Πέφτει πολύ δούλεμα πάνω στις στάχτες των 104 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Πέφτει πολύ δούλεμα πάνω στις στάχτες των 104 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

8 Μαΐου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:272
Μοίρασέ το

 

 

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι, γιατί σ’ αυτό ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, έχασα συγγενείς και φίλους…

 

Έφεση κατά της απόφασης για το έγκλημα στο Μάτι άσκησε η Εισαγγελία Εφετών – Αφορά τόσο τις αθωώσεις όσο και τις ποινές που επιβλήθηκαν

Εξαιρέθηκε μόνο ο καταδικασθέντας κάτοικος της περιοχής

ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 104 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ…

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΗΤΑΝ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ.

ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΤΕΜ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙ…

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ… ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ…

 

ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…

ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΜΙΑ, ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ…

ΚΑΜΙΑ!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑΣ… ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ.

ΤΟ ΜΑΤΙ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ Θ’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ… ΘΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ…

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ…

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΠΟΡΝΗ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…

ΣΙΩΠΗΣΑΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ… ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ… ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΜΩΡΕ;;; ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ;;;

ΠΟΣΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2019;;;

ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ;;;

ΤΡΕΧΑΤΕ ΣΑΝ ΙΚΕΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ… ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΛΑΙΩ… ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

 

Υ.Γ.2.. Όποιος μου εξηγήσει με στοιχεία, πως γίνεται ΑΠΟ… “ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΩΤΙΑ” ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΑ ΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΑΥΤΗ Η ΣΗΜΑΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΗ ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ…

Έφεση άσκησε η Εισαγγελία Εφετών κατά της δικαστικής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για το έγκλημα στο Μάτι που στοίχισε τη ζωή 104 ανθρώπων.

Ο εισαγγελέας Σπύρος Παππάς άσκησε έφεση τόσο για τις αθωώσεις, όσο και για τις ποινές που επιβλήθηκαν, αλλά και τα ελαφρυντικά που δόθηκαν.

Εξαίρεση αποτέλεσε η περίπτωση του Κωνσταντίνου Αγγελοπουλου, του ανθρώπου που έβαλε τη φωτιά, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή 3 ετών, καθώς νομικά δεν μπορούσε να ασκηθεί.

Η δικαστική απόφαση για το έγκλημα στο Μάτι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και θεωρούνταν αναμενόμενο ότι θα ασκούνταν έφεση.

Στην ελληνική κοινωνία έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κάτι παρόμοιο θα συμβεί στο μέλλον και με το έγκλημα των Τεμπών.

Η έφεση αφορά το σύνολο της απόφασης, δηλαδή τους αθωωθέντες, τα ελαφρυντικά που αναγνωρίστηκαν στους πέντε εκ των 6 καταδικασθέντων, αλλά και τη μετατροπή της ποινής τους σε χρηματική προς δέκα ευρώ την ημέρα.

Κατά συνέπεια, η υπόθεση θα εξεταστεί από την αρχή για όλους σε δεύτερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που έκρινε ενόχους μόλις 6 από τους συνολικά 21 κατηγορούμενους και μάλιστα με ποινές που μετατράπηκαν σε χρηματικές, η πρόεδρος του Αρειου Πάγου Ιωάννα Κλάπα με παρέμβαση της ζήτησε να απαλλαγεί από κάθε υποχρέωση η πρόεδρος της έδρας Μαρία Γκιαούρη, προκειμένου εντός του Μαΐου να καθαρογραφεί η απόφαση ώστε να προσδιοριστεί το Εφετείο ακόμη και μέσα στον Ιούνιο.

Πλέον, στόχος είναι να τηρηθούν οι προθεσμίες για τις επιδόσεις κλήσεων προκειμένου το Εφετείο να συνεδριάσει ακόμη και μέσα στον Ιούνιο ή σε τμήμα διακοπών τον Ιούλιο.

Στην αίτηση για άσκηση έφεσης που είχαν καταθέσει οι συγγενείς των θυμάτων την περασμένη εβδομάδα χαρακτήριζαν τις ποινές «χάδι» υπογραμμίζοντας πως θα έπρεπε να καταδικαστούν άλλοι 9 κατηγορούμενοι.

«Η ενοχή των κατηγορουμένων, για όλα τα αδικήματα που κατηγορούνται, προέκυψε από το αποδεικτικό υλικό αδιαμφισβήτητα και έπρεπε να καταγνωσθεί (…) Η επαρκής τιμωρία των ενόχων είναι απαραίτητη για να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς» αναφέρουν.

Πάντως, εκτός της έφεσης, οι συγγενείς των θυμάτων και οι εγκαυματίες, έχουν γνωστοποιήσει ότι θα αποστείλουν επιστολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου, θα καταθέσουν αναφορά στην επιτροπή LIBE αλλά και θα προσφύγουν στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αναζητώντας δικαίωση για τους νεκρούς τους.

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 272


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα