Ο Λύτρας… άνοιξε στόματα!

Ο Λύτρας… άνοιξε στόματα!

25 Ιουνίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,077
Μοίρασέ το

Η ερωμένη ασκούμενη δικηγόρος και το πασίγνωστο ζευγάρι ποινικολόγων στην «δίνη» ενός ξυλοδαρμού.

Ο 70χρονος με το καπέλο – φετίχ, η σύζυγος υπ. ευρωβουλευτής και η νεαρά που τα ήθελε όλα… εδώ και τώρα.

Τα πρωτοσέλιδα καρφώνουν το ζεύγος και όχι μόνο…

Συμβαίνει και στας καλλίτερας οικογένειας… αι οποίαι συνήθως είναι απλά… εικόνα…

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η ερωμένη ασκούμενη δικηγόρος και το πασίγνωστο ζευγάρι ποινικολόγων στην «δίνη» ενός ξυλοδαρμού. Ο 70χρονος με το καπέλο – φετίχ, η σύζυγος υπ. ευρωβουλευτής και η νεαρά που τα ήθελε όλα… εδώ και τώρα.

Όλα τα στοιχεία των εμπλεκομένων είναι στη διάθεση του edolio5. 

 

Εδώ και λίγες ώρες έχει έρθει στην δημοσιότητα ένα νέο περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος μιας ασκούμενης δικηγόρου, που εγκατέλειψε το επάγγελμα της νοσηλευτικής για να ακολουθήσει την δικηγορία από τον έμπειρο 70χρονο ποινικολόγο που έχει ως φετίχ το καπέλο.

Ο ποινικολόγος είναι παντρεμένος και διατηρεί με την σύζυγο του επίσης γνωστή δικηγόρο κοινό γραφείο στον Πειραιά.


Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει η ασκούμενη δικηγόρος, με δημόσια ανάρτηση που έκανε σε ομαδική πλατφόρμα της Ένωσης νέων δικηγόρων, όταν παραπονέθηκε στον ποινικολόγο για το καθημερινό ωράριο εργασίας που έφθανε ακόμη και τις 13 ώρες (!!!) δέχθηκε χυδαία εξύβριση, αλλά και χειροδικία από μέρους του, εντός του αυτοκινήτου του, πριν αυτός φύγει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως επισημαίνει η ασκούμενη δικηγόρος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του, ενώ την εξέτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στη συνέχεια της καταγγελίας της, ο εν λόγω γνωστός ποινικολόγος της ζήτησε δια τηλεφώνου, να τα βρουν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση, ενώ η σύζυγος του, δικηγόρος του Πειραιά και υποψήφια Ευρωβουλευτής, στις πρόσφατες εκλογές έβαλε την εξαδέλφη της επίσης συνάδελφο, να τηλεφωνεί στην ασκούμενη και να την απειλεί.


Στην αρχή η υπόθεση παρουσιάστηκε ως μια κοινή ιστορία ξυλοδαρμού γυναίκας δικηγόρου από τον εργοδότη της, αλλά στη συνέχεια εξελίχθηκε πολύπλοκα από τη στιγμή μάλιστα που έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες.

 

 


Το edolio5 έκανε ρεπορτάζ από όλες τις πλευρές και προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η ασκούμενη είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον γνωστό ποινικολόγο.

Από κάποια στιγμή και μετά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το edolio5, η ασκούμενη επιθυμούσε να υποκαταστήσει τη σύζυγο σε όλα τα επίπεδα αλλά ο γνωστός δικηγόρος δεν ήθελε να διαλύσει το σπίτι του. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η σύζυγος του γνώριζε τα πάντα.

Είναι φανερό πλέον ότι η υπόθεση έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και είναι θέμα ωρών να κυκλοφορήσουν ονόματα με διευθύνσεις και τηλέφωνα.

 

 

Πηγή

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,077


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα