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον Μπιλ Gates και το Ίδρυμα Rockefeller. Το ταμείο θα διασφαλίσει ότι θα υπάρχουν πολλά χρήματα για πειραματικά γενετικά εμβόλια τις επόμενες εβδομάδες, μήνες και δεκαετίες.

Στο ίδιο πνεύμα συνεργασίας, η Μόσχα πρότεινε να περιβάλει όλον τον κόσμο με περίπτερα ανίχνευσης ιών –μια πρόταση που βασίζεται στο πρόγραμμα “υγειονομικής ασπίδας” της Ρωσίας.

Αλλά αυτά είναι απλές μικροπράξεις σε σύγκριση με το κορυφαίο επίτευγμα του φόρουμ: την υιοθέτηση της Διακήρυξης των ηγετών της G20 στο Μπαλί.

Twitter avatar for @BernieSpofforth

Bernie’s Tweets @BernieSpofforth
G20 – BREAKING: leaders have just signed a declaration which states that vaccine passports will be adopted to “facilitate” all international travel This means any vaccination the WHO determines you should have. Changing your rights & freedoms forever. Silence from the media.
Image

Twitter avatar για τον @BernieSpofforth

Τα tweets του Bernie @BernieSpofforth

G20
- BREAKING: Οι ηγέτες μόλις υπέγραψαν μια δήλωση που αναφέρει ότι θα
υιοθετηθούν διαβατήρια εμβολίων για να "διευκολυνθούν" όλα τα διεθνή
ταξίδια

Αυτό σημαίνει οποιοδήποτε εμβόλιο που ο ΠΟΥ καθορίζει ότι πρέπει να κάνετε.

Αλλάζοντας τα δικαιώματα και τις ελευθερίες σας για πάντα.

Σιωπή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

8:26 AM ∙ 17 Νοεμβρίου 2022


Από την όγδοη σελίδα του εγγράφου:

Αναγνωρίζουμε τη σημασία κοινών τεχνικών προτύπων και μεθόδων επαλήθευσης, στο πλαίσιο της ΔΥΑ (2005), για τη διευκόλυνση των απρόσκοπτων διεθνών ταξιδιών, της διαλειτουργικότητας και της αναγνώρισης ψηφιακών λύσεων και μη ψηφιακών λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης εμβολιασμού.

Υποστηρίζουμε τη συνέχιση του διεθνούς διαλόγου και της συνεργασίας για τη δημιουργία αξιόπιστων παγκόσμιων ψηφιακών δικτύων υγείας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ενίσχυση της πρόληψης και της αντιμετώπισης μελλοντικών πανδημιών, που θα πρέπει να αξιοποιήσουν και να βασιστούν στην επιτυχία των υφιστάμενων προτύπων και των ψηφιακών πιστοποιητικών COVID-19.

Αν θέλετε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο, μπορείτε να κατεβάσετε το PDF που φιλοξενείται γενναιόδωρα στον επίσημο ιστότοπο του Κρεμλίνου:

Λαμβάνεται απευθείας από την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου. Πηγή: Kremlin.ru
πηγή: Kremlin.ru

Η γαργαλιστική δήλωση περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από την υπόσχεση για τη δημιουργία ενός διεθνούς ενέσιμου Ausweis. Στις σελίδες της περιέχονται μωβ πρόζες για “βιώσιμη ανάπτυξη”, “ψηφιακό μετασχηματισμό”, “διαλειτουργικότητα των ψηφιακών νομισμάτων των κεντρικών τραπεζών (CBDCs) για διασυνοριακές πληρωμές” και πολλές άλλες νόστιμες πολυπολικές μπουκιές.

Υπάρχει ακόμη και μια ατάκα για το πώς η σύγκρουση στην Ουκρανία “επιδεινώνει τις υπάρχουσες αδυναμίες στην παγκόσμια οικονομία”.

Ακολουθεί η αναφορά των φίλων μας στο Katyusha.org σχετικά με αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη:

πηγή Katyusha.org

Αφού η Ρωσία υπέγραψε αυτό το ιστορικό έγγραφο, ο Dmitry Peskov δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το Κρεμλίνο θεωρεί τη δήλωση “εποικοδομητική” και “ισορροπημένη”.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το γεγονός ότι, ακόμη και εν μέσω αδιάκοπων γεωπολιτικών διαπληκτισμών, η Μόσχα και η συλλογική Δύση μπορούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, να ομονοήσουν και να συμφωνήσουν να βάλουν ηλεκτρονικές ταμπέλες όπως στα βοοειδή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όλη η ελευθερία θα χαθεί όταν κερδηθεί ο πόλεμος

Πρόσφατα
υπήρξε μεγάλη ταραχή για το ενδεχόμενο μιας μεγάλης στρατιωτικής
κλιμάκωσης στην Ουκρανία. Πολλοί αξιοσέβαστοι στοχαστές και αναλυτές
προειδοποιούν ότι η ανεπίλυτη σύγκρουση στο Ντονμπάς θα μπορούσε να
πυροδοτήσει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας -ίσως ακόμη και μια άμεση
αντιπαράθεση...

Διαβάστε περισσότερα

πριν από ένα χρόνο - 42 likes - 45 σχόλια - Edward Slavsquat

“Και Έτσι πηγαίνει”. Εγγραφείτε στο Edward Slavsquat?


World leaders agree to cattle-tag the planet

Edward Slavsquat
World leaders agree to cattle-tag the planet
By all accounts, the G20 summit in Bali was a smashing success. After tireless multipolar efforts, the famed intergovernmental forum announced the creation of a global health-preserving Pandemic Fund sponsored by the WHO, the World Bank, Bill Gates, and the Rocke…
Read more

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/g20

Προβολές : 1,107


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα