Οι «αυτοκτονίες» των ψυχιάτρων του Νετανιάχου και του Μπαράκ του Ιουνίου 2010 και οι λογικές συνέπειες των βίαιων θανάτων τους

Οι «αυτοκτονίες» των ψυχιάτρων του Νετανιάχου και του Μπαράκ του Ιουνίου 2010 και οι λογικές συνέπειες των βίαιων θανάτων τους

22 Ιουνίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:811
Μοίρασέ το

Ήταν καμένα, ψυχοπαθητικά μεταδοτικά ή εξαφανίστηκαν ως άβολοι μάρτυρες;

Ο Μοσέ Γιατόμ, ένας εξέχων Ισραηλινός ψυχίατρος που θεράπευσε με επιτυχία τις πιο ακραίες μορφές ψυχικής ασθένειας σε μια διακεκριμένη καριέρα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Τελ Αβίβ χθες από ένα προφανές τραύμα που προκάλεσε ο ίδιος από πυροβολισμό.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο πλευρό του εξήγησε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ήταν ασθενής του τα τελευταία εννέα χρόνια, είχε “ρουφήξει τη ζωή από μέσα μου”. “Δεν αντέχω άλλο”, έγραψε ο Yatom. μήπως μετέτρεπε το ημερολόγιό του σε βιβλίο για την υπόθεση Νετανιάχου που δεν δημοσιεύτηκε ποτέ λόγω του πρόωρου θανάτου του ψυχιάτρου… Φυσικός ή προκλητικός;

«The Deluge of Doublethink»
(Σύμφωνα με τον ψυχίατρο του Νετανιάχου σε ένα αγωνιώδες σημείωμα αυτοκτονίας)
«Η ληστεία είναι λύτρωση,
το απαρτχάιντ είναι ελευθερία,
οι ακτιβιστές της ειρήνης είναι τρομοκράτες,
η δολοφονία είναι αυτοάμυνα,
η πειρατεία είναι νομιμότητα,
οι Παλαιστίνιοι είναι Ιορδανοί, η προσάρτηση είναι απελευθέρωση,

δεν έχουν τέλος οι αντιφάσεις του.

Ο Φρόιντ υποσχέθηκε ότι ο ορθολογισμός θα κυριαρχούσε στα ενστικτώδη πάθη, αλλά ποτέ δεν συνάντησε τον Μπίμπι Νετανιάχου. Αυτός ο τύπος θα έλεγε ότι ο Γκάντι εφηύρε τις ορειχάλκινες αρθρώσεις».

Οι ψυχίατροι είναι εξοικειωμένοι με την τάση του ανθρώπου να κάνει μασάζ στην αλήθεια για να αποφύγει να αντιμετωπίσει συναισθηματικά ανησυχητικό υλικό, αλλά ο Yatom προφανώς έμεινε έκπληκτος με αυτό που ονόμασε «καταρράκτης των ψεμάτων» που αναβλύζει από τον πιο επιφανή ασθενή του.

Το προσωπικό του ημερολόγιο περιγράφει λεπτομερώς τη σταθερή αποσύνθεση της άλλοτε ανίκητης προσωπικότητάς του κάτω από τον καταιγισμό ιδιοτελών εκλογικεύσεων που διατύπωσε ο Νετανιάχου.

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένος», είπε ο γείτονας Yossi Bechor, του οποίου η οικογένεια έκανε τακτικά διακοπές με την οικογένεια του Yatom. «Ο Μόσε ήταν η επιτομή της πλήρως ενσωματωμένης προσωπικότητας και είχε θεραπεύσει δεκάδες σχιζοφρενείς πριν αρχίσει να εργάζεται για τον Bibi. Δεν υπήρχε καμία εξωτερική ένδειξη ότι η περίπτωσή του ήταν διαφορετική από τις άλλες».

Αλλά ήταν. Ο Γιατόμ έπεφτε ολοένα και περισσότερο σε κατάθλιψη λόγω της παντελούς έλλειψης προόδου του να πείσει τον Πρωθυπουργό να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και τελικά υπέστη μια σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων όταν προσπαθούσε να κατανοήσει τη σκέψη του Νετανιάχου, την οποία χαρακτήρισε σε μια καταχώριση ημερολογίου ως «μαύρη τρύπα αυτοαντίφασης .»

Το πρώτο από τα εγκεφαλικά επεισόδια του Γιατόμ συνέβη όταν ο Νετανιάχου είπε τη γνώμη του ότι οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη «ήταν καλές».

Η δεύτερη ακολούθησε μια συνεδρίαση στην οποία ο Νετανιάχου επέμεινε ότι το Ιράν και η ναζιστική Γερμανία ήταν πανομοιότυπα. Και το τρίτο συνέβη αφού ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας του Ιράν ήταν ένας «ιπτάμενος θάλαμος αερίων» και ότι όλοι οι Εβραίοι παντού «ζούσαν μόνιμα στο Άουσβιτς».

Οι προσπάθειες του Γιατόμ να κατευνάσει την υστερία του Νετανιάχου ήταν εξαιρετικά επιβαρυντικές συναισθηματικά και κατέληγαν συνήθως σε αποτυχία.

«Το άλλοθι είναι πάντα το ίδιο μαζί του», παραπονέθηκε μια άλλη καταχώρηση στο ημερολόγιο. «Οι Εβραίοι βρίσκονται στα πρόθυρα του αφανισμού στα χέρια των ρατσιστών γκοΐμ και ο μόνος τρόπος να σωθεί η μέρα είναι να πραγματοποιηθεί μια τελευταία σφαγή».

Ο Γιατόμ προφανώς εργαζόταν για να μετατρέψει το ημερολόγιό του σε βιβλίο για την υπόθεση Νετανιάχου. Στη μελέτη του βρέθηκαν αρκετά κεφάλαια ενός ημιτελούς χειρογράφου, με τίτλο «Psychotic On Steroids».

Το παρακάτω απόσπασμα προσφέρει μια σπάνια ματιά στις εσωτερικές λειτουργίες του μυαλού ενός Πρωθυπουργού, την ίδια στιγμή που αποκαλύπτει την τρομακτική πρόκληση που αντιμετώπισε ο Yatom στην προσπάθειά του να τον καθοδηγήσει στον ορθολογισμό:
Τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2024

«Ο Μπίμπι ήρθε στις τρεις για την απογευματινή του συνεδρία. Στα τέσσερα αρνήθηκε να φύγει και ισχυρίστηκε ότι το σπίτι μου ήταν στην πραγματικότητα δικό του. Μετά με κλείδωσε στο υπόγειο μια νύχτα ενώ διασκέδαζε αφειδώς τους φίλους του στον επάνω όροφο. Όταν προσπάθησα να ξεφύγω, με αποκάλεσε τρομοκράτη και με έβαλε σε δεσμά. Παρακάλεσα για έλεος, αλλά είπε ότι δύσκολα θα μπορούσε να το δώσει σε κάποιον που δεν υπήρχε καν».

Επίσης, ο ψυχίατρος του Ehud Barack, Yigal Peleg, αυτοκτόνησε επειδή δεν αντιμετώπισε τη διαταραχή εθισμού του στην ασφάλεια. Μόλις μία εβδομάδα μετά την αυτοκτονία του Νετανιάχου από τον ψυχίατρο! (?)

Δεύτερη αυτοκτονία ψυχιάτρου συγκλονίζει το Ισραήλ

Legalienate, Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 07:21

Ο αναλυτής του Υπουργού Άμυνας υπερδοσολογεί στο Valium – Φοβάται το κύμα «συρρικνοκτονιών».

Μόλις μία εβδομάδα αφότου ο ψυχίατρος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, Μοσέ Γιατόμ, αυτοκτόνησε σε απόγνωση για την αποτυχία του να αναπτύξει μια αποτελεσματική θεραπεία για τον πρωθυπουργό, μια δεύτερη αυτοκτονία ψυχίατρου έχει προκαλέσει το Ισραήλ σε ανατριχιασμό.

Ο Yigal Peleg, 61, ένας συνάδελφος του Yatom που θεράπευε τον υπουργό Άμυνας Ehud Barak για διαταραχή εθισμού στην ασφάλεια (SAD), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Τελ Αβίβ το βράδυ της Δευτέρας από υπερβολική δόση Valium.

Ένα σημείωμα αυτοκτονίας έδειξε ότι η αποτυχία του Yatom είχε προκαλέσει εκτεταμένη απόγνωση στην ψυχιατρική κοινότητα του Ισραήλ, η οποία φοβάται ότι ένα θεραπευτικό φάρμακο για τη διπλή σκέψη είναι πολύ πιο απομακρυσμένο από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως.

Η διαταραχή εθισμού στην ασφάλεια, που συχνά χαρακτηρίζεται από χιονοθύελλες διπλής σκέψης, πιστεύεται επίσης ότι είναι σχεδόν ανίατη.

Η απώλεια δύο τόσο επιτυχημένων αναλυτών από κλινική κατάθλιψη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει κάνει το Ισραήλ να φοβάται ότι ένα κύμα «συρρικνοκτονιών» μπορεί να είναι στο προσκήνιο.

Πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι υποβάλλονται επί του παρόντος σε ανάλυση, με σχεδόν όλους τους να έχουν την ίδια τάση για διπλή σκέψη που οδήγησε τους Yatom και τον Peleg στην άκρη. Εάν οι τρέχουσες θεραπείες συνεχίσουν να αποδεικνύονται αναποτελεσματικές, ένα ψυχιατρικό «Jonestown» θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το αποτέλεσμα.

«Οι απλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται το άγχος που συνεπάγεται η θεραπεία της προκαλούμενης από ιδεολογία ψύχωσης», παρατηρεί ο Δρ Rafael Eilam, συγγραφέας των μπεστ σέλερ

Σιωνιστική τρέλα στον καναπέ: Η επικίνδυνη αναζήτηση για μια θεραπεία (Sanity Books, 2010).

«Λάβετε τη διαταραχή εθισμού στην ασφάλεια. Ένας πελάτης που έχει προσβληθεί από αυτή την ασθένεια απλά δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι η κυριαρχία και η ασφάλεια δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το να κυριαρχείς σε έναν άλλον σημαίνει να εγγυηθείς την ανασφάλεια, αφού οι κυριαρχούμενοι επιδιώκουν ενστικτωδώς να ξεφύγουν από την κυριαρχία με κάθε διαθέσιμο μέσο».

Δεδομένης της σχεδόν ολοκληρωτικής τύφλωσης των ασθενών με SAD στη δική τους επιθετικότητα, οι ψυχίατροι που τους περιθάλπουν συχνά δεν μπορούν να αντισταθούν στις παρορμήσεις να εκτινάξουν τον εγκέφαλό τους με το πλησιέστερο αμβλύ αντικείμενο. Αυτό τείνει να μειώσει την ποιότητα της μετέπειτα έρευνάς τους.

Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ψυχαναλυτές που θεραπεύουν τη διαταραχή μαζικής επίθεσης (MAD), η οποία λέγεται ότι είναι αχαλίνωτη μεταξύ των Ισραηλινών ηγετών.

Οι ασθενείς που πλήττονται από αυτή τη φοβερή ασθένεια δεν έχουν την ωριμότητα να κατανοήσουν τις δικές τους ανάγκες, πόσο μάλλον τις ανάγκες των άλλων, και καταστρέφουν τα πάντα κοντά τους σαν ένα άτακτο νήπιο που σπάει τα παιχνίδια του.

Η ασθένεια έχει κακή πρόγνωση, καθώς τα θύματα συνήθως δεν παρατηρούν ότι είναι χειρότερα μετά από κάθε οργή.

Σύμφωνα με τον Δρ. Eilam, οι άγριες επιθέσεις του Ισραήλ στον Λίβανο και τη Γάζα τα τελευταία χρόνια μπορεί να αποδοθούν στις προκλήσεις του MAD, με τις δύο επιθέσεις να έχουν συμβάλει ουσιαστικά στο σημερινό καθεστώς παρίας του Ισραήλ.

Σε μια κάπως εκπληκτική εξέλιξη, οι ψυχίατροι σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να υποστηρίξουν τους μαχόμενους Ισραηλινούς συναδέλφους τους, σχηματίζοντας ένα κίνημα Ελεύθερου Ισραήλ.

Ως πρώτη μεγάλη δράση τους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν με έναν στολίσκο στο Τελ Αβίβ, φορτωμένο με προμήθειες ανθρωπιστικής βοήθειας για τους Ισραηλινούς ψυχαναλυτές και τους υψηλού προφίλ ασθενείς τους. δηλαδή τόνοι αντικαταθλιπτικών για τους πρώτους και ηρεμιστικά ελέφαντα για τους δεύτερους.

Οι διοργανωτές του στόλου παραδέχονται ότι αυτά είναι μόνο ανακουφιστικά, αλλά υποστηρίζουν ότι συγκεκριμένα τα ηρεμιστικά ελέφαντα έχουν αποδειχθεί ότι είναι τουλάχιστον μέτρια αποτελεσματικά στην ηρεμία των συμπτωμάτων της σιωνιστικής βρεφικής νεύρωσης (ZION), το πιο σοβαρό από τα οποία είναι μια χρόνια παρόρμηση για ληστεία. , εξαπατούν, βασανίζουν και δολοφονούν όλους εκείνους που, κατά την κρίση του θύματος, που είναι εξ ορισμού αλάνθαστος, εμποδίζουν την πορεία προς τον Σιωνιστικό παράδεισο.

 

 

Πηγή: Legalenate

http://legalienate.blogspot.com/2010/06/second-psychiatrist-suicide-rocks.html

Με πολλές ευχαριστίες στον Michael K. Smith ([email protected])

συγγραφέας των «Portraits of Empire» και «The Madness of King George», (Common Courage Press)

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 811


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα