Ουκρανία – Ισραήλ: Οι παγκόσμιοι ταραξίες απειλούν τον πλανήτη με πυρηνικό αφανισμό. (ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;)

Ουκρανία – Ισραήλ: Οι παγκόσμιοι ταραξίες απειλούν τον πλανήτη με πυρηνικό αφανισμό. (ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;)

16 Απριλίου, 2024 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:848
Μοίρασέ το

Ανατρέπουν όσα ξέραμε για Δύση – Ανατολή

Η διπλή πυρηνική απειλή από τους παγκόσμιους ταραξίες Ουκρανία και Ισραήλ, έρχονται τα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε -μέσω της δυτικής προπαγάνδας- για τις αναπαραστάσεις περί Δύσης και Ανατολής.

Ουκρανία - Ισραήλ: Οι παγκόσμιοι ταραξίες απειλούν τον πλανήτη με πυρηνικό αφανισμό, ανατρέπουν όσα ξέραμε για Δύση - Ανατολή
Οι … ψύχραιμες δυνάμεις της διεθνούς σκηνής εμφανίζονται πλέον ως ταραξίες και μάλιστα απειλούν με πυρηνικό ολοκαύτωμα το άλλοτε «μπλοκ του παραλογισμού»
Γιατί κανείς δεν τολμάει να γράψει την απλή ΑΛΗΘΕΙΑ… εκτός από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;;;
Πως η Ουκρανία είναι η ΧΑΖΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, πως ο κίναιδος Ζελένσκι είναι ΧΑΖΑΡΟΣ, όπως και ο Σατανιστής Νετανιάχου…
Είναι και η δυο ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ!!!
Το δε Ισρήλ, κατακτήθηκε από τους Χάζαρους.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.
Κατόπιν των ανωτέρω, έχουμε δυο σατανιστές της ίδιας σατανικής ράτσας, που θέλουν να υποτάξουν την ανθρωπότητα.
Καλλιόπη Σουφλή
Ποτέ άλλοτε ο πλανήτης μας δεν έχει φτάσει τόσο κοντά σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα τον 21ο αιώνα και μάλιστα σε δύο μέτωπα, αφενός στη Zaporizhia όπου η Ουκρανία παίζει και πάλι με τη φωτιά, και αφετέρου στη Μέση Ανατολή, εκεί όπου το Ισραήλ απειλεί να πλήξει με πυραύλους το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Στο δεύτερο μέτωπο μάλιστα, εκείνο της Μέσης Ανατολής το Ισραήλ διεμήνυσε ξεκάθαρα ότι -ως απάντηση στο σαββατιάτικο (13/4) πυραυλικό χτύπημα του Ιράν- θα πλήξει «στρατηγικού χαρακτήρα» εγκατάσταση της Τεχεράνης, υπονοώντας ότι δεν αποκλείεται να στοχεύσει ακόμα και πυρηνικούς σταθμούς.
Στη σχετική συζήτηση έριξε φωτιά ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαελείας του Donald Trump, John Bolton επισημαίνοντας, ότι το Ισραήλ, όχι μόνο πρέπει να κυνηγήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αλλά θα πρέπει και οι ΗΠΑ να … συρθούν μαζί με το Τελ Αβίβ στο πυρηνικό ολοκαύτωμα της Μέσης Ανατολής.
«Εάν το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να επιδιώξει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει περήφανα να ενωθούν μαζί τους, εξήγησα το γιατί»
τόνισε σχετικά ο πρώην υψηλόβαθμς αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Μάλιστα, ο Bolton ισχυρίστηκε ότι το σχετικό … παιχνίδι με την φωτιά από ΗΠΑ – Ισραήλ, οφείλει να γίνει στο όνομα της αποτροπής ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος(!).

ΗΠΑ και Ισραήλ θυμίζουν, έτσι, ένα παλιό ρητό, σύμφωνα με το οποίο το να πολεμάς για την ειρήνη είναι σαν να συνευρίσκεσαι ερωτικά για τη διαφύλαξη της παρθενιάς.
Τόση ψυχεδέλεια…

Η εργαλειοποίηση της πυρηνικής απειλής από την Ουκρανία φέρνει νέο Chernobyl

Στο βορειοανατολικό μέτωπο από την άλλη, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά, ή τέλος πάντων πιο απτά, καθώς τις τελευταίες ημέρες, ο ουκρανικός στρατός επιτίθεται στο πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporizhia σχεδόν καθημερινά με drones.

Στις 5 Απριλίου, οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν αρκετές επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο έδαφος κοντά στην προβλήτα και τον σταθμό αζώτου-οξυγόνου.
Δεν καταγράφηκαν ζημιές σε υποδομές ζωτικής σημασίας ή διακοπή των συστημάτων του πυρηνικού σταθμού.
Στις 7 Απριλίου, οι ουκρανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τρεις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο ZNPP.
Ένα φορτηγό που ξεφόρτωνε τρόφιμα κοντά στην καντίνα του εργοστασίου υπέστη ζημιές.
Τρία άτομα τραυματίστηκαν.
Ένα από τα drones χτύπησε την οροφή της Μονάδας 6.
Στις 8 Απριλίου, ένα ουκρανικό drone καμικάζι καταρρίφθηκε πάνω από το εργοστάσιο, τα συντρίμμια του έπεσαν στον θόλο της Μονάδας 6.
Το ZNPP, που βρίσκεται στο Energodar, διαθέτει έξι μονάδες ισχύος συνολικής ισχύος 6 GW.
Είναι η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής πυρηνικής ενέργειας στην Ευρώπη.
Στα τέλη Φεβρουαρίου 2022, η εγκατάσταση καταλήφθηκε από ρωσικές δυνάμεις.
Έκτοτε, μονάδες του ουκρανικού στρατού βομβαρδίζουν περιοδικά τόσο κατοικημένες περιοχές στο Energodar όσο και το ίδιο το εργοστάσιο χρησιμοποιώντας drones, βαρύ πυροβολικό και πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων.Εθελοτυφλεί ο ΔΟΑΕΗ Ρωσία έστειλε αμέσως μήνυμα στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) ότι η ζημιά στον πυρηνικό σταθμό της Zaporizhia,θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή και τα μέλη και η ηγεσία του οργανισμού θα πρέπει να καταδικάσουν το Κίεβο, το οποίο βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις.
Ωστόσο ακόμη και σήμερα ο ΔΟΑΕ εθελοτυφλεί.

Από την άλλη το καθεστώς του Κιέβου αποφάσισε να κάνει μία προσφορά στη Δύση και ειδικότερα στην Ευρώπη που …είναι δύσκολο να αρνηθεί.
Πρόκειται για τον εξής απλό αλλά πυρηνικό εκβιασμό: Είτε θα μας δώσετε ακόμα πολλά χρήματα και θα αντιμετωπίσετε τη Ρωσία με όλη τη δύναμη του ΝΑΤΟ, είτε θα δώσουμε στην Ευρώπη ένα νέο Chernobyl.

Ένα νέο Chernobyl αλλά 35 φορές χειρότερο

Αν κρίνουμε από τον ελάχιστα κρυφό πανικό, η απειλή δεν είναι αβάσιμη.
Ο πυρηνικός σταθμός της Zaporizhia είναι ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη.
Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες περιέχουν όγκο ακτινοβολίας 30-35 φορές μεγαλύτερο από αυτόν που υπήρχε στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Chernobyl που εξερράγη.
Η καταστροφή του σταθμού θα οδηγήσει στη μόλυνση μιας τεράστιας περιοχής, μετά την οποία θα αρχίσει ο λιμός, ο οποίος θα επηρεάσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ανθρώπους.

Ανατρέπονται όσα ξέραμε για την «ορθολογική» Δύση και την πολεμοχαρή Ανατολή

Επομένως, η διπλή πυρηνική απειλή από τους παγκόσμιους ταραξίες Ουκρανία και Ισραήλ, έρχονται τα ανατρέψουν όλα όσα γνωρίζαμε -μέσω της δυτικής προπαγάνδας- για τις αναπαραστάσεις περί Δύσης και Ανατολής.

Τόσα χρόνια κατακλυστήκαμε, άλλωστε, από το αφήγημα για τις ανορθολογικές, πολεμοχαρείς δυνάμεις της Ανατολής, «τον άξονα του κακού», τη «Βόρεια Κορεά που ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί» και σε αντιπαραβολή για την ψύχραιμη Δύση που ασκεί πολιτική εις το όνομα της διεθνούς ασφάλειας και σταθερότητας.
Μιλάμε για την ίδια Δύση που εισέβαλε στη Γιουγκοσλαβία, ισοπέδωσε το Ιράν στο όνομα της απειλής χημικού και πυρηνικού πολέμου (!), κατέστρεψε την ευημερούσα Συρία χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, εν τέλει άφησε συντρίμμμια σε όλη τη Μέση Ανατολή.
Όμως ακολούθησαν οι εξελίξεις του τελευταίου χρόνου για να αποδομήσουν εντελώς το αφήγημα της «ορθολογικής Δύσης».
Αυτό καταδεικνύεται κάθε φορά που η Ουκρανία απειλεί να τινάξει στον αέρα το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης, κάθε φορά που ο Macron απειλεί να στείλει στρατιώτες στην άλλη άκρη της Ευρώπης, κάθε φορά που οι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις, κυριολεκτικά, όπου επιθυμούν κατά το διπλωματικό δοκούν.
Και καταδείχθηκε με τον πλέον μεγαλειώδη τρόπο όταν το δήθεν σιιτικό και μυστικιστικό Ιράν απάντησε στο κατάφωρα αυθαίρετο και παράνομο πλήγμα του Ισραήλ σε εδάφη του (διότι τέτοια είναι το προξενείο σε μια τρίτη χώρα) επί τη βάσει της στρατηγικής ψυχραιμίας και φυσικά εκθέτοντας το Ισραήλ με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.
Θα πρέπει λοιπόν με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στον πλανήτη μας να αναρωτηθούμε:
Μήπως τελικά ο ανορθολογικός διεθνής ταραξίας είναι οι δυνάμεις της Δύσης και οι δορυφόροι τους;

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 848


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα