ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Η Ρωσία υπό κατοχή. Τι συμβαίνει με τη Ρωσία? Ποιος κάνει τον πόλεμο? Τι γίνεται με το εμβολιαστικό Ρώσικο πρόγραμμα, και εν τέλει, ΠΟΙΟΣ κυβερνάει τους Ρώσους πολίτες? Οι θάνατοι αποκρύπτονται!!!”

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “Η Ρωσία υπό κατοχή. Τι συμβαίνει με τη Ρωσία? Ποιος κάνει τον πόλεμο? Τι γίνεται με το εμβολιαστικό Ρώσικο πρόγραμμα, και εν τέλει, ΠΟΙΟΣ κυβερνάει τους Ρώσους πολίτες? Οι θάνατοι αποκρύπτονται!!!”

30 Δεκεμβρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,755
Μοίρασέ το

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι εθελοντικός – αλλά η προσωπική του γνώμη δεν είχε καμία επίδραση στην πραγματική πολιτική. Και οι 85 περιοχές της Ρωσίας έχουν πλέον διατάγματα που απαιτούν ορισμένα τμήματα του πληθυσμού να κάνουν την βολή.

Στις 17 Δεκεμβρίου, ο Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του για έναν εθνικό νόμο για τον κώδικα QR – ένα από τα πιο μη δημοφιλή νομοθετήματα στην πρόσφατη ρωσική ιστορία. Η εισαγωγή των ψηφιακών ταυτοτήτων υγείας θα καθιστούσε ουσιαστικά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες της ζωής.

 

Για ποιά Ρωσία μιλάμε;;;

Είναι αυτή που … δήθεν αντιστέκεται στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ή μήπως συνεχώς πέφτει η μάσκα του “σωτήρα” των ηλιθίων και των πρατορίσκων της δεκάρας, που  τον θεωρούν… “ήρωα”, του στέλνουν επιστολές  εκφράζοντας υποτίθεται τον ελληνικό λαό, ή ευχές για τα γενέθλιά του;;;

Μήπως καλλίτερα να ξεστραβωθούν και να διαβάσουν σχετικά…  (εδώ)

Όταν πριν τρεις μήνες περίπου αναρτούσα την επιβολή του εμβολιασμού στη Ρωσία του Πουτιν, δέχθηκα τόσο χυδαία επίθεση από “μπατριώτισσα” ιστολόγα και πρώην “φίλο” ιστολόγο, σε σημείο πλέον να γεννούνται αυτονόητα ερωτηματα για τον ρόλο και των δυο…

Μήπως παραπέμπει σε πρακτόρια της Πρεσβείας… (μια είναι η Πρεσβεία… αυτή της Μαραθωνοδρόμων, από την οποία έχουν περάσει και κάτι… “…ογλού” , που το όνομά τους βρίσκεται στα κιτάπια της παλιάς ΚΥΠ;;;

Αναγκάστηκα τότε να της απαντήσω με αυτή την ανάρτηση

Σήμερα, νοιώθω πως το παρακάτω συγκλονιστικό άρθρο – έρευνα, της συναδέλφου Γ.Σεχίδου, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και δικαιώνει τις απόψεις μου για την Ρωσία του Πούτιν, που αποτελεί ένα ακόμα πυλώνα της ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…(εδώ)

Και πλέον θα ρωτήσω ευθέως και δημοσίως:

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ “ΔΙΟΔΟΤΟΣ” και “ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ”;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ για τον Πούτιν, και πρόσφατα για τον ρόλο του στους BRICS και τους ίδιους πολιτικούς ηγέτες που απαρτίζουν αυτή την ένωση;;; (εδώ και εδώ)

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. “Μπατριώτες”, όταν για να πείσετε για τους … “καλούς σκοπούς” των BRICS δανείζεστε αυτά που γράφουν στην σελίδα τους οι BRICS, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία… είναι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ… κι ο ρόλος σας άρχισε να βρωμάει…

 

 

Έρευνα: Γ. Σεχίδου

 

Τι συμβαίνει με τη Ρωσία? Ποιος κάνει τον πόλεμο? Τι γίνεται με το εμβολιαστικό Ρώσικο πρόγραμμα, και εν τέλει, ΠΟΙΟΣ κυβερνάει τους Ρώσους πολίτες?

Μια σειρά διαφωτιστικών άρθρων του Edward Slavsquat σχετικά με τους εμβολιασμούς στη Ρωσία και τα δυστοπικά παρεπόμενά τους, πολύ χρήσιμο για όσους ακόμη “δεν καταλαβαίνουν”,

Η Ρωσία είναι στο επίκεντρο ενός γενικευμένου ακήρυχτου πολέμου ενάντια σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

Ωστόσο..

Η Ρωσία υποστηρίζει τη δημιουργία των Gates-Rockefeller “Pandemic Fund”

“Η Μόσχα επιβεβαιώνει την πίστη στον ΠΟΥ στη σύνοδο κορυφής της G20, και ζητά… «παγκόσμια υγειονομική ασπίδα» (???)

Ο υπουργός Υγείας της Ινδονησίας Μπούντι Σαντίκι ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ότι οι γεωπολιτικές διαμάχες δεν παρενέβησαν στο σχέδιο της G20 για τη δημιουργία Ταμείου Πανδημίας για να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι παντού -και ιδιαίτερα οι φτωχοί- θα εισαχθούν σε αυτό έγκαιρα.

«Όλες οι αποφάσεις της G20 λαμβάνονται αποκλειστικά με συναίνεση. Κοιτάξτε, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί συναίνεση στη σημερινή γεωπολιτική κατάσταση. Αλλά σε αυτή τη γεωπολιτική κατάσταση, καταφέραμε να καταλήξουμε σε συναίνεση για τη δημιουργία ενός ταμείου, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα»είπε ο Sadiki συζητώντας τα αποτελέσματα μιας συνάντησης με τους υπουργούς Οικονομικών και Υγείας των G20 που πραγματοποιήθηκε στο Μπαλί.

Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον ΠΟΥ, το Πανδημικό Ταμείο υπό την ηγεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας (επίσημα γνωστό ως «Ταμείο Χρηματοοικονομικής Διαμεσολάβησης για την Πρόληψη, Ετοιμότητα και Αντίδραση της Πανδημίας») θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της ατζέντας για την υγεία της G20, η οποία περιλαμβάνει προσπάθειες για τη «βελτίωση της γενετικής επιτήρησης , ενθαρρύνοντας την κινητοποίηση πόρων για την υγεία σε ιατρικά αντίμετρα και επεκτείνοντας τα ερευνητικά και κατασκευαστικά δίκτυα για εμβόλια, θεραπείες και διαγνωστικά».

 

Οι δωρητές του ταμείου περιλαμβάνουν το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Rockefeller Foundation και το Wellcome Trust, δήλωσε περήφανα η G20 σε ένα δελτίο τύπου στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov υποστήριξε τη δημιουργία του Ταμείου Πανδημίας και είπε ότι ο ΠΟΥ θα πρέπει να συνεχίσει να διαδραματίζει «κεντρικό ρόλο» στη διατήρηση του «παγκόσμιου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης».

 

Το νέο ταμείο έχει σχεδιαστεί για να «συμπληρώσει το υπάρχον παγκόσμιο σύστημα υγείας και να υποστηρίξει τις απαντήσεις σε αναδυόμενες απειλές για την υγεία», ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών της Ρωσίας σε δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του.

Ο Τύπος που κυκλοφόρησε πρόσθεσε:

Ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Οικονομικών σημείωσε την ανάγκη να αποτραπεί ο κατακερματισμός του παγκόσμιου συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και να διατηρηθεί ο κεντρικός ρόλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σε αυτό, και μοιράστηκε επίσης την εμπειρία δημιουργίας ενός συστήματος ταχείας αντίδρασης στις πανδημίες στη Ρωσία στο πλαίσιο της τρέχουσας «Ασπίδας Υγείας» [της Ρωσίας], η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός συστήματος για την ταχεία διάγνωση μολυσματικών ασθενειών, την επιτάχυνση της ανάπτυξης συστημάτων δοκιμών και εμβολίων σε περίπτωση νέων επιδημιολογικών απειλών.

«Πιστεύουμε ότι μια παρόμοια ασπίδα υγείας θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε παγκόσμιο επίπεδο», είπε ο υπουργός.

Όπως ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2021, το πρόγραμμα Sanitary Shield της Ρωσίας στοχεύει να αναπτύξει γρήγορα «εμβόλια» (με βάση τη γενετική πλατφόρμα του Sputnik V) και δοκιμές PCR μετά την εμφάνιση μιας υποτιθέμενης απειλής για την υγεία. Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα εγκατασταθούν βιο-σημεία ελέγχου κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας — μια διαδικασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021.

Παρακολουθώντας τη σύνοδο κορυφής μέσω σύνδεσης βίντεο, ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο – μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΠΟΥ – είπε ότι ο ΠΟΥ πρέπει να ενεργεί ως «συντονιστής των διεθνών προσπαθειών στον τομέα της υγείας».

«Ένα σημαντικό καθήκον είναι να ενισχυθεί η ετοιμότητα της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής υγείας προκειμένου να ανταποκριθεί έγκαιρα σε επικίνδυνες ζωονοσογόνες λοιμώξεις με πιθανότητα πανδημίας. Μια τέτοια αρχιτεκτονική υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας και της ίσης συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων», δήλωσε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μετά τη συνάντηση με τους συναδέλφους του στο G20.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους χαιρέτισε το Σάββατο τη δημιουργία του Ταμείου Πανδημίας:

Αυτός ο νέος μηχανισμός χρηματοδότησης θα είναι ένα κρίσιμο δομικό στοιχείο μιας ισχυρότερης παγκόσμιας αρχιτεκτονικής ασφάλειας της υγείας. Είναι σημαντικό ότι το ταμείο έχει σχεδιαστεί με περιεκτική και αποτελεσματική διακυβέρνηση και λειτουργικές ρυθμίσεις με υψηλά πρότυπα διαφάνειας και λογοδοσίας.

Ευχαριστούμε τους εταίρους μας στην Παγκόσμια Τράπεζα, με τους οποίους συνεργαστήκαμε τόσο στενά για την έναρξη λειτουργίας του ταμείου.”

Ο Τέντρος πρόσθεσε:

Η επόμενη πανδημία δεν θα μας περιμένει. Πρέπει να κινηθούμε επειγόντως για να καλύψουμε τα κενά στην παγκόσμια ετοιμότητα που θέτουν όλες τις χώρες σε κίνδυνο.

Ω, τι χαρούμενες μέρες!!

 

Η Ρωσία & η Αιώνια Πανδημία

Η Υγειονομική Ασπίδα της Μόσχας θα ενσωματώσει στην πολιτική της τα άχρηστα τεστ PCR και τα «εμβόλια»

            Ο Ράιλι Γουάγκαμαν, συγγραφέας με έδρα τη Μόσχα και πρώην «ανώτερος συντάκτης» στο RT, γράφει σχετικά: 

Τον Απρίλιο του 2021, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε τα φιλόδοξα σχέδιά του για να κρατήσει τη χώρα ασφαλή από μελλοντικές πληγές που μοιάζουν με τον κορωνοϊό.

«Σε περίπτωση μόλυνσης τόσο επικίνδυνης όσο ο κορωνοϊός ή ίσως περισσότερο, Θεός φυλάξοι, η Ρωσία πρέπει να είναι έτοιμη εντός τεσσάρων ημερών – ακριβώς εντός τεσσάρων ημερών – να αναπτύξει τα δικά της συστήματα δοκιμών το συντομότερο δυνατό, για να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό εγχώριο εμβόλιο, για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του», είπε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, την Άνω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου.

Η ταχεία ανάπτυξη δοκιμών και εμβολίων θα είναι μέρος μιας «ισχυρής και αξιόπιστης ασπίδας στον τομέα της υγειονομικής και βιολογικής ασφάλειας» που θα είναι λειτουργική τα επόμενα τρία χρόνια και πλήρως λειτουργική έως το 2030, είπε ο Ρώσος ηγέτης στους νομοθέτες.

Αν και απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή της, η «Υγειονομική Ασπίδα» της Ρωσίας – ένα δίκτυο εργαστηρίων και συνοριακών σημείων ελέγχου που επιφορτίζονται με τη διασφάλιση της βιοασφάλειας της χώρας – ξεκίνησε τη δράση ως απάντηση στην περίεργη εμφάνιση της ευλογιάς των πιθήκων στις αρχές Μαΐου. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, η Rospotrebnadzor, η υπηρεσία της Ρωσίας για την «ανθρώπινη ευημερία», δημιούργησε ένα τεστ PCR κατά της ευλογιάς των πιθήκων και έκανε αίτηση για να καταχωρίσει ένα γενετικό εμβόλιο ευλογιάς. Πολύ εντυπωσιακό.

Αλλά αυτή η «ασπίδα» θα κρατήσει πραγματικά τους Ρώσους ασφαλείς και υγιείς; Ή μήπως είναι απλώς άλλη μια χοντρή απάτη; Ερευνήσαμε και πιθανότατα δεν θα εκπλαγείτε ούτε στο ελάχιστο με αυτό που βρήκαμε.

 

«Μια επιδημία χωρίς lockdown»

 

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα —μια παθιασμένη υπέρμαχος των αναποτελεσματικών και δυνητικά επικίνδυνων φαρμάκων— έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του Sanitary Shield.

«Σήμερα πιστεύουμε ότι αυτό το έργο είναι ένα από τα πιο σημαντικά, γιατί αυτή δεν θα είναι η μόνη πανδημία που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε στη ζωή μας», είπε η Golikova μιλώντας στο συνέδριο New Knowledge στη Μόσχα τον Σεπτέμβριο.

«Εκτός από τα ερευνητικά κέντρα, θα δημιουργηθούν και υποδομές για την εξέταση των νέων αφίξεων στη χώρα. Σχεδιάζουμε να δημιουργήσουμε, σε σημεία ελέγχου σε όλα τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μονάδες ταχείας διάγνωσης που θα μπορούν να κάνουν τεστ για οποιονδήποτε ιό μέσα σε μία ώρα», εξήγησε.

Όσον αφορά την ανάπτυξη του εμβολίου Sanitary Shield: Η Golikova ανέφερε το Sputnik V ως μοντέλο προς μίμηση, απορρίπτοντας τις απολύτως ακριβείς κατηγορίες ότι η Ρωσία είχε βιαστεί να αναπτύξει το φάρμακο χωρίς να δοκιμάσει την ασφάλειά του.

«Σήμερα, η επιστήμη και η μηχανική έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε [εμβόλια] σαν σχεδιαστές, χρησιμοποιώντας βιολογικές, μαθηματικές και άλλες μεθόδους», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

 

Η επικεφαλής της Rospotrebnadzor Anna Popova, μιλώντας τον περασμένο Ιούνιο στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ήταν εξίσου αισιόδοξη για τις δυνατότητες του Sanitary Shield, περιγράφοντας το σύνθημα του προγράμματος ως: «Μια επιδημία χωρίς lockdown».

«Αυτό είναι το καθήκον που έχουμε θέσει. Πρέπει να διασφαλίσουμε τη λειτουργία της χώρας, τόσο την οικονομία όσο και τις κοινωνικές σχέσεις, αποτρέποντας την εξάπλωση της μόλυνσης», είπε. «Το έργο είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε δώσει προτεραιότητα: Νέες συνθήκες, νέοι κανόνες που θα ακολουθείτε, αυτό είναι όλο».

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γι’ αυτό το «γενετικό εμβόλιο» αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο του Sputnik V ως απόδειξη της υποτιθέμενης δοκιμασμένης αξιοπιστίας του φαρμάκου. Ωστόσο, το εμβόλιο γρίπης —GamFluVac— δεν εισήχθη ποτέ στη διεθνή αγορά και, σύμφωνα με αναφορές , δεν έχει καν καταχωρηθεί στη Ρωσία.

Ωστόσο, υπάρχουν φάρμακα στην αγορά συγκρίσιμα με το Sputnik V.

Δεν υπάρχουν «σημαντικές» διαφορές μεταξύ του Sputnik V και του εμβολίου που βασίζεται στον αδενοϊό της AstraZeneca, σύμφωνα με τον διευθυντή της Gamaleya, Alexander Gintsburg.

Οι στενές ομοιότητες μεταξύ των δύο εμβολίων έχουν ενισχύσει τη συνεργασία και τη συντροφικότητα. Τον Δεκέμβριο του 2020, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) —το κυβερνητικό ταμείο που χρηματοδοτεί το Sputnik V— υπέγραψε ένα «μνημόνιο συνεργασίας» με τον βρετανικό-σουηδικό φαρμακευτικό κολοσσό.

Οι εταίροι συμφώνησαν να ξεκινήσουν κοινές δοκιμές χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό των δύο φαρμάκων τους, με την ελπίδα να αναπτύξουν ένα κοκτέιλ Sputnik/AstraZeneca που θα μπορούσε να καταχωρηθεί στη Ρωσία.

Τον Οκτώβριο, το Nakanune.ru δημοσίευσε μια ανάλυση που έδειξε ότι «ο εμβολιασμός δεν είχε αποφέρει τίποτα» εννέα μήνες αφότου η Ρωσία ξεκίνησε την ολοένα και πιο καταναγκαστική δράση εμβολιασμού της.

Σύμφωνα με τον καθηγητή ιολογίας Vitaly Zverev, τα διαθέσιμα δεδομένα δείχνουν μια στενή συσχέτιση μεταξύ της αύξησης του εμβολιασμού και της αύξησης της νοσηρότητας και της θνησιμότητας από τον COVID στη Ρωσία.

Ακόμη και χωρίς να εξεταστούν αριθμοί και σύνολα δεδομένων, αναγκάζεται κανείς να αναρωτηθεί: εάν το Sputnik V προσφέρει ένα επίπεδο αποτελεσματικότητας που δεν μπορείτε να λάβετε από άλλα εμβόλια, γιατί η ρωσική κυβέρνηση είναι τόσο πρόθυμη να συνδυάσει το δικό της φάρμακο με εμβόλια Big Pharma – τα οποία έχουν αντιμετωπίσει την ανατροπή της αποτελεσματικότητάς τους, και μαστίζονται από σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια;

 

Επένδυση σε έναν παγκόσμιο μηχανισμό

 

Η Ρωσία είναι τόσο σίγουρη για την Υγειονομική της Ασπίδα που έχει ήδη προωθήσει την ιδέα σε άλλες χώρες.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής των G20 που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στα τέλη Οκτωβρίου 2021, ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov είπε ότι άσκησε πιέσεις σε άλλα έθνη να υιοθετήσουν την προσέγγιση της Μόσχας για τη βιοασφάλεια.

«Η Ρωσία βοηθά άλλες χώρες να καταπολεμήσουν την πανδημία, τόσο σε διμερές όσο και σε πολυμερές επίπεδο: με τη μορφή παροχής εμβολίων, εξοπλισμού ατομικής προστασίας, φαρμάκων και παροχής άλλης τεχνικής βοήθειας», είπε ο Σιλουάνοφ στη συγκέντρωση των υπουργών της G20.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε επίσης τους ομολόγους του για «μέτρα που εφαρμόζει η Ρωσία σε εθνικό επίπεδο, ιδιαίτερα το έργο «Υγειονομική Ασπίδα» και «πρότεινε τη δημιουργία παρόμοιου μηχανισμού σε παγκόσμιο επίπεδο».

Αν και τα πρόσφατα γεωπολιτικά γεγονότα περιέπλεξαν αναμφίβολα τη σχέση της Ρωσίας με τους (πρώην;) «δυτικούς εταίρους» της, το όνειρο του Siluanov για μια παγκόσμια Υγειονομική Ασπίδα δεν πρέπει να απορριφθεί ως απλή φαντασία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανάπτυξη της θρυλικής Ασπίδας βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στο φετινό Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Περιγραφόμενο ως «η απάντηση της Ρωσίας στο Νταβός», το SPIEF έχει καυχηθεί για VIP καλεσμένους όπως ο Klaus Schwab και ο Henry Kissinger.

Οι θάνατοι αποκρύπτονται

Η Ρωσία δεν διαθέτει σύστημα παρόμοιο με το VAERS που επιτρέπει στους γιατρούς να αναφέρουν ύποπτους τραυματισμούς από εμβόλια. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με έναν Ρώσο γιατρό που έχει μιλήσει ενάντια στα απάνθρωπα διατάγματα υποχρεωτικών ενέσεων της κυβέρνησής του, δίνονται προφορικές οδηγίες στους γιατρούς να παραλείψουν πιθανές επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο από τα ιατρικά αρχεία των ασθενών τους.

Είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος να κάνεις πράγματα. Εφόσον δεν υπάρχουν δεδομένα, δεν υπάρχουν προβλήματα.

«Δεν έχει καταγραφεί ούτε μία σοβαρή περίπτωση επιπλοκών»  από την έναρξη της εθνικής κυκλοφορίας του εμβολίου στη Ρωσία, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτό απλά δεν είναι αλήθεια .

Λόγω της σοκαριστικής έλλειψης διαφάνειας, οι Ρώσοι αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν ομάδες Telegram και ανεπίσημη βάση δεδομένων όπου τεκμηριώνονται οι δυσμενείς επιπτώσεις—συμπεριλαμβανομένων των ύποπτων θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια. Η ρωσική κυβέρνηση έχει συγκρίνει αυτούς τους ανήσυχους πολίτες με τρομοκράτες.

Εν τω μεταξύ, γιατροί και ακτιβιστές που ζητούν μεγαλύτερη διαφάνεια έχουν χαρακτηριστεί «εχθροί του λαού» από το RT.

Με την κυβέρνηση να αρνείται την ίδια την ύπαρξη σοβαρών τραυματισμών που συνδέονται με τα εμβόλια, ξεκίνησε μια εκστρατεία βάσης, το stopvaczism.ru, για τη δημιουργία μιας ανεπίσημης βάσης δεδομένων με τα ύποπτα θύματα των πειραματικών φαρμάκων που προωθούνται στον ρωσικό λαό.

Αν και απέχει πολύ από το τέλειο (το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε για το VAERS, προφανώς), αυτή η βάση δεδομένων ήταν μια προσπάθεια συλλογής αξιόπιστων, επαληθεύσιμων πληροφοριών για Ρώσους που πιθανότατα πέθαναν λόγω επιπλοκών του εμβολίου.

Δυστυχώς, ακόμη και αυτή η μέτρια προσπάθεια βασικής διαφάνειας ήταν προφανώς πολύ απειλητική για το αδιαπραγμάτευτο ιστορικό ασφάλειας του Sputnik V. Η ιστοσελίδα ανακοίνωσε στο κανάλι της στο Telegram στις 12 Ιανουαρίου :

Χθες ο οικοδεσπότης του ιστότοπού μας, μετά από μια επιστολή από κάποιον σύντροφο ταγματάρχη [όρος που συνήθως σχετίζεται με άτομα τύπου FSB/μυστικής υπηρεσίας], απενεργοποίησε τον ιστότοπό μας stopvaczism.ru.

Πιστεύουν πραγματικά ότι αυτό είναι το τέλος της αλήθειας; Ναι, προετοιμαστήκαμε για αυτό πριν από τρεις μήνες.

Η βάση δεδομένων συνεχίζει να ενημερώνεται και να αποστέλλεται τακτικά.

No passaran [«ο εχθρός δεν θα περάσει»]!

Ο ταπεινός ανταποκριτής σας στη Μόσχα επικοινώνησε με τον Denis Shulga, τον κάτοικο της Αγίας Πετρούπολης που δημιούργησε το stopvaczism.ru. Μας είπε ότι δεν είχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί έκλεισε ο ιστότοπός του – μόνο ότι η πρίζα τραβήχτηκε κατόπιν εντολής ενός «άγνωστου αξιωματικού επιβολής του νόμου».

Τα καλά νέα είναι ότι η εφεδρική τοποθεσία τους, stopvaczism.org , εξακολουθεί να λειτουργεί.

Δεδομένα από άλλα έθνη που χρησιμοποιούν το Sputnik V υποδηλώνουν ότι, ενώ δεν είναι το πιο επικίνδυνο εμβόλιο COVID στην αγορά, απέχει πολύ από το να είναι αβλαβές.

Ένα πρόσφατο άρθρο που εξέτασε τα συστήματα παρακολούθησης ανεπιθύμητων ενεργειών από την Αργεντινή, το Μεξικό, την Παραγουάη και τις Φιλιππίνες κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, όσον αφορά τη συχνότητα των ήπιων και σοβαρών παρενεργειών, το Sputnik V είναι συγκρίσιμο με τα ξένα εμβόλια.

«Η συχνότητα αυτών των ανεπιθύμητων ενεργειών ποικίλλει μεταξύ των τεσσάρων χωρών, αλλά το Sputnik V βρίσκεται γενικά στη μέση της συγκριτικής βαθμολογίας ασφάλειας, με εξαίρεση την Αργεντινή, όπου το Sputnik V έχει την υψηλότερη συχνότητα ανεπιθύμητων ενεργειών από όλα τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται στη χώρα , συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις οποίες οι αναμενόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες εμφανίστηκαν πιο συχνά στις άλλες τρεις χώρες», ανέφερε η Krasnaya Vesna στις 18 Δεκεμβρίου.

Τον Οκτώβριο, ο αντιπρόεδρος της Κρατικής Δούμας Πιοτρ Τολστόι παραδέχτηκε ότι η ρωσική κυβέρνηση είχε αποτύχει εντελώς να πείσει το κοινό ότι το Sputnik V ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό.

«Υπάρχουν λίγες απαντήσεις στα ερωτήματα γιατί αυτοί που εμβολιάζονται είναι άρρωστοι, γιατί αυτοί που εμβολιάζονται πεθαίνουν, γιατί υπάρχουν προβλήματα και επιπλοκές μετά τους ίδιους τους εμβολιασμούς», είπε ο υψηλόβαθμος βουλευτής.

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η Ρωσία και η «ναυαρχίδα» της, το Sputnik V, δεν αναφέρονται ποτέ όταν συζητούνται αυτά τα θέματα.

Αυτό προκαλεί έκπληξη, καθώς από όλα τα εμβόλια στην αγορά, το Sputnik V έχει αναμφισβήτητα τους πιο προφανείς άμεσους δεσμούς με το WEF και την αποστολή του.

Ας εξετάσουμε εν συντομία τους βασικούς παίκτες πίσω από το πολυδιαφημισμένο τρύπημα της Ρωσίας και ας δούμε αν μπορούμε να βρούμε ένα κοινό θέμα.

Herman Gref (Hermann Graef), Διευθύνων Σύμβουλος, Sberbank

 

Ο Herman Gref (ή αν προτιμάτε να του απευθύνεστε στα μητρικά του γερμανικά, Hermann Gräf) είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Sberbank, του μεγαλύτερου δανειστή της Ρωσίας. Η τράπεζα που ανήκει κατά πλειοψηφία στη ρωσική κυβέρνηση, μετονομάστηκε σε «Sber» τον Σεπτέμβριο του 2020 και τώρα προσφέρει ένα «σύμπαν υπηρεσιών» συμπεριλαμβανομένων συστημάτων αναγνώρισης προσώπου και «έλεγχου θερμοκρασίας» που εγκαθίστανται στα ρωσικά σχολεία.

Η Sberbank είναι στρατηγικός εταίρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από το 2008. Το 2009, ο Gref έγινε μέλος του Διεθνούς Επιχειρηματικού Συμβουλίου του WEF. Δύο χρόνια αργότερα εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF.

Η Sberbank διαδραμάτισε  βασικό ρόλο  στη γένεση του Sputnik V, το οποίο αναπτύχθηκε και καταγράφηκε σε έξι μήνες -ρεκόρ. Σύμφωνα με τον Gref , η εταιρεία του «συμπεριλήφθηκε στις εργασίες για τη δημιουργία ενός εμβολίου» – αυτό που αργότερα έγινε το κορυφαίο εμβόλιο της Ρωσίας για τον COVID – και βοήθησε «να διασφαλιστεί η μεταφορά της τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις παραγωγής».[Περιττό να αναφέρουμε ότι περιέχει γραφένιο, όπως και τα υπόλοιπα ενέσιμα Covid].

Μια θυγατρική της Sberbank, που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2020, έλαβε τον αποκλειστικό έλεγχο της παράδοσης παρτίδων Sputnik V στις περιοχές της Ρωσίας. Η εταιρεία απέστειλε τις πρώτες 9 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου πριν μεταφέρει τα logistics προμήθειας και παράδοσης στον κρατικό όμιλο Rostec τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Ο ίδιος ο Γκρεφ ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο στους οποίους έγινε η ένεση με το εμβόλιο. Ο επικεφαλής της μεγαλύτερης τράπεζας της Ρωσίας ισχυρίζεται ότι δέχτηκε τη βολή κάποια στιγμή τον Απρίλιο του 2020 – πράγμα που σημαίνει ότι  πιθανότατα ήταν μέρος  αμφιλεγόμενων «ανεπίσημων δοκιμών» στις οποίες επιστήμονες του Κέντρου Gamaleya έκαναν ένεση στους εαυτούς τους και στα μέλη της οικογένειάς τους με το πειραματικό φάρμακο.[????] Οι «επίσημες» δοκιμές Φάσης Ι  ξεκίνησαν  δύο μήνες αργότερα, στις 18 Ιουνίου.

Από την ανάπτυξη συστημάτων πληρωμών που βασίζονται σε κωδικούς QR μέχρι την προώθηση της ατζέντας για την κλιματική αλλαγή, ο Gref είναι αναμφισβήτητα ο πιο ένθερμος οπαδός του Schwab στη Ρωσία. Η στενή του συμμετοχή στην ανάπτυξη και στην κυκλοφορία του Sputnik V είναι, φυσικά, καθαρά συμπτωματική.

Ένας Ναζί τραπεζίτης διανομέας εμβολίων

Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι τα οικονομικά συνέδρια είναι μαζικά snooze-fests όπου δεν λέγεται ή γίνεται τίποτα ουσιαστικό. η «πραγματική συζήτηση» συμβαίνει σε δωμάτια με χαμηλό φωτισμό, όπου οι κεντρικοί τραπεζίτες και οι εταιρικοί μονοπωλητές καπνίζουν τα ξινισμένα μήλα τους καθώς σχεδιάζουν την παγκόσμια υποδούλωση κάθε ζωντανού πλάσματος και κόκκου άμμου. Έτσι ακριβώς είναι.

Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον νόμο της φύσης συνέβη στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης το 2012, όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sberbank Herman Gref αποφάσισε να ζωντανέψει τη συζήτηση με λίγη αρχαία αποκρυφιστική σοφία. Ο Γκρεφ —ο οποίος ένα χρόνο νωρίτερα είχε εκλεγεί στο Συμβούλιο Διαχειριστών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ— συντόνισε μια συζήτηση στο ετήσιο συνέδριο με τίτλο: «Έξοδος από το αδιέξοδο της διαχείρισης: Σοφία του πλήθους ή η αυταρχική ιδιοφυΐα;»

Η συζήτηση γρήγορα εξελίχθηκε σε μπαγιάτικα κλισέ και μονόλογους για «πληθυσμούς στο μέλλον» και yadda yadda. Ο Γκρεφ αποφάσισε να παρέμβει .

«Λέτε τρομερά πράγματα», επέπληξε τους συμμετέχοντες. «Προτείνετε να μεταβιβαστεί η εξουσία στα χέρια του πληθυσμού… Εάν κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει άμεσα στη διαχείριση, τότε τι διαχειριζόμαστε;» Επικαλούμενος τις διδασκαλίες του Κομφούκιου και του μυστικισμού της Καμπάλα, υπενθύμισε σε όλους την παράδοση χιλιετιών της θωράκισης της αλήθειας από τις αναξιόπιστες μάζες.

«Οι άνθρωποι δεν θέλουν να χειραγωγούνται όταν έχουν γνώση. Τι σημαίνει να αφαιρείς το πέπλο από τα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων και να τους κάνεις αυτάρκεις; Πώς το διαχειρίζεστε; Οποιοσδήποτε μαζικός έλεγχος συνεπάγεται ένα στοιχείο χειραγώγησης», παρατήρησε ο Γκρεφ.

Η παρέμβασή του ήταν κάτι σαν σκάνδαλο . Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sberbank επέμεινε αργότερα ότι οι προκλητικές του παρατηρήσεις σχεδιάστηκαν για να τονώσουν τη συζήτηση , προσθέτοντας ότι «γέλασε εγκάρδια» όταν έμαθε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είχαν πάρει κυριολεκτικά στα σοβαρά, τα «αστεία» του.

Εντάξει, ίσως. Αλλά μια δεκαετία αργότερα, ο Hermann Gräf (όπως τον λένε στη μητρική του γλώσσα), ένας Γερμανός που γεννήθηκε εξόριστος στο Καζακστάν είναι ο αδιαμφισβήτητος Διευθυντής των Ρώσων. Τι στο καλό έγινε εδώ;

 

Sputnik V: αυτό που ποθούν οι τραπεζίτες

Το Sputnik V έχει άμεσους και προφανείς δεσμούς με την παγκόσμια ατζέντα της Μεγάλης Επαναφοράς

 

Στις 27 Φεβρουαρίου 2020, ο Γκρεφ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να παράσχει επιχορηγήσεις σε ρωσικά επιστημονικά ιδρύματα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη φαρμάκων για την καταπολέμηση του COVID-19. Ήταν μια περίεργη χρονική προσφορά: μια μέρα νωρίτερα, η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι πέντε πρωτότυπα εμβολίου για τον COVID βρίσκονταν στο «αρχικό στάδιο εργασίας».

Η Sberbank διαδραμάτισε βασικό ρόλο στη γένεση του Sputnik V. Σύμφωνα με τον Gref , η εταιρεία “συμπεριλήφθηκε στις εργασίες για τη δημιουργία ενός εμβολίου” – αυτό που αργότερα έγινε το κορυφαίο εμβόλιο της Ρωσίας για τον COVID – και βοήθησε “να εξασφαλιστεί η μεταφορά της τεχνολογίας σε εργοτάξια παραγωγής.»

 

«Όταν οι επιστήμονες χρειάζονταν κεφάλαια, παρείχαμε φιλανθρωπική βοήθεια. Γενικά, έχουμε επενδύσει περίπου 1 δισεκατομμύριο ρούβλια (13,5 εκατομμύρια δολάρια)», εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος σε συνέντευξή του τον Απρίλιο στο RBC.

Τον Μάιο του 2020, η Sberbank κατέγραψε μια θυγατρική, την Immunotechnologies LLC, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά ως «γραφείο έργου για την υποστήριξη της παραγωγής ενός εμβολίου κατά του νέου κοροναϊού».

Μια «μυστική κυβερνητική εντολή» που φέρεται να εκδόθηκε από τον πρωθυπουργό Mikhail Mishustin τον Δεκέμβριο του 2020 όριζε την Immunotechnologies ως τον μοναδικό προμηθευτή του Sputnik V στις περιοχές της Ρωσίας. Η θυγατρική της Sberbank απέστειλε τις πρώτες 9 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου πριν μεταφέρει τον εφοδιασμό και την παράδοση στον κρατικό όμιλο Rostec τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Η τράπεζα του Gref ουσιαστικά υιοθέτησε το Sputnik V ως ένα από τα δικά της προϊόντα. Οι υπάλληλοι της Sberbank κλήθηκαν τον Μάιο του 2020 να συμμετάσχουν στις πρώτες φάσεις δοκιμών του φαρμάκου και η εταιρεία ξεκίνησε αργότερα μια εκστρατεία μάρκετινγκ με στόχο να πείσει τους Ρώσους ότι η «κανονική ζωή» δεν ήταν δυνατή χωρίς το εμβόλιο.

 

Η τράπεζα κυκλοφόρησε ακόμη και ένα βίντεο – με εσωστρεφή μουσική για πιάνο και ποιητικά μονόχρωμα μοτίβα – με την ονομασία: “SberVaccination: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!”

 

Όχι μια τράπεζα- αλλά ένα σύμπαν!!

 

Η Sberbank έκανε μια μεγάλη ανακοίνωση στις 24 Σεπτεμβρίου 2020: σταματήστε να μας αποκαλείτε τράπεζα. Έχουμε νέες αντωνυμίες.

Αναγεννημένη ως «Sber», η εταιρεία ήταν πλέον «ένα ολόκληρο σύμπαν υπηρεσιών για την ανθρώπινη ζωή και τις επιχειρήσεις, που μας βοηθά να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας»:

Μόλις χθες η Sber ήταν απλώς μια τράπεζα, ενώ σήμερα γινόμαστε βοηθός που βοηθά τους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα ζωτικά τους καθήκοντα. Κάθε μέρα. Και γι’ αυτό το ευρέως γνωστό μας σύνθημα «Sber. Πάντα εδώ για σένα!” είναι επίκαιο περισσότερο από ποτέ.

Συνέβη σταδιακά, μετά ξαφνικά: Η Sberbank έχει βάλει τώρα το βρώμικο δάχτυλό της σε κάθε ρωσικό πιροσκί . Υπάρχει SberMarket. SberHealth. SberID. SberFood. SberSound. SberAI. Πολλές άλλες Sbers.

Τι σημαίνει αυτό το «σύμπαν υπηρεσιών» για τον μέσο Ιβάν που προσπαθεί να ζήσει ήσυχα τη ζωή του στη Ρωσία του Χέρμαν Γκρεφ;

Τον Ιούλιο του 2020, η Sberbank και η Visa ανακοίνωσαν ότι οι δύο εταιρείες θα αρχίσουν να δοκιμάζουν μια «βιομετρική λύση» για την πραγματοποίηση πληρωμών. Η τεχνολογία θα επέτρεπε στους επισκέπτες σε καθορισμένα καφέ σε όλη τη Μόσχα να «πληρώνουν τους λογαριασμούς κοιτάζοντας απλώς την κάμερα σε ένα τερματικό πληρωμών».

 

Εννέα μήνες αργότερα, η Sberbank ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει το σύστημα πληρωμών της αναγνώρισης προσώπου σε 100 σούπερ μάρκετ στη Μόσχα και το Κρασνοντάρ. Όπως ανέφερε τότε το Reuters :

Καθώς τα τραπεζικά περιθώρια συρρικνώνονται, ο μεγαλύτερος δανειστής της Ρωσίας επεκτείνεται σε τομείς που κυμαίνονται από την παράδοση τροφίμων και τις υπηρεσίες ταξί μέχρι το cloud computing και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sberbank, Χέρμαν Γκρεφ, δήλωσε στην καθημερινή RBC την Πέμπτη ότι οι «συναρπαστικές υπηρεσίες» που έγιναν δυνατές με την κοινή χρήση βιομετρικών δεδομένων θα πείσουν τους ανθρώπους να επιτρέψουν στις εταιρείες να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το pay-by-face [πλήρωσε με τη φάτσα σου] μπορεί να εξοικονομήσει έως και 10 δευτερόλεπτα ανά συναλλαγή. Αυτό είναι κρίσιμο, γιατί, τι γίνεται αν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να αγοράσετε ένα κουλούρι σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα ή αλλιώς ολόκληρος ο κόσμος εκραγεί;

Περιέργως, η Sberbank έδωσε προτεραιότητα στην ανάπτυξη των συστημάτων βιομετρικών δεδομένων της, τη στιγμή που ο κοροναϊός άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Ο Γκρεφ ενημέρωσε τη ρωσική κυβέρνηση στα τέλη Φεβρουαρίου 2020 σχετικά με το σχέδιο της τράπεζας να δημιουργήσει μια «τεχνολογία αναγνώρισης μασκοφόρου προσώπου», προσθέτοντας ότι η εταιρεία «προσπαθούσε να καταλάβει τι κάνουν οι συνάδελφοί μας στην Κίνα» προκειμένου να βρει μια «λύση» για τα μασκοφορεμένα πρόσωπα που διαφεύγουν της αλγοριθμικής ανίχνευσης. Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε μια εβδομάδα αφότου ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν αποκάλυψε ότι η συμμόρφωση με την καραντίνα του κορωνοϊού στη ρωσική πρωτεύουσα παρακολουθούνταν με τη χρήση αυτοματοποιημένης αναγνώρισης προσώπου.

Η επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια ήρθε γρήγορα. Τον Μάιο, η Sberbank σηματοδότησε ότι ήταν έτοιμη να εγκαταστήσει συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε ρωσικά σχολεία και πανεπιστήμια που θα μπορούσαν να αναγνωρίζουν καλυμμένα πρόσωπα. Η συσκευή θα μετρούσε επίσης τη θερμοκρασία ενός ατόμου.

«Αν η θερμοκρασία αποδειχθεί υψηλή ή η κάμερα δεν αναγνωρίσει το παιδί, δεν θα μπορεί να περάσει από τον περιστροφικό πόλο», ανέφερε η Kommersant, επικαλούμενη τα σχόλια του Gref για τη νέα τεχνολογία.

Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία δύσκολα μπορεί να ονομαστεί «νέα»: η Ρωσία άρχισε να πειραματίζεται με βιομετρικά συστήματα σχολικής ταυτότητας πριν από αρκετά χρόνια. Το 2019, το υπουργείο Παιδείας δήλωσε ότι όλα τα ρωσικά σχολεία θα διαθέτουν συστήματα αναγνώρισης προσώπου έως το 2024.

Οι αρχές της Μόσχας ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι σχεδιάζουν να εισαγάγουν την τεχνολογία στα σχολεία της πόλης έως το τέλος του 2022 .

Μόλις τώρα -κυριολεκτικά καθώς πληκτρολογούμε αυτές τις λέξεις- η πόλη του Voronezh αποκάλυψε μια νέα συνεργασία με τη VisionLabs, μέρος του οικοσυστήματος της Sberbank. Η VisionLabs έχει αναλάβει την εγκατάσταση «πλαισίου ανιχνευτή μετάλλων με κάμερα θερμικής απεικόνισης» σε όλα τα σχολεία της πόλης.

«Το πλαίσιο όχι μόνο σας επιτρέπει να ανιχνεύετε δυνητικά επικίνδυνα αντικείμενα, αλλά και να μετράτε τη θερμοκρασία οποιουδήποτε εισέρχεται στο σχολείο χωρίς επαφή», ανέφερε το τοπικό Voronezh News.

Με την ευκαιρία: πιστεύεις ότι μπορείς να ξεφύγεις από τον εντοπισμό του Γκρεφ μόνο και μόνο επειδή είσαι σκύλος; Ξανασκέψου το: Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τους σκύλους της Μόσχας!!

Όταν το “Sber” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Γκρεφ κλήθηκε να σχολιάσει το νέο και βελτιωμένο λογότυπο της αυτοκρατορίας του – ένα σημάδι επιλογής μέσα σε έναν κύκλο. Εκείνος απάντησε:

Το σημάδι επιλογής στο λογότυπο διατηρήθηκε ως σύμβολο αφοσίωσης και εστίασης στο «καλό για τον άνθρωπο» και το στρογγυλό σχήμα – ως σύμβολο εστίασης στις ανάγκες του πελάτη.

Πράγματι.

Μια ετικέτα QR για κάθε Ρώσο

 

Καθώς το Uniparty της Ρωσίας προετοιμάζεται να προωθήσει ένα ομόφωνα απεχθή πανεθνικό αναγνωριστικό υγείας με κωδικοποίηση QR, είναι καθαρά τυχαίο ότι ο Gref, σε συνεργασία με την κεντρική τράπεζα της Ρωσίας, παίζει με ένα σύστημα πληρωμών που βασίζεται σε κωδικούς QR .

Στην πραγματικότητα, η Sberbank εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι κάθε Ρώσος έχει το προνόμιο να έχει ετικέτα QR.

 

«Οι πελάτες της SberBank μπορούν τώρα να κατεβάσουν τον κωδικό QR ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού ή μιας προηγούμενης ασθένειας χρησιμοποιώντας το SberBank Online—χωρίς να φύγουν από το σπίτι. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στην εφαρμογή SberBank Online για κινητά και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή «COVID-19: λάβετε έναν κωδικό QR»», αναφέρεται σε ένα πολύ χρήσιμο δελτίο τύπου της Sberbank από τον Νοέμβριο.

Αυτά τα ψηφιακά αναγνωριστικά εμβολίων θα σώσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ζωές Ρώσων, παρά το γεγονός ότι το Sputnik V δεν σταματά τη μετάδοση του COVID . Παρά τα ξεκάθαρα οφέλη για τη δημόσια υγεία αυτού του νέου συστήματος αναγνώρισης, κανείς δεν μπορεί παρά να φανταστεί πώς οι κωδικοί QR μπορεί επίσης να συνδυάζονται με το όνειρο του Gref να κυκλοφορήσει ένα κρυπτονόμισμα «Sbercoin» σε συνεργασία με την JP Morgan ή το σχέδιο της Τράπεζας της Ρωσίας να δοκιμάστε ένα ψηφιακό ρούβλι το επόμενο έτος. Αναφέραμε ότι ο Γκρεφ είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου της JP Morgan;

Το αγόρι της αποστολής του Schwab στη Μόσχα

 

Μάλλον μερικοί από εσάς σκέφτεστε: «Αυτός ο Γκρεφ μοιάζει κάπως με αυτόν τον άλλο παράξενο Γερμανό, τον Κλάους Σβάμπ».

Ο Γκρεφ είναι ένας αμετανόητος Great Reset-er. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ—πράγμα που σημαίνει ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι σημαίνει.

Τον Ιούλιο του 2020, ο Gref συνδιοργάνωσε μια άσκηση «κυβερνοασφάλειας» με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μετά είχε μια ωραία κουβέντα με τον Τόνι Μπλερ.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.youtube.com/watch?v=TI9RMSvtkBU

Ερευνήστε οποιοδήποτε «ζήτημα» χρησιμοποιείται για να περιορίσει την ανθρωπότητα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συναντήσετε το όνομα του Gref. Τον Δεκέμβριο του 2020, η Sberbank δεσμεύτηκε να χρησιμεύσει ως «το κλειδί-όχημα στη Ρωσία για μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να ενθαρρύνει τις εταιρείες να λαμβάνουν καλύτερα υπόψη τους κινδύνους που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή στον επιχειρηματικό τους σχεδιασμό».

Μετά τη ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας και τον αυξημένο κίνδυνο επιβολής κυρώσεων, ο Gref χρησιμοποίησε την εταιρεία της Σιγκαπούρης Asiaciti Trust για να αναδιαρθρώσει ένα οικογενειακό καταπίστευμα 75 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω ενός δικτύου υπεράκτιων εταιρειών το 2015. Έδωσε περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια που κρατούνταν στο καταπίστευμα σε έναν 24χρονο ανιψιό του που ζούσε εκτός Ρωσίας, αλλά παρέμεινε στον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων του μέσω των offshore εταιρειών. [16]

Σε μια συνέντευξη του Νοεμβρίου 2016 στο Ρωσικό Πρακτορείο Ειδήσεων TASS , ο Γκρεφ παραδέχτηκε ότι έκανε επενδύσεις σε Bitcoin.

Kirill Dmitriev, Διευθύνων Σύμβουλος, Russian Direct Investment Fund

Ο Kirill Dmitriev είναι επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων. Το RDIF ιδρύθηκε το 2011 και είναι ένα κυβερνητικό επενδυτικό ταμείο που λειτουργεί ως «καταλύτης για άμεσες επενδύσεις στη Ρωσία».

Το ταμείο του Ντμίτριεφ είναι ο κύριος χρηματοδότης πίσω από το Sputnik V, και του ανατέθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση να «οργανώσει την παραγωγή» του εμβολίου και να το «προωθήσει στις ξένες αγορές». Όπως ακριβώς συμβαίνει, ο Ντμίτριεφ είναι ένας από τους αστέρες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: ο πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs με σπουδές στο Χάρβαρντ ορίστηκε «Νέος Παγκόσμιος Ηγέτης» του WEF το 2009.

 

Για τον αγγλόφωνο κόσμο, ο Ντμίτριεφ έχει γίνει το πρόσωπο του Sputnik V: έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα, όπου διαφημίζει το εμβόλιο της Ρωσίας. Είναι επίσης διάσημος για τη συγγραφή op-eds με πολύ κραυγαλέα και εύκολα αντικρουόμενα ψέματα .

Ο Ντμίτριεφ δεν είναι απλώς μαζορέτα για το Sputnik V: είναι επίσης μεγάλος υποστηρικτής των βολών Big Pharma και υποστηρικτής του συνδυασμού του ρωσικού εμβολίου με τις δόσεις Pfizer και Moderna.

 

Για παράδειγμα, τον Αύγουστο, η Αργεντινή άρχισε να χορηγεί βολές AstraZeneca και Moderna σε άτομα που είχαν λάβει την πρώτη δόση Sputnik V. Η κυβέρνηση της Αργεντινής είπε ότι αναμείγνυε τα φάρμακα λόγω ελλείψεων προμηθειών, αλλά ο Ντμίτριεφ επέμεινε ότι αυτό ήταν το σχέδιο από παλιά.

«Το προτείναμε, πάντα θέλαμε να κάνουμε ένα combo», είπε τότε ο διευθύνων σύμβουλος του RDIF. «Το Sputnik είναι το πρώτο συνδυασμένο εμβόλιο, το πρώτο mix and match, το οποίο αποτελείται από δύο διαφορετικά εμβόλια. Έχουμε πει από την αρχή ότι δύο διαφορετικά σουτ λειτουργούν καλύτερα από δύο πανομοιότυπα.»

Ακόμη και πριν από τη γέννηση του Sputnik V, ο Ντμίτριεφ ήταν κάτι σαν δυτικός αγαπημένος. Τον Ιανουάριο του 2019, υποστήριξε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο CNBC ότι οι κυρώσεις της Ουάσιγκτον κατά της Μόσχας «πλήττουν τη φιλελεύθερη ατζέντα» στη Ρωσία και «κάνουν τους πιο συντηρητικούς ανθρώπους στη Ρωσία ισχυρότερους» – κάτι που προφανώς αποδοκίμαζε.

 

Mikhail Mishustin, Πρωθυπουργός, Ρωσική Ομοσπονδία

 

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν φέρεται να εξέδωσε μια «μυστική εντολή» τον Δεκέμβριο του 2020, η οποία όριζε μια θυγατρική της Sberbank του Herman Gref ως τον μοναδικό προμηθευτή του Sputnik V στις περιοχές της Ρωσίας.

Ο Μισούστιν φαίνεται να είναι ασυγκίνητος υποστηρικτής του οράματος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τον κόσμο. Τον Οκτώβριο έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός Κέντρου για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη Μόσχα.

Στην πραγματικότητα, ο Ρώσος πρωθυπουργός πιστεύει ότι η μαζική υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και των υπερανθρωπιστικών τεχνολογιών θα συμβεί γρήγορα και ήδη μιλά για την αυγή της πέμπτης βιομηχανικής επανάστασης.

Τον Ιούλιο του 2020, ο Mishustin συμμετείχε στην εκδήλωση Cyber ​​Polygon του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ( που συνδιοργανώθηκε από τη Sberbank), η οποία διερεύνησε ζητήματα που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας.

Αβλαβής καταιγισμός ιδεών που σχετίζεται με την οικονομία; Μπορεί. Όπως ίσως θυμάστε, η Schwab έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει ότι το COVID-19 θα ακολουθηθεί από μια «πανδημία στον κυβερνοχώρο» που θα κάνει την τρέχουσα πανδημία να φαίνεται τόσο ακίνδυνη όσο ένας μεγάλος αριθμός θετικών τεστ PCR… περιμένετε…

 

Βλαντιμίρ Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κλάους Σβάμπ γνωρίζονται από παλιά.

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Πούτιν έδωσε μια κεντρική (εικονική) ομιλία ενώπιον του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Το θέμα του φόρουμ Ιανουαρίου 2021: «Η μεγάλη επαναφορά».

Ξεκινώντας την ομιλία του με ένα θερμό «αγαπητέ μου Κλάους», ο Πούτιν θυμήθηκε πώς συνάντησε για πρώτη φορά τον κ. Schwab το 1992 και έκτοτε παρακολουθούσε τακτικά εκδηλώσεις που οργάνωσε ο οραματιστής της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Ο Πούτιν χρησιμοποίησε την ομιλία του για να προτρέψει για «επέκταση της κλίμακας των δοκιμών και των εμβολιασμών [COVID]» σε όλο τον κόσμο – πολιτικές που έχουν εισαγάγει το παγκόσμιο ιατρικό απαρτχάιντ.

Απηχώντας τα αισθήματα των δυτικών ηγετών, ο Πούτιν υποστήριξε επίσης ότι η παγκόσμια οικονομία θα πρέπει να ανοικοδομηθεί από την αρχή από τις κεντρικές τράπεζες:

Το βασικό ερώτημα σήμερα είναι πώς να οικοδομήσουμε ένα πρόγραμμα δράσεων ώστε όχι μόνο να αποκατασταθούν γρήγορα οι παγκόσμιες και εθνικές οικονομίες που έχουν πληγεί από την πανδημία, αλλά και να διασφαλιστεί ότι αυτή η ανάκαμψη θα είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα, βασίζεται σε ένα υψηλό ποιοτική δομή και βοηθά να ξεπεραστεί το βάρος των κοινωνικών ανισορροπιών. Σαφώς, έχοντας κατά νου τους παραπάνω περιορισμούς και τη μακροοικονομική πολιτική, η οικονομική ανάπτυξη θα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε δημοσιονομικά κίνητρα με τον κρατικό προϋπολογισμό και τις κεντρικές τράπεζες να διαδραματίζουν τον βασικό ρόλο.

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι ο εμβολιασμός πρέπει να είναι εθελοντικός – αλλά η προσωπική του γνώμη δεν είχε καμία επίδραση στην πραγματική πολιτική. Και οι 85 περιοχές της Ρωσίας έχουν πλέον διατάγματα που απαιτούν ορισμένα τμήματα του πληθυσμού να κάνουν την βολή.

Στις 17 Δεκεμβρίου, ο Πούτιν εξέφρασε την υποστήριξή του για έναν εθνικό νόμο για τον κώδικα QR – ένα από τα πιο μη δημοφιλή νομοθετήματα στην πρόσφατη ρωσική ιστορία. Η εισαγωγή των ψηφιακών ταυτοτήτων υγείας θα καθιστούσε ουσιαστικά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες της ζωής.

Τον Οκτώβριο, το RT.com κυκλοφόρησε ένα προκλητικό άρθρο που περιγράφει τη Μεγάλη Επαναφορά ως μια «καρτουνίστικη φαντασίωση που θα δώσει στην παγκόσμια ελίτ ακόμη μεγαλύτερη δύναμη».

Το άρθρο απαριθμεί διάφορους παγκόσμιους ηγέτες -συμπεριλαμβανομένων των Μπόρις Τζόνσον, Εμανουέλ Μακρόν και Άνγκελα Μέρκελ- ως πιστούς οπαδούς του Σβάμπ. Καμία αναφορά στη Ρωσία πουθενά.

Η ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι το Sputnik V είναι πρακτικά το επίσημο εμβόλιο του WEF — και η ρωσική κυβέρνηση είναι από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Schwab.

 

Τα παιδιά-ρομπότ της Ρωσίας

 

Η Katyusha—ένα πατριωτικό ρωσικό μέσο ενημέρωσης που παρακολουθεί στενά τις αυθαιρεσίες των Schwabian— έγραψε πρόσφατα για τη νέα νομοθεσία που στοχεύει στην εφαρμογή του «ηλεκτρονικού βιομετρικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στη χώρα» μέσω του Ενοποιημένου Βιομετρικού Συστήματος της κυβέρνησης.

Αλλά ίσως ακόμη πιο ανησυχητική είναι η ανάπτυξη ενός ενιαίου συστήματος πληροφοριών για τους μαθητές της Ρωσίας. Με επικεφαλής τον Υπουργό Παιδείας Sergey Kravtsov, τον επικεφαλής του Υπουργείου Ψηφιακής Ανάπτυξης Maksut Shadayev και τον Δήμαρχο της Μόσχας Sergey Sobyanin, το έργο ξεπερνά κατά πολύ τις βιομετρικές ταυτότητες: επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «ψηφιακό προφίλ» όλων των μαθητών που παρακολουθεί τις κοινωνικές δραστηριότητα και άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Αυτές οι νέες «μεταρρυθμίσεις» βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον ιδιωτικό τομέα για την παροχή «ψηφιακών λύσεων» για την «εκπαίδευση».[Μας λέει κάτι???}

Τι είναι το ομοσπονδιακό κρατικό σύστημα πληροφοριών «My School»;

Εν ολίγοις, πρόκειται για μια τεράστια βάση δεδομένων προσωπικών δεδομένων των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων τους, η οποία θα ρυθμίζεται για καθημερινές αυτόματες ενημερώσεις. Το σύστημα περιλαμβάνει τη δημιουργία ψηφιακού προφίλ του παιδιού και συνεχή διαγνωστική και προληπτική εργασία, τα αποτελέσματα των οποίων θα διαμορφώσουν μια ατομική αναπτυξιακή τροχιά για κάθε παιδί.

«Από το πρώτο έτος [του σχολείου] έως το τέλος [της εκπαίδευσής του]: Μέσω αυτού του προφίλ, η εκπαίδευση ενός ατόμου, η κοινωνική του δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης της άτυπης, και η επαγγελματική του δραστηριότητα αλληλοσυνδέονται, αφού όλα αντανακλώνται σε αυτό το προφίλ. Αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε πιο ολοκληρωμένες αξιολογήσεις για κάθε άτομο», εξηγεί στο Top Secret η Anna Schwabauer, μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου εμπειρογνωμόνων για το οικογενειακό δίκαιο του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. […]

Ενθυμούμενοι όλες τις αρνητικές συνέπειες της πανδημικής απόστασης, όταν οι μαθητές οδηγήθηκαν βίαια σε ηλίθιες ψηφιακές εκπαιδευτικές πλατφόρμες, οι γονείς φοβούνται ότι οι καινοτομίες θα επιδεινώσουν μόνο τη διαδικασία «εξουθένωσης» των παιδιών. Επιπλέον, οι ενήλικες φοβούνται ότι η παραμονή πολλών ωρών στο Διαδίκτυο θα έχει τις πιο επιζήμιες επιπτώσεις στην υγεία και την ψυχή των ανηλίκων. Και, φυσικά, οι γονείς αντιτίθενται στην πλήρη επιτήρηση της ιδιωτικής ζωής των παιδιών. Κάτι που, παρεμπιπτόντως, δεν το κρύβουν καν οι συντάκτες της νέας ψηφιακής μεταρρύθμισης.

Ειδικότερα, ο υπουργός Παιδείας Kravtsov προτείνει την εισαγωγή ψηφιακών προφίλ (βιογραφιών) των μαθητών και τη συλλογή, μεταξύ άλλων, στοιχείων για εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών.

«Τώρα λένε κατάφωρα ψέματα για τη διατήρηση της παραδοσιακής εκπαίδευσης. Από πολλές απόψεις, στόχος τους είναι η δημιουργία παιδιών ρομπότ!».

Η Irina Zhiltsova, πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Γονέων «Μαζί», είπε στους δημοσιογράφους. […]

«Η ιδεολογική βάση για την ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης στη Ρωσία είναι στην πραγματικότητα το έργο «Εκπαίδευση 2030. Οδικοί Χάρτες του Μέλλοντος». Αυτό το έργο προβλέπει άμεσα τη ρήτρα: «καταστροφή / εκκαθάριση παραδοσιακών μοντέλων του εκπαιδευτικού συστήματος» την περίοδο 2022–2030», λέει η Anna Schwabauer. «Οι κατευθυντήριες γραμμές του παραπάνω έργου του 2010 περιγράφονται λεπτομερώς στην έκθεση «Το μέλλον της εκπαίδευσης: Μια παγκόσμια ατζέντα» (2013-2014). Αυτή η έκθεση προβλέπει όχι μόνο την καταστροφή του εθνικού εκπαιδευτικού συστήματος, αλλά και την καταστροφή των παραδοσιακών πολιτιστικών κανόνων, του θεσμού της οικογένειας και του κράτους συνολικά. Σε σχέση με τη δυνατότητα μεταφοράς κρατικών λειτουργιών σε ιδιωτικές δομές». […]

Αν νομίζατε ότι αυτό είναι ένα απόσπασμα από τη δυστοπία του Ray Bradbury, τότε κάνατε λάθος. Αυτή είναι μια νέα πραγματικότητα, ένας υπέροχος, νέος κόσμος! […]

 

Ο πόλεμος με την Ουκρανία ως μέσο διάλυσης και απόλυτου ελέγχου της Ρωσικής κοινωνίας

 

«Μετά την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης συνέχισαν να υιοθετούν μέτρα με στόχο την ψηφιοποίηση του σχολείου σε μεγάλη κλίμακα. Επιπλέον, όχι μόνο από τα χέρια κυβερνητικών υπηρεσιών, αλλά και μέσω συμφωνιών με επιχειρήσεις», λέει ο Schwabauer.

Έτσι, στις 15 Σεπτεμβρίου 2022, το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Ψηφιακής Ανάπτυξης και το VK [ρωσικό Facebook] υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη των διαδικτυακών επικοινωνιών στην εκπαίδευση. Η είδηση ​​ανέφερε: «Η συνεργασία μεταξύ των μερών θα επιτρέψει στα σχολεία να μεταβούν εύκολα και άνετα σε ρωσικές διαδικτυακές υπηρεσίες επικοινωνίας ως μέρος της εφαρμογής του FSIS «My School»… Θα χρησιμοποιηθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου VK Messenger, VK Calls και Mail.ru σε σχολεία και κολέγια». […]

Τα πραγματικά σχέδια ψηφιοποίησης στην εκπαίδευση δεν διαφημίζονται ιδιαίτερα, αλλά η συλλογή βιομετρικών δεδομένων των παιδιών συζητείται εδώ και καιρό. Οι αρχές της Μόσχας, για παράδειγμα, πέρυσι άρχισαν να μιλούν για την πρόθεσή τους να εισαγάγουν βιομετρική πρόσβαση στα σχολεία για παιδιά και δασκάλους.

Το κύμα δυσαρέσκειας που ξέσπασε ανάγκασε τις αρχές της Μόσχας να υποχωρήσουν. Η αντιδήμαρχος Αναστασία Ράκοβα είπε ότι το πείραμα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε επιλεγμένα σχολεία και μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων. […]

«Το θέμα είναι ότι ο τομέας της εκπαίδευσης μετατρέπεται σε αγορά ψηφιακών επιχειρήσεων», είπε στους δημοσιογράφους η Όλγα Τσετβερίκοβα, διευθύντρια του Ταμείου Υποστήριξης Παραδοσιακών Αξιών της Πατρίδας. «Και αν δούμε τους διαγωνισμούς που ανακοίνωσαν: για συσκευές απεικόνισης βίντεο στη Μόσχα—πάνω από 2 δισεκατομμύρια ρούβλια. Διαγωνισμός για την προμήθεια συσκευών για τον έλεγχο του σώματος — 392 εκατομμύρια ρούβλια. Γίνεται σαφές ότι μιλάμε για επιχειρήσεις, δεν κάνει απολύτως τίποτα για τα παιδιά, ούτε σε επίπεδο εκπαίδευσης, ούτε σε επίπεδο υγείας, ούτε σε επίπεδο ασφάλειας, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τις εμπορικές δομές πληροφορικής». […]

Μας λένε: το σχήμα είναι να βοηθήσει τον δάσκαλο, αλλά στην πραγματικότητα το αντίθετο: ο δάσκαλος είναι μια εφαρμογή για την τεχνητή νοημοσύνη.

Γενικά, το Εθνικό Έργο στοχεύει κατά 90-95% στην ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης σε όλους τους πιθανούς τομείς. 

Από 1 Οκτωβρίου : Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την έναρξη του πειράματος εισαγωγής του συστήματος Smart, Safe School με λειτουργίες ανάλυσης βίντεο και αναγνώρισης προσώπου. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στο 133ο σχολείο του Peter Smorodin στην περιοχή Krasnogvardeisky. Ο επικεφαλής της διοίκησης, Yevgeny Razumishkin, μίλησε για τα αποτελέσματά της. «Το σύστημα έχει δικαιολογηθεί πλήρως, νομίζω. Έχει περάσει ένας χρόνος λειτουργίας αυτού του συστήματος, δεν υπήρξαν βλάβες. Υπήρχαν, φυσικά, μικρές στο αρχικό στάδιο, γιατί αυτό είναι ένα πείραμα, οπότε όλες οι αποχρώσεις επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους. Στο εγγύς μέλλον, θα προσπαθήσουμε να εμπλέξουμε και ορισμένα σχολεία σε αυτό το έργο», είπε ο Razumishkin.

Το συμπέρασμα από την πολυεπίπεδη άλωση που επιχειρείται στη Ρωσία με αποτέλεσμα την κήρυξη του πολέμου στην Ουκρανία, μας το δίνει η Katyusha:

“Ενώ οι στρατιώτες μας στην πρώτη γραμμή αντιστέκονται στον στρατό των παγκοσμιοποιητών και ο λαός μας, ως ηθικά και ιδεολογικά ξένος στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, στη «βιώσιμη ανάπτυξη» του ΟΗΕ και του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, καθώς και στη «Μεγάλη Επαναφορά» από Klaus Schwab and Co., θέλουν να καταστρέψουν ολοσχερώς την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζοντας να εφαρμόζουν πρωτοβουλίες για την εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού βιομετρικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στη χώρα. Ένα τρομερό νομοσχέδιο από μια σειρά «ρυθμιστικών κουτιών άμμου», που φέρνει πιο κοντά την εισαγωγή της παρακολούθησης κάθε ενέργειας των Ρώσων με βιομετρικά στοιχεία, που σε 140 σελίδες (!) υποβλήθηκε στην Κρατική Δούμα από έναν ασήμαντο βουλευτή από το Kemerovo Anton Gorelkin, πίσω από του οποίου την υπογραφή πετάγονται τα αυτιά του Υπουργείου Ψηφιακής Ανάπτυξης. Το έγγραφο θεσπίζει το δικαίωμα των αρχών να αγνοούν τη συγκατάθεση ενός πολίτη να μεταφέρει τα βιομετρικά στοιχεία του στο EBS, και θεσπίζει καθεστώς πρόσβασης στα βιομετρικά στοιχεία σε μεγάλο αριθμό οργανισμών. Η επιβεβαίωση της ταυτότητας «μέσω προσώπου» ισοδυναμεί με έλεγχο διαβατηρίου και κατασκευάζονται αλγόριθμοι για τη σχέση ιδιωτικών οργανισμών και μεμονωμένων επιχειρηματιών με πολίτες μέσω του EBS.

 Και δίνεται ακόμη και η δυνατότητα στον χειριστή να επωφεληθεί από τη χρήση αυτού του συστήματος – θα μπορεί να χρεώνει για την πρόσβαση στη βιομετρική βάση δεδομένων των Ρώσων πολιτών από οποιονδήποτε -ιδιώτες εμπόρους και μεμονωμένους επιχειρηματίες. 

Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να μιλάμε για κάποια ασφάλεια του ΠτΔ -ιδιαίτερα σε στρατιωτικές συνθήκες- «απολύτως». 

Αυτό το τρομερό νομοσχέδιο θα προωθηθεί ενεργά από ψηφιακούς σεχταριστές με επικεφαλής τον πρωθυπουργό τους Mishustin (όπως ακριβώς πίεσαν τον αντισυνταγματικό νόμο για το EFIR και προσπάθησαν να περάσουν λαθραία κωδικούς QR, ευτυχώς, ανεπιτυχώς), αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να του βάλουμε εμπόδιο. και κατασκευάζονται αλγόριθμοι για τη σχέση ιδιωτικών οργανισμών και μεμονωμένων επιχειρηματιών με πολίτες μέσω του EBS. 

 

Σχέδιο νόμου αριθ. 211535-8

Για το κρατικό πληροφοριακό σύστημα «Ενιαίο σύστημα πληροφοριών προσωπικών δεδομένων που παρέχει επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής και αποθήκευσης βιομετρικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την επαλήθευση και τη διαβίβασή τους σχετικά με τον βαθμό συμμόρφωσής τους με τα παρεχόμενα βιομετρικά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ενός ατόμου”https://sozd. duma.gov.ru/bill/211535-8) είναι ένα πραγματικό όνειρο της Κεντρικής Τράπεζας “μας” και των δυτικών επιμελητών της, καθώς και των διανθρωπιστών από την ANO “Agency for Strategic Initiatives”, των νευρώνων από το “NTI 20.35” (οι βασικοί τραγουδιστές εκεί εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι – Pavel Luksha και Dmitry Ο Peskov, σύμφωνα με τον οδικό τους χάρτη, το λεγόμενο “biometrinet” https://www.itweek.ru/idea/blog/idea/7022.php?ysclid=l9mvofwj6f895138053 είναι ένα ενδιάμεσο στάδιο πριν από την εμφύτευση όλων των ανθρώπων με τσιπ, νευρικές διεπαφές και έγκριση του παγκόσμιου δικτύου νευρώνων).

Επιπλέον, τα βιομετρικά στοιχεία στο EBS μπορούν να υποβληθούν επίσημα, μεταξύ άλλων μέσω μιας εφαρμογής για κινητά:

“Ρωσικό λογισμικό σχεδιασμένο για την επεξεργασία
βιομετρικών προσωπικών δεδομένων, το οποίο αποτελεί μέρος ενός ενιαίου
βιομετρικού συστήματος και παρέχεται από τον χειριστή του,
που λειτουργεί με κρυπτογράφηση (κρυπτογραφικά)
μέσα.”

Οι ιδιωτικοί οργανισμοί θα μπορούν επίσης να συλλέγουν βιομετρικά PD και να σαρώνουν τα πρόσωπα των ανθρώπων:

“Οργανισμοί που εκτελούν έλεγχο ταυτότητας με βάση
βιομετρικά προσωπικά δεδομένα ατόμων – οργανισμοί που
κατέχουν συστήματα πληροφοριών που παρέχουν
έλεγχο ταυτότητας με βάση βιομετρικά προσωπικά δεδομένα
ατόμων και (ή) παρέχουν υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας με
βάση βιομετρικά προσωπικά δεδομένα ατόμων…”

Όμως η ταυτοποίηση του ατόμου θα πρέπει, όπως επινοήθηκε από τους συντάκτες του νομοσχεδίου, να γίνεται αποκλειστικά στο EBS. Δηλαδή, η επεξεργασία των βιομετρικών στοιχείων των Ρώσων σε ιδιωτικά γραφεία και μεμονωμένους επιχειρηματίες δεν θα είναι δυνατή στο πλαίσιο του δικού τους IS – θα τους ζητηθεί να στείλουν αμέσως όλα τα βιομετρικά PD για επαλήθευση στο EBS. Έτσι, δημιουργείται αποκλειστικά μια ενιαία τεράστια ομοσπονδιακή βάση – η βάση για τον συνολικό βιομετρικό έλεγχο και ο χειριστής της, παρεμπιπτόντως, θα είναι μια ιδιωτική νομική οντότητα … αλλά περισσότερα για αυτό παρακάτω.

«Το ενοποιημένο βιομετρικό σύστημα θα χρησιμοποιείται για την
αναγνώριση και (ή) εξακρίβωση της ταυτότητας ατόμων από
κρατικούς φορείς, τοπικές κυβερνήσεις,
την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πιστωτικά ιδρύματα, μη
πιστωτικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, υποκείμενα του εθνικού συστήματος πληρωμών, πρόσωπα που παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες στη
χρηματοπιστωτική αγορά (εφεξής καλούμενη χρηματοοικονομική αγορά οργανισμών), άλλους οργανισμούς, μεμονωμένους επιχειρηματίες, συμβολαιογράφους.

Εδώ, υπάρχει η επιθυμία των αρχών να εισαγάγουν τη βιομετρική ταυτοποίηση σε όλους απολύτως τους τομείς της ζωής. Μάλιστα, οποιοσδήποτε οργανισμός ή μεμονωμένος επιχειρηματίας θα μπορεί να εισάγει επιβεβαίωση ταυτότητας πολίτη με βιομετρικά στοιχεία συνδέοντας στην ΜΠΚΕ (εκεί θα επαληθεύσει ξανά την ακρίβεια των πληροφοριών για τον πολίτη) και το EBS

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αστυνομία, οι ειδικές υπηρεσίες, η FSO, οι μυστικές υπηρεσίες, οι δικαστές και αξιωματούχοι ορισμένων ρυθμιστικών φορέων, τα θύματα, οι μάρτυρες και άλλοι συμμετέχοντες σε ποινικές διαδικασίες, σύμφωνα με το έγγραφο, θα προστατεύονται από την ανάρτηση και επεξεργασία του PD τους στο EBS . Όλοι οι άλλοι πολίτες ΟΧΙ.

Δηλαδή, οι δυνάμεις ασφαλείας θα μπορούν να βρίσκουν μέσα από το EBS, μέσα από κάμερες πόλης και κάμερες στις εγκαταστάσεις (συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών οργανισμών), οποιονδήποτε μέσα σε λίγα λεπτά. Κάτι που καταρχήν συμβαίνει ήδη σε παρεκκλίνοντες, με ανεπιθύμητες πολιτικές θέσεις, μεγαλοοφειλέτες κ.λπ.

Σε περίπτωση που το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων αποσύρει από τον χειριστή του ενοποιημένου βιομετρικού συστήματος τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία βιομετρικών προσωπικών δεδομένων ή λάβει από το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων αίτηση αποκλεισμού, διαγραφής, καταστροφής βιομετρικών προσωπικών δεδομένων και (ή) φορείς ενός ενοποιημένου βιομετρικού συστήματος με τον τρόπο που καθορίζεται από το 152-FZ “Σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα”, ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τμήματος του ενιαίου βιομετρικού συστήματος, ο διαπιστευμένος κρατικός φορέας, η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εάν περάσει τη διαπίστευση, ο οργανισμός που πραγματοποιεί έλεγχο ταυτότητας με βάση τα βιομετρικά προσωπικά δεδομένα ατόμων, αποκλείει, διαγράφει, καταστρέφει τους φορείς του ενοποιημένου βιομετρικού συστήματος .

 

“Επεξεργασία βιομετρικού PD για ταυτοποίηση σε περιπτώσεις όπου μια τέτοια αναγνώριση είναι απαραίτητη για την εφαρμογή των εξουσιών των κρατικών φορέων και (ή) των τοπικών κυβερνήσεων και (ή) της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας και (ή) οργανισμών που ασκούν ορισμένες δημόσιες εξουσίες που θεσπίζονται με κανονιστικές νομικές πράξεις , πραγματοποιείται με χρήση του EBS.

Εδώ τίθεται επίσης το ερώτημα: τι σημαίνει – «αν είναι απαραίτητη μια τέτοια αναγνώριση»; Υπάρχει στοιχείο υποχρέωσης και καταναγκασμού σε αυτή την αναγκαιότητα για έναν πολίτη; Και οι κρατικές υπηρεσίες, η OMS, η Κεντρική Τράπεζα θα μπορούν να ασκούν τις εξουσίες τους με πολίτες χωρίς βιομετρικά στοιχεία; Όλα αυτά ακούγονται πολύ διφορούμενα.

Εν κατακλείδι, ακολουθούν ορισμένες διατάξεις που προστατεύουν τα δικαιώματά μας:

« Η άρνηση ενός ατόμου να υποβληθεί σε αναγνώριση και (ή)
εξακρίβωση ταυτότητας χρησιμοποιώντας το βιομετρικό του PD δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για την άρνηση παροχής κρατικής ή δημοτικής υπηρεσίας, υπηρεσίας οργανισμού που ασκεί ορισμένες δημόσιες εξουσίες, η Κεντρική Τράπεζα του Ρωσική Ομοσπονδία».

Υπέροχα – και αν ένας πολίτης, για παράδειγμα, αρνηθεί μια τέτοια βιομετρική ταυτοποίηση στον οργανισμό σημείων ελέγχου από την παραπάνω λίστα, πού εργάζεται;

«Η άρνηση ενός ατόμου να υποβληθεί σε έλεγχο ταυτότητας με
βάση τα βιομετρικά προσωπικά του δεδομένα δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για την άρνηση παροχής υπηρεσιών προς αυτόν (σε έναν οργανισμό, μεμονωμένο επιχειρηματία – επιμ.).»

Οι αρχές ψηφιακής παγκοσμιοποίησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας σκοπεύουν να νομιμοποιήσουν την ενεργό χρήση της βιομετρικής ταυτοποίησης σε επίπεδο ομοσπονδιακού νόμου. Φαίνεται ότι ταυτόχρονα υπάρχουν τρόποι εθελοντισμού, άρνησης επεξεργασίας βιομετρικών PD, αλλά το ψηφιακό υπόλειμμα σε όλη αυτή την ιστορία παραμένει. Και η κύρια πτυχή του είναι οι τεράστιοι κίνδυνοι διαρροής βιομετρικών PD, η χρήση τους εναντίον της χώρας και του λαού από χάκερ όλων των γραμμών, απατεώνες, ξένους στρατιωτικούς και ειδικές υπηρεσίες. Σήμερα, όταν η Ρωσία βρίσκεται σε μια υπαρξιακή μάχη με τη Δύση, να εισαγάγει την αναγνώριση των ανθρώπων σε μια τεράστια ενιαία βάση δεδομένων, όταν κάθε άτομο μπορεί να υπολογιστεί διαδικτυακά για ένα μέτριο ποσό – είναι απλώς απαράδεκτο. Εξάλλου, όλα αυτά αποτελούν υποχρεωτική βάση για την κοινωνική βαθμολογία ενός πολίτη, η εισαγωγή της οποίας, σύμφωνα με το κινεζικό μοντέλο, έχει σκεφτεί εδώ και καιρό στην Προεδρική Διοίκηση. Στο εγγύς μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε δημόσιες εκστρατείες εναντίον αυτού του εγγράφου των ψηφιακών σεχταριστών.

Εάν η Ρωσία ακολουθήσει πραγματικά μια κυρίαρχη οδό, είναι ο υπερασπιστής ενός πολυπολικού κόσμου, όπως σημείωσε πρόσφατα ο Πρόεδρός μας, δεν χρειαζόμαστε τέτοιους νόμους.”

 

Τι περιμένατε; Θέλατε να σας πούμε ότι όλα θα πάνε καλά;

Είναι 50/50, πραγματικά.

 

 

 

ΣΗΜ.: Περισσότερα, διάβασε ΕΔΩ:

14.11.2022 Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ «ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟ»: Ο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 

https://www.kontrabandafreepress.com/polemos

 

Πηγή

Προβολές : 1,755


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα