Πληροφοριοδότης του WEF αποκαλύπτει ότι η «ατζέντα για την κατανάλωση εντόμων» αφορά την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

Πληροφοριοδότης του WEF αποκαλύπτει ότι η «ατζέντα για την κατανάλωση εντόμων» αφορά την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

8 Οκτωβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,418
Μοίρασέ το

 

Αν κάποιος απομακρυνθεί από την προφανή προπαγάνδα και κοιτάξει την επιστημονική έρευνα που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες, κάποια ανησυχητικά γεγονότα βγαίνουν γρήγορα στην επιφάνεια.

Το κυριότερο: Τα ΕΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ.

Μια μελέτη του 2019 διαπίστωσε ότι η κατανάλωση εντόμων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του ανθρώπου λόγω της μετάδοσης παρασιτικών ασθενειών.

Πληροφοριοδότης του WEF αποκαλύπτει ότι η «ατζέντα για την κατανάλωση εντόμων» αφορά την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ

 

Μετάφραση blümlifee

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια φυσική αποστροφή όταν πρόκειται για έντομα.

Η θέα ορισμένων τύπων ζωυφίων, όπως οι κατσαρίδες για παράδειγμα, προκαλεί ένα στιγμιαίο αίσθημα αηδίας.

Αυτό είναι ένα σχεδόν παγκόσμιο χαρακτηριστικό στους ανθρώπους. Πιστεύεται ότι είναι ενστικτώδες.

Η φυσική μας τάση να οπισθοχωρούμε όταν ένα ζωύφιο βρίσκεται οπουδήποτε κοντά μας μπορεί να είναι ο εγκέφαλός μας που μας προειδοποιεί ότι αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν να μας δαγκώσουν, να τσιμπήσουν, να μολύνουν ή ακόμα και να μας δηλητηριάσουν μέχρι θανάτου.

Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι τα έντομα τρέφονται με βρωμιά, σήψη και περιττώματα, η απλή θέασή τους είναι αρκετή για τον εγκέφαλό μας να στείλει ένα σήμα συναγερμού που μας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Με όλα αυτά που λέγονται, η παγκόσμια ελίτ (κυρίως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) θέλει να βάζουμε κατσαρίδες στο στόμα μας, να μασάμε το τραγανό (μπρρρρρρ!!!!!) εξωτερικό τους και να καταπίνουμε το παχύρρευστο πράσινο (μπλιάξ!!!!!!!!!!!!) εσωτερικό τους.

Θέλουν να τρώμε κατσαρίδες χαμογελώντας, χωρίς να έχουμε τίποτα, και να προσποιούμαστε ότι είμαστε ευτυχισμένοι.

Η ατζέντα για την κατανάλωση ζωύφιων δεν είναι αστείο.

Έχει αρχίσει να διαπερνά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ακόμη και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο στόχος είναι η ομαλοποίηση και ακόμη και η γοητεία της κατανάλωσης εντόμων.

Γιατί λοιπόν οι δυνάμεις που επικεντρώνονται στο λέιζερ αναγκάζουν τις μάζες να τρώνε γρύλους, αλευροσκώληκες και κατσαρίδες;

Εδώ είναι μια εκτίμηση.

Πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ένα σημαντικό γεγονός: Το WEF προσπαθεί να ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Πιστεύουν ότι έχουμε πάρα πολλές ελευθερίες και ότι καταναλώνουμε πάρα πολλούς πόρους.

Το WEF δεν προσπαθεί απλώς να διεισδύσει στις κυβερνήσεις και να ελέγξει τις οικονομίες, αλλά θέλει να ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Με λίγα λόγια, μας βλέπουν ως βοοειδή.

Εκτός από τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας, θέλουν επίσης να καταναλώνουμε λιγότερους πόρους.

Εδώ μπαίνει η ατζέντα για την κατανάλωση ζωύφιων.

Χρησιμοποιώντας τσιτάτα όπως «αειφορία», η παγκόσμια ελίτ ορίζει τι είναι μια «υπεύθυνη» δίαιτα ενώ ντροπιάζει όλο και περισσότερο όσους τρώνε κρέας.

Εκτός από την προσπάθεια να κατηχήσει τους περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους χρησιμοποιώντας γραφήματα και σχήματα, η ελίτ βρίσκεται σε πλήρη προπαγάνδα για να προωθήσει την κατανάλωση ζωύφιων.

Διασημότητες τρώνε ζωύφια στην κάμερα.

Οι δημοσιογράφοι των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης γράφουν άρθρα που προωθούν την κατανάλωση ζωύφιων ως αναπόφευκτο.

Τα σχολεία αναγκάζουν τα παιδιά να τρώνε ζωύφια στην τάξη.

Εκτός από τη χρήση διασημοτήτων, η ελίτ θέλει να χρησιμοποιεί τις «ειδήσεις».

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ένας μεγάλος αριθμός άρθρων «ειδήσεων» είναι στην πραγματικότητα απόπειρες προπαγάνδας με λεπτή κάλυψη.

Φυσικά, η ελίτ γνωρίζει πολύ καλά ότι η κατήχηση είναι πιο αποτελεσματική στους νέους.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων διαμόρφωσης τους οι άνθρωποι υιοθετούν συνήθειες που θα τους ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Για το λόγο αυτό, η ατζέντα για την κατανάλωση ζωύφιων διεισδύει στα σχολεία παγκοσμίως.

Στο παρακάτω βίντεο, επιτρέπεται στα ΠΑΙΔΙΑ προσωρινά να αφαιρούν μάσκες… για να φάνε γρύλους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ μια ΣΥΜΜΟΡΓΟΥΜΕΝΗ, ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ WEF ΓΕΝΙΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δυνάμεις που υπάρχουν εστιάζονται στο να αναγκάσουν τους ανθρώπους να καταναλώσουν ένα συγκεκριμένο σύνολο εντόμων, δηλαδή σκουλήκια αλευριού, γρύλους, κατσαρίδες και ακρίδες.

Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα πιθανών τροφίμων που μπορούν να καταναλωθούν από τον άνθρωπο, γιατί εστιάζουν σε αυτά τα λίγα, ιδιαίτερα αηδιαστικά είδη;

Είναι πράγματι επειδή είναι «βιώσιμοι»… ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;

Αν κάποιος απομακρυνθεί από την προφανή προπαγάνδα και κοιτάξει την επιστημονική έρευνα που έγινε τις τελευταίες δεκαετίες, κάποια ανησυχητικά γεγονότα βγαίνουν γρήγορα στην επιφάνεια.

Το κυριότερο: Τα ΕΝΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΑ.

Μια μελέτη του 2019 διαπίστωσε ότι η κατανάλωση εντόμων εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του ανθρώπου λόγω της μετάδοσης παρασιτικών ασθενειών.

Ενώ τα έντομα μπορεί να δείχνουν καλή θρεπτική αξία στο χαρτί, μπορεί να είναι εντελώς τοξικά για το ανθρώπινο σώμα.

Μελέτες διαπίστωσαν ότι μπορούν να φιλοξενήσουν παράσιτα, να επηρεάσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, να προκαλέσουν αλλεργίες και να εξαντλήσουν τις βιταμίνες από το σώμα.

Παρά αυτά τα κραυγαλέα ζητήματα, η ελίτ προχωρά ολοταχώς με αυτήν την ατζέντα.

Καθώς οι μάζες ωθούνται προς την κατανάλωση εντόμων και συνθετικών προϊόντων, ορισμένα περίεργα γεγονότα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο που επηρεάζουν άμεσα την προσφορά τροφίμων.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση συμμετείχε σε πόλεμο με τους κτηνοτρόφους λόγω «ρύπανσης».

Στόχος: Να μειωθεί ο αριθμός των χοίρων, των βοοειδών, και κοτόπουλα πάνω από 30%.

Και στις ΗΠΑ, ένας ασυνήθιστος αριθμός εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων έχει καεί τους τελευταίους μήνες.

Εν τω μεταξύ, ο Μπιλ Γκέιτς έγινε επίσημα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ιδιωτικής φάρμας της Αμερικής με περίπου 269.000 στρέμματα σε δεκάδες πολιτείες.

Υπάρχουν πολλές εικασίες γύρω από την αρπαγή γεωργικών εκτάσεων από τον Μπιλ Γκέιτς στην Αμερική.

Γιατί αγοράζει τόση αγροτική γη;

Μια ματιά στον επίσημο ιστότοπο του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates παρέχει μερικές ενδείξεις.

Το προσεκτικά σχεδιασμένο σχέδιο των ελίτ παίζει μπροστά στα μάτια μας και μας οδηγεί σε μειωμένη προσφορά κρέατος και αυξημένη προσφορά εντόμων και συνθετικών τροφίμων.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μια φυσική απέχθεια για τα έντομα, γιατί επιμένουν να μας αναγκάζουν να τα καταπιούμε;

Γιατί, για την ελίτ, το κακό είναι καλό.

WEF Insider Reveals ‘Bug-Eating Agenda’ Is About Destroying the Human Soul

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

 

 

Προβολές : 1,418


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα