Ο Fauci ισχυρίζεται ότι η πανδημία έχει τελειώσει, αφήνοντας να εννοηθεί πότε θα λήξουν οι περιορισμοί λόγω Covid

Ο Fauci ισχυρίζεται ότι η πανδημία έχει τελειώσει, αφήνοντας να εννοηθεί πότε θα λήξουν οι περιορισμοί λόγω Covid

14 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:188
Μοίρασέ το

 

Η πρόσφατη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.

Τον Αύγουστο του 2021, ο Fauci επέμενε ότι οι Αμερικανοί “πιθανώς” θα χρειαζόταν να λάβουν τι ενισχυτικές δόσεις κατά του COVID-19.

“Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε ενδείξεις κάποιας μείωσης [της προκαλούμενης από το m-volιο ανοσίας.]

Αναπόφευκτα, θα υπάρξει μια στιγμή που θα πρέπει να λάβουμε ενίσχυση. ΚΑΝΕΝΑ Μ-VOLIO, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ”, είπε.

 

Κωλοτούμπα, αλλά τα μπόλια δεν θα αναιρεί… είναι που έχουν στηθεί τρισεκατομμύρια γι αυτή την απάτη και είναι πολλοί οι πολιτικοί αρχηγοί και όσα καθάρματα πρέπει να πληρώνονται για να συνεχίζουν τις απειλές για την ψευτοπανδημία.

Γνωρίζει όμως το απάνθρωπο κτήνος, πως η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί και πως ο κόσμος ξυπνάει από τον λήθαργο και παράλληλα δεν κρύβονται οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί και τα εκατομμύρια των παρενεργειών.

Υπομονή… είναι τόσα πολλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και τόσοι οι παθόντες από τα εμβόλια του θανάτου, που σε λίγο καιρό, ο κόσμος θα τους κυνηγάει να τους σκοτώσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο κορυφαίος ειδικός σε μολυσματικές ασθένειες Δρ Άντονι Φάουτσι υποστήριξε ότι η “πλήρης φάση” της πανδημίας του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) έχει τελειώσει. Άφησε επίσης να εννοηθεί πότε θα λήξουν οι περιορισμοί για τον COVID-19.

Ο διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) έκανε αυτές τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια συνέντευξης στις 9 Φεβρουαρίου στους Financial Times (FT). “Δεν υπάρχει τρόπος να εξαλείψουμε αυτόν τον ιό”, είπε στην εφημερίδα. Ο Φάουτσι πρόσθεσε ότι προσβλέπει στον πληθυσμό να έχει επαρκή ανοσία και “ότι οι περιορισμοί για τον COVID-19 σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν” και ελπίζει ότι θα είναι “σύντομα”.

Αναφέρθηκε επίσης στις τοπικές υγειονομικές αρχές που πρωτοστατούν στη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τον COVID-19 αντί της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. “Καθώς βγαίνουμε από την πλήρη πανδημική φάση του COVID-19, από την οποία σίγουρα βγαίνουμε, αυτές οι αποφάσεις θα λαμβάνονται όλο και περισσότερο σε τοπικό επίπεδο και όχι σε κεντρικό επίπεδο. Θα υπάρξουν επίσης περισσότεροι άνθρωποι που θα λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις για το πώς θέλουν να αντιμετωπίσουν τον ιό”, είπε ο Fauci.

Σε αντίθεση με ό,τι υποστηρίζουν άλλοι ειδικοί, ο Fauci δεν ανέφερε ότι ο COVID-19 έγινε ενδημικός χάρη στην πιο μολυσματική αλλά πιο ήπια παραλλαγή Οmicron. Μίλησε επίσης για την πιθανότητα ο COVID-19 να φτάσει σε μια “ισορροπία”, στην οποία η κυβέρνηση δεν χρειάζεται πλέον να παρακολουθεί τα επίπεδα μόλυνσης. Ο διευθυντής του NIAID προειδοποίησε ότι οι τοπικές υπηρεσίες υγείας θα μπορούσαν να επιβάλουν εκ νέου προσωρινά μέτρα σε περιπτώσεις που ανιχνευθεί τοπική μετάδοση.

Η συνέντευξη του Fauci στις 9 Φεβρουαρίου στο FT έγινε εν μέσω πολλών πολιτειών που εγκατέλειψαν τις εντολές μάσκας. Αυτές περιλαμβάνουν την Καλιφόρνια, το Νιου Τζέρσεϊ, το Ντέλαγουερ και τη Νέα Υόρκη – των οποίων ηγούνται Δημοκρατικοί κυβερνήτες. Παρά το γεγονός αυτό, ορισμένες πόλεις επέλεξαν να διατηρήσουν τις εντολές μάσκας σε πλήρη ισχύ.

Ομοσπονδιακά δεδομένα έδειξαν ότι οι λοιμώξεις από τον COVID-19 που προκαλούνται από την παραλλαγή Οmicron έχουν μειωθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σημαντική πτώση παρουσίασαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οι νοσηλείες COVID-19.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Fauci έκανε αναφορά στη φυσική ανοσία κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο FT. Ανέφερε ότι προτού αρθούν εντελώς οι περιορισμοί για τον COVID-19, θα πρέπει να υπάρχουν “αρκετοί m-volιασμένοι άνθρωποι και αρκετοί άνθρωποι με προστασία από προηγούμενη μόλυνση”.

Με βάση τις συνεντεύξεις του διευθυντή του NIAID το 2021 σε διαφορετικά ΜΜΕ, παρατηρούμε ότι συχνά υποβάθμισε τη φυσική ανοσία υπέρ των m-volίων. Αυτός και άλλοι αξιωματούχοι πίεσαν για για την προώθηση των m-volίων για τον COVID-19 ως τον μόνο τρόπο να σταματήσει η πανδημία.

Ο Fauci απάντησε επίσης στις επικρίσεις ότι οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας βασίζονταν υπερβολικά στα m-volια του COVID-19 για να κρατήσουν μακριά την ασθένεια.

“Από την αρχή της ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, κάναμε δοκιμές για θεραπευτικές προσεγγίσεις”, είπε. Ο λοιμωξιολόγος επεσήμανε τη ρεμντεσιβίρη, η οποία “βρέθηκε μέσα στους πρώτους δύο μήνες της πανδημίας, ως μία από αυτές τις παρεμβάσεις “που θα μπορούσε να κρατήσει τους ασθενείς εκτός νοσοκομείου”. Ωστόσο, αυτό το φάρμακο βρέθηκε να προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό – προκαλώντας νεφρική ανεπάρκεια σε νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19.

Ο Fauci έθιξε επίσης τις αναμνηστικές δόσεις στη συνέντευξή του. Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19.

“Θα εξαρτηθεί από το ποιος είσαι. Αν είστε ένα φυσιολογικό, υγιές άτομο 30 ετών χωρίς υποκείμενες παθήσεις, μπορεί να χρειάζεστε αναμνηστικό μόνο κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια”.

Η πρόσφατη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. Τον Αύγουστο του 2021, ο Fauci επέμενε ότι οι Αμερικανοί “πιθανώς” θα χρειαζόταν να λάβουν τι ενισχυτικές δόσεις κατά του COVID-19. “Έχουμε ήδη αρχίσει να βλέπουμε ενδείξεις κάποιας μείωσης [της προκαλούμενης από το m-volιο ανοσίας.] Αναπόφευκτα, θα υπάρξει μια στιγμή που θα πρέπει να λάβουμε ενίσχυση. ΚΑΝΕΝΑ Μ-VOLIO, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ”, είπε.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:
Here come the endless COVID booster shots! Fauci says it’s “likely, inevitable” they’re never going to end.

Fauci floats the idea of injecting eligible Americans with COVID booster shots every six months.

Fauci shifts goalposts, redefines vaccine to include booster shot.

Fauci claims fourth COVID dose is “entirely conceivable.”

Παρακολουθήστε το βίντεο του Δρ Anthony Fauci που προβάλλει την πιθανότητα ενός δεύτερου ενισχυτικού m-volίου για τον COVID-19.


Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι The Prisoner στο Brighteon.com

Επισκεφτείτε το FauciTruth.com για περισσότερες ιστορίες σχετικά με τις ασυνεπείς οδηγίες του Fauci σχετικά με το COVID-19.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

FT.com

CNBC.com

Brighteon.com

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 188


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα