Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, προειδοποιεί... Η καταστροφή που έρχεται και οι βαρύτατες ευθύνες Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, αντιπολίτευσης

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, προειδοποιεί... Η καταστροφή που έρχεται και οι βαρύτατες ευθύνες Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, αντιπολίτευσης

20 Ιουνίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:653
Μοίρασέ το

 

Το θέμα είναι τεράστιο. Δεν αφορά μόνο τον πρόεδρο της Κύπρου, ούτε μόνο την Κύπρο. Αφορά επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού. Όποιος δεν αντιδράσει τώρα και αμέσως, θα φέρει βαρύτατη, ιστορική ευθύνη για ότι συμβεί.

Ελπίζει κανείς ότι η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι απλά παραρτήματα του κράτους του Ισραήλ και των παντοδύναμων λόμπυ του;

Ελπίζει κανείς ότι θα κρατήσουν τον ελληνισμό έξω από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΛΑΟΥΣ.

Επειδή τα φιλοσιωνιστικά ερπετά του διαβόλου που κυβερνούν Ελλάδα και Κύπρο, μαζί με τις προσκυνημένες στον σιωνισμό αντιπολιτεύσεις είναι δεδομένο πως θα σταθούν στο πλευρό των αρχισιωνιστικών ισραηλιτικών φιδιών, ετοιμαστείτε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ…

ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και μια επισήμανση στη φυλλάδα του Μητσοτακη…

ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣ… ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ…

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ.

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί.

 

 

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Δεν πολεμήσαμε κατά των Τούρκων όταν εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974, σε μια επιχείρηση που σχεδίασε και εκτέλεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επιφανέστερος διαχρονικά εκπρόσωπος των ισραηλινών-σιωνιστικών λόμπι στην Ουάσιγκτον, ο δήμιος της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ. Είμαστε όμως, κατά τα φαινόμενα, έτοιμοι να πέσουμε τώρα υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο για να επιτεθεί το Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ και εισπράττοντας τα αντίποινα της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της του «Άξονα της Αντίστασης», όπως αίφνης το Ιράν και η Υεμένη.

Τα ανθρωπάκια που κυβερνάνε Κύπρο και Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν όλες τις βρωμιές που τους ζητάνε Αμερικανοί και Ισραηλινοί, χωρίς να υφίστανται καμιά συνέπεια και αποσπώντας, ως αντάλλαγμα για τη μετατροπή Κύπρου και Ελλάδας σε αποικίες πέμπτης κατηγορίας, το δικαίωμα να διαχειρίζονται προς ίδιον όφελος τα ξένα κεφάλαια που διακινούνται μέσω Κύπρου ή να λεηλατούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Όμως η κυπριακή οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες. Τι θα απομείνει από όλα αυτά αν πέσουν έστω και δύο ρουκέτες;

Τι θα σημάνει για την Κύπρο -και την Ελλάδα από πίσω- να μπουν σε σύγκρουση με όλο τον όγκο του αραβομουσουλμανικού κόσμου, εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, στη συμμαχία με μέρος του οποίου στηρίχτηκαν άλλωστε για να αντιμετωπίσουν στο παρελθόν την Τουρκία; Τι θα σημαίνει να αφήσουν, δέσμιοι της διαφθοράς και της υποτέλειας των ηγετών τους, το εκτός εαυτού εβραϊκό, σιωνιστικό κράτος να μας παρασύρει σε μια μείζονα περιφερειακή και πιθανώς πυρηνική σύγκρουση;

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί. Ο ίδιος ο Νασράλα θεωρείται μια από τις σημαντικότερες μορφές του αραβικού κόσμου, ενώ η Χεζμπολάχ, υπό την ηγεσία του, επεφύλαξε την πρώτη στρατιωτική ήττα της ιστορίας του στο κράτος του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Λιβάνου το 2006.

Ο Νασράλα δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση αυτή τη δημόσια προειδοποίηση προς την Κύπρο, αν δεν είχε βάσιμες πληροφορίες για τα σχέδια των Ισραηλινών να χρησιμοποιήσουν το νησί εναντίον του Λιβάνου και βεβαίως δεν είναι πολλοί που θα πεισθούν από τα όσα ψέλλισε απαντώντας ένας τρομοκρατημένος Χριστοδουλίδης.

Απευθύνοντας την ιστορικά πρωτοφανή αυτή προειδοποίηση ο Νασράλα προσφέρει και μια ιστορική, την τελευταία ίσως, ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη, να σταματήσει μια επικίνδυνη, ακραία τυχοδιωκτική πολιτική έμπρακτης ταύτισης με το Ισραήλ, τις γενοκτονικές πολιτικές και τις ναζιστικές μεθόδους του, προτού είναι αργά και να επιστρέψει στην παραδοσιακή κυπριακή και ελλαδική πολιτική της ισορροπίας στο Μεσανατολικό.

Το θέμα είναι τεράστιο. Δεν αφορά μόνο τον πρόεδρο της Κύπρου, ούτε μόνο την Κύπρο. Αφορά επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε Κύπρο και Ελλάδα, αφορά το σύνολο του ελληνικού λαού. Όποιος δεν αντιδράσει τώρα και αμέσως, θα φέρει βαρύτατη, ιστορική ευθύνη για ότι συμβεί.

Ελπίζει κανείς ότι η κυπριακή και η ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα της Κύπρου και της Ελλάδας δεν είναι απλά παραρτήματα του κράτους του Ισραήλ και των παντοδύναμων λόμπυ του; Ελπίζει κανείς ότι θα κρατήσουν τον ελληνισμό έξω από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή;

 

Πηγή: kosmodromio.gr

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 653


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα