Ο πρωθυπουργός γνωρίζει τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο με τα ελικόπτερα;

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο με τα ελικόπτερα;

3 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:296
Μοίρασέ το

 

Οι πολίτες γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τη προσφορά του στρατού, αλλά υπάρχουν κάποια ερωτήματα στα οποία ο ίδιος πλέον πρέπει να απαντήσει

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στον Alpha να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία Danil, τρία χρόνια μετά από τον ΙΑΝΟ, στην ίδια περιοχή. Ότι δεν έγινε σχεδόν τίποτα το απέδειξε η ίδια η ζωή….

Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις κάνοντας λόγο για τη «συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικά του στρατού, ο οποίος απέδειξε ότι μπορεί πράγματι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων των πολιτών».

Οι πολίτες γνωρίζουν και αναγνωρίζουν τη προσφορά του στρατού, αλλά υπάρχουν κάποια ερωτήματα στα οποία ο ίδιος πλέον πρέπει να απαντήσει:

•Ο κ.πρωθυπουργός γνωρίζει τι έχει συμβεί στο Στεφανοβίκειο;

Τον έχουν ενημερώσει για τη ζημιά που έχει υποστεί η Αεροπορία Στρατού;

Τον έχουν ενημερώσει για το εκτιμώμενο κόστος των ζημιών;

Έχει πλήρη ενημέρωση για τα ελικόπτερα που βρίσκονταν στην 1η ΤΑΞΑΣ;

Έχει εικόνα για το που και σε τι κατάσταση βρίσκονται ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού;

Ζήτησε από κάποιον αρμόδιο, τον Α/ΓΕΕΘΑ για παράδειγμα, να του εξηγήσει ,γιατί υπήρξε καθυστέρηση στη μεταστάθμευση και στη μεταφορά ελικοπτέρων από το Στεφανοβίκειο;

Έκρινε επαρκείς τις εξηγήσεις και γι΄ αυτό δεν τίθεται κανένα ζήτημα για την παραμονή του κ.Φλώρου;

Τα ερωτήματα αυτά θα έπρεπε ήδη να έχουν απαντηθεί από την κυβέρνηση του, αν υπάρχει ίχνος σεβασμού προς τους πολίτες που πληρώνουν και ξαναπληρώνουν «χρυσά» οπλικά συστήματα που κρίνονται απαραίτητα για την Άμυνα μας…

Όχι μόνο δεν έχουν απαντηθεί αλλά …απειλούνται και όσοι θέτουν τα αυτονόητα ερωτήματα!

 

Πηγή

Προβολές : 296


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα