Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήρε το μήνυμα. (ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πήρε το μήνυμα. (ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ)

27 Ιουνίου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:523
Μοίρασέ το

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νοιάζεται για την παρέα του και τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του. Για τους υπολοίπους δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο πλην της υποταγής τους στα κελεύσματά του.

 

Όσοι βολευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στηρίξατε αυτόν τον ψυχοπαθή, που κάνει μπαμ η ψυχοπάθειά του, από χιλιάδες μίλια μακρυά, φέρετε ΕΥΘΥΝΗ.

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ, ΦΕΡΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ.

Και τώρα βγαίνει ο Κοττάκης ο νεοδημοκράτης καραμανλικός, να κάνει την αγιογραφία του Σαλμά…

Δεν μας χέζεις ρε Κοττάκη… Δεν μας χέζεις, ρε Σαλμά…

ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΟΧΙ Ο ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ…

ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ… ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΑ…

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΚΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό και οι συνθέσεις είναι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.

 

 

Ο πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει τις λύσεις, αλλά είναι πλέον ο ίδιος το πρόβλημα για την κυβέρνηση και το κόμμα. Αυτό έδειξε με τη στάση του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Οταν βουλευτές επισήμαναν ότι υπάρχουν μεγάλα ζητήματα, όπως η αλλοίωση της ταυτότητας του κόμματος, οι σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με την ολιγαρχία και η αδιαφορία του για τις ιδέες και τις απόψεις της βάσης της Ν.Δ., ο πρωθυπουργός φάνηκε να βρίσκεται στον… κόσμο του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι όσα διημείφθησαν μεταξύ του πρωθυπουργού και του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς έκανε μερικές άβολες μεν, αλλά εύστοχες ερωτήσεις στον πρωθυπουργό: «Είμαστε με τους πολλούς ή τους λίγους; Χτυπήσατε τη φοροδιαφυγή στα πετρέλαια; Κάνατε τίποτα για τους πολλούς; Τους λίγους ή πολλούς; Π.χ. πατάξαμε τα υπερκέρδη στα καύσιμα; Επιμείνατε στα ομόφυλα χωρίς να πείτε ποιος σας το ζήτησε. Κάνετε πολιτική με πέντε συνεργάτες σας».

Η απάντηση του κ. Μητσοτάκη φανέρωσε την απόστασή του από την πραγματικότητα και την προσκόλλησή του σε προηγούμενο… κεφάλαιο της προσωπικής του ιστορίας. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν δέχομαι υπόνοιες ότι αυτή η κυβέρνηση στήριξε τους λίγους. Δεν πήραμε 41% επειδή στηρίξαμε τους λίγους. Στηρίζουμε τους πολλούς».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο 41% των εθνικών εκλογών του 2019 επιλέγοντας να αδιαφορήσει για το 28,31% των φετινών ευρωεκλογών και την απώλεια 1.126.016 ψήφων. Με βάση τη δική του λογική, δηλαδή εκείνη που πιστώνει το καλό ποσοστό στην στήριξη των πολλών, θα έπρεπε να κάνει δεκτή την παρατήρηση του κ. Σαλμά. Ελαβε πολύ μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τις εθνικές εκλογές διότι στήριξε τους λίγους και αδιαφόρησε για την πλειονότητα του ελληνικού λαού – και σε ό,τι αφορά την ακρίβεια αλλά και την θεσμοθέτηση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νοιάζεται για την παρέα του και τον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του. Για τους υπολοίπους δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλο πλην της υποταγής τους στα κελεύσματά του.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα