Ποιος βρίσκεται πίσω από την ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία;

Ποιος βρίσκεται πίσω από την ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία;

25 Αυγούστου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:982
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με τον Βρετανό πληροφοριοδότη της ελίτ Alex Thompson, ο οποίος μεγάλωσε στα οικοτροφεία και τα πανεπιστήμιά τους, αυτοί οι ελιτιστές πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να υποδουλώσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα, την οποία θεωρούν ότι είναι το «ζώο» τους.

 

 

 

Κι εδώ είναι η δική μας ώρα να πολεμήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας, για την Πίστη, για το Έθνος μας, για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ, ενάντια σε κάθε ΑΘΕΗ, ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Έχω απόλυτη συναίσθηση πως μπροστά τους, άοπλοι, μικροί και αδύναμοι…

ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ.

Και πάνω απ’ όλα, την επέμβαση της ΘΕΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ…

Θα την δώσει στην ανθρωπότητα, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ;

Θα αφανήσει τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΛΑΟΥΣ;

ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ… ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Τα έθνη του κόσμου ελέγχονται ουσιαστικά από ισχυρές οικονομικές ελίτ, με το City του Λονδίνου ως ένα από τα κεντρικά γραφεία τους.

 

Ο Alex Thompson είναι πρώην αξιωματικός των Βρετανικών Υπηρεσιών Πληροφοριών, μιας υπηρεσίας συνεργαζόμενης με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA). Ο Thompson κατέθεσε ενώπιον 11 δικηγόρων και ενός δικαστή κατά τη διάρκεια της ιστορικής διαδικασίας της μεγάλης κριτικής επιτροπής, με τον διεθνούς φήμης δικηγόρο Dr. Reiner Fuellmich.

Αυτός ο πρώην αξιωματικός της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών εξηγεί πώς η βρετανική ελίτ ανέκαθεν εργαζόταν για την παγκόσμια κυριαρχία.

Όλοι γνωρίζουμε για τη Βρετανική Αυτοκρατορία από το παρελθόν, αλλά αυτή η αυτοκρατορία στην πραγματικότητα υπάρχει ακόμα και σήμερα και περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία, 19 αφρικανικές χώρες και την Καραϊβική.

Η επιρροή της απλώνεται σχεδόν σε κάθε άλλο έθνος του κόσμου.

Τα κεντρικά γραφεία της βρετανικής ελίτ βρίσκονται στο City του Λονδίνου, μια περιοχή ενός τετραγωνικού μιλίου στην καρδιά του Λονδίνου. Δείτε χάρτη:

(εικόνα: Χάρτης του Λονδίνου, στο κέντρο το κυρίαρχο κράτος «City of London», το οικονομικό κέντρο του κόσμου και έδρα των βρετανικών ελίτ)

(εικόνα: Ουρανοξύστες στο City του Λονδίνου, από όπου οι οικονομικές ελίτ εκτελούν την ατζέντα τους για παγκόσμια κυριαρχία)

Η πόλη του Λονδίνου δεν διοικείται από τη βρετανική κυβέρνηση, αλλά αντίθετα, κυριαρχεί επάνω της.

Το City του Λονδίνου έχει τα δικά του δικαστήρια και αστυνομία και δεν αμφισβητείται ως προς την κυριαρχία και την αυτοδιοίκησή του.

Κυβερνά το Στέμμα και το μεγαλύτερο μέρος της Γης.

Περισσότερα για αυτά τα κυρίαρχα κράτη μπορείτε να βρείτε στην Έκθεση για την Παγκόσμια Κυριαρχία (https://stopworldcontrol.com/domination/)

Το City του Λονδίνου δεν υπόκειται σε κανένα νόμο και είναι ένα απόλυτα ασφαλές καταφύγιο από όπου οι οικονομικές ελίτ εκτελούν την ατζέντα τους.

Οι βρετανικές ελίτ συνεργάζονται με άλλες οικονομικές ελίτ από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή κ.λπ. για να εκτελέσουν την άθλια ατζέντα της υποβολής όλης της ανθρωπότητας στον πλήρη ολοκληρωτικό τους έλεγχο.

 

Σύμφωνα με τον Βρετανό πληροφοριοδότη της ελίτ Alex Thompson, ο οποίος μεγάλωσε στα οικοτροφεία και τα πανεπιστήμιά τους, αυτοί οι ελιτιστές πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να υποδουλώσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα, την οποία θεωρούν ότι είναι το «ζώο» τους.

Κατά τις απόψεις τους, κατέχουν τον πληθυσμό – σώμα, μυαλό και ψυχή.

 

«ΒΟΗΘΟΥΝ» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ

 

 

Αυτές οι οικονομικές ΕΛΙΤ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ, ενώ στην πραγματικότητα το City του Λονδίνου (και παρόμοιες οικονομικές οντότητες) αποφασίζει και κινεί τα νήματα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο.

Χρησιμοποιούν πανδημίες – και άλλες ενορχηστρωμένες καταστροφές όπως η κλιματική αλλαγή – για να προωθήσουν τον στόχο τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Οι ψυχολογικές τεχνικές εφαρμόζονται για να κάνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό να υπακούει τυφλά σε κάθε εντολή τους, υπό το πρόσχημα «να κρατήσει τους πάντες ασφαλείς».

Η ουσία της στρατηγικής τους είναι: να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κρίση και μετά να φέρουν την απάντηση.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ για τους ανθρώπους και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στα χέρια τους.

Βασικά δένουν την ανθρωπότητα με χοντρές αλυσίδες και ισχυρίζονται ότι είναι για την ασφάλειά μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΥΛΗ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο έλεγχος είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο της στρατηγικής τους.

Μετά από τρεις βιομηχανικές επαναστάσεις, εμφανίζεται μια ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

Ο βαθύτερος σκοπός των προγραμμάτων m-volιασμού είναι να επεξεργαστούν το γονιδίωμα της ανθρωπότητας και έτσι να δημιουργήσουν μια νέα υπερανθρώπινη φυλή που θα συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις επιθυμίες των ολιγαρχών.

Αν και αυτή ήταν πάντα η απόλυτη επιθυμία των τυράννων στο παρελθόν, είναι στην εποχή μας που η τεχνολογία επιτρέπει τη γενετική τροποποίηση της ανθρωπότητας ώστε να γίνει ο τέλειος σκλάβος.

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 982


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα