Πατριώτες ξεβρακώνουν τους ... μπατριώτες;;; Κατάφερε ο Κασιδιάρης με τις επιλογές του, να κάνει τον εθνικιστικό χώρο, αρένα...

Πατριώτες ξεβρακώνουν τους ... μπατριώτες;;; Κατάφερε ο Κασιδιάρης με τις επιλογές του, να κάνει τον εθνικιστικό χώρο, αρένα...

20 Μαΐου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:500
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, λυπάμαι και αηδιάζω…

Hellasutras vs Betty Direct . Μια οφειλόμενη απάντηση στο πνεύμα της εκπομπής.

Είναι άκρως ανησυχητικό πλέον για τον Εθνικιστικό πατριωτικό χώρο το πώς χρησιμοποιούν την θέση τους άτομα-κομήτες για την προώθηση των προσωπικών ιδιοτελών συμφερόντων τους.

“Καιροσκόπους” και “αλεξιπτωτιστές” χαρακτηρίζει ένα κομμάτι του εθνικιστικού χώρου, τον υποψήφιο Χαράλαμπο Γιώτη, που κατεβαίνει με έντολή απ’ ότι φέρεται του Η. Κασιδιάρη, στο κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, καθώς και την youtuber Μπέτυ Γιάννα, η οποία εμφανίστηκε τα τελευταία δυο χρόνια, στηρίζοντας ένα κόμμα (το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ του Η. Κασιδιάρη, το οποίο πλέον ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ).

Τα όσα γράφονται και τα όσα ακούγονται, στα βίντεο που ακολουθούν, ένα είναι βέβαιο… ΠΩΣ ΧΑΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…

Πρώτα ο Μιχαλολιάκος και τώρα πια ο Κασιδιάρης, έχουν καταφέρει όχι μόνο να διασπάσουν το εθνικιστικό μέτωπο, αλλά και να το λεηλατήσουν με πρόσωπα που καμία σχέση δεν έχουν μ’ αυτό…

Η συνέχεια θα είναι αξιολύπητη γενικά για τον εθνικιστικό χώρο… αλλά και για την ίδια την Πατρίδα…

Θα πάρει χρόνο μέχρι να αντιληφθούν άπαντες, πως κάποιοι, ήταν … “λαγοί διάλυσης” του εθνικιστικού χώρου…

Καλλιόπη Σουφλή

Σε εκπομπή μιας κάποιας youtuber Βέτυs..,Μπυρέτις..,Κaiseretys Giànnas η τέλος πάντων κάπως έτσι δεν ενθυμούμαστε και ακριβώς το όνομα της να μας συγχωρήσετε, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως δημοσιογράφος (ίσως και να είναι) δεν το γνωρίζουμε και ακριβώς,άλλωστε στην καταπονημένη πατρίδα μας ότι δηλώσεις είσαι..

Ακούστηκαν κάποιες καταγγελίες επί σχεδόν μιας ολόκληρης ώρας απο έναν απόστρατο υποψήφιο με το κομματίδιο

(Μ)-Πατριώτες του πρώην ολιγάρχη και ευνοούμενο της ΝΔ επί σειρά ετών Π.Εμφιεντζόγλου.

Τον επονομαζόμενο και χαιδευτικά από fans του όπως λέγεται “Συνταγματάρχη”Rambo 1,2,3,4,5,6 και ν7(κρύο δάκρυ),ο περίφημος και ως”απασφαλιστής”κ. Χ.Γιώτης!

(Η συνωνυμία με την Γιώτης Φαρινα και άλλα προϊόντα της ειναι απλά συμπτωματική).

Είναι άκρως ανησυχητικό πλέον για τον Εθνικιστικό πατριωτικό χώρο το πώς χρησιμοποιούν την θέση τους άτομα-κομήτες για την προώθηση των προσωπικών ιδιοτελών συμφερόντων τους.

Άτομα όπως η εν λόγω you tuber η οποία κατα δήλωση της δεν ανήκει στον Εθνικιστικό-πατριωτικό χώρο αλλά φυσικά πουλά πάρτη-δα και όχι πατρίδα δυστυχώς σε αδαείς αλλά και παραπλανημένους συνέλληνες μας, εκμεταλευόμενη το πάθος και την αγνή αγάπη τους για το Έθνος.

Αλλά ακόμα και αυτός ο ίδιος ο καταγγέλων ο οποίος προέβη σε ένα πολιτικό ψυχικό παραλήρημα στην κυριολεξία κατά πάντων και κυρίως άξιων συναγωνιστών που έχουν αποδείξει το ήθος,την ακεραιότητα και την ποιότητα τους πολλά πολλά έτη πριν καν εμφανιστεί ο σαν αλεξιπτωτιστής και “απασφαλιστής”.

Ειναι επίσης απορίας άξιον το θρασύτατο μέγεθος του ψεύδους και της πολιτικής ανηθικότητας που εκφράζουν αντί να υπηρετούν πραγματικά τον Ελληνικό λαό και τους χιλιάδες ανησυχούντες Εθνικιστές πατριώτες.

Η στρατηγική της κωλοτούμπας 180° απέναντι σε πλειστά και ακράδαντα στοιχεία τα οποία έχουν δει το φως της δημοσιότητας,τα πάρε δώσε με ολιγάρχες εργολάβους της ΝΔ αλλά και οι συνεργασίες-με πολιτικά γελοίους αρχηγίσκους ψωνισμένους κλοουν προκαλούν αηδία και αποτροπιασμό στον πολιτικό μας χώρο!

Η δικαίως κυοφορούμενη αγανάκτηση σε μια Εθνική πολιτική κοινότητα που αναζητά δίκαιο και διαφανές όραμα εναλλακτικής πολιτικής πρότασης μετά και τις τελευταίες κωμικοτραγικές καταστάσεις καθώς και αυτού που τους επέλεξε(Η.Κ)ως άτομα να τον εκπροσωπούν παίρνει διαστάσεις παλιρροιακού κύματος.

Είναι καιρός λοιπόν αγαπητοί αλεξιπτωτιστές καιροσκόποι να αναλάβετε την ευθύνη σας και να σταματήσετε την εκμετάλλευση του κοινού για την ικανοποίηση των δικών σας ασήμαντων φθηνών στόχων.

Όχι φυσικά γιατί μπορείτε να αναλάβετε κάποια ευθύνη,εννόειτε ότι δεν εχετε καν αυτήν την ικανότητα,αυτό το αναφέρουμε ξεκάθαρα για το τι θα(!)έπρεπε να κάνετε αν είχατε έστω και ελάχιστη αξιοπρέπεια.

Να είστε σίγουροι όμως ότι εμείς,ο λαός μας και όλοι οι Εθνικιστές πατριωτές παρα τα όποια λάθη τους δεν θα συγχωρέσουν ποτέ άτομα ασήμαντα που ελέω δύσκολων καταστάσεων βρήκαν φως και μπήκαν, αγνοώντας το κοινό συλλογικό Εθνικό συμφέρον απλά και μόνο για το ποταπό προσωπικό τους κέρδος.

Το Hellasutras.gr και η Συντακτική του ομάδα σεβόμενοι λοιπόν πλήρως την ανάγκη αδέσμευτης ενημέρωσης φιλοξενεί και δίνει βήμα σε όλους τους Έλληνες ανεξαιρέτως.

Έτσι λοιπόν απέναντι στα ψυχοπολιτικά παραληρήματα του εν λόγω απόστρατου και της you tuber o συναγωνιστής Χρήστος Φραγκάκης τοποθετείτε επάξια και μόλις σε δεκαπέντε λεπτά αποδομεί πλήρως τα αίολα ψευδή επιχειρήματα που ακούστηκαν.

Αξίζει να τον παρακολουθήσετε και να δώσετε την δέουσα προσοχή.

 

Υ.Γ: Όσο για το περίφημο ρήμα “απασφαλίζω” που ακούστηκε επί πολλάκις από τον εν λόγο απόστρατο, του υπενθυμίζουμε ότι καλό θα είναι και λόγω ηλικίας να λάβει τα μέτρα του και τι εννοούμε με αυτό..

Η περίφημη “απασφάλιση” σε άτομα της ηλικίας του χρήζει άμεσα πρόληψη με πάνες ακράτειας που εύκολα μπορεί να προμηθευτεί σε οποιοδήποτε κατάστημα εμπορίας ανάλογων καταναλωτικών ειδών.

Δείτε σχετικά βίντεο :

 

 

Απάντηση Χρήστου Φραγκάκη στη λασπολογία Χαράλαμπου Γιώτη στην εκπομπή Betty Direct.

 

 

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΣΙΜΠΛΌΘΟΔΩΡΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.!!!

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ–ΒΟΜΒΑ! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Χ.Γιώτης:Ενορχηστρωμένο σχέδιο να ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ τον ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ & όχι μόνο!

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα