ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Yuval Noah Harari: Οι άνθρωποι είναι πλέον ΖΩΑ ΠΟΥ ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΙ χάρη στα m-volια

13 Φεβρουαρίου, 2022 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,129
Μοίρασέ το

 

Ο Harari, καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης:

“Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν.

Η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή την ψυχή ή το πνεύμα, έχουν ελεύθερη βούληση και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα μου – επομένως ό,τι κι αν διαλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ, αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή μου; Τελείωσε.” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“Σήμερα, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΟΛΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ [ΚΑΙ] ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.”

 

Να θυμίσω πως αυτό το εβραιοσιωνιστικό παρανοϊκό σκουπίδι, έχει συγχαρεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την …”εξαιρετική δουλειά” στο θέμα της ψευτοπανδημίας, λέγοντας: «Η Ελλάδα κάνει εξαιρετική δουλειά στην αναχαίτιση της επιδημίας. Αν είχα να διαλέξω μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, ποια χώρα θα έπρεπε να ηγείται του κόσμου για να μας παράσχει μια στρατηγική εξόδου από την κρίση, σίγουρα θα επέλεγα την Ελλάδα» τονίζοντας παράλληλα τη μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ αναφορικά με τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού”.

Αλοίμονο αν  δεν  υπερασπιζόταν τον ομογάλακτο γονιδιακό αδελφό του το μπστρδ της Ντόρας…

Οπότε κάθε τι άλλο, είναι περιττό…ακόμα και το γεγονός πως είναι μέλος του The Great Reset, του έτερου παρανοϊκού με τις … καλτσοδέτες…

Τελικά όλη αυτή η καμπαλίστικη κλίκα, έχει την διαστροφή και την παράνοια στα γονίδιά της.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο Ισραηλινός διανοούμενος Yuval Noah Harari ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν – προσθέτοντας ότι ένας συνδυασμός βιολογικής γνώσης και επαρκούς υπολογιστικής ισχύος και δεδομένων το κατέστησε δυνατό.

Ο Harari, καθηγητής στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης: “Οι άνθρωποι είναι πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν. Η ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν αυτή την ψυχή ή το πνεύμα, έχουν ελεύθερη βούληση και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα μου – επομένως ό,τι κι αν διαλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ, αυτή είναι η ελεύθερη βούλησή μου; Τελείωσε.” (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

“Σήμερα, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ. ΟΛΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ [ΚΑΙ] ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.”

Σε μια ξεχωριστή διάλεξη, ο Harari εξήγησε πώς μπορούν να χακαριστούν οι άνθρωποι μέσω της εξίσωσης B*C*D=AHH. “Η βιολογική γνώση, πολλαπλασιασμένη με υπολογιστική ισχύ, πολλαπλασιασμένη με δεδομένα – ισούται με την ικανότητα να χακάρεις ανθρώπους (AHH)”, είπε ο Harari.

“Αν γνωρίζετε αρκετή βιολογία και έχετε αρκετή υπολογιστική ισχύ και δεδομένα – μπορείτε να χακάρετε το σώμα μου, τον εγκέφαλό μου και τη ζωή μου. Μπορείτε να με καταλάβετε καλύτερα από ό,τι καταλαβαίνω τον εαυτό μου. Μπορείτε να γνωρίζετε τον τύπο της προσωπικότητάς μου, τις πολιτικές μου απόψεις και τους βαθύτερους φόβους και ελπίδες μου. Και μπορείς να το κάνεις αυτό όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους”.

Ο Harari συνέχισε: “Στο παρελθόν, πολλοί τύραννοι και κυβερνήσεις ήθελαν να το κάνουν.

Κανείς όμως δεν καταλάβαινε αρκετά καλά τη βιολογία και κανείς δεν είχε αρκετή υπολογιστική ισχύ και δεδομένα για να χακάρει εκατομμύρια ανθρώπους.

Ούτε η Γκεστάπο ούτε η KGB μπορούσαν να το κάνουν.

Σύντομα όμως, τουλάχιστον ορισμένες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ θα μπορούν να χακάρουν συστηματικά όλους τους ανθρώπους.

“ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΨΥΧΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΚΑΡΙΣΤΟΥΝ.

ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ που μας καταλαβαίνει καλύτερα από ό,τι καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ [ΚΑΙ] ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ [ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ] ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΧΑΚΑΡΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, Η ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. (!!!!!!!)

ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ”.

ΤΑ Μ-VOLIA ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΙΜΟΥΣ”

Ο Harari επεσήμανε επίσης ότι η τρέχουσα πανδημία του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) χρησιμεύει ως ευκαιρία να φέρει τους ανθρώπους που μπορούν να παραβιαστούν πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ο Harari είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης: “Συχνά ακούγεται ότι δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψετε σε μια καλή κρίση να πάει χαμένη, γιατί μια κρίση είναι μια ευκαιρία να κάνετε επίσης “καλές” μεταρρυθμίσεις που σε κανονικούς καιρούς, οι άνθρωποι δεν θα συμφωνήσουν ποτέ. Αλλά σε μια κρίση, βλέπετε, δεν έχουν καμία πιθανότητα να αντιδράσουν – ας το κάνουμε λοιπόν”.

Ο Ισραηλινός μελετητής χαρακτήρισε τα m-volια για τον COVID-19 ως ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ “ΥΠΟΔΟΡΙΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ”.

“Το m-volιο θα μας βοηθήσει φυσικά. Θα κάνει τα πράγματα πιο διαχειρίσιμα, [όπως] την επιτήρηση. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κοιτάξουν πίσω σε εκατό χρόνια και να αναγνωρίσουν την πανδημία [COVID-19] ως τη στιγμή που ανέλαβε ένα καθεστώς επιτήρησης – ειδικά η παρακολούθηση κάτω από το δέρμα”, είπε ο Harari.

“Αυτή η ικανότητα να χακάρεις ανθρώπινα όντα, να μπαίνεις κάτω από το δέρμα, να συλλέγεις βιομετρικά δεδομένα, να τα αναλύεις και να κατανοείς τους ανθρώπους καλύτερα από ό,τι καταλαβαίνουν τον εαυτό τους… είναι το πιο σημαντικό γεγονός του 21ου αιώνα”.

Ο ιδρυτής του ReAwaken America Tour και παρουσιαστής του Brighteon.TV , Clay Clark, ανέπτυξε αναλυτικά τον ρόλο των m-volίων COVID-19 στην προώθηση της “παραβίασης” του ανθρωπίνου είδους κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 1ης Φεβρουαρίου του προγράμματός του “Thrive Time Show”.

Με βάση τις αποκαλύψεις που αποκάλυψε ο Δρ. Vladimir “Zev” Zelenko, ο Clark επεσήμανε την έρευνα του 2008 των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας σχετικά με τον αποκλεισμό του γονιδίου VMAT2.

Αυτό το γονίδιο, που ονομάζεται επίσης “ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Τα πράγματα άλλαξαν 11 χρόνια αργότερα το 2019, όταν ένας Κινέζος ερευνητής χρησιμοποίησε την τεχνολογία αγγελιοφόρου RNA για να προσφέρει επεξεργασία γονιδίων CRISPR.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Οι αντιδράσεις στο m-volιο για τον COVID-19 αποδίδονται στην οολυαιθυλενογλυκόλη (PEG), ωστόσο, μήπως είναι τελικά το σώμα που ανταποκρίνεται στον γενετικό μετανθρωπιστικό επαναπρογραμματισμό mRNA;

Τεχνολογικός Παρασιτισμός : τα m-volια για τον Covid φαίνεται να περιέχουν αυτοσυναρμολογούμενα νανο-μικροσωματίδια σε σχήμα χταποδιού

O Clay Clark μαζί με την δρ. Carrie Madej σε μια εις βάθος ανάλυση των m-volίων και του μετανθρωπισμού – Brighteon.TV.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου ο Harari μιλάει για ανθρώπους που μπορούν να χακαριστούν.

(διάρκεια 7:26)

 

 

το βίντεο αυτό είναι από το Thrivetime Show channel on Brighteon.com.

Επισκεφθείτε το Transhumanism.news για περισσότερες σχετικές ειδήσεις.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com 1

Brighteon.com 2

TimeToFreeAmerica.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,129


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα