Οι Σιωνιστές Εβραίοι Ισραηλινοί είναι οι χειρότεροι αντισημίτες

Οι Σιωνιστές Εβραίοι Ισραηλινοί είναι οι χειρότεροι αντισημίτες

7 Ιουνίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:894
Μοίρασέ το

 

 

Ο Elias Akleh του VT εκθέτει το πραγματικό νόημα του αντισημιτισμού

Ο Σιωνισμός είναι μια αποικιακή, εθνοκάθαρση, γενοκτονία, γόμα αστικών περιοχών, καταστροφέας πολιτισμού, δημιουργός μεταναστών και τρομοκρατική ιδεολογία που δημιουργήθηκε από το ” The Hidden Hand “.
Μια παγκόσμια αποικιακή ιεραρχία μιας εξαιρετικά πλούσιας και ισχυρής ελίτ, της οποίας οι ρίζες ανάγονται στην ιστορία στους αρχαίους Αιγύπτιους «Ιερείς του Αμούν».

Χρησιμοποίησαν παραμορφωμένες ιουδαϊκές πεποιθήσεις για να βοσκήσουν Εβραίους σαν κοπάδια προβάτων στην Παλαιστίνη, για να δημιουργήσουν το Ισραήλ έναν επεκτεινόμενο στρατιωτικό τρομοκρατικό πυρήνα για να αναδημιουργήσει την αρχαία τους αυτοκρατορία (τη Γη της Επαγγελίας) που εκτείνεται από τον Νείλο έως τον Ευφράτη.

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΜΟΝΟ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Δρ Ηλία Ακλέχ

Για τους ανενημέρωτους και για όσους είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τα σιωνιστικά μέσα ενημέρωσης, ο τίτλος αυτού του άρθρου μπορεί να φαίνεται ασύμβατος, οξύμωρος και αντιφατικός. Άλλωστε, μας λένε (πλύση εγκεφάλου) ότι ο αντισημιτισμός είναι αντιεβραϊκός και αντι-ισραηλινός. Ή μήπως είναι???

Μια ουσιαστική διευκρίνιση είναι απαραίτητη εδώ πριν εμβαθύνουμε στο βασικό θέμα, ώστε να μπορούμε να ονομάσουμε τα πράγματα με το σωστό όνομά τους για να κατανοήσουμε πλήρως και καθαρά τα γεγονότα.

Ο Ιουδαϊσμός, όπως ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ, είναι θρησκεία, όχι εθνικότητα. Εξετάζοντας τους περαστικούς σε οποιονδήποτε δρόμο στην ισραηλινή πόλη του Τελ Αβίβ, θα παρατηρούσατε ότι κάποιοι από αυτούς είναι ξανθοί, άλλοι είναι λευκοί, άλλοι είναι καστανοί και άλλοι είναι μαύροι. Ωστόσο, είναι όλοι Εβραίοι.

Όπως οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι, δεν υπάρχουν Άραβες Εβραίοι, Ρώσοι Εβραίοι, Ευρωπαίοι Εβραίοι ή Αμερικανοεβραίοι. Υπάρχουν Εβραίοι Άραβες, Εβραίοι Ρώσοι, Εβραίοι Ευρωπαίοι και Εβραίοι Αμερικανοί, όπως οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι Άραβες, οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι Ρώσοι, οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι Ευρωπαίοι και οι Χριστιανοί/Μουσουλμάνοι Αμερικανοί. Πρέπει να ονομάσουμε ένα φτυάρι με το σωστό του όνομα. ένα φτυάρι, για να ξεκαθαρίσει κάθε ασάφεια σε αυτό το θέμα.

Εξτρεμιστικοί μετανάστες αποικιακοί έποικοι που πετούν πέτρες σε αυτόχθονες πληθυσμούς με την υποστήριξη των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων και της νέας εξτρεμιστικής βίαιης κυβέρνησης που διοικεί το Ισραήλ.

Ο Σιωνισμός είναι μια αποικιακή, εθνοκάθαρση, γενοκτονία, γόμα αστικών περιοχών, καταστροφέας πολιτισμού, δημιουργός μεταναστών και τρομοκρατική ιδεολογία που δημιουργήθηκε από τοThe Hidden Hand “. μια παγκόσμια αποικιακή ιεραρχία μιας εξαιρετικά πλούσιας και ισχυρής ελίτ, της οποίας οι ρίζες ανάγονται στην ιστορία στους αρχαίους Αιγύπτιους «Ιερείς του Αμούν». Χρησιμοποίησαν παραμορφωμένες ιουδαϊκές πεποιθήσεις για να βοσκήσουν Εβραίους σαν κοπάδια προβάτων στην Παλαιστίνη για να δημιουργήσουν το Ισραήλ έναν επεκτεινόμενο στρατιωτικό τρομοκρατικό πυρήνα για να αναδημιουργήσει την αρχαία τους αυτοκρατορία (τη Γη της Επαγγελίας) που εκτείνεται από τον Νείλο έως τον Ευφράτη.

Αρχικά, οι Εβραίοι απέρριψαν τη Σιωνιστική ιδεολογία επειδή έρχεται σε αντίθεση με ορισμένες από τις εβραϊκές τους πεποιθήσεις και επειδή πολλοί από αυτούς, ειδικά οι Εβραίοι Άραβες, ζούσαν σχετικά άνετη και ευημερούσα ζωή στις χώρες τους.

Το σχέδιο «Β» του σιωνιστή ηγέτη ήταν η δημιουργία και η εντατικοποίηση του αντισημιτισμού. ένα πολύ αποτελεσματικό ιδεολογικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε αρχικά εναντίον των ίδιων των Εβραίων για να τους οδηγήσει στην Παλαιστίνη και αργότερα χρησιμοποιήθηκε ενάντια σε κάθε κριτική και αντίθεση στην ισραηλινή βίαιη γενοκτονική τρομοκρατία στον αραβικό κόσμο.

Το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι Εβραίοι επέλεξαν να ζήσουν σε κοινότητες γκέτο χωρίζοντας τους εαυτούς τους από τους Γκόγιμ σύμφωνα με τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις προπαγάνδισαν άτακτα οι Σιωνιστές ηγέτες ως αντιεβραϊκό μίσος.

 

Κατά τη διάρκεια του Πρώτου τους Σιωνιστικού Συνεδρίου στη Βασιλεία το 1897 δημιουργήθηκε ο σημιτισμός για να δώσει στους Εβραίους και στον κόσμο την ψευδαίσθηση ότι ο Ιουδαϊσμός είναι μια μοναδική φυλή (Εκλεκτοί Άνθρωποι) ξεχωριστή από όλες τις άλλες φυλές. οι Γκόγιμ, οι μη Εβραίοι.

 

Το φαινόμενο της κοινότητας του Γκέτο, μια πρακτική που προτιμούν οι ευρωπαίοι θρησκευόμενοι Εβραίοι κατά της αφομοίωσης, προπαγάνδισαν άτακτα ως αντιεβραϊκό, αντισημιτικό μίσος.

Οι Σιωνιστές ισχυρίστηκαν ότι αυτό το αντισημιτικό μίσος είναι ένα ψυχοκοινωνικό σύμπτωμα που προκαλείται από την παρουσία Εβραίων σε κοινωνίες των εθνικών.

 

Η ιδεολογία του σιωνισμού, που καλούσε την εβραϊκή μετανάστευση από τις κοινωνίες των εθνικών στην Παλαιστίνη (Η Γη της Επαγγελίας) για να δημιουργηθεί ένα καθαρό ισραηλινό κράτος σε «μια γη χωρίς λαούς για ανθρώπους χωρίς γη», θεωρήθηκε η καλύτερη θεραπεία για αυτό το αντισημιτικό σύμπτωμα. .

 

Οι σιωνιστές ηγέτες, κυρίως η οικογένεια Rothschild, υποσχέθηκαν να χρηματοδοτήσουν πλήρως αυτή τη μετανάστευση και την οικοδόμηση κράτους.

Αρχικά, αυτή η ισχυριζόμενη «θεραπεία» δεν ήταν επιτυχής. Πολύ λίγοι Εβραίοι και κυρίως οι πολύ φτωχοί μετανάστευσαν στην Παλαιστίνη.

 

Για να ενθαρρύνει τη μετανάστευση των Ευρωπαίων Εβραίων στην Παλαιστίνη, ο Theodore Herzl, ο ισχυριζόμενος πατέρας του Σιωνισμού, κατέληξε σε μια κακή μακροπρόθεσμη στρατηγική που κατέληξε στα «Ημερολόγιά» του δηλώνοντας ότι: «οι αντισημίτες θα γίνουν οι πιο αξιόπιστοι φίλοι μας, οι αντισημίτες. -Οι σημιτικές χώρες είναι σύμμαχοί μας… οι αντισημίτες θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να ενισχύσουν τη δίωξη και την καταπίεση των Εβραίων». Με άλλα λόγια, η υποκίνηση και η ενδυνάμωση του αντισημιτικού/αντιεβραϊκού μίσους, της έχθρας και των καταπιεστικών συμπεριφορών θα ωθούσε τους Εβραίους να εγκαταλείψουν τις χώρες τους και να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη τρέχοντας μακριά από τέτοια καταπίεση.

Εδώ έρχεται η Σιωνιστική-Ναζιστική συμμαχία, η οποία είναι γνωστή ως η Συμφωνία Ha’avara που υπογράφηκε από τον David Ben-Gurion και τον Adolf Hitler το 1933 μετά τη σιωνιστική δήλωση για το διεθνές οικονομικό μποϊκοτάζ των γερμανικών αγαθών.

Σύμφωνα με αυτή τη συμφωνία, το Τρίτο Ράιχ συμφώνησε σε ρυθμίσεις με τις οποίες οι Εβραίοι Γερμανοί, ιδιαίτερα οι πλούσιοι, θα μπορούσαν να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη υπό κάπως ευνοϊκές οικονομικές συνθήκες, και σύμφωνα με τις οποίες ο Εργατικός Σιωνισμός θα έσπαγε το διεθνές οικονομικό μποϊκοτάζ και το γερμανικό εμπόριο με τον Παλαιστινιακό Εβραίο θα αυξανόταν.

Η Σιωνιστική Εβραϊκή Υπηρεσία εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία για να στείλει στελέχη της στη Γερμανία για να προσηλυτίσουν τους Εβραίους Γερμανούς στη Σιωνιστική ιδεολογία.

 

Οι Εβραίοι Γερμανοί απέρριψαν σθεναρά τον Σιωνισμό λόγω των ισχυρών πατριωτικών συναισθημάτων τους και της πίστης τους στη γερμανική πατρίδα.

 

Θεωρούσαν τον Σιωνισμό εχθρό από μέσα. Ο θρησκευτικός εβραϊκός τομέας αντέδρασε επίσης με την ίδια καταδίκη, προσκολλημένος στην ιουδαϊκή πεποίθησή του ότι η επιστροφή στη Γη της Επαγγελίας θα γινόταν μόνο υπό την ηγεσία του αναμενόμενου Μεσσία. Είδαν λοιπόν τον Σιωνισμό ως ιεροσυλία.

Ωστόσο, τα χρήματα, η ισχυρή προπαγάνδα και το σιωνιστικό πολιτικό κόμμα διείσδυσαν στις καρδιές και στο μυαλό πολλών Εβραίων Γερμανών, ιδιαίτερα των ευάλωτων νέων γενεών. Μέσω της δωροδοκίας και με τον καιρό οι Σιωνιστές έγιναν το μόνο μη Ναζιστικό πολιτικό κόμμα που επιτρέπεται να λειτουργεί στη Ναζιστική Γερμανία παρόμοια με το μη αμερικανικό Εβραϊκό Λόμπι στις σημερινές ΗΠΑ.

Τελικά πολλοί Εβραίοι Γερμανοί στρατιώτες υιοθέτησαν τον Σιωνισμό και διεξήγαγαν μια «αντισημιτική» εκστρατεία κατά των απεχόντων εβραϊκών οικογενειών που περιελάμβανε δολοφονίες και συλλήψεις γονέων και ενηλίκων που τους έστελναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης εργασίας, αφήνοντας τα παιδιά θύματα σε άλλες λεγόμενες ανθρωπιστικές σιωνιστικές οργανώσεις. που υπό το πρόσχημα της προστασίας θα απήγαγαν τα παιδιά, θα τα έστελναν στην Παλαιστίνη για να ζήσουν, για πλύση εγκεφάλου και για να εκπαιδευτούν ως μελλοντικοί στρατιώτες σε στρατιωτικοποιημένα σιωνιστικά κιμπούτς μεταμφιεσμένα σε αγροτικές κοινότητες.

Το Σιωνιστικό Εβραϊκό Πρακτορείο δεν δίστασε να διαπράξει επιθέσεις εναντίον Εβραίων που ισχυρίζονται αντισημιτική τρομοκρατία για να κερδίσει τη συμπάθεια και την οικονομική υποστήριξη των πλούσιων Βρετανών και Αμερικανών Εβραίων. Σύμφωνα με τη Συμφωνία Ha’avara, το Κεντρικό Γραφείο Εβραϊκής Μετανάστευσης (Die Zentralstelle für Jüdische Ausvandarung, ZJA) ναύλωσε το 1940 τρία πλοία: SS Pacifica, SS Milos και SS Atlantic για να μεταφέρει 3600 Εβραίους Γερμανούς στη Βρετανική Εντολή της Παλαιστίνης.

Στην προσπάθειά της να ρυθμίσει και να ελέγξει την εβραϊκή μετανάστευση στην Παλαιστίνη, η βρετανική αρχή στην Παλαιστίνη κατέλαβε αυτά τα πλοία και μετέφερε τους επιβάτες τους σε ένα μεγαλύτερο πλοίο. τα SS Patria στη διαδικασία ανάπτυξής τους και προσωρινής εγκατάστασής τους στον Μαυρίκιο, ένα αφρικανικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, για να υπονομεύσει αυτή την ανάπτυξη, ο Moshe Sharett, επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος του Σιωνιστικού Εβραϊκού Πρακτορείου, ενέκρινε τον βομβαρδισμό της Πάτρας . Τουλάχιστον 267 Εβραίοι σκοτώθηκαν και οι υπόλοιποι διασώθηκαν από βρετανικά και αραβικά σκάφη. Ο «αντισημιτικός» τρόμος αρχικά υποστηρίχθηκε ότι ήταν η αιτία. Στη Βρετανία και στις ΗΠΑ ξέσπασε οργή για τους επιζώντες, στους οποίους στη συνέχεια επετράπη να παραμείνουν στην Παλαιστίνη.

Το SS Patria βυθίζεται στο λιμάνι της Χάιφα

Το SS Patria

Πέντε άλλες παρόμοιες επιθέσεις διαπράχθηκαν το 1947 και το 1948 εναντίον πλοίων που ήταν αγκυροβολημένα σε ιταλικά λιμάνια έτοιμα να μεταφέρουν τους Ευρωπαίους Εβραίους στην Παλαιστίνη.

 

Αυτές οι βομβιστικές επιθέσεις θεωρήθηκαν ως «αντισημιτικές» τρομοκρατικές επιθέσεις που ονομάζονταιΕπιχείρηση Ντροπήπου διενεργήθηκε από τη βρετανική MI6 για τον περιορισμό της εβραϊκής μετανάστευσης.

 

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η Βρετανία ήταν ο εμπνευστής και μεγάλος υποστηρικτής της ίδρυσης ενός εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη μέσω τηςΔιακήρυξης Μπάλφουρ .

Μια πινακίδα που σώζεται από την Πάτρα

Ο βομβαρδισμός και η διεθνής εκστρατεία προπαγάνδας των σιωνιστικών μέσων ενημέρωσης κατά της MI6 ήρθαν να πιέσουν τη βρετανική κυβέρνηση να ακυρώσει τη Λευκή Βίβλο του 1939 . Η Λευκή Βίβλος ήταν μια βρετανική πολιτική που εκδόθηκε ως απάντηση στην παλαιστινιακή εξέγερση του 1936-1939 ενάντια στην εισροή παράνομης εβραϊκής μετανάστευσης και ενάντια στη σύσταση της βρετανικής επιτροπής Peel για διχοτόμηση της Παλαιστίνης.

Η Λευκή Βίβλος απέρριψε την ιδέα της διχοτόμησης της Παλαιστίνης, ωστόσο ζητούσε τη δημιουργία μιας εβραϊκής εθνικής κατοικίας σε ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος εντός 10 ετών και περιόρισε την εβραϊκή μετανάστευση σε 15.000 ετησίως. Οι Εβραίοι είχαν επίσης περιοριστεί στο να αγοράζουν αραβική γη μόνο στο 5% της Εντολής της Παλαιστίνης.

Ως απάντηση στη Λευκή Βίβλο, ο Ze’ev Jabotinsky, ο αρχηγός της εβραϊκής τρομοκρατικής ομάδας Irgun, και ο Avraham Stern, ο αρχηγός της τρομοκρατικής ομάδας Lehi, παρακλάδι του Irgun, έκαναν σχέδια για στρατιωτική κατάληψη κτιρίων της βρετανικής κυβέρνησης και διακήρυξε την ίδρυση ισραηλινού κράτους.

 

Πολλοί από αυτούς τους τρομοκράτες υποστηρίχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν στρατιωτικά από την πολωνική κυβέρνηση.

 

Αν και το διάλειμμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έβαλε τέλος σε τέτοια σχέδια, δεν εμπόδισε αυτές τις δύο τρομοκρατικές ομάδες να διαπράξουν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά βρετανικών γραφείων, όπως η περιβόητη βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο King David τον Ιούλιο του 1946 από το Irgun, με αποτέλεσμα 91 θανάτους και 46 τραυματισμούς
. .

Μετά την επιβεβλημένη ίδρυση του ισραηλινού τρομοκρατικού κράτους στην παλαιστινιακή γη, οι κυρίως Ευρωπαϊκές Χαζαρικές Εβραϊκές ένοπλες τρομοκρατικές ομάδες Haganah, (αργότερα έγινε ισραηλινός στρατός) δρομολόγησαν το κρατικά επιχορηγούμενο σχέδιο γενοκτονίας και εθνοκάθαρσης των ιθαγενών Dalet .

Πλήρεις αυτόχθονες παλαιστινιακοί πληθυσμοί σφαγιάστηκαν, τουλάχιστον 531 παλαιστινιακές πόλεις και χωριά διαγράφηκαν εντελώς, τουλάχιστον 800.000 γηγενείς Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν από τη γη τους και έγιναν πρόσφυγες, και τεράστιες ποσότητες παλαιστινιακής γεωργικής γης καταλήφθηκαν.

Η Παλαιστίνη άδειασε από τους ιθαγενείς της.

Αυτό δημιούργησε ένα δίλημμα στους Ισραηλινούς ηγέτες, οι οποίοι χρειάζονταν ανθρώπινο δυναμικό για να καλλιεργήσουν τη γη και να χτίσουν το κατοχικό κράτος.

 

Οι Ευρωπαίοι Χαζάροι Εβραίοι, που μετανάστευσαν στην Παλαιστίνη εκείνη την εποχή, ήταν κυρίως βιομήχανοι, έμποροι, τραπεζίτες και τρομοκρατικές πολιτοφυλακές.

 

Χρειάζονταν περισσότεροι Εβραίοι της εργατικής τάξης, αλλά ο ρυθμός της εβραϊκής μετανάστευσης στην Παλαιστίνη επιβραδύνθηκε τρομερά.

 

Προτίμησαν να μεταναστεύσουν στη Μεγάλη Βρετανία και στις ΗΠΑ.

 

Οι Σιωνιστές ηγέτες έστειλαν μυστικούς πράκτορες στις πρόσφατα απελευθερωμένες αραβικές χώρες παρακαλώντας τους Εβραίους Άραβες να υιοθετήσουν τον Σιωνισμό και να μεταναστεύσουν στο νεοσύστατο κράτος του Ισραήλ.

Οι Εβραίοι Άραβες απέρριψαν τον Σιωνισμό και αρνήθηκαν να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ επειδή ζούσαν αρμονικά και ευημερικά στις αραβικές χώρες με ισλαμική πλειοψηφία.

 

Σε αντίθεση με ό,τι τα ισλαμοφοβικά φιλοσιωνιστικά ΜΜΕ θέλουν να πιστεύουν οι Δυτικοί, το Ισλάμ, σύμφωνα με το ιερό τους Κοράνι σέβεται τους «Λαούς του Βιβλίου», τους Εβραίους και τους Χριστιανούς, δηλώνοντας ότι «δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός (μουσουλμάνου) Άραβα και ένας (μη μουσουλμάνος) ξένος εκτός από την πίστη τους στον Αλλάχ (τον Θεό)».

Παλαιστινιακή Αντίσταση

Δήλωση του Ισλαμικού Κορανίου

Οι Σιωνιστές κατέφυγαν ξανά στην «αντισημιτική» στρατηγική τους για να αναγκάσουν τους Εβραίους Άραβες να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ. Οι μυστικοί πράκτορες της Μοσάντ ξεκίνησαν μια εκστρατεία τρομοκρατίας κατά των εβραϊκών αραβικών κοινοτήτων.

 

Αυτό περιελάμβανε βομβαρδισμούς στις συναγωγές και τα κοινωνικά τους κέντρα, δολοφονίες Εβραίων ηγετών με αυτοκίνητο, γκράφιτι μίσους κατά των Εβραίων και κάψιμο των καταστημάτων τους μεταξύ πολλών άλλων.

Θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα σε αυτό το άρθρο.

Η περίπτωση μεταφοράς περισσότερων από 120.000 Εβραίων Ιρακινών (που πρέπει να διαβαστεί σε αυτόν τον σύνδεσμο) από το Ιράκ είναι ίσως το πιο καλά τεκμηριωμένο ανοιχτό μυστικό που αποκαλύφθηκε στο JEWS OF IRAQ από τον Naeim Giladi (άλλο ένα που πρέπει να διαβάσετε) έναν Εβραίο Ιρακινό, ο οποίος  γνωρίζει πολύ καλά τις ισραηλινές «αντισημιτικές» τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εβραϊκών κοινοτήτων στο Ιράκ.

 

Ξεκίνησε ένα από τα άρθρα του λέγοντας:

«Γράφω αυτό το άρθρο για τον ίδιο λόγο που έγραψα το βιβλίο μου, για να πω στον αμερικανικό λαό, και ιδιαίτερα στους Αμερικανοεβραίους, ότι οι Εβραίοι από τα ισλαμικά εδάφη δεν μετανάστευσαν πρόθυμα στο Ισραήλ. Ότι, για να τους αναγκάσουν να φύγουν, οι Εβραίοι σκότωσαν Εβραίους. και ότι, για να κερδίσουν χρόνο για να δημεύσουν ολοένα και περισσότερα αραβικά εδάφη, οι Εβραίοι σε πολλές περιπτώσεις απέρριψαν πραγματικές ειρηνευτικές πρωτοβουλίες από τους Άραβες γείτονές τους. Γράφω για αυτό που ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ (David Ben-Gurion) αποκάλεσε «σκληρό σιωνισμό». Γράφω γι’ αυτό γιατί ΕΙΧΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ».

Τόνισε επίσης ότι: «Οι Σιωνιστές προπαγανδιστές εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι οι βόμβες στο Ιράκ πυροδοτήθηκαν από αντιεβραϊκούς Ιρακινούς που ήθελαν Εβραίους να φύγουν από τη χώρα τους. Η τρομερή αλήθεια είναι ότι οι χειροβομβίδες που σκότωσαν και ακρωτηρίασαν τους Ιρακινούς Εβραίους και κατέστρεψαν τις περιουσίες τους, πετάχτηκαν από Σιωνιστές Εβραίους».

Ο Naeim Giladi ξέρει ακριβώς τι μιλούσε γιατί ήταν μυστικός πράκτορας της Mossad στο Ιράκ.

 

Εντάχθηκε στο σιωνιστικό υπόγειο ως νεαρός άνδρας και συμμετείχε στις «αντισημιτικές» επιθέσεις κατά των εβραϊκών κοινοτήτων στο Ιράκ.

 

Αργότερα μετάνιωσε για το ρόλο του σε αυτή την τρομοκρατική εκστρατεία, ειδικά μετά τη μετανάστευση στο Ισραήλ, και αντιμετώπισε τον απάνθρωπο ρατσισμό, τις διακρίσεις και την περιφρόνηση που υπέστησαν οι Σεφαραδίτες Άραβες Εβραίοι από την ηγετική ελίτ της ευρωπαϊκής εβραϊκής Ασκενάζι.

 

Έγραψε το βιβλίο του « Τα σκάνδαλα του Μπεν Γκουριόν: Πώς η Χαγκάνα και η Μοσάντ εξολόθρευσαν τους Εβραίους » στο οποίο τεκμηρίωσε ότι η Επιχείρηση Έζρα και Νεεμίας , γνωστή και ως Επιχείρηση Αλί Μπάμπα, ήταν η αερομεταφορά περισσότερων από 120 χιλιάδων Εβραίων από το Ιράκ
στο Ισραήλ ως αποτέλεσμα των «αντισημιτικών» τρομοκρατικών επιθέσεων των πρακτόρων της Μοσάντ κατά των Εβραίων στο Ιράκ.

Οι «αντισημιτικές» τρομοκρατικές επιχειρήσεις της Μοσάντ κατά της εβραϊκής κοινότητας στο Μαρόκο (Al-Maghrib) είναι ένα άλλο πολύ γνωστό παράδειγμα.

 

Μετά από 781 χρόνια ειρηνικής ακμής με τους μουσουλμάνους Άραβες γείτονές τους, οι Μαυριτανοί, υπό την κυριαρχία του Ισλαμικού Χαλιφάτου στους Εβραίους Mizrahi της Al-Andalus (σημερινή Ισπανία), αντιμετώπισαν είτε εξόντωση είτε βίαιη μεταστροφή στον Χριστιανισμό μετά τον Φερδινάνδο Β΄ της Αραγονίας και την Ισαβέλλα.

 

Η Castilla ανέκτησε τον έλεγχο της Ισπανίας, διέφυγε στο πιο φιλόξενο Ισλαμικό Μαρόκο.

 

Για τα επόμενα 500 χρόνια, οι Εβραίοι ευημερούσαν σε όλες τις πτυχές της μαροκινής ζωής. επιχειρήσεις, εμπόριο, εκπαίδευση, ακόμη και κυβέρνηση. Οι εβραϊκές κοινότητες του Μαρόκου αποτελούσαν τη μεγαλύτερη από τις εβραϊκές κοινότητες στη Βόρεια Αφρική εκείνη την εποχή.

 

Οι Σιωνιστές Ισραηλινοί ηγέτες λαχταρούσαν τον πλούτο τους.

Al Nakba 1948

Ο Ισραηλινός ιστορικός Yigal Bin-Nun, αρχικά Εβραίος Μαροκινός και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Bar-Ilan, δημοσίευσε ιστορική έρευνα στην εβραϊκή εφημερίδα Yediot Aharonot τον Οκτώβριο του 2013, αποκαλύπτοντας ότι στις αρχές της δεκαετίας του 1960 πράκτορες της Μοσάντ στάλθηκαν στο Μαρόκο για να πραγματοποιήσουν «αντισημιτικές επιθέσεις εναντίον των καλά εγκατεστημένων Εβραίων στο Μαρόκο για να τους τρομοκρατήσουν και στη συνέχεια να τους πείσουν ότι ήταν θύματα βίαιων διώξεων από τις μαροκινές αρχές και να τους ενθαρρύνουν να διαφύγουν στη «Γη της Επαγγελίας» υποσχόμενοι τους κάθε είδους οικονομική βοήθεια.

 

Ναύλωσαν ένα παλιό φθαρμένο ισπανικό πλοίο για να μεταφέρει λαθραία Μαροκινούς Εβραίους στο Ισραήλ. Πολύ λίγοι Εβραίοι και μόνο οι πολύ φτωχοί μετανάστευσαν.

Ο Bin-Nun ανέφερε επίσης ότι ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών, τότε Γκόλντα Μέιρ, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα που θα σοκάρουν τους Μαροκινούς Εβραίους στη μετανάστευση, ακόμη κι αν αυτό θα κοστίσει τη ζωή πολλών άλλων Εβραίων.

 

Ο αρχηγός της Μοσάντ εκείνη την εποχή, Ίσερ Χάρελ, αναφέρθηκε ότι απάντησε «Χρειαζόμαστε Εβραίους μάρτυρες».

 

Ακολούθησε τότε ότι το λαθρεμπόριο ναυλωμένο πλοίο κατασκευάστηκε μυστηριωδώς να βυθιστεί με 44 Εβραίους και όλο το πλήρωμα ακόμα επί του σκάφους.

Η Μοσάντ επέτρεψε να ανακαλυφθούν τρεις από τους Εβραίους Μαροκινούς πράκτορες της. Συνελήφθησαν και αναφέρθηκαν νεκροί φερόμενοι υπό βασανιστήρια.

Τέλος, η Μοσάντ διένειμε φυλλάδια και δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου που αποδίδεται στην εβραϊκή κοινότητα στο Μαρόκο, καλώντας σε μαζική αποχώρηση για να ξεφύγει από τον μαροκινό «αντισημιτισμό».

 

Η ισραηλινή κυβέρνηση με τη σειρά της άσκησε μεγάλη πολιτική πίεση στον νεοδιορισθέντα βασιλιά Χασάν Β’, ο οποίος αναγκάστηκε να υπογράψει μια συμφωνία που διευκολύνει την αποχώρηση των Μαροκινών Εβραίων.

 

Υπολογίστηκε ότι 160.000 Μαροκινοί Εβραίοι εγκατέλειψαν τελικά τη χώρα. οι πολύ πλούσιοι προτιμούσαν να ταξιδέψουν στη Γαλλία με δικά τους έξοδα, ενώ οι φτωχοί στην πλειοψηφία τους μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ.

 

Πολλοί άλλοι Μαροκινοί Εβραίοι ιστορικοί είχαν γράψει για τα τρομοκρατικά εγκλήματα της Μοσάντ κατά των Μαροκινών Εβραίων για να προκαλέσουν τόσο μαζική μετανάστευση.

 

Μεταξύ αυτών είναι ο Michel Knafo, ο οποίος δημοσίευσε το βιβλίο του στα γαλλικά « Le Mossad et les Secrets du Reseau Juif au Maroc » . (Η Μοσάντ και τα μυστικά του εβραϊκού δικτύου στο Μαρόκο), που περιγράφει το σχέδιο της Μοσάντ για λαθραία μεταφορά Μαροκινών Εβραίων στο Ισραήλ. Κατέγραψε ιστορίες ζωής αυτοπτών μαρτύρων της
επιχείρησης λαθρεμπορίου.

Ο Michael M. Laskier , καθηγητής ιστορίας και πολιτικών επιστημών στο Ashqelon College του Πανεπιστημίου Bar-Ian και στο Beit Berl College στο Ισραήλ, είχε δημοσιεύσει πολλά βιβλία για τη ζωή των Εβραίων της Βόρειας Αφρικής.

 

Το βιβλίο του « Ο Εβραίος της Βόρειας Αφρικής στον εικοστό αιώνα: Οι Εβραίοι του Μαρόκου, της Τυνησίας και της Αλγερίας » καταγράφει τη ζωή των Εβραίων Αράβων της Βόρειας Αφρικής, την ειρηνική συνύπαρξή τους στις μουσουλμανικές κοινότητες, την κοινωνική τους θέση και τον ρόλο των Σιωνιστικών οργανώσεων. συμπεριλαμβανομένων των μυστικών επιχειρήσεων της Μοσάντ για στρατιωτικοποίηση των νεαρών Εβραίων, των τρομοκρατικών επιθέσεων της Μοσάντ κατά των ντόπιων Εβραίων και της παράνομης μετανάστευσης από τις αρχές του εικοστού αιώνα.

 

Πολλές ήταν οι «αντισημιτικές» τρομοκρατικές επιχειρήσεις της Μοσάντ κατά των Εβραίων Αράβων στις αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

 

Χρειαζόμαστε τόμους για να περιγράψουμε τον καθένα.

 

Αυτοί οι Μιζράχι και οι Σεφαραδίτες Εβραίοι (Εβραίοι της Ανατολής), ειδικά οι Μαύροι Εβραίοι της Αιθίοπας, που στριμώχτηκαν στο Ισραήλ κατά χιλιάδες, έπρεπε να αντιμετωπίσουν τη χειρότερη ρατσιστική, μεροληπτική, καταχρηστική και εξευτελιστική μεταχείριση από την κυβέρνηση της Χαζαρικής Εβραϊκής πλειοψηφίας του Ισραήλ.

Η Ella Habiba Shohat, μια Εβραία Ιρακινή Άραβα και καθηγήτρια πολιτιστικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, εξήγησε αυτή την ισραηλινή «αντισημιτική» διάκριση σε ένα από τα άρθρα της με τίτλο «Αντανάκλαση ενός Άραβα Εβραίου» (άλλο πρέπει να διαβάσετε) δηλώνοντας :

«Στην Αίγυπτο, το Μαρόκο, τη Συρία, τον Λίβανο, το Ιράκ και την Τυνησία, οι Εβραίοι έγιναν μέλη των νομοθετικών σωμάτων, των δημοτικών συμβουλίων, του δικαστικού σώματος, ακόμη και κατέλαβαν υψηλές οικονομικές θέσεις…

Η ίδια ιστορική διαδικασία που αφαίρεσε τους Παλαιστινίους από τις περιουσίες, τα εδάφη και τα εθνικοπολιτικά τους δικαιώματα, συνδέθηκε με την εκποίηση των Εβραίων της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής της περιουσίας, των εδαφών και των ριζών τους στις μουσουλμανικές χώρες.

Η ίδια διαδικασία επηρέασε επίσης τον ξεριζωμό ή τη διφορούμενη τοποθέτησή μας μέσα στο ίδιο το Ισραήλ, όπου δεχόμαστε συστηματικές διακρίσεις από θεσμούς που χρησιμοποίησαν τις δυνάμεις και το υλικό τους προς όφελος των Ευρωπαίων Εβραίων και σε σταθερό μειονέκτημα των Εβραίων της Ανατολής.

 

Αυτό που για τους Ασκενάζι μετανάστες από τη Ρωσία και την Πολωνία ήταν μια κοινωνική aliya (κυριολεκτικά «ανέβασμα») ήταν για τους Ανατολικούς Σεφαραδίτες Εβραίους μια yerida (κάθοδος)».

Ο αντισημιτισμός χρησιμοποιείται επίσης ως αποτελεσματικό όπλο εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού, ρεπόρτερ μέσων ενημέρωσης, πολιτικού ακτιβιστή, ηθοποιού/ηθοποιού και οποιουδήποτε τολμά να αναφέρει οτιδήποτε για τον διαστρεβλωμένο Ιουδαϊσμό και τον γενοκτονικό θεό του, οτιδήποτε για την προδοσία του διπλού πολίτη φιλοσιωνιστή Αμερικανοεβραίοι, οτιδήποτε σχετικά με τις πολλές ισραηλινές επιθέσεις ψευδούς σημαίας εναντίον Αμερικανών και οτιδήποτε για τη συνεχιζόμενη γενοκτονική ισραηλινή κατοχή του απαρτχάιντ της Παλαιστίνης.

Ο «αντισημιτισμός» έχει γίνει μια σιωνιστική κωδική λέξη για όλες τις φιλοσιωνιστικές/φιλοϊσραηλινές οντότητες να διαπράξουν δολοφονίες κοινωνικού χαρακτήρα, οικονομική δολοφονία, πολιτική δολοφονία και μερικές φορές σωματική δολοφονία αντι-ισραηλινών επικριτών.

Παρόλο που αυτή η σκανδαλώδης κατάχρηση του «αντισημιτικού» όρου είναι πολύ καλά γνωστή και κατανοητή από όλους τους διεθνείς αρχηγούς κρατών, εξακολουθούν να πατρονάρουν τους Ισραηλινούς ηγέτες, οι οποίοι φτύνουν αυτόν τον όρο στα μούτρα σε μια προσπάθεια να καμουφλάρουν τη συνέχιση του σιωνιστικού αποικισμού. της Σημιτικής Παλαιστίνης.

Στην ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2011, ομη σημίτης Χαζάρος Εβραίος
Benjamin Netanyahu, γιος τρομοκράτη Πολωνού πατέρα Benzion Netanyahu (αρχικά Benzion Mileikoswsky) που ήταν ο προσωπικός γραμματέας του τρομοκράτη Ze’ev Jabotinsky, του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης Irgun, είχε το θράσος να κατηγορηθεί η σημιτική παλαιστινιακή αντίσταση για «αντισημιτισμό».

Η αντίθεση στον ισραηλινό επεκτατικό τρόμο στη Μέση Ανατολή δεν είναι αντισημιτισμός. Η σιωνιστική παράνομη κατοχή της κυρίως σημιτικής Παλαιστίνης είναι αντισημιτισμός. Η εθνοκάθαρση των Σημιτών Παλαιστινίων από το Ισραήλ είναι αντισημιτική.

Η ολοκληρωτική καταστροφή από το Ισραήλ 531 σημιτικών παλαιστινιακών πόλεων και χωριών είναι αντισημιτική. Η καθημερινή κατεδάφιση από το Ισραήλ σημιτικών παλαιστινιακών σπιτιών είναι αντισημιτική.

Η καθημερινή δολοφονία σημιτικών παλαιστίνιων παιδιών από το Ισραήλ είναι αντισημιτική.

Το μεγαλύτερο υπαίθριο στρατόπεδο φυλακών συγκέντρωσης του Ισραήλ με δύο εκατομμύρια σημίτες Παλαιστίνιους κατοίκους της Γάζας είναι αντισημιτικό.

Οι καταστροφικοί πόλεμοι του Ισραήλ και οι πόλεμοι αντιπροσώπων μέσω της Αμερικής εναντίον των σημιτικών αραβικών χωρών της Μέσης Ανατολής είναι αντισημιτικοί.

Το δημοφιλές κάλεσμα «Θάνατος στους (Σημίτες) Άραβες» από τον αυξανόμενο αριθμό νεαρών Ισραηλινών.

 

 

Ο Δρ Elias Akleh είναι Αραβοαμερικανός παλαιστινιακής καταγωγής. Η οικογένειά του εκδιώχθηκε από τη Χάιφα της Παλαιστίνης μετά τη Νάκμπα του 1948 όταν Σιωνιστές έκλεψαν την περιουσία της οικογένειάς του. Στη συνέχεια, η οικογένεια εκδιώχθηκε ξανά από τη Δυτική Όχθη κατά τη διάρκεια της Naksah του 1967, αφού οι Σιωνιστές κατέλαβαν ξανά την υπόλοιπη Παλαιστίνη.

 

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 894


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα