ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΑΡΑΩ, ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;  Η ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΑΡΑΩ, ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ; Η ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

26 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:660
Μοίρασέ το

 

 

Σήμερα αυτή η διαβολική λαγνεία είναι πιο ζωντανή και επικίνδυνη από ποτέ. Οι νέες τεχνολογίες και ο πανταχού παρών έλεγχος του μυαλού από τα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, για να είναι «ασφαλείς».

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, επιβάλεται να αντισταθούμε στον φόβο και στον τρόμο που σπέρνουν όλα αυτά τα ερπετά, που έχουν συγκεκριμένη γονιδιακή προέλευση…

ΣΗΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ…

Σήμερα, που πλέον γνωρίζουμε πως τα εμβόλιά τους είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ, πρέπει να τους στείλουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα…

Σήμερα, επιβάλεται να γκρεμίσουμε και να ισοπεδώσουμε τους πυλώνες που στηρίζουν τα ερπέτα…

ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Από την αρχή του χρόνου, οι πεινασμένοι για την εξουσία μανιακοί προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αιγύπτιοι Φαραώ, Ασιάτες αυτοκράτορες, Ευρωπαίοι πολέμαρχοι, Ρωμαίοι αυτοκράτορες, Ρώσοι τσάροι και Βρετανοί βασιλιάδες διεξήγαγαν αδυσώπητους πολέμους, προσπαθώντας να αποκτήσουν απόλυτη εξουσία επάνω στην υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Η μία παγκόσμια αυτοκρατορία διαδέχτηκε την άλλη: η Ασσυριακή, η Βαβυλωνιακή, η Περσική, η Ρωμαϊκή, η Κινεζική, η Ισπανική, η Βρετανική αυτοκρατορία είχαν όλες έναν στόχο: να κατακτήσουν τα έθνη και αν είναι δυνατόν… να κυβερνήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Η πανάρχαια επιθυμία για παγκόσμια κυριαρχία είναι μια από τις πιο βασικές πραγματικότητες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Σήμερα αυτή η διαβολική λαγνεία είναι πιο ζωντανή και επικίνδυνη από ποτέ. Οι νέες τεχνολογίες και ο πανταχού παρών έλεγχος του μυαλού από τα μέσα ενημέρωσης δημιουργούν άνευ προηγουμένου ευκαιρίες για υποδούλωση ολόκληρης της ανθρώπινης φυλής, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Στο παρελθόν, η εισβολή σε άλλα έθνη ήταν δύσκολη: ο σίδηρος συγκρούστηκε με τον σίδηρο, και κάθε έκρηξη έπαιρνε την απάντηση της με μια ακόμη πιο ηχηρή έκρηξη.

Σήμερα το παιχνίδι έχει αλλάξει.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι εισβολείς είναι να πουν στον κόσμο ότι τους απειλεί ένας τρομερός κίνδυνος και οι περισσότεροι άνθρωποι θα παραδώσουν αμέσως όλα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, για να είναι «ασφαλείς».

Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ψυχοπαθείς ναζί εγκληματίες διώχθηκαν κατά τη διάρκεια των ιστορικών δικών της Νυρεμβέργης.

Οι δικαστές εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι ο ΧΙΤΛΕΡ είχε την ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, για την παράφορη και απάνθρωπη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Hermann Göring, εξήγησε πώς το έκαναν:

“Είναι εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και… θα ακολουθήσουν τον αρχηγό τους. Αυτό λειτουργεί σε κάθε έθνος.”

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η μέθοδος για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος από κάποιον «μεγάλο κίνδυνο» είναι τα μέσα ενημέρωσης.

Με τα μέσα ενημέρωσης μπορείτε να ελέγξετε ακριβώς τι σκέφτεται, πιστεύει, φοβάται και εμπιστεύεται το κοινό.

Ένα συνώνυμο των μέσων ενημέρωσης είναι ο έλεγχος του νου.

Βασικά πρόκειται για το ίδιο.

 

Οι ειδήσεις ελέγχουν το μυαλό του κόσμου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ανεγκέφαλα ο,τιδήποτε ακούνε στις ειδήσεις.

Πείτε στις μάζες ότι τους απειλεί ένας επικίνδυνος ιός και θα πέσουν στα πόδια σας, πρόθυμοι να κάνουν ό,τι τους ζητήσουν, για να τους κρατήσουν «ασφαλείς».

Ακόμα και να κυκλοφορούν με το αυτοκίνητό τους, μόνοι τους, φορώντας ένα βρώμικο, μολυσμένο με βακτήρια ύφασμα στο στόμα τους που κρατά τον καθαρό αέρα έξω και τον τοξικό αέρα μέσα.

Ένα μη ελεγμένο, κοκταίηλ γονιδιακής αλλαγής διαφορετικών άγνωστων τοξινών.

Οι άνθρωποι θα κάνουν κυριολεκτικά τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσο καταστροφικό είναι για την ευημερία του εαυτού τους, των αγαπημένων τους και των συμπολιτών τους, αρκεί να συμβαδίζει με το υπνωτιστικό μάντρα ότι «αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή».

Εξαιτίας αυτού, έχει γίνει παιχνιδάκι για τους εγκληματίες κυβερνώντες το να υποτάσσουν τις μάζες στα χέρια τους.

Ειδικά επειδή έχουν τον πλήρη έλεγχο όλων των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης.

Τον απέκτησαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο: να έχουν την ικανότητα να εισβάλλουν στο μυαλό της ανθρωπότητας και να το διαμορφώνουν ακριβώς σύμφωνα με την ατζέντα τους.

 

ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Αν και ο πόθος για παγκόσμια κυριαρχία ήταν το κοινό θέμα σε όλη την ιστορία, στις μέρες μας ο έλεγχος του νου έχει φτάσει στο υπέρτατο επίπεδο που πολλοί δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει σχέδιο για την κυριαρχία του κόσμου.

«Χαχαχα, αυτό είναι μια θεωρία συνωμοσίας», αντηχούν δυνατά, επαναλαμβάνοντας ανεγκέφαλα αυτό που τους είπε ο «άρχοντας των ειδήσεων».

Όσοι γνωρίζουν την ιστορία, μένουν έκπληκτοι από μια τέτοια επίδειξη βλακείας, αλλά αυτή είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας του κοινού.

Εξηγήστε τους πόσο ισχυροί άνθρωποι με απεριόριστους οικονομικούς πόρους σχεδιάζουν να κυριαρχήσουν στον κόσμο και πολλοί θα σας ανταποδώσουν ένα κενό βλέμμα… σαν να ισχυρίζεστε ότι το φεγγάρι είναι μια γιγάντια μπάλα παγωτού βανίλιας.

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ»

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΦΑΡΑΩ, ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ;

Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος μας υπέφερε κάτω από τη σκληρή καταπίεση ανελέητων φαραώ και αυτοκρατόρων στο παρελθόν.

Αλλά ποιοι είναι οι σημερινοί τύραννοι που επιθυμούν να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου;

Με άλλα λόγια: ποιοί είναι οι «φαραώ» της εποχής μας; Υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα: μια απλή έκδοση και μια πιο σύνθετη.

Η εύκολη απάντηση είναι ότι επιφανειακά η κορυφαία οντότητα που στοχεύει στην παγκόσμια κυριαρχία είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Το WEF ελέγχει τα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και πολλούς άλλους παγκοσμιοποιητικούς οργανισμούς.

Συγκεντρώνει χιλιάδες δισεκατομμυριούχους και εκατομμυριούχους κάτω από τα φτερά του και τους πείθει να ακολουθήσουν την ατζέντα τους.

Τοποθετούν παγκόσμιους ηγέτες στην πολιτική και καθορίζουν την κατεύθυνση της υγειονομικής περίθαλψης, των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων, των οικονομικών κ.λπ.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κυριολεκτικά τοποθετείται ως ο μεγάλος νταής όλης της ανθρωπότητας.

Η επίσημη ατζέντα τους για την παγκόσμια κυριαρχία ονομάζεται Great Reset, Agenda 2030, Agenda 21, Build Back Better και ούτω καθεξής.

Κανείς δεν έχει εκλέξει ούτε καν ζήτησε το WEF, αλλά τοποθετήθηκαν ως ο θεός αυτού του κόσμου, κυβερνώντας κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, λέγοντας σε όλη την ανθρωπότητα τι να κάνει.

Το WEF προσκαλεί τους πλουσιότερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους του κόσμου στις ετήσιες συναντήσεις τους στο Νταβός, όπου συζητούν ανοιχτά το μέλλον του κόσμου μας και πώς μπορούν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Φυσικά ισχυρίζονται ότι η επιβολή του αντιδημοκρατικού τους συστήματος ολοκληρωτικού ελέγχου είναι για να «βελτιωθεί η κατάσταση του κόσμου».

Όπως είπα, το WEF είναι η εύκολη απάντηση. Είναι η ορατή οντότητα στην παγκόσμια θεατρική σκηνή για το κοινό.

 

Πίσω από το WEF βρίσκονται οι πραγματικοί ένοχοι που σχεδιάζουν την πλήρη κυριαρχία του κόσμου μας.

Είναι σκοτεινές υπερπλούσιες οντότητες -όχι απλώς δισεκατομμυριούχοι, αλλά τρισεκατομμυριούχοι- που χρησιμοποιούν τους απεριόριστους οικονομικούς πόρους τους για να απλώσουν τα πλοκάμια της επιρροής τους σε κάθε πτυχή της κοινωνίας. Αναφέρονται επίσης ως « η καμπάλ ».

Τα κεντρικά γραφεία αυτών των ολιγαρχών βρίσκονται στα λεγόμενα «κυρίαρχα κράτη» όπως το City του Λονδίνου (κυρίαρχη περιοχή στην καρδιά του Μεγάλου Λονδίνου), η Περιφέρεια της Κολούμπια (κυρίαρχη περιοχή στην Ουάσιγκτον DC) και το κράτος του Βατικανού (κυρίαρχη περιοχή στη Ρώμη).

Το ίδιο ισχύει και για την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) που εποπτεύει περισσότερες από πενήντα κεντρικές τράπεζες. Είναι μια από τις πιο ισχυρές χρηματοοικονομικές οντότητες στον κόσμο, που κινούν πολλά νήματα παγκόσμιας κυριαρχίας στα παρασκήνια.

Το 1987 έγινε η διαπραγμάτευση της «Συμφωνίας της έδρας» με το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, μια συνθήκη που επισημοποίησε την ειδική θέση της BIS.

Μερικά αξιοσημείωτα άρθρα από αυτή τη συνθήκη:

✔︎ Πλήρης ασυλία από ποινικές και αστικές διώξεις και διαδικασίες για την τράπεζα αυτή καθαυτή.
✔︎ Καμία πληρωμή φόρων επί συναλλαγών και μισθών προσωπικού.
✔︎ Καμία γνωστοποίηση στις κυβερνήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες της BIS.
✔︎ Δεν υπόκειται σε καμία δικαιοδοσία.

Αυτά τα ανεξάρτητα «κράτη εν κράτει» είναι πάνω από τους νόμους της χώρας στην οποία βρίσκονται. Δεν πληρώνουν φόρους, δεν απαντούν σε καμία κυβέρνηση και κυριολεκτικά δεν μπορεί να τα αγγίξει κανείς.

Οι δημόσιες προσωπικότητες – όπως οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες – είναι απλές μαριονέτες αυτών των μαριονετιστων, των οποίων η ΔΥΝΑΜΗ είναι Η ΑΦΑΝΕΙΑ.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ, μπορούν να ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, χωρίς να λογοδοτούν από την ανθρωπότητα.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και όλες οι άλλες μεγάλες παγκοσμιοποιητικές οντότητες έχουν δημιουργηθεί από αυτούς τους κρυφούς κυβερνήτες.

Το κοινό δεν τους βλέπει ούτε τους ακούει ποτέ, ωστόσο αυτοί καθορίζουν τι συμβαίνει στον κόσμο.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 660


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα