Πες τα Φοίβη, γιατί άρχισαν οι συστημικοί ντήλερ – γιατροί, να τρομοκρατούν τον λαό με την ... “κινέζικη πνευμονία”...

Πες τα Φοίβη, γιατί άρχισαν οι συστημικοί ντήλερ – γιατροί, να τρομοκρατούν τον λαό με την ... “κινέζικη πνευμονία”...

6 Δεκεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:700
Μοίρασέ το

 

Φοίβη: “Πλην ανοσοκατασταλμένων ανθρώπων, όλος, μα όλος ο γενικός πληθυσμός δεν κινδυνεύει με θάνατο από κοινά παθογόνα μικρόβια, ούτε από άτυπα μικρόβια.”

 

Ούτε μπορεί να έχουμε πανδημία αληθινή από κάτι τέτοιο.

 

Η Φοίβη λέει:

 

Λένε φαντασιοπληξίες…

 

Πλην ανοσοκατασταλμένων ανθρώπων, όλος, μα όλος ο γενικός πληθυσμός δεν κινδυνεύει με θάνατο από κοινά παθογόνα μικρόβια, ούτε από άτυπα μικρόβια.

 

Ούτε μπορεί να έχουμε πανδημία αληθινή από κάτι τέτοιο.

 

Ακόμα και με πολυανθεκτικά ενδονοσοκομειακά μικρόβια να έρθουμε σε επαφή ΔΕΝ ΑΣΘΕΝΟΥΜΕ αν είμαστε υγιείς.

 

Αν ήταν έτσι όσοι εργάζονται σε νοσοκομεία, εντατικές θα είχαν πεθάνει!

 

Εγώ προσωπικά θα μιλούσα από το υπερπέραν, όταν είχαμε ρικέτσιες, σταφυλόκοκκους, σαλμονέλες, συγκέλες πολυανθεκτικές στην δουλειά και μωρά στο σπίτι.

 

Όταν κι άν ερθει κάτι τέτοιο στα σοβαρά στην Ελλάδα, θα δώσω στην Καλλιόπη πληροφορίες με τι έχουμε να κάνουμε και πως αντιμετωπίζεται.

 

Εσείς να έχετε απο κοντά κανέναν επιστήμονα να του γυαλίσετε 20€ να σας γράψει ό,τι χρειαστείτε κι εδώ είμαστε.
Γιατρε μου, γράψε μου ΑΥΤΟ!!!! Αυτό θέλω.

 

Ωραία! Κι όλα θα πάνε καλά.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 700


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα