Οι συγγενείς των θυμάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗ.

Οι συγγενείς των θυμάτων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΨΥΧΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΔΕΙΛΙΝΗ.

12 Απριλίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:381
Μοίρασέ το

 

 

Τέμπη: «Η κ. Αδειλίνη μας έλεγε αυτά συμβαίνουν», καταγγέλλει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών

Αναρωτιέμαι τι θα έλεγε η Αδειλίνη, αν στο ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ… ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ, ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ… 

 

Λυπάμαι, αλλά δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί, όσο την διακυβέρνηση της χώρας την έχουν εβραιοσιωνιστές και ανάλγητοι δικαστές…

Θα σερνόμαστε σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ  όπως ΤΟ ΜΑΤΙ, Η ΜΑΝΔΡΑ, ΤΑ ΤΕΜΠΗ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Τέμπη: «Η κ. Αδειλίνη μας έλεγε αυτά συμβαίνουν», καταγγέλλει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών
Με αφορμή τα όσα είπε η Εισαγγελέας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών,
«Μας έλεγε ότι σιδηροδρομικά ατυχήματα συμβαίνουν και στην Ασία και στην Αφρική» καταγγέλλει για τη Γεωργία Αδειλίνη ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στα Τέμπη.
Με αφορμή τα όσα είπε η Εισαγγελέας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Νίκος Πλακιάς μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA για τη συνάντησή που είχαν μαζί της οι γονείς των θυμάτων.
«Πήγαμε στην Αδειλίνη έξι γονείς. Εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Εγώ και ο αδελφός μου φύγαμε απογοητευμένοι. Περίμενα συναντώντας την ανώτατη δικαστική εκπρόσωπο της χώρας να αποκομίσουμε ένα όφελος. Να δει στα μάτια μας τους πατεράδες. Ούτε κατάλαβε. Προσωπικά για μένα είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβε ποιος είμαι. Μας έλεγε ότι σιδηροδρομικά ατυχήματα συμβαίνουν και στην Ασία και στην Αφρική» ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Πλακιάς πατέρας των δίδυμων κοριτσιών και θείος της κοπέλας από την Καλαμπάκα, που χάθηκαν στα Τέμπη, μιλώντας στο Kontra, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κ. Αδειλίνη τους είπε «ας είναι αυτό η αρχή για μια καλύτερη Ελλάδα».
«Εγώ έχω χάσει δυο παιδιά και πάω στην εισαγγελέα να μου αποδοθεί δικαιοσύνη, τίποτα άλλο δεν θέλω και νομίζει ότι εμένα μ’ ενδιαφέρει ένα καλύτερο αύριο του σιδηροδρόμου ή των αεροδρομίων;
Πνίγει την υπόθεσή μου. Εμένα η οικογένειά μου διαλύθηκε. Αυτή είναι η αλήθεια» σημείωσε.
«Εγώ τα παιδιά δεν τα έφερα στον κόσμο για να γίνουν Ιφιγένειες ούτε θυσίες. Και αυτό που κάνουν με οργίζει περισσότερο. Νιώθω μερικές φορές ότι με υποτιμούν» υπογράμμισε.
«Δεν υπάρχει δικαιοσύνη για εμένα. Θα το λέω συνέχεια μέχρι να πεθάνω.
Δικαιοσύνη θα είναι να φύγω από εδώ, από το μαγαζί μου που είμαι, να πάω σπίτι μου να δω τα παιδιά μου και να συνεχίσω τη ζωή μου.

Ούτε ήρωας θέλω να γίνω, ούτε επαναστάτης, τίποτα» τόνισε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Βλέπετε ένα πατέρα ο οποίος παλεύει για το δίκιο των παιδιών του. Αυτά τα ουρλιαχτά του πατέρα. Δεν είναι ουρλιαχτά. Είναι ουρλαχτά για το δίκιο των παιδιών του. Και θα φωνάζω, θα ουρλιάζω μέχρι να κλείσω τα μάτια μου».

Ο Νίκος Πλακιάς αναφέρθηκε και στα όσα υποστήριξε χθες στη συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης ότι «στα Τέμπη συναντήθηκε το ανθρώπινο λάθος με χρόνιες παθογένειες της δημόσιας διοίκησης».

«Ποιο είναι το ανθρώπινο λάθος; Ο σταθμάρχης πώς ήρθε σ’ αυτή τη θέση;» είπε με οργή. «Είναι πολιτικό μέσο από το Μαξίμου. Τα ονόματα τα έχουμε δώσει στη δικογραφία, θα ακουστούν στα δικαστήρια. Αν συνεχίσουν, θα αρχίσουμε να τα βγάζουμε, η υπομονή εξαντλείται» συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος δε στις χρόνιες παθογένειες, ρώτησε με νόημα:
«Πόσα χρόνια ήταν πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης πριν το έγκλημα; Τέσσερα. Δεν ήταν αρκετά να διορθώσει τις παθογένειες;»

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 381


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα