Ολα μπροστα στα ματια μας είναι... Πρωτα το δειχνουν και μετα το πραττουν!!! Δεν εχει υπαρξει πιο χυδαια, πιο προστυχη εποχη απο την παρουσα.  Ζουμε μεσα στις μουχλερες φαντασιωσεις των γενετικα κατωτερων οβριων που ονειρευονται να γινουν Ελληνες στην θεση των Ελληνων.

Ολα μπροστα στα ματια μας είναι... Πρωτα το δειχνουν και μετα το πραττουν!!! Δεν εχει υπαρξει πιο χυδαια, πιο προστυχη εποχη απο την παρουσα. Ζουμε μεσα στις μουχλερες φαντασιωσεις των γενετικα κατωτερων οβριων που ονειρευονται να γινουν Ελληνες στην θεση των Ελληνων.

20 Μαρτίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,677
Μοίρασέ το

 

Ολη η οβραικη τηλεοπτικη σειρα “Stranger Things” ειναι προαναγγελια ενος αποκρυφιστικου, κωδικοποιημενου μηνυματος οσων σχεδιαζουν να πραξουν εναντιον την ανθρωποτητας.

Επειδή αυτό με υπερβαίνει, διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας…
Καλλιόπη Σουφλή
Ανώνυμος λέει:

https://m.media-amazon.com/images/W/IMAGERENDERING_521856-T1/images/I/91G+3AvGmeL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

Ολη η οβραικη τηλεοπτικη σειρα “Stranger Things” ειναι προαναγγελια ενος αποκρυφιστικου, κωδικοποιημενου μηνυματος οσων σχεδιαζουν να πραξουν εναντιον την ανθρωποτητας. Πρωτα το δειχνουν και μετα το πραττουν.

https://i.pinimg.com/originals/58/b1/c2/58b1c2f89d43a8bae47a1bb6d4459cbf.jpg

Το ονομα της πρωταγωνιστριας ειναι 11.

Προσεξτε και το ονομα του τερατος.

Το τερας που ελκυεται απο το ανθρωπινο αιμα και κυνηγαει αιμα.

Προσεξτε και το σχημα του στοματος του.

Demogorgon = Το ονομα της μανας του Πυθωνα.

Ολα μπροστα στα ματια μας.

 

(Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο)

https://strangerthings.fandom.com/wiki/The_Demogorgon

Οι οβριοι ταυτιζονται με οτιδηποτε φιδισιο, ειναι στη φυση τους, αλλα παριστανουν το ακριβως αντιθετο.

Ολος ο πλανητης μια σκηνη υποκριτων.

Μονο με μπλαβατσκικο ψεμα πορευονται.

Και εχουν κοπιαρει ολη την μαυρη πλευρα των μυθων μας και την προβαλλουν σε κακεκτυπες επαναληψεις, εκμαυλιζοντας ανυποψιαστους απο το μισελληνικο σχολειο και το βοθρο της TV.

Γενιες και γενιες το ιδιο θεατρικο εργο.

Καθε γενια και πιο κακοπαιγμενο.

Η ζωη ειναι συντομη, και αυτοι προσπαθουν να μας την ξοδεψουν με εκμαυλισμους.

Οπως πχ καθε μερα εμαυλιζουν τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο και την μητερα του Ελενη, προβαλλοντας μια καρικατουρα ενος τοιουτου και μιας φωνακλους χαζοβιολας.

Καθημερινη πλυση εγκεφαλου.

https://englishforlearner.com/wp-content/uploads/2022/10/image-4.png

Δεν εχει υπαρξει πιο χυδαια, πιο προστυχη εποχη απο την παρουσα.

Ζουμε μεσα στις μουχλερες φαντασιωσεις των γενετικα κατωτερων οβριων που ονειρευονται να γινουν Ελληνες στην θεση των Ελληνων.

Μεχρι και τα ονοματα που επιλεγουν για τις σημαντικες ιστορικες στιγμες της φαρας τους ειναι ελληνικα.

Οι λατρευτες του κυβου δεν μπορουν να καταλαβουν τους Ανθρωπους του δωδεκαεδρου και απλως μας μιμουνται, ενω προσπαθουν να αποκοιμισουν το DNA μας.

Ζουμε σε μια φαρσοτραγωδια.

https://www.turn-on.de/media/cache/article_image_slider/media/cms/2018/11/Demogorgon-Stranger-Things-FilmComicsE-plained.jpg?356188

Οπως τα λεει ο Ποταμιανος ειναι, ο οποιος εχει εκπληκτικες γνωσεις, ακουστε τον.

Ολα επαναλαμβανονται.

Το ιδιο ρολο ειχαμε παντοτε εμεις οι Ελληνες.

Παντα σκοτωναμε το δρακο, αλλα με τεραστιες απωλειες ηρωων, και στο τελος απομεναμε ολο και λιγοτεροι.

Τα ιδια θα γινουν και τωρα.

“ΠΥΘΩΝΑΣ-ΤΕΜΠΗ: ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ; ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

Με Κων/νο Ποταμιάνο!”

Δείτε το εδώ

 

Πηγή σχολίου

 

 

Αυτό το άρθρο αφορά το είδος. Για το μεμονωμένο πλάσμα, δείτε The Demogorgon .

 

 

Οι Demogorgons είναι αρπακτικά πλάσματα που προέρχονται από το Upside Down . Όλοι οι Demogorgons που έχουν συναντηθεί μέχρι τώρα θεωρείται ότι υπακούουν στο Mind Flayer και κατ’ επέκταση στον Vecna ​​και αποτελούν μέρος του μυαλού του Upside Down . Υπό την επιρροή του μυαλού της κυψέλης, οι Demogorgons είναι δολοφονικοί, βίαιοι και έχουν περιορισμένη νοημοσύνη.

Το 1983, ένας πλήρως ενηλικιωμένος Demogorgon πάτησε το πόδι του στο Hawkins της Ιντιάνα αφού άνοιξε κατά λάθος μια πύλη στο Upside Down. Αυτό το Demogorgon τελικά ηττήθηκε και καταστράφηκε, αλλά όχι προτού να προκαλέσει ζημιά στον ανθρώπινο κόσμο.

Το 1984, ο Will Byers , ένα διασωθέν θύμα του Demogorgon, έγινε σκάφος για το Mind Flayer. Η κατοχή του Γουίλ επέτρεψε στον Vecna ​​και στον Mind Flayer να απελευθερώσουν μια ορδή από εφήβους Demogorgons, ή «Demodogs», στο Εθνικό Εργαστήριο Hawkins . Ωστόσο, μετά το κλείσιμο του Mothergate , ο ψυχικός σύνδεσμος των Demodogs με το μυαλό της κυψέλης έσπασε, φορτώνοντάς τους με πόνο και με αποτέλεσμα τον μαζικό θάνατο τους.

Το 1985, η Σοβιετική Ένωση άνοιξε με επιτυχία μια πύλη στο Upside Down σε μια βάση κάτω από το Starcourt Mall χρησιμοποιώντας πειραματική τεχνολογία , επιτρέποντάς της να προμηθευτεί τουλάχιστον μισή ντουζίνα δείγματα Demodog. Αυτά τα δείγματα μεταφέρθηκαν σε μια εγκατάσταση στην Καμτσάτκα , όπου όλα εκτός από ένα καταψύχθηκαν κρυογονικά και αποθηκεύτηκαν σε δεξαμενές – ήταν άψυχα, αλλά εντούτοις ζωντανά. ένα κομμάτι του Mind Flayer καταγράφηκε επίσης. Ένα πλάσμα, λόγω ατυχήματος ή σχεδιασμού, ωρίμασε σε ένα ενήλικο Demogorgon, το οποίο οι Σοβιετικοί τάιζαν περιστασιακά ζωντανούς κρατούμενους. ήλπιζαν να οπλίσουν δυνητικά το θηρίο.

Το 1986, ο ενήλικος Demogorgon ελευθερώθηκε κατά λάθος καθώς ο Jim Hopper , ο Joyce Byers , ο Murray Bauman , ο Dmitri Antonov και ο Yuri Ismaylov έφυγαν από την εγκατάσταση. Μετά τη διαφυγή τους, οι πυροβολισμοί των φρουρών που στόχευαν στο πλάσμα ρίχτηκαν και έσπασαν τον θάλαμο που περιείχε τα σωματίδια του Mind Flayer. τα σωματίδια διέρρευσαν και μπήκαν στα παγωμένα σώματα των Demodogs, αναζωογονώντας τα. Στη συνέχεια, η ορδή Demodog ενώθηκε με τον ενήλικο ομόλογό τους στη σφαγή του σοβιετικού προσωπικού. Οι δραπέτες επέστρεψαν αργότερα στην εγκατάσταση και εκτέλεσαν με επιτυχία όλα τα πλάσματα, καταστρέφοντας κομμάτια του Mind Flayer και προκαλώντας ζημιά στο μυαλό της κυψέλης.

Ετυμολογία

Στους δημογόργονους δεν έχει δοθεί επίσημο όνομα ή επιστημονικός τίτλος. Ωστόσο, η Eleven και οι φίλοι της χρησιμοποίησαν το ψευδώνυμο “Demogorgon” σε σχέση με το αρχικό τέρας του 1983 , μετά από ένα τέρας που εμφανίστηκε στο Dungeons & Dragons .

Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι δημογόργονοι είναι τετράποδα με διακριτικά κεφάλια που μοιάζουν με λουλούδια. Έχουν λιπαρό μαύρο αίμα, όπως το ιπτάμενο αδελφό τους είδος . [1] Φαινομενικά είναι εγγενείς στην αρχική ενσάρκωση του Upside Down, με την παρουσία τους πριν από το «πάγωμα» της 6ης Νοεμβρίου 1983. [2] [3]

Κύκλος ζωής

Δείτε επίσης: D’Artagnan

Όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του Demogorgon, μείον την αρχική μορφή της προνύμφης. (Σημείωση: Ο Mike περιλαμβάνεται για λόγους κλιμάκωσης.)

Ο κύκλος ζωής ενός Demogorgon φαίνεται να έχει έξι διακριτά στάδια και είναι παρόμοιος κατά κάποιο τρόπο με αυτόν πολλών ειδών αμφιβίων της Γης.

Στις μόνες περιπτώσεις αναπαραγωγής Demogorgon που παρατηρήθηκαν, ο κύκλος ξεκίνησε με την εναπόθεση αυγών ή προνυμφών μέσα σε έναν ξενιστή από έναν τρύπα μέσα στο Ανάποδα. Οι προνύμφες που μοιάζουν με γυμνοσάλιαγκα έγιναν αργότερα εμετοί από τον ξενιστή, πριν στη συνέχεια διαφύγουν στη φύση. Μετά από αυτό, οι προνύμφες υποβλήθηκαν σε μια περίοδο ταχείας μεταμόρφωσης, περνώντας σε κάθε φάση της ανάπτυξής τους μέχρι να εμφανιστούν ως ενήλικες. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ο κύκλος ζωής ενός Demogorgon απεικονίστηκε καλύτερα από τον Dart , έναν Demogorgon που ο Dustin κράτησε προσωρινά ως κατοικίδιο.

Ο ρυθμός ανάπτυξης ενός Demogorgon φαίνεται να συνδέεται με την ποσότητα τροφής και θρεπτικών συστατικών που καταναλώνονται. Πιθανώς ο D’Artagnan χρειάστηκε περισσότερους από εννέα μήνες για να μεταμορφωθεί από «σαλιγκώνας» σε «πολυγουόγκ» στη φύση. Ωστόσο, αφού τροφοδοτήθηκε και γαλουχήθηκε από τον Dustin , πέτυχε τη φάση “Demodog” σε διάστημα λίγων ημερών.

Στάδιο πρώτο: “Λάρβα”

Οι προνύμφες Demogorgon έχουν περίπου το ίδιο σχήμα και μέγεθος με την τυπική γυμνοσάλιαγκα κήπου , αλλά διαφέρουν ως προς το χρώμα. Οι Δημογγοργόνες των προνυμφών είναι γενικά σκούρο πράσινο, με έντονα κίτρινα στίγματα.

Οι προνύμφες κατοικούσαν στα σώματα των αρχικών θυμάτων του Demogorgon:

  • Will Byers : Ο Will βρέθηκε στο Upside Down με έναν τρυγητό να εκτείνεται στον λαιμό του μετά τη σύλληψή του από τον αρχικό Demogorgon (βλ. Στάδιο Έκτο παρακάτω). Ένα μήνα μετά την επιστροφή του στο σπίτι, ο Γουίλ έβηξε μια προνύμφη και την έπλυνε στην αποχέτευση του νεροχύτη του μπάνιου του. Είναι πιθανό ότι ο τρελός «εμπότισε» τον Will, ας πούμε έτσι.
  • Barbara Holland : Ενώ βυθίστηκε στο Void , ο Eleven έψαξε το Upside Down για να βρει τον Will και την Barbara. Ανακάλυψε το πτώμα του Barb και είδε μια προνύμφη να γλιστράει από το στόμα της Barb και στο πρόσωπό της.

Στάδιο δεύτερο: “Pollywog”

Μετά από ένα άγνωστο χρονικό διάστημα, μια προνύμφη Demogorgon θα τυλίξει στο επόμενο στάδιο του κύκλου ζωής της, που μερικές φορές αναφέρεται ως “πολυγουόγκ” λόγω της ομοιότητας με το στάδιο της προνύμφης των αμφιβίων. Τα pollywogs είναι αρκετά μικρά ώστε να χωρούν στην παλάμη ενός ανθρώπινου χεριού και το ημιδιαφανές δέρμα τους είναι χρωματισμένο κιτρινοπράσινο. Διαθέτουν ένα ζευγάρι μπροστινά άκρα με μικρά χέρια σαν νύχια, στόμα και ουρά σαν σαύρα. Είναι απίστευτα ευαίσθητα στη θερμότητα. Ακόμη και η άμεση έκθεση στο φως ενός επιτραπέζιου φωτιστικού είναι αρκετή για να προκαλέσει μια ακραία ενόχληση. Κατά τη διάρκεια αυτού του σταδίου, φαίνεται να είναι ευκαιριακά τροφοδότες, καθώς ο Dart βρέθηκε να αναζητά τροφή σε έναν κάδο απορριμμάτων και έφαγε μια καραμέλα που έλαβε από τον Dustin. [4]

Στάδιο Τρίτο: “Frogogorgon”

Σε αντίθεση με άλλα στάδια, το τρίτο στάδιο του κύκλου δεν εισέρχεται από το πλάσμα που λιώνει. Αντίθετα, αυτό το στάδιο σηματοδοτείται από το δέρμα του πολύβουου που παίρνει ένα σκούρο πράσινο χρώμα, καθώς και μια αύξηση της μάζας σώματος. Το pollywog θα φυτρώσει στη συνέχεια ένα ζευγάρι πίσω πόδια και θα γίνει τετράποδο. Μικρά, αιχμηρά δόντια αρχίζουν να αναπτύσσονται στο στόμα του πλάσματος. [5] [4]

Στάδιο τέταρτο: “Catogorgon”

Μόλις το pollywog φάει επαρκή ποσότητα τροφής, λιώνει, μεγαλώνοντας λίγο περισσότερο από μια τυπική γάτα. Σε αυτό το στάδιο είναι που ο νεαρός Demogorgon αναπτύσσει το χαρακτηριστικό «στόμα πετάλου» για το οποίο είναι περισσότερο γνωστό το είδος. Επιπλέον, το νεαρό γίνεται σαρκοφάγο. Το δέρμα του παίρνει ένα πιο σκούρο χρώμα και είναι αρκετά ανθεκτικό στη θερμότητα που μπορεί να περπατήσει κάτω από το άμεσο ηλιακό φως χωρίς τραυματισμό. [5] [4]

Στάδιο πέμπτο: “Demodog”

Με το που ξετυλίγεται στο προτελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του, ο έφηβος Demogorgon αναπτύσσεται σε μια πολύ μεγαλύτερη εκδοχή της προηγούμενης μορφής του, την οποία ο Dustin ανέφερε ως «Demodog». Τώρα περίπου στο μέγεθος ενός μεγάλου σκύλου, το Demodog είναι αρκετά δυνατό για να αντιμετωπίσει έναν ενήλικο άνθρωπο. Είναι ικανοί στο σκάψιμο τούνελ και είναι σε θέση να σκαρφαλώνουν σε απότομους γκρεμούς. Ενώ ένα Demodog δεν είναι άτρωτο σε πυροβολισμούς, έχει δέρμα αρκετά παχύ ώστε να αποκρούει αρκετούς πυροβολισμούς. [4] Ωστόσο, παρά το παχύ δέρμα τους, ένα συγκρατημένο Demodog μέσα στις εγκαταστάσεις της Καμτσάτκα είχε ανοιχτό το στήθος του και τα όργανά του εκτεθειμένα.

Στάδιο έκτο: “Ο ενήλικας”

Δείτε επίσης: The Demogorgon & Russian Demogorgon

Μετά από τήξη πιθανώς για μια τελευταία φορά, ο Demogorgon εμφανίζεται ως ενήλικος. Τα ενήλικα Demogorgons είναι δίποδα και φτάνουν σε ύψος περίπου 6 – 10 πόδια. Διαθέτουν τεράστια δύναμη, όντας σε θέση να χτυπήσουν μια πόρτα από τους μεντεσέδες της και να καθηλώσουν έναν ενήλικο άνθρωπο με ευκολία. Η όσφρησή τους είναι εξαιρετικά ισχυρή, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει μια μικρή ποσότητα αίματος από διάφορες διαστάσεις. Το δέρμα τους έχει γίνει αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντέχει τους πυροβολισμούς και τις πολυάριθμες επιθέσεις που αντιμετωπίστηκαν με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Ένα από τα λίγα πράγματα που αποδείχτηκε ότι προκαλούσαν σε Demogorgon οποιουδήποτε είδους σημαντική βλάβη ήταν το κάψιμο, αλλά ακόμη και τότε το πλάσμα μπόρεσε να δραπετεύσει αρκετά εύκολα και δεν φαινόταν να εμποδίζεται από τους τραυματισμούς του.

Το Demogorgon που μάστιζε τον Χόκινς το 1983 μπορούσε να ανοίξει πύλες και φαινόταν να έχει περιορισμένη τηλεκινητική ικανότητα. Είναι άγνωστο εάν όλα τα ενήλικα μέλη του είδους διαθέτουν αυτές τις ικανότητες ή αν ήταν κατά κάποιο τρόπο αποκλειστικά σε αυτό το άτομο. Η σχέση αυτού του ατόμου με τη Vecna ​​και το Mind Flayer ήταν επίσης ασαφής. Το αιχμάλωτο από τους Σοβιετικούς Demogorgon επέζησε κατά κάποιο τρόπο από το σφράγισμα της πύλης της βάσης Starcourt , πιθανώς λόγω του ότι ήταν κυογενικά παγωμένο. Ωστόσο, είναι επίσης εύλογο ότι τα πλήρως αναπτυγμένα Demogorgon δεν εξαρτώνται από το μυαλό της κυψέλης για να επιβιώσουν.

Ιστορία

Το Demogorgon στο σπίτι των Byers

Το 1983, το υποκείμενο της δοκιμής Έντεκα του Εθνικού Εργαστηρίου Hawkins επικοινώνησε με μια ενήλικη Demogorgon μέσω του μυαλού της . Μέσω αυτής της ψυχικής επαφής, δημιουργήθηκε ένα δάκρυ μέσα στον ιστό του χωροχρόνου . μια μη προσωρινή πύλη προς το Ανάποδα . Μέσω της Πύλης, το Demogorgon ταξίδεψε στο Hawkins. Εκεί, απήγαγε τον Will Byers και σκότωσε την Barbara Holland . Στο Hawkins Middle School , ο Demogorgon σκότωσε αρκετούς αξιωματούχους του Υπουργείου Ενέργειας και επιτέθηκε στον Διευθυντή του Εργαστηρίου Hawkins, Δρ. Martin Brenner . Έστρεψε τον Μάικ Γουίλερ, Dustin Henderson και Lucas Sinclair , αλλά η Eleven χρησιμοποίησε τις τηλεκινητικές της δυνάμεις για να το πετάξει σε έναν τοίχο και να τον διαλύσει, εξαφανιζόμενος στη διαδικασία.

Ένα Demodog επιτίθεται στον Bob Newby

Στα τέλη του 1984, μια μεγάλη αγέλη Demodogs εμφανίστηκε ως απειλή για τον Hawkins . Οι Demodogs φαινομενικά προήλθαν από το Ανάποδα , έχοντας περάσει από τη Μητρική Πύλη . Ωστόσο, μερικοί, ή ακόμα και όλοι, μπορεί να είχαν συνδεθεί με τις μυστηριώδεις προνύμφες που είδαν το 1983. Σε κάθε περίπτωση, οι Demodogs ήταν αναμφίβολα υπό την ψυχική λαβή του Mind Flayer, που χρησίμευαν ως πεζοί στο μυαλό των κυψελών του Upside Down . Τα πλάσματα κατοικούσαν στο τούνελ-οργανισμό , από τον οποίο αργότερα επιτέθηκαν στο εργαστήριο Hawkins ως μέρος των σχεδίων του Mind Flayer. Εκεί, σκότωσαν και κατασπάραξαν τον Μπομπ Νιούμπι και ακρωτηρίασαν τον Δρ Σαμ Όουενς . Αργότερα, ότανΤο Eleven έκλεισε το Mothergate , η ψυχική σύνδεση των Demodogs με το Mind Flayer διαλύθηκε, σκοτώνοντάς τους αμέσως.

Από το 1984 έως το 1985, η Σοβιετική Ένωση εκτέλεσε ένα περίπλοκο σχέδιο σε αμερικανικό έδαφος, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας πύλης κάτω από το Hawkins στις 28 Ιουνίου 1985. Οι σοβιετικές δυνάμεις φαινομενικά χρησιμοποίησαν την πύλη για να συλλάβουν περίπου δώδεκα δείγματα Demogorgon, παγώνοντάς τους σώματα μέσα σε κρυογονικές δεξαμενές, προτού τα στείλουν σε επιστημονική εγκατάσταση στη χερσόνησο της Καμτσάτκα . Η διαδικασία παγώματος φάνηκε να γλιτώνει τα πλάσματα από τον κατά τα άλλα βέβαιο θάνατο, όταν ο Αρχηγός Τζιμ Χόπερ και ο Τζόις Μπάιερς απενεργοποίησαν και κατέστρεψαν τη μηχανή δημιουργίας πυλών των Σοβιετικών . Αν και τα περισσότερα από τα δείγματα ήταν εφηβικά «Demodogs», ένα πλάσμαέγινε πλήρως ενήλικος το αργότερο τον Οκτώβριο του 1985. Αυτός ο Demogorgon είτε ήταν ενήλικας στην αρχή είτε έγινε. οι Σοβιετικοί τάιζαν περιστασιακά το θηρίο αιχμάλωτους, βοηθώντας το να γίνει πιο δυνατό και πιο ικανό.

Ο Ρώσος Demogorgon και ο Jim Hopper ετοιμάζονται να πολεμήσουν

Το επόμενο έτος, οι δεσμοφύλακες κανόνισαν έναν οιονεί μονομάχο σε μια «αρένα», στην οποία οι κρατούμενοι αναγκάζονταν να πολεμήσουν τον ενήλικο Demogorgon. Οι περισσότεροι από τους κρατούμενους σφαγιάστηκαν, αν και ο Τζιμ Χόπερ έσωσε τον εαυτό του και τον Ντμίτρι Αντόνοφ με έναν αυτοσχέδιο πυρσό. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Joyce Byers και ο Murray Bauman άφησαν άθελά τους το Demogorgon να χαλαρώσει στην ευρύτερη εγκατάσταση. Αρκετοί φρουροί, συμπεριλαμβανομένου του Ιβάν , πέθαναν ενώ προσπαθούσαν να υποτάξουν το πλάσμα. Μέχρι τη στιγμή που ο Χόπερ, ο Τζόις και ο Μάρεϊ επέστρεψαν στην εγκατάσταση, όλοι οι έφηβοι Δημογγοργόνες είχαν ξαναξυπνήσει, οδηγώντας σε σφαγή στις εγκαταστάσεις. Ο Murray έκαψε το μεγαλύτερο μέρος των πλασμάτων μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας τον Yuri Ismaylovφλογοβόλο, αλλά ο ενήλικας επέζησε, αν και σε εξασθενημένη κατάσταση. Το πλάσμα τελικά αποκεφαλίστηκε κατά τη διάρκεια μιας τελικής αντιπαράθεσης με τον Χόπερ.

Αξιόλογα άτομα

Στα παρασκήνια

Κατά τη δημιουργία της 1ης σεζόν , οι Duffer Brothers ήθελαν να χρησιμοποιήσουν κυρίως πρακτικά στοιχεία τρόμου για να δημιουργήσουν το Demogorgon. Το τέρας πυροβολήθηκε εν μέρει μέσω λήψης κίνησης, με τον ερμηνευτή Mark Steger να φορά ένα κοστούμι τέρας με ένα animatronic κεφάλι στο σετ. Ωστόσο, από τη σεζόν 2 και μετά, τα άλλα Demogorgon δημιουργήθηκαν πλήρως με CG.

Για τη σεζόν 2, οι Duffers ανέθεσαν στην ομάδα VFX να δημιουργήσει τέσσερα στάδια του κύκλου ζωής ενός Demogorgon. Τα δύο πρώτα στάδια σχεδιάστηκαν με σκοπό να μην χαρίσουν το είδος του πλάσματος. Ντ’ ΑρτανιάνΤο κόκκινο-πράσινο χρώμα του δέρματος του επιλέχθηκε για να μοιάζει με κάτι που θα συνέβαινε στη φύση, με τις κίτρινες κηλίδες του να τον ξεχωρίζουν από τα άλλα μέλη του είδους του. Το επόμενο στάδιο, το “pollywog”, έπρεπε να φαίνεται χαριτωμένο, για να είναι λογικό ο Ντάστιν θα ήθελε να υιοθετήσει τον Dart ως κατοικίδιο ζώο του. Το πλήρωμα έπρεπε να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στους δείκτες απόκρυψης της ταυτότητας Demogorgon του Dart, όπως το στόμα του πετάλου, ενώ παρόλα αυτά ήταν μια εύλογη εκδοχή ενός εκκολαπτόμενου Demogorgon. Για τα επόμενα στάδια, η ομάδα παραγωγής ανέπτυξε φυσικά τρισδιάστατα μοντέλα και τα μετέτρεψε σε μαριονέτες από σιλικόνη, που βοήθησαν τους ηθοποιούς να παίξουν στις σκηνές τους με το Dart. [5]

Ασήμαντα πράγματα

Pre-vis απόδοση μιας Demospider [6]
  • Η τέταρτη σεζόν εισήγαγε τους Demobats , ένα αδελφό είδος με τους Demogorgons ικανούς να πετάξουν.
    • Τα ψευδώνυμα για δύο νέα «Demo-creatures», τα «Demospiders» και «Demobats», εντοπίστηκαν στα εμπορεύματα του Stranger Things 4 . Ενώ οι Demobats εμφανίστηκαν στην τέταρτη σεζόν, οι Demospiders φαινομενικά αποκόπηκαν από την τελευταία ιστορία. [7]
  • Τα ανθρώπινα σώματα που φιλοξενούν απάνθρωπους γυμνοσάλιαγκες είναι μια πιθανή αναφορά στο ” Alien”, στο οποίο οι Ξενομόρφοι αναπαράγονται με παρόμοιο τρόπο.
    • Και τα δύο είδη είναι πιθανώς τυφλά, επειδή δεν έχουν ορατά μάτια.
  • Στο “The Gate” , ο Dustin και ο Steve έσπρωξαν το πτώμα ενός Demodog στο ψυγείο του Byers.
    • Αν και οι Duffer Brothers πρότειναν ότι το πτώμα του Demodog είχε έναν ρόλο να παίξει στην τρίτη σεζόν , τελικά δεν αναφέρθηκε. [8]
    • Στο Winter Special One-Shot , ο Dustin αποκαλύπτει το πτώμα «[μετατραπεί] σε λάσπη τη νύχτα».
  • Στο Stranger Things: The Game , οι προνύμφες Demogorgon εμφανίζονται ως κανονικοί εχθροί σε όλο το Upside Down, καθώς και στο στάδιο της αποχέτευσης του τέταρτου κεφαλαίου και στο στάδιο Hawkins Lab του έκτου κεφαλαίου. όταν θανατώθηκαν, οι προνύμφες χωρίστηκαν σε δύο μικρότερους εχθρούς.

βιβλιογραφικές αναφορές

The Duffer Brothers Recap Stranger Things 2 Finale, “Chapter 9: The Gate”Vulture . 10 Νοεμβρίου 2017

 

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,677


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα