ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΑΣΤΕΓΟΙ...

ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΑΣΤΕΓΟΙ...

15 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,075
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι: ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΑ… ΚΟΚΟΡΙΑ;;;

Υποχρεωτική ασφάλιση σπιτιών προανήγγειλε η κυβέρνηση! – «Πρέπει να δούμε το ζήτημα» λέει ο Α.Πατέλης

«Θα υπάρξει και ένα τέλος για τις καταστροφές»

 

Μετά το… ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕς ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΥΒΟΙΑ – ΑΤΤΙΚΗ –  ΕΒΡΟ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ…

 

ΒΡΕ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΚΩΛΟΣΑΤΑΝΟΧΑΖΑΡΟΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

 

 

Όταν το 80% αυτού του χιλιοπροδομένου αλλά και πανηλίθιου λαού, δεν έχει να βγάλει το μήνα του και έχει κόψει ακόμα και την διατροφή του και όταν ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΥΠΟΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ…

Άντε να δω πότε θα ξυπνήσει το βρεφοποιημένο πόπολο και πότε θα πει:

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ… ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ… ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!

Πολύ φοβάμαι πως θ’ αργήσει…

Και ακριβώς επειδή θα αργησει, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ Η ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ SINGULAR LOGIC ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΝΟΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ… ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ…

ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…

ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η Ε.Ε. ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…

ΜΑΛΑΚΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΡΚΑ…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ… ΑΠΟ 1 – 1 – 24, ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ…

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣΤΕΓΟΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και οι αφελείς του Νατσιού δεν άκουγαν όσα έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ… (εδώ)… ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ…

ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ…

 

 

Υ.Γ.2. Έβαλε την Παταίλαινα, “ο πρωθυπουργός έχει γνωρίσει τον σύζυγό μου”, να μας πει τα… “ευχάριστα νέα”…

 

 

Υ.Γ.3. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ;;; 

ΦΑΤΕ ΤΗ ΤΩΡΑ…  ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ… 

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ…

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ… 

 

Στην υποχρεωτικότητα στρέφεται ξανά η κυβέρνηση, αυτή τη φορά λόγω της καταστροφής στη Θεσσαλία, καθώς ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλέξης Πατέλης, υποστήριξε ότι εξετάζεται η υποχρεωτική ασφάλιση σπιτιών! 

Πρέπει να αλλάξει και η συμπεριφορά μας και να δούμε και το ζήτημα της υποχρεωτικής ασφάλισης. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και η λύση στο πρόβλημα, οι υποδομές κοστίζουν όμως έχει και μια διάσταση δικαιοσύνης και η υποχρεωτικότητα μπορεί να οδηγήσει και σε χαμηλότερο κόστος ασφάλισης», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μίλησε επίσης και για αύξηση του αποθεματικού του ποσού που διαθέτει κάθε χρόνο το κράτος για φυσικές καταστροφές επεσήμανε ωστόσο ότι «εδώ θα υπάρξει ένα τέλος υπέρ αυτού του ταμείου και θα μου επιτρέψετε να ακούσουμε τον πρωθυπουργό το Σάββατο». 

“Η προτεραιότητα είναι η αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών, η προστασία τους και η κρατική αρωγή, τόνισε κ. Πατέλης και σημείωσε ότι το κόστος για τις συνέπειες της κακοκαιρίας χωρίζεται σε τρία σκέλη, πρώτον την κρατική αρωγή που θα ανακοινωθεί αφού γίνουν οι αιτήσεις των πληγέντων, την αποκατάσταση των υποδομών και τρίτον τα έργα που πρέπει να γίνουν ώστε να θωρακιστεί η περιοχή και στο μέλλον.

Θεσσαλία: Μόνο το 10% των οχημάτων και των κατοικιών που καταστράφηκαν θα αποζημιωθούν!

Παράλληλα σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην ΕΡΤ, μόνο το 10% των οικιών και των αυτοκινήτων που «πνίγηκαν» από την κακοκαιρία Daniel θα αποζημιωθούν.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για να αποζημιωθεί ένα όχημα, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, θα πρέπει να έχει ιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη για φυσικές καταστροφές. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε όλη τη χώρα τα οχήματα που καλύπτονται για φυσικές καταστροφές φτάνουν το 20%, ωστόσο στις περιοχές της Θεσσαλίας το ποσοστό αυτό φτάνει το 10%.

«Κάθε όχημα για να μπορέσει να αποζημιωθεί θα πρέπει να υπάρχει το αντίστοιχο έγγραφο της Πυροσβεστικής που δηλώνει τι συνέβη. Ακόμα και αυτό που χάθηκε αποζημιώνεται», ανέφερε.

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι ανάλογη είναι η εικόνα και στις κατοικίες, όπου το ποσοστό των ασφαλισμένων δεν ξεπερνάει το 10%. «Ασφαλίζονται υποχρεωτικά όσα είναι (υποθηκευμένα) στην τράπεζα. Δεν έχουμε τόσα πολλά ασφαλιστήρια στον αγροτικό χώρο. Εκεί που είναι πολύ υψηλή ασφάλεια είναι στις επιχειρήσεις και ιδίως στις μεγάλες» τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

«Η ζημιά που φαίνεται στον θεσσαλικό κάμπο εκ πρώτης όψεως ξεπερνάει τα 300 εκατομμύρια για τις ασφαλιστικές με τόσο λίγους ασφαλισμένους» ανέφερε, με το 80% των αποζημιώσεων να αφορούν τις μεγάλες επιχειρήσεις. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,075


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα