Ποια “κλιματική αλλαγή”;;;  ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ . ΣΟΚαριστικά βίντεο

Ποια “κλιματική αλλαγή”;;; ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ . ΣΟΚαριστικά βίντεο

24 Ιουλίου, 2023 21 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,222
Μοίρασέ το

 

Βλέπουμε το ταυτόχρονο ξέσπασμα πυρκαγιών μέσω ηλεκτρομαγνητικού παλμού(φωτεινής δέσμης laser από δορυφόρους!!!) όπως συλλαμβάνεται από κάμερες!!!.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: DRONES KATAKAINE TON KANAΔΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ (ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ NANOPARTICLES AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ), T

ΡΕΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;)  

Για τη χρήση ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, μάθαμε από την φωτιά στο ΜΑΤΙ…
Το χθεσινό μεγάλο ΑΦΙΕΡΩΜΑ σ’ αυτό τον τρομακτικό ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ, ξεδιπλώθηκε όλος ο σατανικός σχεδιασμός των παγκοσμιων ψυχοπαθών και των εγχώριων μαριονετών τους. (εδώεδώεδώ… κι εδώ…)
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΦΩΤΙΕΣ…
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ”…
Έχουν κάνει συγκλονιστική δουλειά…
Δεν ξέρω πως μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί ανθρωπίνως, ένας τέτοιος όλεθρος…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

H oμάδα Ιωάννης Κομνηνός παρουσιάζει τη σειρά βίντεο με τίτλο:

“ΩΣΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ,ΕΤΣΙ; “

ΒΙΝΤΕΟ 1o:  εμπριστικό drone καίει τα δάση του Καναδά https://www.bitchute.com/video/YtGsvujDW0Sg/

ΒΙΝΤΕΟ 2 ο:ελικόπτερο κατάσβεσης φωτιάς στο Καναδά χρησιμοποιεί καύσιμη ύλη και καίει το δάσοςhttps://www.bitchute.com/video/fyaykZGMDh1H/

 

ΒΙΝΤΕΟ 3 ο: Eμπρηστής καίει τα Δάση στην Ελλάδα 

https://www.bitchute.com/video/PmRNnwLndX2r/

 

ΒΙΝΤΕΟ 4 oEμπρηστικό drone σε δράση 

https://www.bitchute.com/video/wGYmfOj0AEPT/

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: DRONES KATAKAINETONKANAΔΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΡΟ (ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ NANOPARTICLES AΛΟΥΜΙΝΙΟΥ), TΡΕΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΝΙΤΡΙΚΟ ΑΜΜΩΝΙΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ;)  

ΒΙΝΤΕΟ 5o

και 6 ο:

https://www.bitchute.com/video/BPqff8mkj7RE

Περιγραφη  βίντεο:Βλέπουμε  μέσω δορυφορικών λήψεων ότι οι πυρκαγίες ξεκινούν ταυτόχρονα!!! σε διαφορετικά εντελώς σημεία.Ακριβώς την ίδια ώρα προγραμματισμένα αλλά από διαφορετικά σημεία που απέχουν εκατοντάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους…Για το ψεκασμένο προβατοποιημένο τηλεθεατή αυτό ονομάζεται κλιματική αλλαγή.

Επίσης βλέπουμε στο βίντεο τη διασπορά των πυρκαγιών σε χιλίαδες σημεία σε όλο το Καναδά αλλά η πυρκαγία συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος…Δηλαδή αναγνωρίζει τα σύνορα της Αμερικανικής Αλάσκας στο Βορρά και των ΗΠΑ στο Νότο και σταματά ακριβώς εκεί…Εξαπλώνεται μόνο σε όλο το Καναδά…..

 

ΒΙΝΤΕΟ 7 :Δορυφορική λήψη : Ξαφνικά ξεσπούν ταυτόχρονα εκατοντάδες εστίες πυρκαγιάς σε όλο το Quebec  

https://www.bitchute.com/video/bLSJ9TdG6y6o/ 

 

BINTEO8 o :  https://www.bitchute.com/video/MPVAhjqPLfA8/

Περιγραφή βίντεο…Βαγόνια με Εξαιρετικά Εφλεκτο Νιτρικό Αμμώνιο Κυκλοφορούσαν σε όλη την Αμερικανική και Καναδική Επικράτεια πρίν τις πυρκαγιές…

Μητσοτάκη σου λέει κάτι αυτό για το …”ατύχημα”στα Τέμπη;; 

 

BINTEO 9 ο:

https://www.bitchute.com/video/37Gg0Ihzq8Ea/

Αποφεύγουν τα συστημικά ΜΜΕ να αναφέρουν για εμπρηστές γιατί έτσι τονίζεται ότι μπάινουν εσκεμμένα οι φωτιές και όχι λόγω του αφηγήματος για ψεκασμένους της κλιματικής αλλαγής

BINTEO 10 o: Πληρωμένοι ηθοποιoί που κλαίνε Live on Camera την ίδια ώρα ανάβουν φωτιές 

BINTEO 11 ο:  

https://www.bitchute.com/video/PltvmwHphy6B/

Περιγραφή Βίντεο:Βλέπουμε το ταυτόχρονο ξέσπασμα πυρκαγιών μέσω ηλεκτρομαγνητικού παλμού(φωτεινής δέσμης laser από δορυφόρους!!!) όπως συλλαμβάνεται από κάμερες!!!.

Σε χάρτη φαίνεται ότι οι περιοχές όπου ξεσπούν οι πυρκαγιές έχουν ΙΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 7!!! και βρισκονται στην ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ!!!!

 Βίντεο 12

https://www.bitchute.com/video/2N9DTkognDPK/ 

Eιδικός με 48 χρόνια πείρα σε θέματα πυρκαγιών αναφέρει με εικόνες από τις πυρκαγιές ότι οι περισσότερες έχουν χαρακτηριστικα ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ (ΕΜP)..

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ότι οι κορμοί δέντρων καίγονται από μέσα προς τα έξω γιατί παρόλο που το ξύλο είναι η κάυσιμη ύλη και σε μία “φυσιολογική φωτιά” θα καιγόταν αυτό πρώτα(δηλαδή η έξω επιφάνεια των δέντρων)….εδώ συμβάινει το αντίθετο:

ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ , ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ!!!!

Αψηφούν δηλαδή τα χαρακτηριστικά μίας “φυσιολογικής”πυρκαγίας!!!!!!!!

Βλέπουμε επίσης για τον ίδιο λόγο να ΜΗΝ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ (ακριβώς το ίδιο με το όπως συμβαίνει μέσα σε ένα microwave),αλλα  να λιώνει η άσφαλτος ή ακόμη και μεταλλικά αντικείμενα δίπλα από τα πλαστικά επειδή δεσμέυουν πολύ  γρηγορότερα την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του emp weapon μετατρέποντας την σε θερμότητα. 

Στο 16ο λεπτό ο ειδικός δείχνει παράδειγμα από πυρκαγίες στη Κύπρο!!!! όπου το δέντρο κάηκε από μέσα προς τα έξω….Η κυπριακή Κυβέρνηση είχε φορτώσει τις πυρκαγίες αυτές που ξεκίνησαν ταυτόχρονα από 3 διαφορετικά μέτωπα (βορρά-δύση και νότο) το καλοκαίρι του 2021 και κατέκαψαν σε μία μέρα πάνω από 50 τετραγωνικά χιλιόμετρα σε καψάλισμα χόρτων από γεωργό!!!!!! 

BINTEO13 o

https://www.bitchute.com/video/uurGrNKnSCyZ/ 

Bετεράνος ειδικός σε θέματα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών λόγω πυρκαγίας συγκέντρωσε πολυμελή ομάδα ειδικών σε πυρκαγίες με πάνω απο…200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ,προσφέρθηκαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΙΝΤΟ ΚΑΙ Η ΒΑΛΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!!

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ 

Απο βδομάδα όλο το υλικό μονταρισμένο σε ένα βίντεο από την Ομάδα Ιωάννης Κομνηνός 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,222


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα