Ποια Μεγάλη Πόλη Θα Καταρρεύσει Πρώτη; Λος Άντζελες, Σικάγο Ή Νέα Υόρκη; (ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Ποια Μεγάλη Πόλη Θα Καταρρεύσει Πρώτη; Λος Άντζελες, Σικάγο Ή Νέα Υόρκη; (ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

23 Απριλίου, 2024 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,086
Μοίρασέ το

Εδώ και χρόνια, προειδοποιώ τους αναγνώστες μου για τον «πολιτιστικό μετασχηματισμό» που συντελείται στην Αμερική.

Το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχει πραγματικά σημασία.

Μια φρικτή κοινωνική κατάρρευση βρίσκεται μπροστά μας, και όμως αυτό το έθνος συνεχίζει να αρνείται να αλλάξει κατεύθυνση.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΕΛΟΣ…
Από τότε που ο WILSON, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πούλησε στους εβραίους την χώρα του, ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ…
Σήμερα οι ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ…
Και αυτά που έρχονται, θα την αποτελειώσουν…
Μακάρι ο ελληνικός λαός να ξυπνήσει έστω  και τώρα.
Ότι έγινε και γίνεται στις ΗΠΑ, γίνεται και στην Ελλάδα…
ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Ή ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, Ή ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Πρώτα απ ‘όλα, αν επισκεφτείτε την περιοχή του κέντρου μιας από τις μεγάλες πόλεις μας, είναι  πιθανό να δείτε σκουπίδια, ανθρώπινα περιττώματα και γκράφιτι παντού.

 

Όπως θα δείτε παρακάτω, μερικές από τις βασικές αστικές περιοχές μας κυριολεκτικά μοιάζουν σαν να ανήκουν σε τρίτη χώρα.

 

Οι περισσότεροι από τους πολιτικούς μας δεν φαίνεται να ανησυχούν πολύ να κάνουν κάτι για να καθαρίσουν όλη τη βρωμιά, και επομένως δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι πληθυσμοί αρουραίων εκρήγνυνται απολύτως σε όλη τη χώρα.

 

Σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις μας, ο συνολικός πληθυσμός των αρουραίων ανέρχεται σε εκατομμύρια.

 

Εν τω μεταξύ, η αχαλίνωτη κλοπή, η ανεξέλεγκτη βία, η ατελείωτη μετανάστευση, οι ληστρικές συμμορίες και η χειρότερη κρίση ναρκωτικών σε ολόκληρη την ιστορία του έθνους μας συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μια «τέλεια καταιγίδα» κοινωνικής παρακμής που δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει δει ποτέ κανένας από εμάς πριν.

 

Εκατομμύρια νομοταγείς πολίτες και αμέτρητες επιχειρήσεις έχουν εγκαταλείψει τις μεγαλύτερες πόλεις της Αμερικής και οι αξίες των ακινήτων στις βασικές αστικές περιοχές μας έχουν καταρρεύσει .

 

Είμαστε πραγματικά στα πρώτα στάδια μιας πλήρους κοινωνικής «κατάρρευσης» και τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν κάθε μέρα που περνάει.

 

Σε αυτό το άρθρο, θέλω να εστιάσω στις τρεις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές στις Ηνωμένες Πολιτείες: Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και Σικάγο.

Ο Τζον Γουίλιαμς πήρε πρόσφατα μαζί του την κάμερά του καθώς περπατούσε στο κέντρο του Λος Άντζελες και περιέγραψε αυτό που αντίκρισε ως «κόλαση»…

Δεκαετίες αποτυχημένων πολιτικών έχουν μετατρέψει μια από τις μεγαλύτερες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα σε μια από τις χειρότερες.

Σε αυτό το σημείο, η κλοπή έχει γίνει τόσο αχαλίνωτη που ακόμη και οι υπερπροοδευτικοί πολιτικοί στην Καλιφόρνια έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Έτσι, αρκετά νομοσχέδια που θα «καταστέλλουν την κλοπή καταστημάτων» έχουν εισαχθεί στο νομοθετικό σώμα της πολιτείας …

Οι κλέφτες προσοχή.

Η Συνέλευση της Καλιφόρνια εισήγαγε ένα ολοκληρωμένο πακέτο επτά νομοσχεδίων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων ανησυχιών σχετικά με τις κλοπές λιανικής σε ολόκληρη την πολιτεία.

Μία από τις βασικές πρωτοβουλίες είναι το νομοσχέδιο 2943 της Συνέλευσης, το οποίο συντάχθηκε από κοινού από τον βουλευτή Rick Chavez Zbur (D) και τον Πρόεδρο Robert Rivas (D). Το νομοσχέδιο στοχεύει τους κατά συρροή κλέφτες λιανικής, εισάγοντας ένα νέο έγκλημα με ποινές έως και τρία χρόνια πίσω από τα κάγκελα για κατοχή κλεμμένης περιουσίας με πρόθεση μεταπώλησης. Επιτρέπει επίσης τη συγκέντρωση παρόμοιων κλοπών από διαφορετικά θύματα για να χρεωθεί η μεγάλη κλοπή, με συγκεκριμένα κριτήρια.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει, γιατί αυτή τη στιγμή ένας εγκληματίας στην πολιτεία της Καλιφόρνια μπορεί «κυριολεκτικά να μπαίνει σε ένα κατάστημα λιανικής κάθε μέρα του χρόνου και να κρύβει εμπορεύματα αξίας 949 $» και να μην περάσει ούτε ένα λεπτό στη φυλακή .

 

Το Λος Άντζελες έχει γίνει παράδεισος για τους κλέφτες καταστημάτων, αλλά πολλοί θα υποστήριζαν ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα στο Big Apple.

Όπως συζήτησα πριν από λίγες μέρες , η πόλη της Νέας Υόρκης έχει «οικονομία κλοπής 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων» .

Και περίπου 90.000 δέματα κλέβονται στη Νέα Υόρκη κάθε μέρα.

Αυτός είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους έχουμε δει μια μαζική έξοδο.

Αμέτρητοι Νεοϋορκέζοι έχουν ήδη φύγει για πιο πράσινα βοσκοτόπια και πολλοί περισσότεροι σκέφτονται να φύγουν …

Περίπου 7 εκατομμύρια Νεοϋορκέζοι σχεδιάζουν να εγκαταλείψουν την πολιτεία, αποκάλυψε μια νέα έρευνα αυτόν τον μήνα.

Σε μια νέα δημοσκόπηση της Marist, το 37 τοις εκατό των Νεοϋορκέζων -περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι- δήλωσαν ότι σκοπεύουν να απομακρυνθούν. Ο αριθμός ήταν ελαφρώς πιο συγκεντρωμένος στους Ρεπουμπλικάνους, καθώς το 46% είπε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει την πολιτεία σε σύγκριση με μόλις 29% των Δημοκρατικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί από αυτούς που φεύγουν κατευθύνονται στη Φλόριντα …

Για πολλούς, η Φλόριντα παραμένει ένα από τα κορυφαία μέρη για μετακίνηση, αλλά οι νότιες πολιτείες γενικά καταγράφουν τη μεγαλύτερη εισροή μεταμοσχεύσεων.

Σύμφωνα με το Realtor.com, η Φιλαδέλφεια, το Μαϊάμι, η Ατλάντα, η Τάμπα και το Ορλάντο παραμένουν μερικές από τις κορυφαίες τοποθεσίες για να ξεκινήσουν ξανά οι Νεοϋορκέζοι.

Δεν θα ήθελα να ζήσω ούτε στο Big Apple.

Το πρόβλημα με τον αρουραίο από μόνο του θα ήταν αρκετό για να κινηθώ.

Απλώς συνεχίζει να κλιμακώνεται και οι πολιτικοί προτείνουν τώρα τη χρήση «αντισυλληπτικών αρουραίων» για την αντιμετώπιση «των εκατομμυρίων αρουραίων που κρύβονται σε σταθμούς του μετρό και άδειες παρτίδες»…

Στη Νέα Υόρκη, η ιδέα να διανεμηθούν αντισυλληπτικά για αρουραίους τράβηξε την προσοχή της δημοτικής αρχής την Πέμπτη μετά το θάνατο μιας δραπέτης κουκουβάγιας του ζωολογικού κήπου, γνωστής ως Flaco, η οποία βρέθηκε νεκρή με ποντικοφάρμακο στο σύστημά του.

Το μέλος του δημοτικού συμβουλίου Shaun Abreu πρότεινε ένα διάταγμα της πόλης την Πέμπτη που θα καθιέρωσε ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τον έλεγχο των εκατομμυρίων αρουραίων που κρύβονται στους σταθμούς του μετρό και στις κενές παρτίδες χρησιμοποιώντας έλεγχο των γεννήσεων αντί για θανατηφόρα χημικά. Ο Abreu, πρόεδρος της Επιτροπής Αποχέτευσης και Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, είπε ότι τα αντισυλληπτικά είναι επίσης πιο ηθικά και ανθρώπινα από άλλες μεθόδους.

Δυστυχώς, η Νέα Υόρκη δεν έχει το χειρότερο πρόβλημα με αρουραίους στην Αμερική.

Αυτός ο τίτλος ανήκει στην πόλη του Σικάγο …

Το Σικάγο ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά η πιο τυχερή πόλη των ΗΠΑ σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του Orkin.

Το Λος Άντζελες ξεπέρασε τη Νέα Υόρκη στη φετινή λίστα κρατώντας τώρα τη #2 θέση και φέρνοντας το Big Apple στο #3, μοιράστηκε ο Orkin.

Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές περιελάμβαναν το Χιούστον, που ανέβηκε 10 θέσεις στο #20, και το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας που ανέβηκε 16 θέσεις στο #21.

Κάπως έτσι, το πρόβλημα των αρουραίων στο Σικάγο έχει φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο το 2024.

Μάλιστα, μια κάτοικος της περιοχής λέει ότι τώρα είναι ό,τι χειρότερο έχει δει σε όλη της τη ζωή …

Μια αναζωπύρωση αρουραίων έχει ξεφύγει από τον έλεγχο στη γειτονιά Portage Park του Σικάγο, εξήγησαν πολλοί κάτοικοι την Παρασκευή καλώντας τους ηγέτες της πόλης να αναλάβουν περαιτέρω δράση.

Η Diana Gazda, κάτοικος της κοινότητας Far Northwest Side για επτά δεκαετίες, είπε ότι δεν έχει δει ποτέ μια προσβολή σαν αυτήν.

«Δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα με αρουραίους», δήλωσε. «Είμαι εδώ 71 χρόνια στο σπίτι μου».

Εκτός από το ότι είναι παγκοσμίως γνωστή για τους αρουραίους, η Windy City είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για τη βία.

Στο Σικάγο, μπορείς να σε πυροβολήσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Κανείς δεν είναι ασφαλής, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους αστυνομικούς …

Ένας αστυνομικός του Σικάγο πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου νωρίς την Κυριακή στο Gage Park στο Southwest Side, σε αυτό που σύμφωνα με πηγές ήταν μια προφανής ληστεία αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί απάντησαν σε ειδοποίηση ShotSpotter περίπου στις 2:55 π.μ. και βρήκαν τον αστυνομικό Λουίς Ουέσκα με πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς στο τετράγωνο 3100 της West 56th Street, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε δήλωση.

Ο Huesca, 30 ετών, επέστρεφε με το αυτοκίνητο από τη δουλειά, σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης. Ο Ουέσκα, ο οποίος φορούσε ακόμη τη στολή του, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ποια λοιπόν από αυτές τις πόλεις θα καταρρεύσει εντελώς πρώτη;

Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ερώτηση.

Όλοι κατευθύνονται προς την κατηφόρα πολύ γρήγορα, και όλοι διοικούνται από ριζοσπάστες αριστερούς.

Φυσικά τα ίδια ακριβώς πράγματα θα μπορούσαν να ειπωθούν για δεκάδες άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Εδώ και χρόνια,προειδοποιώ τους αναγνώστες μου για τον «πολιτιστικό μετασχηματισμό» που συντελείται στην Αμερική.

Το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχει πραγματικά σημασία.

Αποτυγχάνουμε εδώ και δεκαετίες, και τώρα οι συνέπειες φαίνονται πολύ καθαρά στους δρόμους των μεγάλων πόλεων μας.

Μια φρικτή κοινωνική κατάρρευση βρίσκεται μπροστά μας, και όμως αυτό το έθνος συνεχίζει να αρνείται να αλλάξει κατεύθυνση.

 

themostimportantnews.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,086


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα