Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν «όπλα καιρού» γεωμηχανικής για να καταστρέψουν πόλεις ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν με αστυνομική κρατική υποδομή, προειδοποιεί ο αναλυτής

Οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν «όπλα καιρού» γεωμηχανικής για να καταστρέψουν πόλεις ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν με αστυνομική κρατική υποδομή, προειδοποιεί ο αναλυτής

16 Νοεμβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:509
Μοίρασέ το

Ταυτόχρονες επιχειρήσεις αποπληθυσμού σε όλο τον κόσμο

Όσο πιο σύντομα το αντιληφθεί ο ελληνικός λαός, τόσο το καλλίτερο…
Αυτό μας λέει η παρούσα ανάρτηση ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΥΓΟΝΙΚΗ…
Θυμίζω στους αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, την παρακάτω ανάρτηση με τις 32.167 θεάσεις…

Tα Τεστ PCR και η Ατζέντα Αποπληθυσμού. (Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες αποκαλύψεις. Η ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.)

Δυστυχώς όσο εμείς δεν αφυπνιζόμαστε και δεν πράττουμε τα αυτονόητα αφανίζοντας τα ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.

 

Σύντομα ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ 15′ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

 

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Για την Ελλάδα, ήδη έχει αποφασιστεί ο αριθμός αποπληθυσμού…

Αν όμως σκεφθείτε πως ήδη στην Πατρίδα μας ζουν πάνω από 5.000.000 λαθροεισβολείς, και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΠΟΣΟΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ…

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ…

ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ (ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ) ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ “ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ” ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Στις 25 Οκτωβρίου, ο τυφώνας Ότις της κατηγορίας 5 έφτασε στην στεριά στην πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού, με απολογισμό 46 νεκρών και 58 αγνοούμενους μέχρι την ώρα του Τύπου. Εφιαλτικό σκηνικό άφησε στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Ακαπούλκο.

Ο οικολόγος των μέσων ενημέρωσης Τζέιμς Μαρτίνεζ – ένας από τους κύριους υποστηρικτές των Πυρηνικών Αντιδράσεων Χαμηλής Ενέργειας (LENR), ή τεχνολογίας ψυχρής σύντηξης, που θεωρείται σταθερός πάροχος πυρηνικής σύντηξης και πιθανή μελλοντική πηγή ενέργειας για την ανθρωπότητα – ήταν μάρτυρας της καταστροφικής καταστροφής .

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Mike Adams, ιδρυτή της πλατφόρμας βίντεο ελεύθερης ομιλίας Brighteon.com , ο Martinez μίλησε για τη φρικτή εμπειρία και την πιθανότητα να πραγματοποιηθεί γεωμηχανική “καιρικών όπλων” στην πρόσφατη καταστροφή.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, προσκλήθηκε να πάει στο Μεξικό από την προεδρική υποψήφια Δρ. Claudia Sheinbaum για να δει την επόμενη γενιά ενεργειακής δύναμης να ζωντανεύει στη χώρα με τη μορφή LENR.

Περνούσε υπέροχα στο τουριστικό σημείο αλλά παρατήρησε αμέσως ότι έπρεπε να αλλάξουν οι αρχιτεκτονικές δομές στο μέρος, πριν ακόμη καταλάβουν ότι θα ερχόταν υπερθύελλα. Ήταν έξω με μερικά άτομα με επιρροή όταν άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι όντως ένας μεγάλος τυφώνας επρόκειτο να συμβεί. Υπέθεσε ότι το κοινό είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων.

 

Διηγήθηκε ότι αποφάσισαν να πάνε πίσω στο κτήμα και απλώς να πιουν μερικά ποτά. “Και στη συνέχεια καθώς καθόμασταν στην περιοχή ανοίγματος, που βλέπει στον κόλπο, ο συντελεστής ανέμου ανέβηκε τρομερά περίπου στις 9:30 με 10 μ.μ. Δεν πιστεύαμε ότι θα πήγαινε σε κατηγορία πέντε. Αλλά περίπου τα μεσάνυχτα, μου οι συνάδελφοι πήραν τηλεφωνήματα που έλεγαν φύγε από εκεί. Και δεν υπήρχε που να πάμε για να φύγουμε από εκεί».

 

Καθώς ήταν απλώς καλεσμένοι του σπιτιού, βρήκαν καταφύγιο μέσα στην κατοικία στο ακριβώς απέναντι άκρο της, η οποία ήταν μια τεράστια κατασκευή και ένα πολύ διάσημο αρχιτεκτονικό ορόσημο. «Και υπάρχει ένα τεράστιο παλιό δέντρο μπροστά από αυτό το κτήμα, που μας προστάτευε», είπε. Καθώς ξύπνησαν, το δέντρο δεν υπήρχε πια, τα δωμάτια πλημμύρισαν και αυτό που είδαν ήταν πλήρης, απόλυτη και ολοκληρωτική καταστροφή . «Έτσι έγινε, αλλά υποβαθμίστηκε», είπε.

 

«Φαίνεται ότι έσκασε μια βόμβα», είπε ο Άνταμς και ο Μαρτίνεθ συμφώνησε γρήγορα.

«Εδώ είναι που μου προκαλεί ενδιαφέρον γιατί ήμουν πολύ καχύποπτος για τον λόγο για τον οποίο οι λιμενικές αρχές ή η κυβέρνηση του Ακαπούλκο δεν προειδοποίησαν το κοινό για αυτό που συνέβη», είπε. Καθώς ο συνήγορος του Cold Fusion επιθεώρησε, δεν ακούστηκε ήχος έξω, ούτε αεροπλάνα και καμία άμεση επιχείρηση διάσωσης. “Το Ακαπούλκο καταστράφηκε επίσημα. Όλα τα σκάφη στον κόλπο, συμπεριλαμβανομένου αυτού που ήμουν την προηγούμενη μέρα, είχαν βυθιστεί. Και ήταν πολύ ήσυχα καθώς δεν υπήρχε καθόλου ρεύμα”, παρατήρησε, προσθέτοντας ότι περίμενε στις τουλάχιστον αστυνομικά ή στρατιωτικά ελικόπτερα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους και να τους πουν ποιες θα ήταν οι οδηγίες τους.

 

«Υποψιαζόμουν ότι ήταν ένα μετεωρολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά του Ακαπούλκο για την κατασκευή μιας πόλης 15 λεπτών», είπε. Ο Άνταμς συμφώνησε επισημαίνοντας ότι το Ακαπούλκο ήταν κόμβος για την ελευθερία του λόγου και την ελευθερία των πολιτικών δεσμεύσεων. Αυτό καθιστά τον άλλοτε γραφικό προορισμό στόχο για την πολεοδομική ιδέα που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση για τον απόλυτο έλεγχο και την τυραννία τους.

 

Ο Martinez αποκάλυψε επίσης πώς τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι τηλεφωνικοί στύλοι κ.λπ. έμοιαζαν με αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη μετά από πόλεμο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε όποιο αυτοκίνητο βρισκόταν έξω, τα τζάμια έσκαγαν. “Και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν οδηγήσει γρήγορα αυτοκίνητα, τα παράθυρα είναι ένα κυρίαρχο πρόβλημα, υπάρχει αεροδυναμική και όλα αυτά τα άλλα πράγματα. Ήταν πραγματικά ασυνήθιστο να δούμε ότι το γυαλί στα αυτοκίνητα έμοιαζε σαν να έσκασε από κάποιο είδος ασυνήθιστου ηλεκτρονικού όπλου. ” αποκάλυψε.

 

Ταυτόχρονες επιχειρήσεις αποπληθυσμού σε όλο τον κόσμο

 

Σε κάποιο σημείο της εκπομπής, ο Άνταμς είπε ότι οι παγκοσμιοποιητές διαπράττουν τώρα οποιονδήποτε αριθμό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας για να κρατήσουν την ανθρώπινη φυλή καταπιεσμένη καθώς θέλουν να κρατήσουν τους πάντες κάτω. Ανέφερε την ξεχασμένη καταστροφή των πυρκαγιών Lahaina, στη Χαβάη τον Αύγουστο, που έλιωσαν σωλήνες, μολύνοντας το νερό μέσα με τοξικές χημικές ουσίες.

 

Οι αξιωματούχοι κάνουν τώρα δοκιμές για μόλυνση ιδιοκτησίας από ιδιοκτησία. Οι πρώιμες δοκιμές έχουν ήδη αποκαλύψει την παρουσία του καρκινογόνου βενζολίου και άλλων χημικών ουσιών, αλλά οι αξιωματούχοι μόλις αρχίζουν να κατανοούν το εύρος του προβλήματος. Δεν έχουν κάνει ευρέως δείγματα από τον πυρήνα της ζώνης εγκαύματος. (Σχετικό: Η πυρκαγιά του Μάουι ήταν πρόσχημα για να ανακτηθεί η Λαχάινα και να μετατραπεί σε έξυπνη πόλη 😉

 

“Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι εμπλέκονταν άμεσα ενεργειακά όπλα. Ήταν πολύ σαφές ότι η κυβέρνηση παραιτήθηκε, έκλεισε το νερό και επέτρεψε στις πυρκαγιές να κυριαρχήσουν και να εξαφανίσουν ένα σημαντικό τμήμα της πόλης”, είπε ο Health Ranger, τονίζοντας ότι χιλιάδες παιδιά έλειπαν. «Και δεν έχουμε ακούσει τίποτα για αυτά τα παιδιά που αγνοούνται από τις 7 Οκτωβρίου όταν η Χαμάς επιτέθηκε στο Ισραήλ».

 

Για αυτόν, οι παγκοσμιοποιητές πραγματοποιούν ένα πείραμα τύπου Γάζας για όλη την ανθρωπότητα. “Έχω πει, όπως και ο τρόπος που το Ισραήλ κατασκεύασε τη Γάζα ως ένα υπαίθριο στρατόπεδο συγκέντρωσης, με πλήρως επιτηρούμενους συνοριακούς τοίχους, τίποτα δεν μπαίνει ή βγαίνει χωρίς την άδειά τους. Έχουν περιορισμούς στις θερμίδες, ακόμη και περιορισμούς στην τεχνολογία. Αυτό είναι το πρότυπο για όλους μας», θρηνούσε.

 

Το GeoEngineering.news  έχει περισσότερες ιστορίες σχετικά με τον οπλισμό του καιρού από τους παγκοσμιοποιητές.

 

Δείτε παρακάτω την πλήρη συνέντευξη με τον Μάικ Άνταμς με τον Τζέιμς Μαρτίνεζ .

 

 

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

FoxWeather.com

 

Brighteon.com

 

CivilBeat.org

 

 

Πηγή

Προβολές : 509


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα