Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΦΡΙΚΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

2 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

 

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ “ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ – ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ”

Η Παγκόσμια Ελίτ θέλει να πιστεύετε ότι ο μόνος τρόπος για να σώσετε τον πλανήτη είναι να γίνετε σκλάβοι της.

Είναι σίγουρα ένα τραγικό τελικό αποτέλεσμα.

ΕΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ.

Προσπάθεια να μετατραπούν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε παγκόσμια κέντρα εξουσίας, με τα κράτη μέλη να αναγκάζονται να συμμορφωθούν με οποιεσδήποτε ατζέντες αυτοί θέτουν, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ έτσι την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Το Αμερικανικό όνειρο της ιδιοκτησίας εξανεμίζεται.

 

Όποιος θεωρήσει πως το παρακάτω τρομακτικό στην διάστασή του άρθρο, αφορά μόνον τις ΗΠΑ, και όχι και την Ελλάδα, είναι βαθιά νυχτωμένος…

Όποιος θεωρήσει πως το παρακάτω τρομακτικό στην διάστασή του άρθρο, θα πλήξει μόνον τις ΗΠΑ, ή και ένα μέρος της Ε.Ε., είναι τουλάχιστον ηλίθιος.

ΔΕΝ ΘΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

Το παγκόσμιο τσουνάμι οικονομικής – ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης, θα μας πνίξει όλους, αν μείνουμε απαθείς…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

 

Οι επενδυτικές εταιρείες κολοσσοί, όπως η BlackRock, η Vanguard και η State Street παρομοιάζονται με γιγάντια καλαμάρια βαμπίρ που απορροφούν τη ζωή από το θήραμά τους.

Τα διαθέσιμα ιδιωτικά ακίνητα προς αγορά εξαφανίζονται από το αμερικανικό τοπίο επειδή αγοράζονται και μετατρέπονται σε μόνιμες ενοικιάσεις. ⁃ από τον συντάκτη του TN.


(διάρκεια: 45:24)
(εδώ το βίντεο αυτό με ελληνικούς υπότιτλους: https://odysseiatv.blogspot.com/2022/01/blog-post_74.html )

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των παγκόσμιων περιουσιακών στοιχείων ανήκει σε δύο μόνο εταιρείες επενδύσεων — την BlackRock και τον όμιλο Vanguard. Σε συνδυασμό, κατέχουν σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P 500 και μέσω των επενδυτικών συμμετοχών τους ασκούν κρυφά τον μονοπωλιακό έλεγχο ΟΛΩΝ των βιομηχανιών

Μέχρι τώρα μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, “ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ”.

Για το σκοπό αυτό, η BlackRock και άλλες εταιρείες επενδύσεων ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ που μπορούν να βρουν, κάνοντας προσφορές μετρητών 20% έως 50% πάνω από την τιμή που ζητείται

Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ από την ίδρυση αυτής της χώρας.

Ήταν ένα σημαντικό μέρος της οικονομικής επιτυχίας, της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον δήλωσε ότι “Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ”.

Τώρα, οι Αμερικανοί της κατώτερης και μεσαίας τάξης ωθούνται σκόπιμα να γίνουν μόνιμοι ενοικιαστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν μετοχές

> Πρόκειται για μια αναδιανομή του πλούτου από τη χαμηλή και τη μεσαία τάξη στην ανώτερη και είναι σύμφωνη με τα σχέδια για κοινωνική αναδιοργάνωση που περιγράφονται κάτω από το πανό της Μεγάλης Επανεκκίνησης, του πλαισίου “Build Back Better”, της Ατζέντας 21 και την Ατζέντα 2030 για Βιώσιμη Ανάπτυξη.

> Όλες αυτές οι ατζέντες συνεργάζονται προς τον ίδιο στόχο, ο οποίος είναι ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΣΑΦΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΜΕΝΩΝ, ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ.

Το παραπάνω βίντεο διάρκειας 45 λεπτών, “Monopoly — Follow the Money”, (“Μονοπώλιο – ακολουθήστε το χρήμα”) παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του ποιός πραγματικά κατέχει τον κόσμο.

Όπως αποδεικνύεται, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – τη BlackRock και τον όμιλο Vanguard.

Σε συνδυασμό, κατέχουν σχεδόν το 90% όλων των εταιρειών του S&P 500, [1] και μέσω των επενδύσεών τους ασκούν κρυφά τον μονοπωλιακό έλεγχο όλων των βιομηχανιών.

Εν ολίγοις, Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.

 

Η BLACKROCK ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ

(“Δεν θα σου ανήκει τίποτε μέχρι το 2030 – διάρκεια: 13:22)

Σε αυτό το σημείο, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, “Μέχρι το 2030, δεν θα σας ανήκει τίποτα”.

Για το σκοπό αυτό, η BlackRock και άλλες επενδυτικές εταιρείες αγοράζουν επί του παρόντος κάθε μονοκατοικία που μπορούν να βρουν, κάνοντας προσφορές μετρητών 20% έως 50% πάνω από τη ζητούμενη τιμή. [2]

Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι τα σπίτια πωλούνται μέσα σε λίγες ώρες από την καταχώρισή τους, καθιστώντας το κυνήγι σπιτιών σχεδόν αδύνατο. Οι αγοραστές κατοικιών στην πατρίδα μου, τη Φλόριντα, σίγουρα βιώνουν αυτό το φαινόμενο.

Οι ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ επίσης ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

Ως ένα μόνο παράδειγμα, μια γειτονιά 124 κατοικιών στο Conroe του Τέξας, αγοράστηκε για 32 εκατομμύρια $ – 20% πάνω από την καταχώριση – από τη Fundrise LLC, μια εταιρεία crowdfunding ακινήτων, η οποία στη συνέχεια μετέτρεψε όλα τα σπίτια σε ενοικιαζόμενα για μια οικογένεια το καθένα (SFRs). [3]

Σύμφωνα με ειδικούς στις επενδύσεις, τα SFR (Single Family Residence, μονοκατοικίες για μια οικογένεια) είναι “εξαιρετικά ελκυστικά επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία” και αυτή είναι μια πτυχή που οδηγεί την τάση. Οι δημογραφικές αλλαγές, όπως οι millennials που δημιουργούν οικογένειες και οι περιορισμοί στις προσιτές τιμές λέγεται επίσης ότι είναι κινητήριοι παράγοντες. [4] Αλλά αυτό πραγματικά δεν εξηγεί πλήρως τί συμβαίνει.

 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

 

Η αγορά ενός σπιτιού αποτελούσε μέρος του αμερικανικού ονείρου από την ίδρυση αυτής της χώρας.

Ήταν ένα σημαντικό μέρος της οικονομικής επιτυχίας και της ασφάλειας.

Τώρα, οι Αμερικανοί της κατώτερης έως μεσαίας τάξης ωθούνται σκόπιμα να γίνουν μόνιμοι ενοικιαστές, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν μετοχές.

Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

(“Έλλειψη νέων κατασκευών και εταιρικοί ιδιοκτήτες που συμβάλλουν στην εκτίναξη των ενοικίων” – διάρκεια 13:19)

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του “60 Minutes” (παραπάνω), η Lesley Stahl έκανε πραγματικά καλή δουλειά εκθέτοντας γιατί οι τιμές των κατοικιών εκτινάσσονται στα ύψη.

Δεν είναι μόνο ότι αυτές οι επενδυτικές εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν σπίτια με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά ΑΥΞΑΝΟΥΝ επίσης ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ τόσο των ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ και των ΕΝΟΙΚΙΩΝ.

Για παράδειγμα, τα ενοίκια στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα αυξήθηκαν κατά μέσο όρο 31% το 2021 και στο Ώστιν του Τέξας τα ενοίκια αυξήθηκαν κατά 40%.

Ο λόγος φαίνεται να είναι διπλός: Δεν χτίζουμε αρκετά σπίτια και αυτό που χτίζεται αγοράζεται από εταιρικούς ιδιοκτήτες σε τιμές υψηλότερες της αγοράς.

Οι εταιρικοί επενδυτές ακινήτων δεν κοιτούν καν τα σπίτια στα οποία υποβάλλουν προσφορές και συνήθως παραιτούνται από οποιεσδήποτε επιθεωρήσεις. Το σπίτι μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σχήμα και να πουληθεί μέσα σε λίγες ώρες. Όπως σημειώνει η Stahl, “αυτό θέτει τους αγοραστές για πρώτη φορά κατοικία σε σοβαρό μειονέκτημα”, καθώς έχουν πολλά περιθώρια για να περάσουν προτού μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα δάνειο και να κλείσουν τη συμφωνία.

Η κυβέρνηση εκτιμά ότι αυτή τη στιγμή έχουμε έλλειψη 4 εκατομμυρίων κατοικιών και αυτή η έλλειψη συνεχίζει να αυξάνεται.

Μια εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητα που πήρε συνέντευξη η Stahl δηλώνει ότι απαριθμεί, κατά μέσο όρο, 200 έως 300 κατοικίες προς ενοικίαση (!!!!!!!) κάθε εβδομάδα και λαμβάνουν 10.000 αιτήματα μίσθωσης εβδομαδιαίως.

ΜΙΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΦΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ

Όπως σημειώνεται σε tweet του Cultural Husbandry: [5]

“Αυτή είναι η αναδιανομή του πλούτου και δεν είναι ο πλούτος των πλουσίων που αναδιανέμεται.

Είναι η απλή αμερικανική μεσαία τάξη, ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Το παραδοσιακό οικονομικό όχημα [έχει] χαθεί για πάντα.

Το μετοχικό κεφάλαιο είναι το κύριο οικονομικό στοιχείο που χρησιμοποιούν οι οικογένειες της μεσαίας τάξης για την δημιουργία πλούτου και η BLACKROCK, ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, αγοράζει όλα τα σπίτια για να βεβαιωθεί ότι οι νεαρές οικογένειες δεν θα μπορούν να δημιουργήσουν πλούτο… Αυτή είναι μια θεμελιώδης αναδιοργάνωση της κοινωνίας”.

Πράγματι έτσι είναι, και συμβαδίζει ακριβώς σύμφωνα με τα σχέδια για κοινωνική αναδιοργάνωση που περιγράφονται στην Μεγάλη Επανεκκίνηση, το πλαίσιο του “Build Back Better”, της Ατζέντας 21 και της Ατζέντας 2030 για Βιώσιμη Ανάπτυξη (δείτε παρακάτω το βίντεο). [6] , [7]

(“Ατζέντα 2030 “Το Μεγάλο Άλμα Μπροστά” Πίσω από το Βαθύ Κράτος, με τον Alex Newman, διάρκεια 7:39)

Όλες αυτές οι ατζέντες συνεργάζονται προς τον ίδιο στόχο, ο οποίος είναι ένα παγκόσμιο μονοπώλιο στην ιδιοκτησία και τον πλούτο, με σαφή διαχωρισμό μεταξύ εχόντων και μη, ιδιοκτητών και κατεχόμενων, κυβερνώντων και κυβερνώμενων, ελίτ και δουλοπάροικων.

 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ “ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΑΣ

(“Ατζέντα 21: Πώς θα σας επηρεάσει;” διάρκεια 20:30)

Ο πόλεμος κατά της ιδιωτικής ιδιοκτησίας πηγαίνει πίσω δεκαετίες.

Το 1976, κατά τη διάρκεια της πρώτης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ανθρώπινους Εποικισμούς, που ονομάζεται Habitat 1, [8] τα Ηνωμένα Έθνη δήλωσαν στο σημείο 10: [9]

“Η ΓΗ … ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ (!!!!!!) ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Η ιδιωτική ιδιοκτησία γης είναι επίσης ένα κύριο μέσο συσσώρευσης και συγκέντρωσης πλούτου και επομένως συμβάλλει στην κοινωνική αδικία.

Εάν δεν ελεγχθεί, μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στον σχεδιασμό και την εφαρμογή αναπτυξιακών προγραμμάτων. Επομένως, ο δημόσιος έλεγχος της χρήσης γης είναι απαραίτητος”.

Η ιδέα, προφανώς, είναι ότι ιδιωτικές εταιρείες επενδύσεων, όπως η Vanguard και η BlackRock μπορούν να αποτρέψουν την κοινωνική αδικία αγοράζοντας όλη την ιδιωτική περιουσία και νοικιάζοντάς την. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς (εκτός από τους επενδυτές του) δεν μπορεί να δημιουργήσει πλούτο.

Αυτό είναι το νόημα της “ισότητας”, όπως αυτοί το εννοούν, και δεν έχει καμία σχέση με την αληθινή ισότητα.

Η “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΔΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΡΜΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ.

 

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

Η ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών για τους Ανθρώπινους Οικισμούς, η Ατζέντα 21 και η Ατζέντα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη 2030 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ο Τζωρτζ Ουάσιγκτον δήλωσε: “Η ιδιωτική ιδιοκτησία και η ελευθερία είναι αδιαχώριστες”.

Ομοίως, ο John Adams δήλωσε ότι “Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ”.

Το 1992, στη Σύνοδο Κορυφής για τη Γη, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Σύμβασης για την Κλιματική Αλλαγή και εκτελεστικός διευθυντής του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, Maurice Strong, δήλωσε ότι: [10]

“Ο ΤΡΕΧΩΝ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠΟΡΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ (!!!!!!!), ΟΠΩΣ Η ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΡΕΑΤΟΣ, η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων κατεψυγμένων και βολικών τροφίμων, η ΧΡΗΣΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, οι ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ο ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ στο σπίτι και η εργασία και η ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΑ”.

Εάν η κατανάλωση κρέατος, τα κατεψυγμένα τρόφιμα, η χρήση ορυκτών καυσίμων, οι οικιακές συσκευές, ο κλιματισμός και οι μονοκατοικίες είναι “μη βιώσιμες”, είναι λογικό ότι ο ΣΤΟΧΟΣ κάθε προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης είναι ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Αυτό γίνεται ευκολότερα σε ορισμένες χώρες παρά σε άλλες. Όπως εξηγήθηκε από την Cook Country News Herald το 2012: [11]

“Επειδή το Κογκρέσο δεν συμφωνεί με όλα αυτά τα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών για να κλέψουν την περιουσία μας και να καταστρέψουν την οικονομία μας, εγκρίνονται με διατάγματα, εκτελεστικά εντάλματα, διακηρύξεις, οδηγίες και γενναιόδωρες επιχορηγήσεις που δίνονται στις τοπικές κοινότητες…”

Εν ολίγοις, η τεχνοκρατική ΕΛΙΤ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΗΠΑ και τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ με διάφορα μέσα, όπως, λ.χ., η προσπάθεια να μετατραπούν τα Ηνωμένα Έθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σε παγκόσμια κέντρα εξουσίας, με τα κράτη μέλη να αναγκάζονται να συμμορφωθούν με οποιεσδήποτε ατζέντες αυτοί θέτουν, ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ έτσι την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Όπως εξηγείται στο παραπάνω βίντεο της Ατζέντας 21, η Ατζέντα 21 δεν σταματά στον περιορισμό της ιδιοκτησίας ιδιωτικών κατοικιών και γης. Περιλαμβάνει επίσης:

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΗ
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ – ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ”

Εν ολίγοις, η παγκόσμια ελίτ θέλει να πιστεύετε ότι ο μόνος τρόπος για να σώσετε τον πλανήτη είναι να γίνεται σκλάβοι της. Είναι σίγουρα ένα τραγικό τελικό αποτέλεσμα. ΕΑΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ.

 

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;

 

Η ιδιοκτησία ιδιωτικής κατοικίας δεν είναι το μόνο πράγμα που απειλείται από το καταπατητικό μονοπώλιο των ελιτιστών.

Ο Bill Gates είναι τώρα ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑαπό τους μεγαλύτερους ιδιώτες ιδιοκτήτες αγροτικής γης στις ΗΠΑ, [12] και κατέχει επίσης απαράμιλλη δύναμη στην παγκόσμια πολιτική τροφίμων, [13] όπως περιγράφεται στην έκθεση AGRA Watch, [14] “The Man Behind the Curtain: The Gates Foundation’s Influence on the UN Food Systems Summit”.

Ενώ ο Gates είναι μόνο ένας άνθρωπος, η επιρροή του αξιοποιείται σημαντικά και μεγεθύνεται από το γεγονός ότι χρηματοδοτεί τόσο μεγάλο αριθμό εταιρειών και οργανισμών που κάνουν τις προσφορές του κρυφά και ύπουλα.

Όταν βλέπετε μεγάλες λίστες ομίλων, αυτόματα νομίζετε ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο παιχνίδι, ενώ, στην πραγματικότητα, ο Gates είναι το μοναδικό νήμα που διατρέχει τα περισσότερα ή όλα.

Στην έκθεσή του για το 2014, [15] “Three Examples of Problems with Gates Foundation Grants”, το AGRA Watch τονίζει γιατί οι τεράστιες επενδύσεις του Gates στην παγκόσμια παραγωγή τροφίμων δεν έχουν επιλύσει κανένα από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Πρώτα και κύρια, πολλές από τις λύσεις που υποστηρίζει είναι λύσεις “τσιρότο” που στην πραγματικότητα επιδεινώνουν τα βασικά προβλήματα.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης γενετικά τροποποιημένων (GE) τροφίμων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι υψηλότερα σε ορισμένα θρεπτικά συστατικά.

Το πρόβλημα είναι ότι ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ στη συνέχεια ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Συνεπώς, πιέζοντας για “ενισχυμένες” ποικιλίες καλλιεργειών, ο υποσιτισμός στην πραγματικότητα βαθαίνει, καθώς μειώνεται η βιοποικιλότητα.

Δεύτερον, “η επίμονη εστίαση στην απόδοση” έρχεται σε αντίθεση με την έρευνα που δείχνει ότι η χαμηλή απόδοση ή η ανεπαρκής παραγωγή δεν προκαλεί πείνα στον κόσμο.

“Υπάρχουν άφθονα στοιχεία σήμερα ότι το πρόβλημα είναι η φτώχεια και η έλλειψη πρόσβασης, η οποία βαθαίνει με την καταστροφή των τοπικών συστημάτων τροφίμων και την εμπορευματοποίηση των τροφίμων”, σημειώνει το AGRA Watch, προσθέτοντας:

“Οι επιχορηγήσεις από το Ίδρυμα Gates και την AGRA συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην απόδοση, προετοιμάζοντας την Αφρική για ένα σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εμπόρου αγρότη που επιδιώκει το κέρδος, με προσανατολισμό την απόδοση και όχι του αγρότη ή μικροκαλλιεργητή που παράγει διαφορετικές καλλιέργειες για μια τοπική κοινότητα. ”

Πρόσθετες παρατηρήσεις μπορούν να βρεθούν στο άρθρο [16] του AGRA Watch “Philanthrocapitalism: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity”, που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2017, στο οποίο ο φιλανθρωπικός καπιταλισμός περιγράφεται ως “μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν οι διαδικασίες της αγοράς για να κάνουν καλό”, αλλά είναι εγγενώς προβληματική “καθώς οι αγορές είναι ακατάλληλες για την παραγωγή κοινωνικά εποικοδομητικών σκοπών”.

Με άλλα λόγια, η φίρμα φιλανθρωπίας του Gates δημιουργεί πολλά νέα προβλήματα για κάθε ένα που λύνει.

Ο Gates επενδύει επίσης στη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ 100% ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΒΟΕΙΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ [17] — όλα στο όνομα της σωτηρίας του περιβάλλοντος.

Είναι το ίδιο επιχείρημα που προωθείται από την Ατζέντα 21 και τα υπόλοιπα προγράμματα βιώσιμης ανάπτυξης.

 

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ

Τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η φαρμακευτική βιομηχανία είναι δύο άλλοι σημαντικοί τομείς που έχουν καταληφθεί από ένα μονοπωλιακό κέντρο του “βαθέως κράτους”.

Και οι δύο βιομηχανίες ανήκουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία στους BlackRock και Vanguard, [18] , οπότε το να πιστεύουμε ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα αναφέρουν την αλήθεια είναι τουλάχιστον ανόητο, ειδικά όσον αφορά την υγεία και την ιατρική. [19]

Η ΙΑΤΡΙΚΗ, παρεμπιπτόντως, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή της απληστίας από τότε που ο John D. Rockefeller ίδρυσε το Ινστιτούτο Ιατρικής Έρευνας Rockefeller το 1901 και έκανε εκστρατεία για την εξάλειψη της φυσικοπαθητικής ιατρικής, που ήταν ο κανόνας, προκειμένου να την αντικαταστήσει με φάρμακα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με βάση το πετρέλαιο.

Ο,τιδήποτε δεν μπορούσε να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καταργήθηκε και οι γνωστές θεραπείες απορρίφθηκαν ως κραιπάλη.

Ο Rockefeller το πέτυχε αυτό με τον ίδιο τρόπο που ο Gates και άλλοι τεχνοκράτες το κάνουν σήμερα — μέσω του ελέγχου των μέσων ενημέρωσης.

 

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ COVID ΣΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

 

Η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ είναι ίσως η μεγαλύτερη απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και θα βοηθήσει πολύ προς την εφαρμογή της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Όπως σημείωσα σε άρθρο του Μαρτίου 2022, [20] η συνθήκη για την πανδημία αποτελεί άμεση απειλή για την κυριαρχία ενός έθνους να λαμβάνει αποφάσεις για τον εαυτό του και τους πολίτες του και θα διαβρώσει τη δημοκρατία παντού, εάν θεσπιστεί.

Στις 24 Μαΐου 2021, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι υποστήριξε τη θέσπιση μιας διεθνούς συνθήκης για την πανδημία, βάσει της οποίας ο ΠΟΥ θα είχε την ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ “ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ”. [21]

Στις 3 Μαρτίου 2022, το Συμβούλιο ενέκρινε την έναρξη διαπραγματεύσεων για μια διεθνή συμφωνία.

Το παρακάτω infographic, που προέρχεται από τον ιστότοπο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου [22] , συνοψίζει τη διαδικασία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η ΣΥΝΘΗΚΗ είναι ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, [23] και ένας τρόπος για ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ Μ-VOLΙΑΣΜΟΥΣ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Μ-VOLΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΕΣ (!!!!!!!) ΜΑΖΕΣ.

Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με την πανδημία λαμβάνει ο ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Τελικά, όλες οι αποφάσεις που σχετίζονται με την υγεία θα μπορούσαν να υπάγονται στη δικαιοδοσία του ΠΟΥ, καθώς οι δηλωμένοι στόχοι της συνθήκης περιλαμβάνουν όχι μόνο τη μελλοντική αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και ένα ισχυρότερο πλαίσιο για την υγεία με τον ΠΟΥ ως συντονιστική αρχή για παγκόσμια θέματα υγείας γενικότερα. [24]

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Tedros Adhanom Ghebreyesus, έχει επίσης δηλώσει ότι η “ΚΕΝΤΡΙΚΗ του ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ” ως γενικός διευθυντής του ΠΟΥ είναι να ωθήσει τον κόσμο προς την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΥΓΕΙΑΣ. [25]

Όπως σημειώνει ο Δρ. Peter Breggin, [26] , αναφερόμενος στην ομιλία του Ghebreyesus στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΠΟΥ στις 24 Ιανουαρίου 2022, στην οποία εξήγησε το παγκόσμιο σχέδιο υγείας του, “ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ”.

 

WEF: “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ”

Η έκθεση “Global Redesign” [27] του WEF για το 2010 υποστηρίζει ότι ο κόσμος διοικείται καλύτερα από έναν αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό “ενδιαφερομένων” —πολυεθνικές εταιρείες, κυβερνήσεις, διεθνείς φορείς όπως ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ και επιλεγμένες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών — που στη συνέχεια ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Αν ψάξετε, θα διαπιστώσετε ότι όλες οι παγκοσμιοποιητικές ατζέντες, ανεξάρτητα από το πώς ονομάζονται, έχουν αυτόν τον στόχο. ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ καθιστώντας τους εκλεγμένους αξιωματούχους άσχετους. ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΤΑ ΕΔΑΦΗ, ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΙΝΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ.

Έχουν πει ψέματα, έχουν εξαπατήσει και έχουν χρησιμοποιήσει κάθε κρυφό και ανήθικο κόλπο που υπάρχει. Έχουν εξαναγκάσει, δωροδοκήσει και χειραγωγήσει κατά βούληση. Έχουν διεισδύσει αργά αλλά σταθερά σε κάθε τομέα της κοινωνίας με σκοπό να τον αλλάξουν για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.

Η τεχνολογία, η οποία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η τεχνοκρατία, έχει επιτρέψει σε αυτήν την αυτοεπιλεγμένη ομάδα μεγαλομανών να ευδοκιμήσει και να οικοδομήσει τη δομή της εξουσίας τους στη σκιά. Μόνο τώρα αρχίζουν να δείχνουν πραγματικά τα αληθινά τους χρώματα, την επιθυμία τους για απόλυτη εξουσία και έλεγχο.

Όπως σημείωσε ο συνεργάτης του New American C. Mitchell Shaw, [28] : “ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ”. ΕΣΕΙΣ και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ GOOGLE, TOY TWITTER, TOY FACEBOOK KAI TOY INSTAGRAM. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ. Αυτή είναι η δουλειά στην οποία ασχολούνται.

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.

Ο τελικός στόχος αυτών των μεγαλομανών είναι πάντα ο ίδιος: να βγάλουν λεφτά από εσάς, ακόμα κι αν σας βλάψουν ή ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, και να σας χειραγωγήσουν ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Πηγές και Αναφορές

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα