Προς όσους -χωρίς αυταπάτες- δεν νιώθουν αυτοκτονικοί και δεν αποζητούν έξωθεν βοήθεια από άλλες χώρες, αλλά θέλουνε και επιδιώκουνε να επιβιώσουνε.  Τι μέλλει γενέσθαι, εντός των επόμενων ετών, και πως αντιμετωπίζονται.

Προς όσους -χωρίς αυταπάτες- δεν νιώθουν αυτοκτονικοί και δεν αποζητούν έξωθεν βοήθεια από άλλες χώρες, αλλά θέλουνε και επιδιώκουνε να επιβιώσουνε. Τι μέλλει γενέσθαι, εντός των επόμενων ετών, και πως αντιμετωπίζονται.

12 Φεβρουαρίου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,352
Μοίρασέ το

 

Ειδικώς, εμείς «ανήκουμεν εις την Δύση», επειδή έτσι το αποφάσισαν κάποιοι άλλοι, πριν από εμάς για εμάς την τελευταία 200ετία, και οι προηγούμενες γενεές απέτυχαν να το ανατρέψουν.

 

Όταν το εμπεδώσετε αυτό, το οποίο αποτελεί οδυνηρό συμπέρασμα πολυετούς και ενδελεχούς μελέτης, εξ όσων μελετούμε τα έργα των συνωμοτών που κυβερνούνε την δυσκοινωνούσα ανθρωπότητα του πλανήτη, θα καταλάβετε με έκπληξη ότι, κατά βάθος, σε αυτό το οργανωτικό πλέγμα που ομοιάζει με ιστό αράχνης, δεν υπάρχουν ούτε χώρες, ούτε ηγέτες χώρων, ούτε εκλογές ηγετών, ούτε συντεταγμένοι κανόνες εκλογής, ούτε συντεταγμένα πολιτεύματα, ούτε πολιτικές οικονομίες, ούτε αληθινά νομίσματα, επί όσων παράγονται με ανθρώπινο μόχθο, πολλώ δε μάλλον όσα εικοτολογούνε.

 

 

Όταν καταφέρεις ν’ αντιμετωπίσεις κατάμουτρα την αλήθεια, και να μην περιμένεις σωτηρία από ξένους, τότε μπαίνεις στην διαδικασία να στηριχτείς στα δικά σου πόδια και στις δικές σου δυνάμεις, απλώνοντας όμως το χέρι και σ’ αυτούς που μπορείς να συμπορευτείς για τις άγριες μέρες που έρχονται…

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί, πολύ προσεκτικά… και αρχίστε να ετοιμάζεστε, αλλά με γρήγορους ρυθμούς… δεν υπάρχει καιρός για κωλυσιεργίες… τα γεγονότα τρέχουν και αυτοί που τα έχουν δρομολογήσει, τα σχεδίαζαν χιλιετίες… κι εμείς τώρα αρχίσαμε να ξυπνάμε…

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

 

Τι μέλλει γενέσθαι, εντός των επόμενων ετών, και πως αντιμετωπίζονται.

 

Επαναλάβετέ το, ξανά και ξανά: Ο σημερινός πρόεδρος Β. Πούτιν της Ρωσσίας δεν έχει σχέση με τον αρχικό Β. Πούτιν, ο οποίος αναρριχήθηκε στην προεδρία με βομβιστικό εκφοβισμό, όπως, και ο σημερινός πρόεδρος Τ. Μπάϊντεν των Η.Π.Α. δεν έχει σχέση με τον αρχικό Τ. Μπάϊντεν, ο οποίος αναρριχήθηκε στην προεδρία με κινεζικό χρηματισμό.

 

Στην δε Κίνα επικρατεί κυβερνητική αδιαφάνεια, άρα οτιδήποτε κι αν συμβαίνει, εκεί, δεν ανακοινώνεται, ώστε να το γνωρίζουμε.

 

Οι υπόλοιπες «χώρες» του πλανήτη, κατά το μάλλον ή ήττον, υπάγονται σε αυτές τις τρεις σφαίρες επιρροής, ανεξαρτήτως, των πρόσκαιρων διεθνών, οικονομικών οργανισμών.

 

Ειδικώς, εμείς «ανήκουμεν εις την Δύση», επειδή έτσι το αποφάσισαν κάποιοι άλλοι, πριν από εμάς για εμάς την τελευταία 200ετία, και οι προηγούμενες γενεές απέτυχαν να το ανατρέψουν.

 

Όταν το εμπεδώσετε αυτό, το οποίο αποτελεί οδυνηρό συμπέρασμα πολυετούς και ενδελεχούς μελέτης, εξ όσων μελετούμε τα έργα των συνωμοτών που κυβερνούνε την δυσκοινωνούσα ανθρωπότητα του πλανήτη, θα καταλάβετε με έκπληξη ότι, κατά βάθος, σε αυτό το οργανωτικό πλέγμα που ομοιάζει με ιστό αράχνης, δεν υπάρχουν ούτε χώρες, ούτε ηγέτες χώρων, ούτε εκλογές ηγετών, ούτε συντεταγμένοι κανόνες εκλογής, ούτε συντεταγμένα πολιτεύματα, ούτε πολιτικές οικονομίες, ούτε αληθινά νομίσματα, επί όσων παράγονται με ανθρώπινο μόχθο, πολλώ δε μάλλον όσα εικοτολογούνε.

 

Υπάρχουν ολίγες στον αριθμό, αλλά πανίσχυρες, αφανέρωτες ομάδες σε βαθύτερες στοιβάδες οργάνωσης και τα αναλώσιμα, φανερά ανδράποδα αυτών, με όποιον τρόπο κι αν τα στρατολόγησανε και τα ελέγχουνε μέσα από τις δαιδαλώδεις στοές κλιμακωτού εκμαυλισμού, τα οποία μας αποκοιμίζουν με υπαγορευμένα ψεύδη.

 

Αυτές οι αφανέρωτες, φυλετικές λέσχες είναι ολιγομελείς και απρόσιτες σε εμάς, αλλά σε ιερατική σύγκρουση αναμεταξύ των.

 

Εάν δεν ήταν, τότε δεν θα εκδηλώνονταν διαχρονικές παλινωδίες.

 

Τα μέλη αυτών των λεσχών είναι ευφυή, ευρυμαθή και αποφασισμένα, και οι πράξεις αυτών αποδεικνύονται σκόπιμες και σχεδιασμένες.

 

Εκ του αποτελέσματος του σχεδίου, το βασικό τους πρόβλημα αποδεικνύεται ο υπερπληθυσμός.

 

Όποια κι αν είναι η αίτια, φυσική ή υπερφυσική, δεν μας θέλουν και προσπαθούνε να μας εξοντώσουνε με ελεγχόμενο τρόπο.

 

Και το κατάφεραν, ήδη, με την εκφοβιστική απάτη της ψευδοπανδημίας και της συνεπακόλουθης, εθελούσιας δηλητηρίασης, καθώς ο μισός στον αριθμό πληθυσμός είναι transgenic και μολυσματικός, πλέον.

 

Παρόλα αυτά, για να ανησυχούνε τόσο πολύ, ακόμη, σημαίνει ότι το σχεδιασμένο εγχείρημά τους εκτιμάται από τους ίδιους ως πολύ ριψοκίνδυνο.

Φαίνεται ότι η αλήθεια ως πληροφορία τους απειλεί, ειδάλλως δεν θα φιμώνανε κάθε δημόσια ηλ. σελίδα που αμφισβητεί τα ψευδή τους με αντιπαραπληροφόρηση.

 

Ωστόσο, αυτή η αλήθεια δυσαρεστεί και τον υπόλοιπο πληθυσμό τόσο πολύ, ώστε οι περισσότεροι δεν θέλουνε ούτε καν να την σκέφτονται, εξού και αρνούνται να μας ακούσουνε, όταν τους εξηγούμε όσα αντιλαμβανόμαστε και καταλαβαίνουμε, με γνώση, ενσυναίσθηση και λογική περίσκεψη, ώστε να τους βοηθήσουμε, αποφεύγοντας τον αφανισμό όλων.

 

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, είμαστε οι τελευταίοι των ικανών και συνετών που αντέχουμε την αδυσώπητη αλήθεια και αντιστεκόμαστε, ποικιλοτρόπως, ξεπερνώντας τα φυσικά και συναισθηματικά όριά μας, με αποκορύφωμα τον άθλο της πρόσφατης 3ετίας, παραμένοντας ζωντανοί καί καθαρόαιμοι.

 

Βρισκόμαστε διασκορπισμένοι σε κάθε χώρα, ενώ η ισχύς μας είναι περιορισμένη και βαίνει συρρικνούμενη, αλλά η επικοινωνία μας εντείνεται.

 

Μας υπολογίζω σε λιγότερους του 1 δις στον αριθμό, εκ των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων, άλλα οι περισσότεροι εξ ημών άνευ ισχυρών όπλων και άνευ ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης.

 

Εντούτοις, η αποκεντρωτικότητά μας λειτουργεί ως πλεονέκτημα στην κεντρωτικότητα των εχθρών μας.

 

Κάθε νέο έτος, στην δεκαετία που εκπνέει, υπολογίζω ότι θα είναι και χειρότερο ως προς το προηγούμενο.

 

Ως εκ τούτου, από τις έως σήμερα εκφοβιστικές πράξεις, αυτών που διαμορφώνουν όσα βιώνουμε, προκύπτει ότι οι μισάνθρωποι εχθροί μας θα προκαλέσουνε τεχνητές ελλείψεις στην τροφοδοσία και τεχνητές διακοπές στην ηλεκτροδοσία, άρα και στην μετάδοση της πληροφορίας.

 

Το πρώτο πρόβλημα αντιμετωπίζεται με αποθήκευση προπαρασκευασμένων τροφών/φαρμάκων και υδροπονική καλλιέργεια τροφής/φύτρας, και το δεύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται με σταθερές γεννήτριες και φορητούς πομποδέκτες με φωτοβολταϊκούς φορτιστές.

 

Έπειτα, στην επακόλουθη δυσχέρεια επικοινωνίας και στην σύγχυση, υποθέτω ότι θα εξεγείρουνε τους εγκατεστημένους αλλοδαπούς σε σφαγές ημεδαπών, σε όλες τις χώρες.

 

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζεται με δίκτυα αλληλεγγύης από μέλη με επίλεκτες ειδικοτήτες και με αυτοσχέδια οπλοκατασκευή, οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, περιπολία και περιφρούρηση του χώρου.

 

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η επιλογή και η γνώση του χώρου διαμονής και καταφυγίου αποτελεί υψίστης σημασίας απόφαση, όπως και η συλλογή εδώδιμων σπόρων και ψυχοτρόπων βοτάνων, ακόμα και ως νόμισμα.

 

Αναπόφευκτα, καί τα μοναστήρια θα αποτελέσουνε δελεαστικό προορισμό καταφυγής.

Εν τελεί, η πρόβλεψη μου είναι ότι θα πυροδοτηθούνε και θα εκραγούνε καί πυρηνικές βόμβες, και αυτό τεκμαίρεται από την μελέτη κάποιων εκ των στρατιωτικών «δογμάτων» που ισχύουνε σε όσες χώρες κατέχουν τις πυρηνικές βόμβες.

 

Αυτό το δυσεπίλυτο πρόβλημα αντιμετωπίζεται, εν μέρη, με δαπανηρή, ειδική, κατασκευή, υπογείως, του χώρου διαμονής.

 

Κοντολογίς, εκτός κι αν συμβεί κάτι, εντελώς, απρόβλεπτο, φυσικό ή υπερφυσικό, αυτά που δρομολογήθηκαν από τις κεντρομόλες δυνάμεις των αφανέρωτων σεναριογράφων του δράματος, οι οποίοι πρωταγωνιστούν δια της απουσίας των, δεν φαίνεται να αποτρέπονται.

 

Η κατάρρευση, ως προοίμιο κέντρωσης, φαντάζει αναπότρεπτη· όπως, άλλωστε, και η άνευ προηγουμένου ύβρις με τα ανείπωτα συνεπακόλουθά της.

 

Τα δε δρώμενα ομοιάζουνε μεν με θέατρο του παραλόγου στη ζώνη του λυκόφωτος, αλλά μόνο από την οπτική γωνία του παθόντα θεατή, ο οποίος βιώνει την απρόκλητη παρωδία εν αγνοία του, και ουχί από την οπτική γωνία του θεατράρχη, ο οποίος το διοργανώνει, ξέροντας ήδη την αυλαία.

 

Αυτά τα ολίγα, σε 900 λέξεις, προς όσους -χωρίς αυταπάτες- δεν νιώθουν αυτοκτονικοί και δεν αποζητούν έξωθεν βοήθεια από άλλες χώρες, αλλά θέλουνε και επιδιώκουνε να επιβιώσουνε.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,352


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα