Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ... (βίντεο)

Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ... (βίντεο)

26 Ιουνίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:817
Μοίρασέ το

 

 

Ο εχθρός είναι οι Ελίτ Παιδόφιλοι που κυβερνούν τον κόσμο μας.
Αυτός είναι ο πόλεμος που θα καθορίσει την ανθρωπότητα και το μέλλον μας.

Πρέπει να οργανωθούμε, πρέπει να αποκαλύψουμε, πρέπει να συλλάβουμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο για χάρη της ανθρωπότητας και για χάρη όλων των παιδιών σε αυτή τη γη.

 

 

Δεν έχω τη δύναμη ούτε να σχολιάσω εκτενώς… θα παραθέσω μόνον τρεις συνδέσμους… κι εσείς, θα καταλάβετε…

ΕΔΩΕΔΩ… ΚΙ ΕΔΩ

Και θα επισημάνω πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΩΝ… 

Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ… ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΙΚΗ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ – ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ…

Η ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…

ΑΠΕΔΩΣΕ ΕΣΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ… ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ…

 Υπάρχει ένα κίνημα αυτή τη στιγμή για να απευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη σεξουαλικότητα των παιδιών.
Υπάρχει μια κίνηση ομαλοποίησης, αποδοχής, επιτρεπόμενης και υποδοχής της Παιδοφιλίας.
Διδάσκεται σε συνέδρια mainstream θεραπείας.
Αυτός είναι ο κρυφός πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας.
Βιάζουν 2χρονα και 5χρονα εκατοντάδες φορές την εβδομάδα.
Κάθε χρόνο περίπου 2 εκατομμύρια παιδιά διακινούνται για βιασμό, βασανιστήρια και θυσίες.
Πρόκειται για μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει ήδη ξεπεράσει το παράνομο εμπόριο όπλων και το εμπόριο ναρκωτικών, διότι σε αντίθεση με μια σακούλα κοκαΐνης που μπορεί να πουληθεί μόνο μία φορά, ένα παιδί μπορεί να πωλείται 5, 10, 20 φορές την ημέρα ξανά και ξανά κάθε χρόνο .
Ο Tim Ballard, ο ιδρυτής της Operation Underground Railroad που πολεμά αυτόν τον κρυφό πόλεμο κατά της εμπορίας παιδιών και της Παιδοφιλίας, εργάστηκε για ένα χρόνο για τη CIA και στη συνέχεια εργάστηκε για την Εσωτερική Ασφάλεια όταν του ζητήθηκε να σχηματίσει μια ομάδα εργασίας για την εμπορία παιδιών.
Μη μπορώντας να επιτύχει τα αποτελέσματα που ήθελε για να σώσει τα παιδιά, εγκατέλειψε την Εσωτερική Ασφάλεια και δημιούργησε την Επιχείρηση Υπόγειος Σιδηρόδρομος που έχει σώσει χιλιάδες παιδιά και έχει βάλει πίσω από τα κάγκελα χιλιάδες παιδιά αρπακτικά και παιδεραστές.
Το The Hidden War είναι ένα ντοκιμαντέρ 4 μερών για την παγκόσμια εμπορία παιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα παγκοσμίως το 2023.
Ο Mel Gibson έκανε την τελική επεξεργασία του Sound of Freedom που απεικονίζει τη ζωή του Tim Ballard σε αυτήν την ταινία αληθινής ιστορίας που θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουλίου.
Ο Mel Gibson συμμετείχε επίσης στη δημιουργία του The Hidden War.
Αλλά αυτός δεν είναι μόνο ο πόλεμος του Tim Ballard.
Αυτός είναι ο δικός μας πόλεμος, ο πόλεμος των ανθρωπιστικών επιστημών, αυτός είναι ο τελευταίος πόλεμος του καλού εναντίον του κακού.
Ο εχθρός είναι οι Ελίτ Παιδόφιλοι που κυβερνούν τον κόσμο μας.
Αυτός είναι ο πόλεμος που θα καθορίσει την ανθρωπότητα και το μέλλον μας.
Πρέπει να οργανωθούμε, πρέπει να αποκαλύψουμε, πρέπει να συλλάβουμε, πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο για χάρη της ανθρωπότητας και για χάρη όλων των παιδιών σε αυτή τη γη.

 

 


Πηγή

Προβολές : 817


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα