Ο πλανήτης δεν έχει ιδέα τι του ετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές για το 2023. ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο πλανήτης δεν έχει ιδέα τι του ετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές για το 2023. ΤΡΟΠΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ.

17 Δεκεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,144
Μοίρασέ το

 

Πρέπει να ξέρετε ότι αυτό που έρχεται είναι πράγματι το βιβλικό θηρίο της αποκάλυψης, επειδή θα είναι παγκόσμιο και θα είναι και υποχρεωτικό, όπως ακριβώς είπε η Βίβλος ότι θα ήταν.

Τα μετρητά, όπως γνωρίζουμε, καταργούνται σταδιακά, με περισσότερες από 60 χώρες να δοκιμάζουν νέα ψηφιακά νομίσματα χωρίς μετρητά.
Η Κίνα πρωτοστατεί σε αυτή τη διαδικασία και θέλει να γίνει το πρώτο έθνος χωρίς μετρητά στον κόσμο.

Βασικά, γίνεσαι γρανάζι στον παγκοσμιοποιητικό τροχό τους, ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο των κεντρικών τραπεζών .

Όποιος θεωρεί πως αυτά που παραθέτει αυτό το άρθρο, είναι συνωμοσιολογίες, καλλίτερα να μην το διαβάσει…

Για όσους όμως έχουν αφυπνιστεί, το άρθρο αυτό είναι ΣΕΙΣΜΟΣ, αλλά μας υποδεικνύει και τρόπους σωτηρίας.

Επιτρέψτε μου να …”ευλογήσω τα γένια” που δεν έχω, γιατί αυτά τα γράφω τουλάχιστον δώδεκα χρόνια… και σήμερα, νοιώθω πως επαληθεύομαι…

Στην ουσία, έχουμε ελάχιστο χρόνο μέχρι να μας οδηγήσουν στον αφανισμό…

Αν από τώρα δεν ξεκινήσουμε να οργανώνουμε τους τρόπους σωτηρίας μας, ενημερώνοντας και άλλους συμπατριώτες μας, τότε λυπάμαι, αλλά θα βρεθούμε μόνοι μας στη μέση της κολάσεως… 

Το παρόν εξαιρετικό άρθρο, έρχεται ως συμπλήρωμα και επιβεβαιωτικό του άρθρου που ανάρτησα εδώ

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Έρχονται Χριστούγεννα… καθαρά οικογενειακές γιορτές… εκμεταλλευτείτε τες, ενημερώνοντας και άλλους συνανθρώπους σας, και οργανώστε τη ζωή σας…

Η καινούργια χρονιά, δυστυχώς θα φέρει τραγικά γεγονότα…

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…

 

Υ.Γ.2. Κάποιοι ιστολόγοι που αυτοσυστήνονται ως … “πατριώτες που το ξέρει όλη η Ελλάδα”, να ενημερώσουν επί αυτών των τρομακτικών θεμάτων τους αναγνώστες τους, και να αφήσουν κατά μέρος τη συμπάθειά τους προς τον κινέζο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΙ… και τις αναρτήσεις που περί άλλων τιρβάζουν…

Ένα ερευνητικό άρθρο από τις ΗΠΑ που βάζει τα γυαλιά και αφήνει μετεξεταστέους ακόμα και τους ρασοφόρους κάθε βαθμίδας!
Είστε έτοιμοι να γίνετε «ψηφιακό κεφάλαιο» της Μεγάλης Επαναφοράς των παγκοσμιοποιητών;
Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά η ψηφιοποίηση της ανθρώπινης φυλής προχωρά με απίστευτη ταχύτητα, ο  ιός ήταν το εργαλείο για να κάνουν τους ανθρώπους να πάρουν τα εμβόλια και τα εμβόλια είναι το εργαλείο για να πάρουν το ψηφιακό διαβατήριο υγείας, μια μορφή παγκόσμιας ταυτότητας που θα χρησιμοποιηθεί για τον περιορισμό των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας μετακίνησης, της ελευθερίας της συνάθροισης, της ελευθερίας του λόγου, της ελευθερίας της θρησκείας. Δεν υπήρχε ποτέ στη γη ένα εργαλείο που να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί με τόσο σαρωτικό τρόπο για την εξάλειψη της ελευθερίας όχι μόνο σε εθνική ή περιφερειακή βάση, αλλά σε παγκόσμια βάση.
Έτσι πρέπει να ξέρετε ότι αυτό που έρχεται είναι πράγματι το βιβλικό θηρίο της αποκάλυψης, επειδή θα είναι παγκόσμιο και θα είναι και υποχρεωτικό, όπως ακριβώς είπε η Βίβλος ότι θα ήταν.
Επομένως, κανένας αληθινός Χριστιανός δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτό.
Η ίδια η ψυχή σου διακυβεύεται, άσχετα αν κοιμάσαι τον ύπνο σου και δεν θες να δεις την πραγματικότητα κατάματα!
Μην κοιτάτε τώρα, αλλά ο κόσμος τρέχει σε ένα μονοπάτι που έχει διαλυθεί με νάρκες ελέγχου και επιτήρησης και ωστόσο σχεδόν κανένας δυτικός πολιτικός οποιουδήποτε κόμματος δεν φαίνεται να ανησυχεί αρκετά για να μιλήσει ακόμη και για τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στο προσωπικό απόρρητο.
Αν είστε περίεργοι για το τι σας επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον, ακούστε τεχνοκράτες όπως ο Μπιλ Γκέιτς.
Τον Μάρτιο του 2020, καθώς οι κυβερνήσεις έκλειναν τις οικονομίες τους επικαλούμενοι έναν μυστηριώδη ιό, ο Γκέιτς έκανε μια σειρά από συνεντεύξεις στα μέσα ενημέρωσης ζητώντας ένα παγκοσμιοποιημένο «ψηφιακό πιστοποιητικό» για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.
Είπε ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να παρακολουθούμε ποιος έχει τον ιό και ποιος έχει εμβολιαστεί. Σημειώστε ότι κανένα εμβόλιο δεν ήταν γνωστό ότι ήταν στα σκαριά τον Μάρτιο του 2020, αλλά ο Γκέιτς μίλησε για το εμβόλιο σαν να ήταν προ των πυλών. Ήξερε .   _
Σε ένα διαδικτυακό φόρουμ «Ask Me Anything» στις 18 Μαρτίου 2020 που χορηγήθηκε από το Reddit, ο Gates ρωτήθηκε ποιες αλλαγές έπρεπε να γίνουν στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία χωρίς να καταστρέψει την οικονομία.
Η απάντηση του Γκέιτς στο πρόβλημα ήταν τα ψηφιακά πιστοποιητικά , τα οποία ξεκάθαρα οδηγούν τις δυτικές κοινωνίες που κάποτε ήταν ελεύθερες σε ένα σενάριο «έδειξε τα χαρτιά του» ότι η προ-COVID θα είχε θεωρηθεί ως ταμπού παρόμοιο με τους Ναζί.
Ο Gates ήταν επίσης γνωστό εκείνη την εποχή ότι επένδυε στην πρωτοβουλία ID2020 , η οποία επιδιώκει να συνδέσει το ιστορικό εμβολίων των ανθρώπων με τις αγοραστικές τους ενέργειες.
Αντί να πάρουν στα σοβαρά τον Γκέιτς τον Μάρτιο του 2020, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων διέψευσε τα σχόλιά του ως φαντασίωση συνωμοσιολόγων και πείστηκε το μεγαλύτερου μέρος του κόσμου.
Ήμουν ένας από τους πρώτους πέρυσι που πρότεινα ότι ο Γκέιτς πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και ότι το απόλυτο σχέδιό του ήταν να «ενημερώσει» τον γενετικό κώδικα κάθε ατόμου με την πιο πρόσφατη έκδοση προστασίας από ιούς mRNA, παρόμοια με τον τρόπο που αυτόματα το λειτουργικό του σύστημα Microsoft Windows ενημερώνει τον υπολογιστή σας.
Ο Gates δεν εκτοξεύει απλώς παραμύθια τεχνολογίας. Είναι ένα μεγάλο φερέφωνο για την τεχνο-ιατρική πτέρυγα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης [ υπάρχουν επίσης οικονομικά, κοινωνικά και θρησκευτικά φτερά του NWO ].
Πιστεύω ότι ο Γκέιτς παίρνει πολλές από τις ιδέες του από λιγότερο γνωστά άτομα που σχετίζονται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ [ βλ. γραφικό του WEF για την ψηφιακή ταυτότητα ], τους ίδιους ανθρώπους που πιέζουν για τη λεγόμενη παγκόσμια Μεγάλη Επαναφορά . Στον Γκέιτς αρέσει επίσης να συνεργάζεται με τα ιδρύματα της οικογένειας Ροκφέλερ.
Ήταν ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ που το 1973 συνίδρυσε με τον Zbigniew Brzezinski την Τριμερή Επιτροπή, μια ελιτίστικη τεχνοκρατική οργάνωση που υποσχέθηκε να προωθήσει τη δημιουργία μιας « νέας διεθνούς οικονομικής τάξης ».
Μερικοί από τους πιο εξέχοντες ηγέτες σκέψης που οδηγούν τις ραγδαίες αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία σήμερα είναι μέλη της Τριμερούς Επιτροπής, της οποίας η τρέχουσα λίστα μελών περιλαμβάνει εκπροσώπους από κεντρικές τράπεζες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.
Πολυεθνικές εταιρείες, σε συνεργασία με τις μεγάλες τράπεζες, τη Big Pharma, τη Big Tech, τη Μεγάλη Κυβέρνηση και τους παγκοσμιοποιητές που συνδέονται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ των Ηνωμένων Εθνών, χρησιμοποιούν την κρίση του COVID για να μεταμορφώσουν τον τρόπο εμπορίας χρήματος, αγαθών και υπηρεσιών.
Αλλά δεν σταματά εκεί.
Χρησιμοποιούν την «ευκαιρία» που παρουσιάζει η πανδημία, λέει ο διευθυντής του WEF Klaus Schwab, για να μεταμορφώσουν την υγειονομική περίθαλψη, τις τράπεζες, τη βιομηχανική παραγωγή, τα συστήματα παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας, την παγκόσμια χρήση γης, ακόμη και τον τρόπο που κοινωνικοποιούμαστε μαζί ως ανθρώπινα όντα.
Η Schwab σχολίασε ότι καμία βιομηχανία δεν θα εξαιρεθεί από τη Μεγάλη Επαναφορά .
Και τα Ηνωμένα Έθνη δηλώνουν στην Ατζέντα 2030 ότι κανένα άτομο δεν θα «μείνει πίσω» από αυτό το επερχόμενο παγκόσμιο σύστημα.
Δεδομένου ότι δεν διεξήχθη ψηφοφορία και κανένας από εμάς δεν ρωτήθηκε εάν ήθελε να εγγραφεί στη Μεγάλη Επαναφορά / Ατζέντα 2030 , τίθεται το ερώτημα: Τι θα γίνει με τους αντιφρονούντες που αρνούνται να ακολουθήσουν αυτό το όραμα για τον κόσμο;
Η απάντηση κρύβεται στο επερχόμενο σύστημα χωρίς μετρητά.
Αυτές οι ελίτ ήθελαν να απαλλαγούν από τα μετρητά εδώ και πολύ καιρό. Αυτό ήταν ένα στοιχείο προτεραιότητας στη λίστα υποχρεώσεων τους για περισσότερα από 60 χρόνια. Τα μετρητά είναι απλά πολύ δύσκολο να εντοπιστούν [ παρά τις διάφορες προσπάθειες ] και οι τεχνοκρατικές ελίτ έχουν εμμονή με την παρακολούθηση, τη μέτρηση και την παρακολούθηση των πάντων σε πραγματικό χρόνο.
Θέλουν να κερδίσουν χρήματα, να δώσουν αξία σε κάθε ανθρώπινη ζωή. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να είναι σε θέση να παρακολουθούν με ακριβή ακρίβεια τις συνήθειες δαπανών και κατανάλωσης όλων.
Τώρα πιστεύουν ότι βρήκαν τη λύση: Αντικατάσταση μετρητών με ένα νέο ψηφιακό νόμισμα που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain.
Με τι θα υποστηρίζεται αυτό το νέο ψηφιακό νόμισμα;
Υπάρχουν αρκετές θεωρίες, καμία από τις οποίες δεν είναι πιθανό να περιλαμβάνει πολύτιμα μέταλλα όπως ο χρυσός ή το ασήμι.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα υποστηριχθεί από τις μεγάλες μάζες γης του κόσμου και τους φυσικούς πόρους κάτω από αυτή τη γη.
Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί οι Κινέζοι και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν προχωρήσει σε φαγοπότι για αγορά γης που περιλαμβάνει γεωργικές εκτάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μια άλλη θεωρία είναι ότι αυτό το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα υποστηρίζεται από ανθρώπινο κεφάλαιο, δηλαδή το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό. Αυτό θα εξηγούσε γιατί πρέπει να αποδίδουν μια χρηματική αξία σε κάθε άνθρωπο, με βάση την ηλικία, την παραγωγικότητα και άλλες συνεισφορές στην κοινωνία μείον το αποτύπωμα άνθρακα.
Βασικά, γίνεσαι γρανάζι στον παγκοσμιοποιητικό τροχό τους, ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο των κεντρικών τραπεζών .
Φυσικά θα επιτραπεί στους σημαντικούς ανθρώπους να καταναλώσουν περισσότερο άνθρακα και να πετάξουν σε όλο τον κόσμο με τζετ, όπως μας έχει ήδη ενημερώσει ο John Kerry, ενώ οι μάζες έχουν υποβιβαστεί στα ποδήλατα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Με την εμφάνιση του COVID, είτε κυκλοφόρησε κατά λάθος είτε εσκεμμένα από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, οι ελίτ της εξουσίας είδαν την ευκαιρία τους και την άδραξαν.
Τα μετρητά, όπως γνωρίζουμε, καταργούνται σταδιακά, με περισσότερες από 60 χώρες να δοκιμάζουν νέα ψηφιακά νομίσματα χωρίς μετρητά.
Η Κίνα πρωτοστατεί σε αυτή τη διαδικασία και θέλει να γίνει το πρώτο έθνος χωρίς μετρητά στον κόσμο.
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα κυκλοφόρησε ένα νέο ψηφιακό Yuan και το δοκιμάζει σε πολλές μεγάλες πόλεις της Κίνας. Σε αντίθεση με το bitcoin, το οποίο διατηρεί την ανωνυμία του ιδιοκτήτη και λειτουργεί ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβερνητική αρχή, το ψηφιακό Yuan θα είναι το πρώτο ψηφιακό χρήμα στον κόσμο που θα εκδοθεί από μια κεντρική τράπεζα.
Όπως αναφέρει το CBN News , το νέο ψηφιακό κινεζικό γουάν θα είναι ένα διεθνές νόμισμα, προσφέροντας ένα τρομακτικό φάσμα ελέγχου επί των Κινέζων πολιτών και ένα «πρότυπο» για άλλες χώρες.
Ο David Curry της Open Doors είπε στο CBN: «Η Κίνα χτίζει αυτό που πιστεύω ότι είναι ένα σχέδιο, έναν οδικό χάρτη δίωξης για άλλα καθεστώτα σε όλο τον κόσμο και το κάνουν με επιτήρηση».
Πιστεύω ότι αυτός είναι τουλάχιστον εν μέρει ο λόγος για τον οποίο το δολάριο υποτιμάται σκόπιμα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με τις υπερβολικές δαπάνες να οδηγούν σύντομα σε υπερπληθωρισμό καθώς το εθνικό χρέος πλησιάζει τα εκπληκτικά 30 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Σε κάποιο σημείο, μπορεί να προσφερθεί σε άτομα μια συμφωνία στην οποία το μερίδιό τους από το χρέος, μαζί με ίσως το προσωπικό τους χρέος, θα εξαλειφθεί με αντάλλαγμα την ένταξη στο νέο ψηφιακό σύστημα.
Δεν είναι τυχαίο ότι το πιο καταπιεστικό καθεστώς του κόσμου οδηγεί τον κόσμο προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά.
Σκεφτείτε τις δυνατότητες.
Ξεφεύγετε από τις επιταγές του κράτους και η κεντρική τράπεζα διακόπτει αμέσως την πρόσβασή σας στο ψηφιακό χρήμα που είναι απαραίτητο για να βάλετε φαγητό στο τραπέζι σας.
Αρνιέσαι να εμβολιάσεις και έκλεισαν τον λογαριασμό σου.
Παραβιάζετε τα κοινοτικά πρότυπα της Big Tech στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτοί κλείνουν τον λογαριασμό σας [αυτό συμβαίνει ήδη στην Κίνα όπου το Facebook συνεργάζεται με το μονοκομματικό κράτος για να τιμωρεί τους αντιφρονούντες].
Ναι, είναι πιθανό το FBI να παγώσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό εδώ στην Αμερική με το τρέχον σύστημα που βασίζεται σε μετρητά, και αυτή είναι μια τακτική που χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εναντίον των υποστηρικτών του Τραμπ, αλλά μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε μετρητά στο τρέχον οικονομικό σύστημα.
Σύμφωνα με το νέο σύστημα, δεν θα έχετε τέτοιο αντίγραφο ασφαλείας. Ολόκληρη η ζωή σας θα αφεθεί στην ιδιοτροπία της μεγάλης κυβέρνησης που συνεργάζεται με τη Big Tech και τη Big Pharma.
Προβλέπω ότι σε μια περίοδο τριών έως πέντε ετών, η μετάβαση σε αυτό το νέο σύστημα χωρίς μετρητά θα ολοκληρωθεί.
Θα ξεκινήσει ως εθελοντική, με διάφορα κίνητρα που προσφέρονται για ένταξη στο σύστημα.
Με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα κίνητρα θα αντικατασταθούν με τιμωρίες, έως ότου αυτοί που χρησιμοποιούν μετρητά αποκλειστούν εντελώς από το σύστημα, δεν μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ή να εργαστούν.
Δεν θα σας επιτρέπεται να επιβιβάζεστε σε αεροπλάνα, να εισέρχεστε σε ξενοδοχεία, στάδια, αίθουσες συναυλιών και άλλους μεγάλους χώρους εκδηλώσεων, ακόμη και καταστήματα λιανικής, χωρίς να επιδείξετε την απόδειξη εμβολιασμού, η οποία θα είναι μια κάρτα ή εφαρμογή στο τηλέφωνό σας συνδεδεμένη με το νέο ψηφιακό νόμισμα στο την τράπεζά σας.
Σταδιακά, θα προσθέσουν περισσότερες πληροφορίες στην κάρτα/εφαρμογή, στο σημείο που θα περιλαμβάνουν όλες τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες σας, τα ναρκωτικά που παίρνετε, το ποινικό σας υπόβαθρο, εάν έχετε, το ιστορικό οδήγησής σας και την κοινωνική σας βαθμολογία όπως προβλέπεται από Big Tech που περιγράφει πόσες φορές έχετε προσκρούσει στα «πρότυπα της κοινότητας» του Facebook, του Twitter, του Instagram και του YouTube.
Αυτή η τεράστια τράπεζα δεδομένων θα ελέγχεται κεντρικά από μια επιτροπή κάποιου είδους, διορισμένη από την κυβέρνηση και με ετικέτα Οργουελιανό όνομα, κάτι σαν την Επιτροπή για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων.
Αυτό το θηριώδες σύστημα θα προσφέρει την πιο πρόσφατη ευκολία και ασφάλεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.
Μπορώ να ακούσω τις διαφημίσεις τώρα: Έχετε κουραστεί από όλους τους κανόνες και τους περιορισμούς για τον COVID; Απλώς εγγραφείτε για να λάβετε “το πάσο” και μπορείτε να επιστρέψετε για να απολαύσετε βραδιές στην παμπ, παιχνίδια με ball τα ηλιόλουστα απογεύματα του Σαββάτου, συναυλίες, κρουαζιέρες, εκκλησιαστικές υπηρεσίες, όλα τα οφέλη της προηγούμενης “κανονικής” ζωής σας!
Σε αντίθεση με το blockchain που χρησιμοποιείται για το bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, αυτό το blockchain θα ελέγχεται κεντρικά και κάθε άλλο παρά ιδιωτικό.
Δυστυχώς, πολύ λίγοι γνωρίζουν ακόμη κάτι από αυτά, και αν τους το λέγατε, θα κατηγορούσατε ότι παρακολουθήσατε πάρα πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά προχωρούν αθόρυβα κάτω από το ραντάρ της προσοχής των μέσων ενημέρωσης και του δημόσιου ελέγχου.
Μέχρι να κυκλοφορήσει για εκτεταμένη «εθελοντική» εγγραφή, θα είναι πολύ αργά για να γυρίσουμε το ρολόι πίσω.
Αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή, να χρησιμοποιηθεί ο COVID για να τρομάξει τις μάζες σε έναν εντελώς νέο τύπο κοινωνίας, όπου τα προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία κάθε ατόμου συνδέονται με ένα νέο ψηφιακό νόμισμα.
Παρακάτω είναι μερικοί μόνο από τους πρόσφατους τίτλους που δείχνουν πόσο γρήγορα οδεύουμε σε αυτόν τον Γενναίο Νέο Κόσμο.
Η IBM και η εταιρεία παραγωγής εμβολίων Moderna συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πάσο υγείας COVID-19 που ονομάζεται Excelsior Pass, μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να «παρακολουθεί τη χορήγηση εμβολίων σε πραγματικό χρόνο μέσω των διαφόρων υπηρεσιών blockchain, τεχνητής νοημοσύνης και υβριδικού cloud».
Σε ένα  δελτίο τύπου , η IBM σημειώνει το πρόσφατα αποκαλυφθέν  πιλοτικό πρόγραμμα  για ένα Digital Health Pass στη Νέα Υόρκη, το οποίο ουσιαστικά αναπληρώνει τις ιδιωτικές επιχειρήσεις για να επιβάλουν τους κανονισμούς Covid-19 που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Raul Diego σε άρθρο της 10 Μαρτίου 2021 για το Mint Press .
Νέα.
Το ψηφιακό πάσο έχει ήδη δοκιμαστεί σε έναν αγώνα NBA στο Barclays Center και έναν αγώνα NHL στις 2 Μαρτίου στο Madison Square Garden.
Ο Diego σημειώνει ότι η IBM χρησιμοποιεί κλισέ τσιτάτα του κλάδου όπως «διαφάνεια», «εμπιστοσύνη» και ακόμη και «απόρρητο», για να προωθήσει το πάσο υγείας της και η βιβλιογραφία μάρκετινγκ της IBM Digital Health Pass περιγράφει την εφαρμογή μαζικής παρακολούθησης ως «έξυπνο τρόπο επιστροφής στην κοινωνία», που επιτρέπει στους ανθρώπους να «επιστρέφουν στις δραστηριότητες και τα πράγματα που αγαπούν».
Τέτοιες εφαρμογές κυκλοφορούν υπό το πρόσχημα του εθελοντισμού.
Ωστόσο,  σύμφωνα  με τον Steve LaFleche της IBM, το Digital Health Pass και παρόμοιες εφαρμογές επαλήθευσης υγείας για κινητά, όπως το  CommonPass, παύουν να είναι εθελοντικά όταν οι κυβερνητικές κατευθυντήριες γραμμές και οι κανονισμοί αναγκάσουν τον ιδιωτικό τομέα να επιβάλει την εφαρμογή τους, όπως στην περίπτωση των κανόνων επαναλειτουργίας της Νέας Υόρκης για στάδια, θέατρα και άλλους χώρους, γράφει ο Diego.
Η Amazon παρουσίασε τον ψηφιακό αναγνώστη παλάμης Amazon One , μια βιομετρική συσκευή που επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν στα καταστήματα Amazon Go χρησιμοποιώντας την παλάμη τους.
Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε επιπλέον καταστήματα της Amazon στο Σιάτλ – μια επέκταση που θα κάνει το σύστημα διαθέσιμο σε οκτώ καταστήματα λιανικής πώλησης Amazon Go, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων ψιλικατζίδικο Amazon Go, Amazon Go Grocery, Amazon Books και Καταστήματα Amazon 4 αστέρων, αναφέρει το TechCrunch . Η συσκευή δημιουργεί ένα μοναδικό αποτύπωμα παλάμης για κάθε πελάτη.
Το Ισραήλ έγινε το πρώτο έθνος που κυκλοφόρησε ένα ψηφιακό πάσο υγείας, που ονομάζεται Green Pass , το οποίο απαιτεί από κάθε Ισραηλινό να επιδείξει την απόδειξη εμβολιασμού πριν μπορέσει να εισέλθει σε καταστήματα, βιβλιοθήκες, εκδηλώσεις και σχεδόν σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο ή επιχείρηση.
Το Ισραήλ έγινε επίσης πρόσφατα το πρώτο έθνος στο οποίο η πλειονότητα του πληθυσμού του ενέθηκε με την πειραματική γονιδιακή θεραπεία που είναι γνωστή ως «εμβόλιο mRNA».
 Τα σχολεία του Λος Άντζελες, σε συνεργασία με τη Microsoft και την Anthem Health [θυγατρική της Blue Cross Blue Shield], εξέδωσαν το Daily Pass QR Health Portal για την παρακολούθηση της κίνησης κάθε μαθητή στο σύστημα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή ενός κοινού διαβατηρίου εμβολιασμού για να «διευκολυνθεί η ελεύθερη κυκλοφορία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19».
Καθώς η ανθρωπότητα ξυπνά με την πραγματική ατζέντα πίσω από τη Μεγάλη Επαναφορά , θα υπάρξει απώθηση.
Στην πραγματικότητα, αυτή η απώθηση έχει ήδη ξεκινήσει.
Ετοιμάζονται αγωγές τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο , όπως έχουμε αναφέρει σε αυτόν τον ιστότοπο.
Πώς να προετοιμαστείτε για τη ζωή στο επερχόμενο πλέγμα ελέγχου
Παρακάτω είναι οι συστάσεις μου, όλες προερχόμενες με στόχο να γίνουν αυτοσυντηρούμενοι.
Μπορεί να έχουμε δύο έως τρία χρόνια, το πολύ, για να το καταλάβουμε, οπότε τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε για την πλήρη άνθιση της κοινωνίας της παρακολούθησης χωρίς μετρητά:
Απενεργοποιήστε τους λογαριασμούς Facebook, Twitter, Instagram και Youtube και μην χρησιμοποιείτε το Google ως μηχανή αναζήτησής σας.
Η εξαίρεση μπορεί να είναι εάν είστε παραγωγός περιεχομένου με μεγάλη απήχηση, τότε ίσως θέλετε να παραμείνετε σε αυτές τις πλατφόρμες όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε την αλήθεια με άλλους.
Αλλά πλησιάζουμε γρήγορα στο σημείο όπου καμία αλήθεια οποιασδήποτε σημασίας δεν θα επιτρέπεται σε αυτές τις πλατφόρμες, και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως οι Gab, Parler, Bitchute και Rumble.
Μάθετε πώς να καλλιεργείτε τη δική σας τροφή , πάρτε μερικά κοτόπουλα για αυγά και πιθανώς κρέας [ το WEF έχει ήδη πει ότι το κρέας υπό τη Μεγάλη Επαναφορά θα είναι πολυτέλεια ].
Ξεκινήστε αυτή την άνοιξη με τον κήπο και τον επόμενο χρόνο θα έχετε καταλάβει τι φυτρώνει καλά στην περιοχή σας και πώς να το μεγαλώσετε.
Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες σχετικά με αυτό από τον τοπικό αντιπρόσωπο γεωργικής επέκτασης ή από έναν γείτονα που ασχολείται ήδη με την κηπουρική.
Γνωρίστε τους γείτονές σας . Μάθετε ποιοί είναι αξιόπιστοι.
Επεξεργαστείτε ρυθμίσεις για να μοιράζεστε πόρους με βάση τα θεόδοτα ταλέντα του άλλου.
Συμμετέχετε σε έναν συνεταιρισμό τροφίμων στην κοινότητά σας . Δεν είναι μόνο ένας τρόπος να βρείτε φρούτα και λαχανικά χαμηλού κόστους, είναι επίσης ένας τρόπος να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες στην περιοχή σας.
Το πιο σημαντικό από όλα, τακτοποιήστε την ζωή σας με τον Θεό .
Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα και όταν το κάνει, θα συντρίψει σε κομμάτια αυτό το παγκόσμιο θηριώδες σύστημα που έχει στηθεί με μοναδικό σκοπό να οικοδομήσει μια ουτοπία εδώ στη γη χωρίς Θεό και να καταπιέζει όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στον έναν αληθινό Θεό.
Πηγή: https://leohohmann.com/

 

Πηγή

Προβολές : 4,144


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα