Ο πόλεμος στην Ουκρανία: Η πέμπτη φάλαγγα στη Ρωσία και η φατρία Ρότσιλντ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Ο πόλεμος στην Ουκρανία: Η πέμπτη φάλαγγα στη Ρωσία και η φατρία Ρότσιλντ (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

10 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:770
Μοίρασέ το

 

Ο κύριος στόχος του παγκοσμιοποιητικού Λεβιάθαν είναι η Ρωσική Ομοσπονδία όχι μόνο λόγω των τεράστιων φυσικών πόρων της, αλλά και επειδή αποτελεί το απόλυτο προπύργιο του σύγχρονου χριστιανισμού μέσω της Ορθοδοξίας.

Η πολιτισμική/εωσφορική σύγκρουση μεταξύ της αποχριστιανοποιημένης Δύσης και της Ρωσίας έχει εισέλθει τώρα στην άμεση στρατιωτική της φάση, καθώς η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως πολιορκητικό κριό κατά της Ρωσίας.

 

 

 

Ο ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, είναι ο πρώτος στόχος των καμπαλιστών… έτσι θα διαλύσουν όλα τα χριστιανικά κράτη και θα επιβάλουν τον σατανισμό, την πανθρησκεία και την Μεγάλη Επανεκκίνηση…

Η Ρωσία, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί, καθώς είναι το μεγαλύτερο κράτος παγκοσμίως με ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, που φιλάττει Θερμοπύλες…

Και δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον το γεγονός πως αυτό είναι το ζητούμενο των εβραίων σιωνιστών… η συρρίκνωση του Χριστιανισμού και ότι αυτός εκπροσωπεί.

Όταν και ο τελευταίος οβριός εγκαταλείψει ή αναγκαστεί να εγκαταλείψει όλες τις χριστιανικές χώρες, ή καλλίτερ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, μόνον τότε θα επικρατήσει η ΕΙΡΗΝΗ.

Η έκβαση του πολέμου στην Ουκρανία, θα κρίνει το μέλλον της ανθρωπότητας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

από τον  Γιούρι Ρόσκα

Ο Γιούρι Ρόσκα είναι συγγραφέας. Πρώην υπουργός και πολιτικός της Μολδαβίας, είναι πρόεδρος του Λαϊκού Πανεπιστημίου του Chișinău και διοργανωτής του Φόρουμ των Αδεσμεύτων του Chișinău.

Μόλις ξεκίνησε η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση για την αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας, τα σιωνιστικά δίκτυα επιρροής που υπάρχουν στη Ρωσία άρχισαν να ενεργοποιούν όλους τους ανθρώπινους πόρους τους προκειμένου να τορπιλίσουν τη στρατηγική της Μόσχας για την επίτευξη της στρατιωτικής ήττας του καθεστώτος του Κιέβου.

Το βασικό στοιχείο που κυριαρχεί στις δημόσιες ομιλίες των πρακτόρων της ξένης επιρροής στη Ρωσία είναι το εξής: “Πούτιν, σταμάτα τον πόλεμο!

Περιέργως, αυτή η ομάδα των ειρηνιστών δεν διακρίθηκε ποτέ διαχρονικά ζητώντας τον τερματισμό της κρατικής τρομοκρατίας του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Ούτε τους ακούσαμε ποτέ να ζητούν τον τερματισμό της στρατιωτικής επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία ή την Υεμένη.

 

Το σιωνιστικό δίκτυο στη Ρωσία

 

Μεταξύ των εκπροσώπων του σιωνιστικού λόμπι στη Ρωσία (οι οποίοι, υπό το πρόσχημα ειρηνιστικών μηνυμάτων, καταδικάζουν αποφασιστικά τις ενέργειες του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία) είναι :

Maxim Galkin, κωμικός, παρωδός, τηλεοπτικός αστέρας,

Ivan Urgant, σόουμαν, τηλεοπτικός αστέρας,

Matvei Ganapolski, δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού “Eho Moskvî” που κατέφυγε στην Ουκρανία,

Alexander Nevzorov, δημοσιογράφος, τηλεοπτικός αστέρας, πρώην βουλευτής της Κρατικής Δούμας,

Ksenia Sobciak, παρουσιάστρια τηλεόρασης και ραδιοφώνου, ακτιβίστρια,

Boris Grebenshchikov, ποιητής και μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας του ροκ συγκροτήματος “Aquarium”, ένας από τους θεμελιωτές της ροκ μουσικής στα ρωσικά, παρουσιαστής των εκπομπών “Aerostat” στο Radio Russia,

Andrei Makarevich, τραγουδιστής, ποιητής, συνθέτης, τηλεοπτικός παρουσιαστής, ηγέτης του ροκ συγκροτήματος “Maşina Vremeni” (Μηχανή του Χρόνου),

Valerii Meladze, τραγουδιστής

Alisher Morgenshtern, ράπερ και αυτοαποκαλούμενος σατανιστής,

Oleg Deripaska, ολιγάρχης, δισεκατομμυριούχος, δημοσιογράφος,

Mikhail Fridman, ολιγάρχης, δισεκατομμυριούχος, συνιδρυτής της Alfa Bank, πολίτης του Ισραήλ, μέλος της ηγεσίας του Εβραϊκού Κογκρέσου στη Ρωσία,

Roman Abramovich, ολιγάρχης με έδρα το Λονδίνο, δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsy,

Andrei Kozirev, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας υπό τον πρόεδρο Bors Yeltsin,

Εκτός από τους παραπάνω VIPs (όλοι αυτοαποκαλούμενοι ειρηνιστές), μπορεί κανείς να προσθέσει έναν αριθμό δευτερευουσών φιγούρων της showbiz, όπως ο Ζεμφίρα, ο Μονένοτσκα κ.λπ., οι οποίοι διατηρούν την ψευδαίσθηση της ύπαρξης ενός πλήθους “ηγετών της κοινής γνώμης”, στόχος των οποίων είναι να τορπιλίσουν οποιαδήποτε δράση της ρωσικής ηγεσίας στην Ουκρανία.

Στο ίδιο πνεύμα, η πρόσφατη απαγόρευση δύο ρωσικών δομών μέσων ενημέρωσης από την έναρξη των ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία αναδεικνύει επίσης τη μαζική παρουσία σιωνιστών πρακτόρων σε προπαγανδιστικά σχέδια που αποσκοπούν στην υπονόμευση των ρωσικών εθνικών συμφερόντων.

Πρόκειται για τον ραδιοφωνικό σταθμό “Eho Moskvi” (Ηχώ της Μόσχας) και τον τηλεοπτικό σταθμό “Dojdi” (Βροχή).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχισυντάκτης και συνιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού “Eho Moskvi” δεν είναι άλλος από τον Alexei Venediktov.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, εμφανίστηκε μια άλλη “πρωτοβουλία πολιτών”.

Αυτή η ομάδα διευθύνεται από μια ολόκληρη ομάδα ομογενών εβραϊκής εθνικότητας.

Πρόκειται για τη λεγόμενη Αντιπολεμική Επιτροπή, της οποίας ηγείται ο Εβραίος ολιγάρχης Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, πρώην ιδιοκτήτης της Yukos, ο οποίος καταδικάστηκε για αμέτρητα εγκλήματα και του δόθηκε χάρη από τον Πούτιν μετά από αρκετά χρόνια φυλάκισης, μετά την οποία κατέφυγε στη Δύση.

Είναι γνωστό ότι η φατρία Ρότσιλντ βρίσκεται πίσω από αυτόν τον αντιρώσο πράκτορα, γεγονός που μπορεί να επαληθευτεί από οποιονδήποτε κάνει μια ελάχιστη προσπάθεια να ψάξει στο Διαδίκτυο.

Στον κατάλογο όσων δραπέτευσαν από τη Ρωσία και συγκεντρώθηκαν σε αυτή την επιτροπή, οι πιο γνωστές προσωπικότητες είναι ο σκακιστής και πολιτικός αντίπαλος Γκάρι Κασπάροφ, γεννημένος Γουάινστιν, πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκακιού αρμενοεβραϊκής καταγωγής (Wikipedia), καθώς και ο Εβραίος σατιρικός συγγραφέας Βίκτορ Σεντέροβιτς, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στο ρωσικό υπουργείο Δικαιοσύνης ως “ξένος πράκτορας”.

Το ίδιο δίκτυο “αντιφρονούντων” περιλαμβάνει επίσης τον Αλεξέι Ναβάλνι, έναν ακτιβιστή πολιτών και υποψήφιο για την προεδρία που πρόσφατα μπήκε στη φυλακή, έναν σαφή εκφραστή των συλλογικών δυτικών συμφερόντων στη Ρωσία.

Πρόκειται λοιπόν για έναν πολύ μεγάλο ιστό αράχνης από θεατράνθρωπους, δημοσιογράφους και ολιγάρχες που συνδέονται με την ίδια ατζέντα που έχει υφανθεί εδώ και δεκαετίες και την οποία προωθεί μεθοδικά και επίμονα.

Αυτή η ατζέντα είναι εντελώς ξένη και μάλιστα εχθρική προς τη Ρωσία.

Αυτό είναι που μπορεί να ονομαστεί φιλελεύθερο ή ατλαντικό λόμπι, το στρατόπεδο των δυτικών [συνδυασμός των λέξεων “δυτικός” και “ειδωλολάτρης”].

Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι η εχθρότητα προς την παράδοση, ακριβέστερα, η διάλυσή της μέσω της “μοντέρνας” αντι-μουσικής και των αποτρόπαιων σκηνικών κόλπων που εφαρμόζουν, η εχθρότητα προς την Ορθόδοξη Εκκλησία, η ανοχή (και ενίοτε η “ένταξη”) στις σεξουαλικές μειονότητες, η απαξίωση μέσω του persiflage των ρωσικών πολιτιστικών κωδίκων, η γελοιοποίηση των παραδοσιακών αρετών και ηθών.

Αυτή η ομάδα ταχυδακτυλουργών και φαρσέρ αποτελεί το καταστροφικό όπλο μαζικής καταστροφής, γνωστό ως “μαζική κουλτούρα”, που έχει κατακλύσει τον ρωσικό δημόσιο χώρο, καταστρέφοντας κάθε ίχνος συλλογικής ταυτότητας, αξιοπρέπειας, σειριακότητας και πατριωτισμού, ιδίως μεταξύ των νεότερων γενεών. Και αυτοί οι ολιγάρχες είναι απλώς το οικονομικό όχημα για την ίδια ανατρεπτική πράξη υπονόμευσης των θεμελίων του ρωσικού λαού και κράτους.

Στην πραγματικότητα, σε όλες τις χώρες μας υπάρχουν παρόμοια δίκτυα αντεθνικής επιρροής.

 

Ο Εβραίος κομάντο στην κεφαλή της κρατικής εξουσίας στην Ουκρανία

 

Αν λάβουμε επίσης υπόψη ότι σε θέσεις-κλειδιά στην Ουκρανία υπάρχουν, όχι τυχαία, κάποιες εβραϊκές προσωπικότητες, όλα συνδέονται.

Με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι (πρόεδρο), τον Ντένις Σμιχάλ (πρωθυπουργό) και τον Αλεξέι Ρεζνίκοφ (υπουργό Άμυνας), το σιωνιστικό λόμπι ελέγχει την Ουκρανία με σιδηρά πυγμή. Και βολικά το πρόσωπο που την υποστήριξε οικονομικά και στα μέσα ενημέρωσης και έφερε τον κωμικό Ζελένσκι στην ηγεσία του κράτους είναι ο Εβραίος ολιγάρχης Ιγκόρ Κολομόισκι.

Ομοίως, η πρώην κρατική εξουσία είχε επίσης υπερεκπροσώπηση Εβραίων σε θέσεις κλειδιά: ο Πέτρο Ποροσένκο (Πρόεδρος από το 2014 έως το 2019) και ο Βολοντίμιρ Γκρόισμαν, (Πρωθυπουργός από το 2016 έως το 2019).

Εδώ θα μπορούσε επίσης να αναφερθεί ο Vadim Rabinovich, γνωστός Ουκρανός επιχειρηματίας, μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης και πολιτικός, πρόεδρος του Εβραϊκού Κογκρέσου της Ουκρανίας, υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2014, πολίτης του Ισραήλ.

Γενικά, η παρουσία του εβραϊκού στοιχείου στην ουκρανική πολιτική, τις επιχειρήσεις και τα μέσα ενημέρωσης είναι μαζική.

Αντιμέτωπος με μια τέτοια συντριπτική υπερεκπροσώπηση Ισραηλινών πολιτών στη λεγόμενη ουκρανική ελίτ, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Eduard Hodos (ένας Εβραίος του Λουμπαβίτσερ που έγινε ορθόδοξος χριστιανός) χαρακτήρισε την πολιτική πραγματικότητα στην Ουκρανία ως “εβραϊκή ρουλέτα”.

Σε αντίθεση με τη ρωσική ρουλέτα (στην οποία υπάρχει μόνο μία μπάλα), η εβραϊκή ρουλέτα γεμίζει όλες τις αίθουσες της κάννης.

Και αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδεικτικό σε αυτό το πλαίσιο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του κρατικού χρέους της Ουκρανίας κατέχεται από το 2015 από το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο Franklin Templeton, το οποίο ενεργεί προς το συμφέρον της φατρίας Rothschild.

Οι παραπάνω πληροφορίες δείχνουν ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πραγματικός αφέντης της Ουκρανίας και ποιος επιδιώκει τη μόνιμη εχθρότητα των σχέσεων Ουκρανίας-Ρωσίας.

Καθώς η διεθνής χρηματοδότηση έχει αναλάβει πλήρως τον έλεγχο της Ουκρανίας, έχει εγκαταστήσει τους εκπροσώπους της σε όλες τις σημαντικές κρατικές λειτουργίες και με τον τρόπο αυτό έχει αναλάβει τον έλεγχο της οικονομίας και των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Σε μια λογική επέκτασης της σφαίρας επιρροής της, ο επόμενος μεγάλος στόχος αυτής της παγκόσμιας πλουτοκρατικής μαφίας είναι η Ρωσία.

Παρόλο που τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τα δίκτυα ξένης επιρροής στη Ρωσία αναπτύχθηκαν έντονα, καταφέρνοντας να επιβάλουν σημαντική επιρροή σε πολλούς κρατικούς θεσμούς, στην οικονομία, στα μέσα ενημέρωσης και στη σόουμπιζ, η οριστική αποικιοποίηση της χώρας παραμένει ημιτελής.

Ενώ έχει επιτύχει τον απόλυτο έλεγχο των χωρών που αποτελούν το μπλοκ του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η Cabal σχεδιάζει αδυσώπητα να ανατρέψει το ρωσικό κράτος με κάθε κόστος και να εγκαταστήσει τις δικές της μαριονέτες στην ηγεσία της χώρας αυτής.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Ουκρανία έχει αναλάβει τον ρόλο της αιχμής του δόρατος στον ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Αυτή η οικονομική ελίτ δεν αρκείται σε ημίμετρα και είναι αποφασισμένη να αποσπάσει ατελείωτες παραχωρήσεις από τη Μόσχα.

Στοχεύει στην τελική συνθηκολόγηση του Κρεμλίνου και στη μετατροπή της Ρωσίας σε αποικία, σε αντικείμενο ξένης κυριαρχίας, χωρίς καμία κλίση ή ικανότητα να επιστρέψει ποτέ στο καθεστώς του υποκειμένου της διεθνούς πολιτικής.

Απαγορεύεται βέβαια σε ολόκληρο τον ευρωατλαντικό χώρο να εκφράζονται τέτοιες αναλύσεις.

Ο παγκόσμιος “κυρίαρχος λόγος” δεν το ανέχεται, και όποιος αντιτίθεται σε αυτό το δόγμα τιμωρείται αμέσως και καταγγέλλεται ως “συνωμοσιολόγος”.

Η σημασιολογία ρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό και η ετυμολογική σημασία των λέξεων διαφυλάσσεται με ζήλο.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή για οποιαδήποτε ολίσθηση από υποχρεωτικά ιδεολογικά δόγματα. Αποκλείοντας κάθε ελαφρώς ανορθόδοξη άποψη για τα θέματα αυτά, καθίσταται αδύνατο να κατανοήσουμε τα πραγματικά ζητήματα των μεγάλων γεωπολιτικών συγκρούσεων.

Επί του παρόντος, όσοι στρατολογούνται στο στρατόπεδο του καθεστώτος του Κιέβου και παριστάνουν τους ειρηνιστές είναι στην πραγματικότητα οι μισθοφόροι της κοσμοπολίτικης παγκοσμιοποιητικής ελίτ, της ελίτ που δεν κρύβει την επιθυμία της να δει την εγκαθίδρυση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης υπό την αιγίδα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης επιφορτισμένης με την επιβολή μιας τεχνοκρατικής δικτατορίας σε πλανητική κλίμακα.

Αυτή η παγκοσμιοποιητική μαφία έχει ως στόχο να εγκαινιάσει μια μετανθρωπιστική εποχή και να αναδημιουργήσει έτσι την ανθρωπότητα σύμφωνα με τις αρχές του Προμηθέα μέσω της κυβερνητικής και της χειραγώγησης του ανθρώπινου γονιδιώματος.

Όποιο όνομα κι αν δοθεί στις φιλοσοφικές αρχές που μοιράζεται αυτή η ελίτ (“νεοκομιντερνιστές”, τροτσκιστές, παγκοσμιοποιητές, σιωνιστές, καμπαλιστές, αποκρυφιστές, εωσφοριστές, Ιλλουμινάτι, μαμωνοκρατία [προέρχεται από τη λέξη “μαμών”], πλουτοκρατία, δαιμονοκρατία [προέρχεται από τη λέξη “δαίμονας”], κ.λπ.): η ατζέντα τους είναι μόνο μία από τις ακόλουθες: να δημιουργήσουν έναν υπεράνθρωπο κόσμο, να δημιουργήσουν μια νέα ανθρωπότητα, να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο, να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο, να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο, να δημιουργήσουν έναν νέο κόσμο. ): η ατζέντα τους δεν είναι σε καμία περίπτωση νόμιμη για τον απλούστατο λόγο ότι είναι διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουν μια μαζική ερήμωση για να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους.

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες πολέμου, ολόκληρη η θεωρία και η πρακτική της συνωμοσίας ήρθε στο φως.

Πρόκειται επομένως για μια “ανοιχτή συνωμοσία” (σύμφωνα με τον H.G. Wells).

Γνωρίζουμε τώρα ποιος έστησε και πραγματοποίησε τα δύο “Μαϊντάν” (τα πραξικοπήματα του 2004 και του 2014 στο Κίεβο) και ποιους ρόλους ανέθεσε ο ολιγαρχικός ηγεμόνας στα πιόνια του που τοποθετήθηκαν στην κορυφή της κάθε κρατικής ιεραρχίας.

Βρισκόμαστε επίσης στην παρουσία ενός ολοκληρωτικού θρησκευτικού πολέμου (οιονεί εσχατολογικού χαρακτήρα), του οποίου η ορατή έκφραση εκδηλώνεται σε όλο το ανθρωπολογικό φάσμα (πολιτικός πόλεμος, οικονομικός πόλεμος, πόλεμος των μέσων ενημέρωσης και γνωστικός πόλεμος, πολιτιστικός πόλεμος και – κυρίως – πόλεμος αξιών ).

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται λόγος ακόμη και για έναν πόλεμο χωρίς όρια που διεξάγεται από μυστικές εταιρείες που έχουν καταλάβει την πολιτική εξουσία, κυρίως στη Δύση.

Όποιος προσποιείται ότι αποκρύπτει την πνευματική διάσταση της τρέχουσας πλανητικής αντιπαράθεσης δεν μπορεί να κατανοήσει την πορεία των σημερινών γεγονότων.

Ο κύριος στόχος του παγκοσμιοποιητικού Λεβιάθαν είναι η Ρωσική Ομοσπονδία όχι μόνο λόγω των τεράστιων φυσικών πόρων της, αλλά και επειδή αποτελεί το απόλυτο προπύργιο του σύγχρονου χριστιανισμού μέσω της Ορθοδοξίας.

Η πολιτισμική/εωσφορική σύγκρουση μεταξύ της αποχριστιανοποιημένης Δύσης και της Ρωσίας έχει εισέλθει τώρα στην άμεση στρατιωτική της φάση, καθώς η Δύση χρησιμοποιεί την Ουκρανία ως πολιορκητικό κριό κατά της Ρωσίας.

Βλέποντας από αυτή την οπτική γωνία, πέρα από την επίσημη αφήγηση που προωθείται από το ατλαντικό πολιτικο-μεσολαβητικό χταπόδι, το διακύβευμα της αντιπαράθεσης στην Ουκρανία εμφανίζεται στην πραγματική πλανητική του διάσταση.

Η πολιτισμική σύγκρουση μεταξύ της ηγεμονικής, αποχριστιανοποιημένης, εμπορικής Δύσης, με αξιώσεις πλανητικής κυριαρχίας από τη μία πλευρά, και της Ρωσίας από την άλλη, έχει πλέον εισέλθει στην άμεση στρατιωτική της φάση.

Προς το παρόν, η Δύση προτιμά να παραμείνει στη στρατηγική του “πολέμου δι’ αντιπροσώπων”, στον οποίο η Ουκρανία χρησιμοποιείται τυφλά εις βάρος των δικών της εθνικών συμφερόντων και εναντίον της Ρωσίας.

Η Ρωσία αποτελούσε πάντα στόχο των δυτικών στρατηγιστών. Από την εποχή του Halford John Mackinder, οι γεωπολιτικές σταθερές του αγγλοσαξονικού κόσμου, που ελέγχεται από τραπεζίτες και εμπόρους, δεν έχουν αλλάξει.

Η Ρωσία βρίσκεται στο χώρο που είναι γνωστός ως Heartland, η “καρδιά του κόσμου” ή ο “γεωγραφικός άξονας της ιστορίας”.

Ο κλασικός ορισμός του Mackinder είναι ότι όποιος κυβερνά την Ανατολική Ευρώπη κυβερνά την Heartland- όποιος κυβερνά την Heartland κυβερνά το World Island- και όποιος κυβερνά το World Island κυβερνά τον κόσμο.

Όπως αναφέρθηκε, η Ρωσία φαίνεται επίσης να είναι το τελευταίο προπύργιο του χριστιανικού πολιτισμού.

Σύμφωνα με την ορθόδοξη πολιτική φιλοσοφία, είναι ο μεσσιανικός ρόλος του “Κατεχόντων”, του προνοητικού φύλακα που συγκρατεί και επιβραδύνει τον ερχομό του αντίχριστου (Δεύτερη επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Θεσσαλονικείς, 2:6).

Ο Γάλλος φιλόσοφος και συγγραφέας ρουμανικής καταγωγής Jean Parvulesco είδε στο πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν “τον άνθρωπο της πρόνοιας”, του οποίου η ιστορική αποστολή θα είναι να αρνηθεί την άφιξη του “γιου της απώλειας”.

Ο προνοητικός άνθρωπος για τον οποίο μιλάει ο Παρβουλέσκο δεν έχει μεγάλη σχέση με τον μεμονωμένο Πούτιν, με την έννοια ότι ο παραδοσιακός φιλόσοφος διακρίνει μεταξύ της ιστορικής δύναμης που θα ενσάρκωνε ο Βλαντιμίρ Πούτιν (πεπρωμένο, αίσθηση της ιστορίας, θεϊκή εκδήλωση) και των ορίων του ίδιου του ανθρώπου.

Θα γίνει ο Πούτιν το όργανο μιας ανώτερης βούλησης που κατευθύνεται προς την επίτευξη μεγάλων πνευματικών στόχων;

Η πιθανότητα αυτή παραμένει ανοικτή.

Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο.

Σε τέτοιες κρίσιμες ιστορικές στιγμές, ο άνθρωπος που βρίσκεται σε καίρια πολιτική θέση ξεπερνά τα προσωπικά του όρια.

Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι η αρχή μιας παγκόσμιας αντεπίθεσης κατά της σατανιστικής παγκοσμιοποίησης, κατά των προωθητών της γενοκτονικής Ατζέντας 21, κατά της τεχνοκρατικής δικτατορίας, κατά των κέντρων διοίκησης των αποκρυφιστικών δυνάμεων, οι οποίες εφαρμόζουν την ερήμωση μέσω αναγκαστικών ενέσεων, λιμού και γενικευμένης εξαθλίωσης.

Θα πάρει η Ρωσία εκδίκηση από την ιστορία μετά τις δύο μεγάλες ήττες του 1917 και του 1991;

Θα επιτρέψει ο Θεός στις δυνάμεις του φωτός να νικήσουν τις δυνάμεις του σκότους;

Είναι αυτό το τέλος του κόσμου ή το τέλος αυτού του κόσμου; Βρισκόμαστε στο τέλος της ιστορίας ή απλώς στο τέλος ενός ιστορικού κύκλου, όπως έλεγε ο Ρενέ Γκενόν, σύμφωνα με μια πιο “ινδουιστική” θεώρηση της ιστορίας;

Βρισκόμαστε στο τέλος της Κάλι Γιούγκα, του τελευταίου από τους τέσσερις κύκλους, που αποκαλείται “σκοτεινός χρόνος”, καλυμμένος από αδιαφανή υλισμό, συγκρούσεις και αμαρτία;

Φυσικά, η προσφυγή στον Ινδουισμό εδώ είναι απλώς ένα σχήμα λόγου, όχι μια απόκλιση από το ορθόδοξο δόγμα.

Ωστόσο, η χριστιανική αισιοδοξία μας οδηγεί στην ελπίδα ότι η έκβαση της παρούσας σύγκρουσης μπορεί να αποτελέσει το προοίμιο μιας πνευματικής ανανέωσης που θα παραχωρηθεί στην ανθρωπότητα από τη θεία πρόνοια.

Ο Klaus Schwab λέει ότι ο κόσμος δεν θα επιστρέψει ποτέ στην προ-Κοβιδική εποχή.

Διαβεβαιώνουμε επίσης ότι δεν θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν από τις 22 Φεβρουαρίου 2022.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 770


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα