Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα μας στη γεωπολιτική καταστροφή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί τη χώρα μας στη γεωπολιτική καταστροφή

23 Μαΐου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:423
Μοίρασέ το

 

Βόμβα μεγατόνων από το Κίεβο: Η Ελλάδα θα υπογράψει συμφωνία ασφαλείας με την Ουκρανία!

Τα όρια της εθνικής μειοδοσίας πια, έχουν ξεθωριάσει επικίνδυνα…

Οι Ουκρανοί «καρφώνουν» ξανά τον Πρωθυπουργό

 

Όσο στην εξουσία βρίσκονται ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ –  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Είναι προφανές πως έχουν πάρει διαταγές από τον ψυχάκια των ΗΠΑ και τον έτερο ναζιστή της Γερμανίας, να προκαλέσουν τεράστια προβλήματα σε βάρος της Πατρίδας μας…

Ο ελληνικός λαός στην συντριπτική πλειοψηφία του, είναι υπέρ των Ρώσων…

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΜΝΠΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ…

ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ…

Εκτός αν ο Βλαδίμηρος, κάνει πράξη αυτό που ονειρεύονται πολλοί …

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Η τραγωδία του ελληνικού λαού είναι, πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

 

Δεν πρόκειται για πληροφορία, ούτε για σενάριο. Είναι επίσημη ανακοίνωση της προεδρίας της Ουκρανίας, του γραφείου του Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Το Κίεβο, όπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν, «καρφώνει» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μυστικές αμυντικές συμφωνίες, όταν ο Πρωθυπουργός είχε το θράσος να διαψεύδει.

Όπως κάθε φορά όμως, έτσι και αυτή, εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

Τα όρια της εθνικής μειοδοσίας πια, έχουν ξεθωριάσει επικίνδυνα…

Τι ανακοινώθηκε σήμερα από το Κίεβο;

Ότι η Ουκρανία και η Ελλάδα θα υπογράψουν «συμφωνία ασφαλείας» στο εγγύς μέλλον, σε μια κίνηση που θα «τινάξει στο αέρα» ακόμα και τα… ψίχουλα των ελληνορωσικών σχέσεων που είχαν απομείνει, καταδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εγκληματική εξωτερική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια πολιτική που είναι απόλυτα υποταγμένη στη Δύση και δη στις ΗΠΑ, μια πολιτική που συντρίβει τις εθνικές γραμμές και τις παραδοσιακές συμμαχίες της Ελλάδας (βλέπε και Σερβία εκτός από τη Ρωσία), μια πολιτική που οδηγεί τη χώρα μας στην ανυπαρξία και τη διπλωματική εξαφάνιση.

Η προσωπική στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας όχι μόνο δεν αφήνει «αποτύπωμα», όπως φαντασιώνονται όλοι στο Μαξίμου και κυρίως ο Πρωθυπουργός, αλλά αντίθετα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην γεωπολιτική καταστροφή.

Το Κίεβο μιλά για «ολοκληρωμένη βοήθεια» της Ελλάδας προς την Ουκρανία και καλεί σε «περαιτέρω ενίσχυση αυτής της βοήθειας με βάση τις τρέχουσες ανάγκες των Ουκρανών πολεμιστών».

Το τι ακριβώς εννοεί με την «περαιτέρω ενίσχυση» και τι θα πρέπει να παραχωρήσει πάλι η Ελλάδα, μένει να φανεί…

  • Η ανακοίνωση της ουκρανικής προεδρίας:

Συνάντηση με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας για την Ουκρανία, Σπυρίδωνα Λαμπρίδη, είχε ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου, Ihor Zhovkva.

Ο Ihor Zhovkva ευχαρίστησε την Ελλάδα για τη συνεπή υποστήριξή της και τη σημαντική ολοκληρωμένη βοήθειά της προς τη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης της αμυντικής βοήθειας, από την αρχή της ρωσικής εισβολής πλήρους κλίμακας.

Τόνισε επίσης τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης αυτής της βοήθειας με βάση τις τρέχουσες ανάγκες των Ουκρανών πολεμιστών.

Ο Αναπληρωτής Επικεφαλής του Προεδρικού Γραφείου αναγνώρισε την υποστήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανική Φόρμουλα Ειρήνης και την ενεργό συμμετοχή της στην υλοποίηση των συγκεκριμένων σημείων της.

Τα μέρη συζήτησαν επίσης τις προετοιμασίες για την εναρκτήρια Σύνοδο Ειρήνης στην Ελβετία, ιδίως τις κοινές προσπάθειες για τη συμμετοχή των χωρών του Παγκόσμιου Νότου στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής.

Κατά τη συνάντηση, οι συνομιλητές συμφώνησαν να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για μια διμερή συμφωνία ασφαλείας, ώστε η Ουκρανία και η Ελλάδα να την υπογράψουν στο εγγύς μέλλον.

Ο Ihor Zhovkva σημείωσε επίσης τη σημασία της υποστήριξης της Ελλάδας στην έναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της χώρας μας στην ΕΕ και την προσέγγισή της για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

φωτογραφία από την ουκρανική προεδρία

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει τη στηρίζει την Ουκρανία», είπε ο Μητσοτάκης στον Ζελένσκι

Υπό το κλίμα αυτό, δεν είναι καθόλου περίεργο που το Μαξίμου έσπευσε να ενημερώσει για την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επανέλαβε και διαβεβαίωσε τον Ουκρανό Πρόεδρο, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει το Κίεβο…

  • Η ανακοίνωση του Μαξίμου:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία.

Σε συνέχεια των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε την στήριξη της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και στη σύγκληση Διακυβερνητικής Διάσκεψης ΕΕ – Ουκρανίας τον ερχόμενο Ιούνιο, η οποία και θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας με την ΕΕ.

O Πρωθυπουργός αποδέχθηκε την επίσημη πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Zelenskyy να συμμετάσχει στην Διάσκεψη για την Ειρήνη στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου στην Ελβετία.

  • Η ανάρτηση του Βολοντιμίρ Ζελένσκι για τη συνομιλία:

Μίλησα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την επικείμενη Σύνοδο Ειρήνης και τον ευχαρίστησα που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του.

Συζητήσαμε επίσης τις προσπάθειες να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες να συμμετάσχουν.

Η Ουκρανία έχει την πλήρη υποστήριξη της Ελλάδας για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών στην ΕΕ τον Ιούνιο. Συνεχίζουμε επίσης να εργαζόμαστε για μια διμερή συμφωνία ασφάλειας που βασίζεται στη Διακήρυξη του Βίλνιους της G7.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 423


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα