Ομοφυλόφιλοι άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας την ώρα της λειτουργίας

Ομοφυλόφιλοι άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας την ώρα της λειτουργίας

4 Μαΐου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,592
Μοίρασέ το

 

Πεοθηλασμός μπροστά στα μάτια των πιστών και μικρών παιδιών έξω από τον ναό των Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο

Τελείως συμπτωματικά η διαστροφή έξωθεν της εκκλησίας…

Πειράζει που δεν το πιστεύω;;;

Σε λίγο θα τους δούμε και μέσα στις εκκλησιές μας…

Εδώ γίνονται σημεία και τέρατα σε μονές…

Μέχρι να έρθει η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη… είμαστε στην αρχή…

 

Υ.Γ.2. Αν γινόταν σε τζαμί κάτι τέτοιο, θα τους είχαν σφάξει τους διεστραμμένους…

 

 

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες, οι οποίοι αποφάσισαν να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις στο προαύλιο εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας τη στιγμή μάλιστα που τελούνταν η λειτουργία για τη Μεγάλη Τετάρτη και ο ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς κάθε ηλικίας.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», όλα έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη στις 20.30, τη στιγμή που οι πιστοί βρίσκονταν εντός του ναού των Αγίων Ασωμάτων, στην περιοχή του Θησείου, ενώ δεκάδες άλλοι προσέρχονταν για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία.

Ξαφνικά κάποιοι, που μάλιστα είχαν μαζί τους και μικρά παιδιά, είδαν δύο άνδρες, ο ένας ρουμανικής καταγωγής 43 ετών και άλλος Ελληνας άστεγος 41 ετών, να επιδίδονται, παράπλευρα του ιερού ναού, σε σεξουαλικές πράξεις, δίχως να τους νοιάζει αν τους έβλεπαν.

Αρκετοί πιστοί άρχισαν να τους φωνάζουν να φύγουν γρήγορα από το σημείο, αλλά εκείνοι δεν πτοούνταν με τίποτα. Συνέχισαν ακάθεκτοι το… έργο τους. Οι πολίτες σε κατάσταση σοκ κάλεσαν τις αστυνομικές Αρχές και αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., που έπιασαν τους δύο άνδρες επ’ αυτοφώρω να είναι ξαπλωμένοι, με τον 43χρονο να ενεργεί πεοθηλασμό στον 41χρονο, τη στιγμή μάλιστα που εντός του ναού είχε δημιουργηθεί ήδη αναστάτωση από τους πιστούς, που για τη θεία λειτουργία πήγαν και άλλα έμελλε να αντικρίσουν!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άνδρες με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομονοίας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων και έπειτα στον ανακριτή. Ωστόσο οι ίδιοι, οι οποίοι -όπως διαπιστώθηκε- είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών, αρνήθηκαν να απολογηθούν, τηρώντας αρνητική στάση.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,592


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα