Οι συνήθεις ύποπτοι της βιομηχανίας των ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών) αποκτούν τον έλεγχο πάνω στην ενορχηστρωμένη επισιτιστική κρίση στην Ουκρανία για να απαιτήσουν περισσότερες γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες

Οι συνήθεις ύποπτοι της βιομηχανίας των ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών) αποκτούν τον έλεγχο πάνω στην ενορχηστρωμένη επισιτιστική κρίση στην Ουκρανία για να απαιτήσουν περισσότερες γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες

27 Μαΐου, 2022 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

 

 

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ;

Παρεμπιπτόντως, οι καλλιέργειες με γονιδιακή επεξεργασία, ανήκουν τεχνικά σε διαφορετική κατηγορία από τις καλλιέργειες ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένων οργανισμών) που χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και αρκετές δεκαετίες. Αυτές οι νέες καλλιέργειες περιλαμβάνουν αλλαγές, σε αντίθεση με την προσθήκη, στο υπάρχον DNA διαφορετικών ειδών που εμφανίζεται με τις παλαιότερες ποικιλίες.

 

 

 

Με άλλοθι τον πόλεμο στην Ουκρανία,  θα το γυρίσουν στις γενετικά τροποποιημένες τροφές… τέρμα οι καλλιέργιες με παλιούς καθαρούς σπόρους…

Αρκετές δεκαετίες εφαρμοζεται το μέτρο και στην Ελλάδα… δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αύξησης των ασθενειών…

Αντίσταση από τους αγρότες, καμία… ας είναι καλά τα κουμμουνιστικά συνδικάτα…

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ… ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…

ΤΡΟΦΗ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΪΝ…

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ… Ή ΜΑΛΛΟΝ… ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΡΑΤΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε προσεκτικά το φωτογραφικό υλικό που επέλεξα και προσέξτε τι αγοράζετε…

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ακριβώς από την αρχή, η βιομηχανία της βιοτεχνολογίας εκμεταλλεύεται τη νέα κρίση των βιομηχανικών τροφίμων για να πιέσει για περισσότερη γενετική μηχανική στην παγκόσμια γεωργία.

Προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα της σπασμένης αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων, λέει ο George Eustice, Υπουργός Περιβάλλοντος της Μεγάλης Βρετανίας, θα πρέπει να αναπτυχθούν καλλιέργειες με “γονιδιακή επεξεργασία” και η σοδειά τους να διοχετευθεί στην αγορά το συντομότερο δυνατό.

Σε λίγους μόνο μήνες, το βρετανικό κοινοβούλιο αναμένεται να ψηφίσει για έγκριση γενετικά επεξεργασμένων τροφίμων, τα οποία ο Eustice ισχυρίζεται ότι θα ωφελήσει τόσο τους παραγωγούς όσο και τους καταναλωτές, παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων για άγνωστες επιπτώσεις στην υγεία.

Επειδή η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία, υποστηρίζει ο Eustice, η γονιδιακά επεξεργασμένη παραγωγή καλλιεργειών πρέπει να αυξηθεί με ταχύτατους ρυθμούς προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια επισιτιστική κρίση που εκτυλίσσεται γρήγορα.

 

Όπως ίσως έχετε δει, πολλοί μεγάλοι παραγωγοί τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης τόσο της Ουκρανίας όσο και της Ρωσίας, δεν εξάγουν πλέον τα προϊόντα τους σε χώρες που παραδοσιακά βασίζονταν σε αυτούς για εισαγωγές. Κατά συνέπεια, εμφανίζονται ελλείψεις τροφίμων που απειλούν να οδηγήσουν σε λιμό εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, ανθρώπους τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail (Ηνωμένο Βασίλειο), το νομοσχέδιο στη Βρετανία θα επιτρέψει στους αγρότες να καλλιεργούν περισσότερες γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες (ΓΤΟ) που υποτίθεται ότι είναι ανθεκτικές στις ασθένειες ή που απαιτούν πολύ λιγότερο νερό ή λίπασμα από τις φυσικές καλλιέργειες.

“Οι τεχνολογίες ακριβείας μάς επιτρέπουν να επιταχύνουμε την αναπαραγωγή των καλλιεργειών που έχουν φυσική αντοχή στις ασθένειες και την κλιματική αλλαγή, την καλύτερη χρήση των θρεπτικών συστατικών του εδάφους, ώστε να μπορούμε να έχουμε υψηλότερες αποδόσεις με λιγότερα φυτοφάρμακα και λιπάσματα”, δήλωσε ο Eustice στην Telegraph (Ηνωμένο Βασίλειο).

“Η ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ είναι μια επερχόμενη πρόκληση με την κλιματική αλλαγή και αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε επομένως να είναι επιτακτική για την παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια”.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το Brighteon.com σχετικά με τις γονιδιακά επεξεργασμένες καλλιέργειες στην Ουκρανία:
(διάρκεια: 11:05) (δείτε το στάχυ του θανάτου τί ωραίο που είναι με τα κεφαλάκια επάνω)

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ;

Παρεμπιπτόντως, οι καλλιέργειες με γονιδιακή επεξεργασία, ανήκουν τεχνικά σε διαφορετική κατηγορία από τις καλλιέργειες ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένων οργανισμών) που χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και αρκετές δεκαετίες. Αυτές οι νέες καλλιέργειες περιλαμβάνουν αλλαγές, σε αντίθεση με την προσθήκη, στο υπάρχον DNA διαφορετικών ειδών που εμφανίζεται με τις παλαιότερες ποικιλίες.

Βέβαια, για να είμαστε ξεκάθαροι, ξακολουθούν να ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων Frankenstein (Frankenfood). Απλώς υπάρχει ένα νέο είδος Frankenfood που εξαπολύεται ως απάντηση στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, κάτι που για άλλη μια φορά υποδηλώνει ότι όλο αυτό το πράγμα ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ως καταλύτης ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ.

Προκειμένου να πουλήσει την ιδέα στο βρετανικό κοινό, το οποίο φαίνεται να είναι πολύ πιο ανθεκτικό στους ΓΤΟ από τους Αμερικανούς, ο Eustice παρουσίασε το νομοσχέδιο κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης.

Με τις τιμές των τροφίμων και του φυσικού αερίου να εκτινάσσονται στα ύψη, το βρετανικό κοινό είναι πολύ πιο πιθανό να αισθάνεται απόγνωση σχετικά με τον εφοδιασμό τροφίμων της χώρας του. Θέλοντας να διατηρήσει την αυτάρκεια εν μέσω αυξανόμενων προστατευτικών μέτρων σε πολλές χώρες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να “χτυπήσει” ο κλάδος της βιοτεχνολογίας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, στην πραγματικότητα, ο κλάδος έλαβε ένα δώρο από την Τράπεζα της Αγγλίας, η οποία προειδοποίησε για ραγδαία άνοδο στις τιμές των τροφίμων τους επόμενους μήνες. Και προφανώς, η “λύση” σε αυτό είναι περισσότεροι ΓΤΟ.

Ήδη από τον επόμενο χρόνο, το γονιδιακά επεξεργασμένο Frankenfood θα μπορούσε να αρχίσει να εμφανίζεται στα ράφια των παντοπωλείων στην Αγγλία, εάν περάσει το νομοσχέδιο. Ο Eustice αναμένει ότι το νομοσχέδιό του θα λάβει “Βασιλική συγκατάθεση” φέτος, κάτι που, όπως λέει, θα επιτρέψει την έκδοση άδειας κυκλοφορίας για σπόρους με γονιδιακή επεξεργασία.

“Πιθανότατα θα υπάρχουν μερικές από αυτές τις καλλιέργειες που είναι ήδη διαθέσιμες και σε άλλα μέρη του κόσμου”, φέρεται να είπε ο Eustice. “κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό μέχρι το επόμενο έτος να τις αναπτύξουμε.”

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με καλλιέργειες με γονιδιακή επεξεργασία μπορείτε να βρείτε στο GMO.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

Brighteon.com
https://www.newstarget.com/2022-05-25-engineered-ukraine-food-crisis-gmo-crops.html

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα