ΠΟΛΕΜΟΣ, ΛΙΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ… Κάθε μηχανική κρίση είναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ για ένα μεγαλύτερο παγκοσμιοποιητικό έγκλημα ή αρπαγή εξουσίας

ΠΟΛΕΜΟΣ, ΛΙΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ… Κάθε μηχανική κρίση είναι μια ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ για ένα μεγαλύτερο παγκοσμιοποιητικό έγκλημα ή αρπαγή εξουσίας

31 Οκτωβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,777
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και ενημερώνω: ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ  ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Θα δείτε μαζική πείνα, βία και απόγνωση σε μια κατεστραμμένη Αμερική.

Αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος μόλις ξεκίνησε, και το κακό μόλις αρχίζει.

Γι’ αυτό πιθανώς ο Μάρτιν Άρμστρονγκ μου είπε ότι αυτός ο κύκλος κατάρρευσης δεν τελειώνει παρά το 2032.

Κάθε κρίση που σχεδιάζεται αυτή τη στιγμή έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ένα μεγαλύτερο έγκλημα ή αρπαγή εξουσίας που διαπράττεται κατά της ανθρωπότητας από την παγκοσμιοποιητική ελίτ.  

Χρειάζονται πολλά χρόνια εμπειρίας μελέτης και αποκάλυψης της παγκοσμιοποίησης της απάτης για να δούμε αυτό το μοτίβο. Οι αναλυτές της «μεγάλης εικόνας» που το βλέπουν αυτό ξεκάθαρα είναι οι Alex Jones, Steve Quayle, David Icke, Paul Craig Roberts και εμένα, μεταξύ άλλων. Καθένας από εμάς το καλύπτει αυτό εδώ και 20+ χρόνια. Εκείνο το διάστημα, έχουμε δει το ίδιο βιβλίο να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά: Μηχανική κρίση -> Συναισθηματική χειραγώγηση -> Αντίδραση -> Τελικός στόχος παγκοσμιοποίησης. (Συχνά απλοποιείται ως «Πρόβλημα-Αντίδραση-Λύση» ή Χεγκελιανή Διαλεκτική .)

 

Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ένα σχεδιασμένο γεγονός. Σχεδιάστηκε για να χειραγωγήσει τον αμερικανικό λαό για να υποστηρίξει έναν «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», ο οποίος εξαπέλυσε το κράτος παρακολούθησης που έχει αναπτυχθεί (παράνομα) εναντίον του αμερικανικού λαού μέχρι σήμερα.

Η 11η Σεπτεμβρίου, όπως και η 7η Οκτωβρίου (Ισραήλ) ήταν μια προγραμματισμένη εκδήλωση αποχώρησης για την επίτευξη μιας αποτρόπαιας τρομοκρατικής πράξης εναντίον του έθνους μας, έτσι ώστε η κυβέρνηση και ο στρατός να μπορούν να δικαιολογήσουν επαχθείς ενέργειες που ήθελαν να λάβουν συνεχώς.

 

Η βομβιστική επίθεση στην Οκλαχόμα Σίτι ήταν ένα άλλο τέτοιο γεγονός. Σημειώστε ότι ένας παιδικός σταθμός στο στοχευόμενο κτίριο παρήγαγε ιστορίες «ανατιναχθέντων μωρών», οι οποίες απηχούν ακριβώς αυτό που ακούμε σήμερα σχετικά με το Ισραήλ και τη Χαμάς. Κάθε φορά που αναφέρονται μωρά, θα πρέπει να υποψιάζεστε έντονα συναισθηματική χειραγώγηση και ψευδώς σχεδιασμένα γεγονότα.

(Η τρέχουσα μυθοπλασία που προωθείται από φιλο-ισραηλινές πηγές είναι ότι η Χαμάς μαγείρεψε ένα ισραηλινό μωρό σε φούρνο. Αυτό υποτίθεται ότι προκαλεί οργή μεταξύ των ίδιων Αμερικανών και Ισραηλινών που επιδοκιμάζουν ανοιχτά το σφάξιμο μωρών στη μήτρα, σε περίπτωση που παρακολουθούσες.)

 

Ο τελικός στόχος της Οκλαχόμα Σίτι ήταν να επιτύχει κατάσχεση όπλων σε εθνικό επίπεδο. Αυτό ήρθε λίγο μετά την ψήφιση της απαγόρευσης των όπλων επίθεσης από το Κογκρέσο και την υπογραφή του σε νόμο το 1994.

Αυτός ο νόμος έληξε το 2004. Οι πωλήσεις AR-15 έχουν εκτοξευθεί έκτοτε, και τώρα όποιος υποστηρίζει ότι οι πολίτες δεν χρειάζονται πυροβόλα όπλα για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους έχει δίκιο θεωρείται ως ένας ξεχασμένος ηλίθιος… ειδικά μετά τις 7 Οκτωβρίου.

 

Σήμερα, οι Powers That Be (TPTB) χρειάζονται μια οικονομική κατάρρευση για να κρύψουν τα οικονομικά εγκλήματά τους για δεκαετίες όπως η εκτύπωση νομισμάτων, η λεηλασία των τραπεζικών λογαριασμών (και οι συντάξεις) του αμερικανικού λαού και η χειραγώγηση των χρηματοπιστωτικών αγορών για να διατηρήσουν τον εαυτό τους πλουτισμένο ενώ οι εργαζόμενες μάζες παραμένουν σκλάβες. ένας κύκλος φτώχειας.

Αν όχι όλες οι επιχειρήσεις παραχάραξης νομισμάτων, οι περισσότεροι Αμερικανοί θα ήταν αρκετά καλά, καθώς θα μπορούσαν να καρπωθούν τα οφέλη της δικής τους εργασίας, χωρίς το βάρος του πληθωρισμού δεμένο στο λαιμό τους.

Αλλά αν μια οικονομική κατάρρευση μπορεί να κατηγορηθεί στη Ρωσία (ή την Κίνα ή το Ιράν), τότε οι εγκληματίες που διέπραξαν αυτή τη μαζική κλοπή μπορούν να δείξουν το δάχτυλό τους σε έναν αποδιοπομπαίο τράγο και να ξεφύγουν από το όλο θέμα.

 

Ένα έθνος καταναλωτών που δεν μπορεί να κάνει βασικά μαθηματικά δεν θα είναι σοφότερο.

 

Κάλυψη των τρυπημάτων θανάτου από εμβόλια και επίκληση της εγχώριας τρομοκρατίας για να τοποθετήσετε την κυβέρνησή σας ως σωτήρα σας

Ομοίως, αυτοί οι ίδιοι πεινασμένοι από την παγκοσμιοποίηση ελιτιστές χρειάζονται στρατιωτικό στρατό (και μεγάλες απώλειες πολέμου) για να καλύψουν τους θανάτους τους από το εμβόλιο . Δεν υπάρχει τίποτα σαν πόλεμος για να κρύψει τον συγκλονιστικό αριθμό των νεαρών Αμερικανών που πέφτουν νεκροί από έγχυση βιοόπλων.

Γι’ αυτό ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι βέβαιος: Η παγκοσμιοποιητική ελίτ χρειάζεται ένα γεγονός μαζικών απωλειών για να κρύψει τους θανάτους από τα εμβόλια βιοόπλων, έτσι ώστε οι οξυδερκείς στατιστικολόγοι (όπως ο Ed Dowd και οι συνεργάτες του) να μην μπορούν να βρουν άλλα σήματα σε όλο το (θάνατος) θόρυβος.

 

 

Όπως έχουμε επανειλημμένα καλύψει με τον πολεμικό ανταποκριτή Μάικλ Γιον, τα ορθάνοιχτα σύνορα στις νότιες ΗΠΑ έχουν σκοπό να επιτρέψουν στους ριζοσπαστικοποιημένους τρομοκράτες της Μέσης Ανατολής να μεταφέρουν λαθραία όπλα και στρατιώτες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Προκαλώντας την οργή όλων εκείνων που ακολουθούν το Ισλάμ (διενεργώντας γενοκτονικούς μαζικούς βομβαρδισμούς αμάχων στη Γάζα), οι δυτικοί ηγέτες υπολόγισαν ότι θα πυροδοτήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον εγχώριων στόχων των ΗΠΑ, όπως οι υποδομές και οι άμαχοι. Αυτό, με τη σειρά του, παρέχει το πρόσχημα στον Μπάιντεν να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και ακόμη και να ακυρώσει ενδεχομένως τις εκλογές του 2024.

 

Όσο πιο φανατικοί είναι οι βομβαρδισμοί, τόσο περισσότερη εξουσία παίρνει η κυβέρνηση «για την προστασία σας».

 

 

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται σχεδιασμένα γεγονότα κρίσεων για να συγκαλύπτουν τα εγκλήματα και να καταλαμβάνουν την εξουσία.

 

Η ειρήνη είναι ο εχθρός όλων αυτών , γι’ αυτό όποιος καλεί για ειρήνη αυτή τη στιγμή χαρακτηρίζεται είτε ως μάστορας του Πούτιν είτε ως αντισημίτης.

 

Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να επιτραπεί να παρέμβει στους στόχους της παγκοσμιοποιητικής ελίτ που σχεδιάζει να εξοντώσει την ανθρωπότητα ( παγκόσμια ερήμωση ).

Αλλά για να το επιτύχουν αυτό, χρειάζονται απόλυτο έλεγχο, αφοπλισμό του άμαχου πληθυσμού, καταστροφή της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων, έλεγχο όλου του διαδικτυακού λόγου και επαρκή κοινωνική υποστήριξη καθώς διαπράττουν γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας.

 

Όλα όσα βλέπετε να ξετυλίγονται αυτή τη στιγμή είναι σχεδιασμένα για να επιτύχουν αυτούς τους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι IDF διατάχθηκαν να παραιτηθούν στις 7 Οκτωβρίου, για παράδειγμα.

 

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί ομάδες κολεγίων υπέρ της Παλαιστίνης για να ψάλλουν ριζοσπαστικά συνθήματα κατά του Ισραήλ, προκειμένου να επικαλεστεί την καταστολή της ελευθερίας του λόγου από συντηρητικούς όπως ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

 

Αυτό είναι ένα βιβλίο παιχνιδιού που τρέχει ενάντια στην ανθρωπότητα, με εύκολα προβλέψιμα αποτελέσματα, καθώς η ανθρώπινη νευρολογία ελέγχεται εύκολα από τις κυβερνήσεις, τα μέσα ενημέρωσης και την επίκληση του μίσους. Γι’ αυτό ακριβώς έπρεπε να δημιουργηθούν φανταστικές ιστορίες όπως το «Η Χαμάς αποκεφάλισε 40 μωρά» και να περάσουν ως γεγονότα — επειδή επικαλούνται τη συναισθηματική αντίδραση που χρειάζεται για να δικαιολογήσουν οι κυβερνήσεις τη γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας στο σύνολό της.

 

Θυμηθείτε: Αυτό που κάνουν στη Γάζα αυτή τη στιγμή είναι απλώς το πρώτο κεφάλαιο. Ολόκληρος ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι ο επόμενος στη σειρά…

 

Κάθε σχεδιασμένη κρίση ξεκινά για να συγκαλύψει ένα έγκλημα ή μια αρπαγή εξουσίας που θα χρησιμοποιηθεί κατά της ανθρωπότητας

Ακολουθεί μια περίληψη των πιο αξιοσημείωτων γεγονότων κρίσης που σχεδιάζονται αυτή τη στιγμή ως εξώφυλλα για μεγαλύτερα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης:

 

– Η FINANCIAL CALLAPSE καλύπτει τα οικονομικά εγκλήματα της κυβέρνησης και εξηγεί τη μαζική φτώχεια κατηγορώντας τους εχθρούς της Αμερικής για τη διεξαγωγή «νομισματικών πολέμων».

 

Παρέχει επίσης μια βολική αφήγηση για τις κυβερνήσεις που εκδίδουν ψηφιακά νομίσματα Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) ενώ εξαλείφουν τις περισσότερες τράπεζες λιανικής μεσαίου επιπέδου, συγκεντρώνοντας την οικονομική ισχύ στα χέρια μερικών παγκοσμιοποιημένων τραπεζών όπως η Wells Fargo, η JP Morgan και η Bank of America.

 

– ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ καλύπτει τους αυξανόμενους θανάτους από εμβόλια μεταξύ των νέων της Αμερικής, κατηγορώντας τους θανάτους τους στον πόλεμο (με το Ισλάμ, πιθανότατα). Καλύπτει επίσης τους θανάτους εμβολιασμένων εν ενεργεία στρατιωτικών.

 

– Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (από ριζοσπάστες ισλαμιστές που διασχίζουν τα σύνορα) δικαιολογεί εκκλήσεις για εγχώριο στρατιωτικό νόμο που επιτρέπει στην κυβέρνηση να επιχειρήσει κατάσχεση όπλων σε εθνικό επίπεδο, ενώ ισχυρίζεται ότι «προστατεύει» τους πολίτες. Παρακολουθήστε προσεκτικά πώς θα εκτελεστούν επερχόμενες πράξεις δολιοφθοράς, τρομοκρατίας και μαζικών θανάτων στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες με όποια όπλα θέλει να απαγορεύσει η κυβέρνηση: AR-15, “όπλα φαντασμάτων”, πιστόλια AR με βραχίονες, γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας κ.λπ. .

 

– Ο στρατιωτικός νόμος, εν τω μεταξύ, σταματά τις εκλογές και τερματίζει κάθε πραγματικό πολιτικό απολογισμό για το ίδιο δημοκρατικό καθεστώς που νοθεύτηκε το 2020 και βύθισε την Αμερική στον πληθωρισμό, τον πόλεμο και την απόγνωση.

Γι’ αυτό οι αξιωματούχοι του καθεστώτος Μπάιντεν λειτουργούν χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης. Δεν σχεδιάζουν ποτέ να λογοδοτήσουν για τίποτα. Πραγματική δύναμη σημαίνει να μην χρειάζεται ποτέ να βασίζεσαι στη βούληση των ψηφοφόρων να εγκρίνουν οτιδήποτε κάνεις.

Αυτές οι προσπάθειες υποβοηθούνται από το άσπονδο GOP που εξακολουθεί να μην απαιτεί χάρτινα ψηφοδέλτια… και, επομένως, θα τσακωθεί ξανά εάν γίνουν εκλογές το 2024. (Οι Ρεπουμπλικάνοι μπορούν να παίξουν μόνο το ρόλο των ηττημένων, όχι των ηγετών, και ο  μόνος τους Η πραγματική πίστη είναι στο Ισραήλ, όχι στην Αμερική.)

 

– Η ΕΠΙΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Αμερική χάρη στον πληθωρισμό των τροφίμων, τη γεωμηχανική (καιρικά όπλα) και τη συνήθη δολιοφθορά στις υποδομές τροφίμων της Αμερικής (εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων, αποθήκευση σιτηρών κ.λπ.). Αυτή η κρίση έχει σχεδιαστεί για να αναγκάσει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε κυβερνητικά προγράμματα σίτισης, τα οποία φυσικά θα συγχωνευθούν με τα CBDC και τη συμμόρφωση με τα εμβόλια, έτσι ώστε τα μόνα άτομα που επιτρέπεται να εισέρχονται σε παντοπωλεία και να λαμβάνουν φυλλάδια τροφίμων που χορηγούνται από την κυβέρνηση θα είναι αυτά που θα κάνουν τις απαιτούμενες τρύπες και μην επικρίνετε το Ισραήλ.

 

– Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΣΤΕΓΟΝΙΑ του αμερικανικού λαού διαμορφώνεται μέσω των αυξανόμενων επιτοκίων στεγαστικών δανείων και των δυσβάσταχτων ενοικίων.

Εκατομμύρια Αμερικανοί θα χάσουν τα σπίτια τους (τα οποία θα καταληφθούν από τη Blackrock και διάφορες τράπεζες) για να ζήσουν σε πόλεις σκηνών που έχουν ήδη στηθεί στο Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και άλλες τοποθεσίες για να στεγάσουν παράνομους μετανάστες.

 

Σε μια συγκλονιστική εκδήλωση “χώρους εμπορίου”, οι παράνομοι μετανάστες θα χαριστούν τα σπίτια που είχαν καταληφθεί στο παρελθόν από Αμερικανούς , χάρη σε διάφορα προγράμματα κρατικών επιχορηγήσεων που ήδη ευνοούν τους μετανάστες έναντι των βετεράνων των ΗΠΑ, για παράδειγμα, με γενναιόδωρες δωρεές και δωρεάν στέγαση. Στην πραγματικότητα, οι πόλεις-σκηνές των μεταναστών θα ανταλλάσσονται με άπορους Αμερικανούς, ενώ οι μετανάστες ζουν σε σπίτια που οι Αμερικανοί δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά.

Εκατομμύρια Αμερικανοί θα καταλήξουν να ζουν σε πόλεις με σκηνές, εξ ολοκλήρου εξαρτημένοι από κρατικές δωρεές τροφίμων και (περιορισμένης) στέγης.

 

 

– Η ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ / Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ χρησιμοποιείται για την καταστροφή πόλεων (Ακαπούλκο, για παράδειγμα) και την εξάλειψη των καλλιεργειών και των αποθεμάτων νερού, αναγκάζοντας τελικά μεγάλες μάζες ανθρώπων σε πόλεις 15 λεπτών όπου παρακολουθούνται, ελέγχονται και σκοτώνονται μέσω εμβολίων και βίας. Μέσω των καιρικών όπλων, ένα «παγκόσμιο Holodomor» εξαπολύεται κατά της ανθρωπότητας, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να επιτύχει τροφική αυτοδυναμία και έτσι να αντισταθεί στις προσπάθειες πλήρους ελέγχου των παγκοσμιοποιητών. Δύο εξαιρετικές πηγές σχετικά με αυτό το θέμα περιλαμβάνουν τον Dane Wigington ( GeoengineeringWatch.org ) και τον David DuByne ( Adapt 2030 ).

 

 

Δεν θα υπάρξει ειρήνη και αφθονία γιατί αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών που εργάζονται για την εξόντωση της ανθρωπότητας

Σε όλα αυτά, να θυμάστε ότι οι παγκοσμιοποιητές εργάζονται ενεργά για να ερημώσουν τον πλανήτη Γη εξοντώνοντας δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα. Γι’ αυτό δεν θα υπάρχει ειρήνη, αφθονία και ελευθερία στον κόσμο μας μέχρι να ηττηθούν αυτοί οι παγκοσμιοποιητές.

 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα «λευκά καπέλα» θα νικήσουν τους παγκοσμιοποιητές. Άλλοι πιστεύουν ότι ο Χριστός θα επιστρέψει και θα νικήσει το κακό, και ότι όλοι οι καλοί άνθρωποι θα «αρπαχτούν» πριν ξεκινήσει η ολοκληρωτική κατάρρευση. Και οι δύο απόψεις είναι πιθανώς εξαιρετικά αισιόδοξες.

 

Η εικασία μου είναι ότι τα βάσανα μόλις άρχισαν και είμαστε μακριά από οποιαδήποτε νίκη ενάντια στις αντιανθρώπινες δυνάμεις που κυριαρχούν επί του παρόντος στον πλανήτη Γη.

 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Greg Hunter στο USA Watchdog , ο ειδικός σε κύκλους και αναλυτής Charles Nenner είπε ότι σε αυτόν τον κύκλο πολέμου, περίπου 2 δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα θα σκοτωθούν (περίπου το ένα τέταρτο του σημερινού παγκόσμιου πληθυσμού).

 

Έχω προβλέψει με παρόμοιο τρόπο ότι λόγω της μηχανικής πείνας, του πολέμου και της οικονομικής κατάρρευσης, θα δούμε από 1 έως 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους να σκοτώνονται την επόμενη δεκαετία, κυρίως λόγω της πείνας, της βίας και του πολέμου.

 

Το ασήμι είναι ότι ακόμη και όσοι βλέπουμε τους παγκοσμιοποιητές να πετυχαίνουν (μέχρι στιγμής) με τα εξοντωτικά τους σχέδια συμφωνούμε επίσης ότι δεν μπορούν να μας σκοτώσουν όλους .

Θα υπάρχουν επιζώντες, και μπορεί να είναι ο μισός (ή περισσότεροι) του σημερινού ανθρώπινου πληθυσμού.

 

Το πραγματικό ερώτημα για εσάς, αγαπητέ αναγνώστη, είναι αν θέλετε να συμμετάσχετε στους επιζώντες.

 

Για να γίνει αυτό απαιτεί πραγματική προετοιμασία, καθώς η ελίτ της παγκοσμιοποίησης είναι σχεδιασμένες ελλείψεις και κρίσεις που έχουν σχεδιαστεί για να σας αφήσουν άπορους, πεινασμένους, απελπισμένους και άστεγους.

 

Πώς να είσαι ανάμεσα στα δισεκατομμύρια που επιβιώνουν, ακόμη κι όταν δισεκατομμύρια περισσότερα εξοντώνονται

Εδώ είναι οι βασικοί τομείς όπου πρέπει να προετοιμαστείτε (με μερικούς συνδέσμους προς διάφορες λύσεις, μερικές από τις οποίες είναι πληρωμένοι χορηγοί του podcast μου). Για ένα πιο λεπτομερές μάθημα επιβίωσης από το δικό σας πραγματικά, κατεβάστε το δωρεάν ηχητικό βιβλίο μου, “Resilient Prepping” στο ResilientPrepping.com .

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Βγείτε από το νομισματικό σύστημα fiat όσο περισσότερο μπορείτε. Κοιτάξτε το χρυσό, το ασήμι και τα κρυπτονομίσματα που προσανατολίζονται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής ( όπως το Monero ) ως λύσεις που πιθανότατα θα έχουν πολύ καλύτερη αξία από τα νομίσματα fiat. Προτείνουμε πάροχο χρυσού: Νομίσματα και πολύτιμα μέταλλα Treasure Island . Παρακολουθήστε τη νέα μου εκπομπή Decentralize TV στο Decentralize.TV για 20+ δυνατές συνεντεύξεις σχετικά με την οικονομική επιβίωση και πολλά άλλα.

 

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Έχετε ένα σημαντικό εφεδρικό απόθεμα τροφίμων, καθώς και τη δυνατότητα να καλλιεργείτε τη δική σας τροφή με βιώσιμο τρόπο. Αυτό σημαίνει κατανόηση των εδαφών, του κομπόστ, της εξοικονόμησης σπόρων, της περμακαλλιέργειας και πολλά άλλα. Λύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη: το ARKseedkits.com και πιστοποιημένοι οργανικοί κάδοι Ranger που έχουν δοκιμαστεί στο εργαστήριο στο HealthRangerStore.com .

 

ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Κατέχετε και εκπαιδεύστε με πυροβόλα όπλα για αυτοάμυνα. Αποθηκεύστε τα απαραίτητα πυρομαχικά. Εξετάστε τα γιλέκα βαλλιστικής προστασίας. Κρατήστε το νόμιμο. Πηγές προς εξέταση: HopliteArmor.com για βαλλιστικά γιλέκα. ShieldArms.com για Glocks, πτυσσόμενα AR-15 και κορυφαίας ποιότητας περιοδικά συμβατά με Glock. (Ο κωδικός έκπτωσης “ranger” σας εξοικονομεί 10% σε όλα.) Να έχετε μαζί σας πυροβόλα όπλα όπου είναι νόμιμο και πρακτικό.

 

Σκεφτείτε επίσης τα νέα μας μαχαίρια “Health Ranger Survival Gear” (HRSG), τα οποία σχεδίασα από κοινού με την Dawson Knives. Κατασκευάζονται με τον επαναστατικό κράμα χάλυβα MagnaCut (σχεδόν ανθεκτικό στη διάβρωση) και είναι διαθέσιμα τώρα στο Health Ranger Store σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.healthrangerstore.com/collections/knives

 

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ: Διαθέτετε ένα ποιοτικό, μη ηλεκτρικό φίλτρο νερού. Αποθηκεύστε τα απαραίτητα είδη πρώτων βοηθειών, συμπεριλαμβανομένων τοπικών αντιβακτηριακών θεραπειών όπως ισοπροπυλική αλκοόλη, ιωδιούχο ποβιδόνη, διοξείδιο του χλωρίου κ.λπ. Η Safrax.com πουλά ταμπλέτες διοξειδίου του χλωρίου που είναι ξηρά, φορητά και πολύ προσιτά. Δεν θα αντιμετώπιζα πανδημία χωρίς αυτά τα tablet.

 

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφεδρικές πηγές ενέργειας. Είμαι κάτοχος ενός τρακτέρ με συνδεδεμένη μια γεννήτρια PTO winco . Με αυτήν τη ρύθμιση, το αποθηκευμένο ντίζελ μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια (το ντίζελ μπορεί να αποθηκευτεί για πολλά χρόνια). Για λύσεις μικρότερης κλίμακας, σκεφτείτε το BeReady123.com , το οποίο προσφέρει πακέτα ηλιακών γεννητριών που μπορούν να αποθηκεύσουν το ηλιακό φως ως ενέργεια και να φορτίσουν τις συσκευές σας ή ακόμα και να λειτουργήσουν μπλέντερ ή μικρούς καταψύκτες.

 

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφεδρικό εξοπλισμό επικοινωνίας. Οι χειριστές ραδιοφώνου HAM είναι καλά εξοπλισμένοι. Εξετάστε τις δορυφορικές επικοινωνίες, όπως δορυφορικά τηλέφωνα και Bivy sticks (μηνύματα κειμένου βασισμένα σε δορυφόρους). Το SAT123.com είναι ο χορηγός μας σε αυτόν τον χώρο και εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες και πελάτες μας. Μην μείνετε χωρίς εφεδρική λύση comms.

 

Πάνω από όλα, μείνετε ενημερωμένοι και να είστε έτοιμοι για ό,τι έρχεται, γιατί είναι σαφές ότι οι παγκοσμιοποιητές οδηγούν τον κόσμο μας σε πόλεμο, πείνα, οικονομική κατάρρευση, τρομοκρατία και ακραίες εξάρσεις.

 

Αναμένω πλήρως να δω Αμερικανούς πρόσφυγες να φεύγουν από πόλεις που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς, για παράδειγμα, που καταρρέουν. Οι τράπεζες τροφίμων θα ξεπεραστούν. Οι διαδικτυακές πωλήσεις πυρομαχικών πιθανότατα θα απαγορευθούν βάσει του στρατιωτικού νόμου. Ο χρυσός, το ασήμι, οι σπόροι και τα πυρομαχικά θα γίνουν κοινά είδη ανταλλαγής σε τοπικό επίπεδο, με τα κρυπτονομίσματα να εκπληρώνουν τον ρόλο των συναλλαγών εξ αποστάσεως. Οι αποταμιεύσεις ζωής των περισσότερων ανθρώπων (τραπεζικοί λογαριασμοί, συντάξεις, δικαιώματα) θα εξαλειφθούν τελείως. Μόνο όσοι έχουν πραγματικά περιουσιακά στοιχεία (χρυσό, ασήμι, γη, πυρομαχικά, κ.λπ.) θα επιβιώσουν από την οικονομική αποκάλυψη που σχεδιάζεται.

 

Θα δείτε μαζική πείνα, βία και απόγνωση σε μια κατεστραμμένη Αμερική. Αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος μόλις ξεκίνησε, και το κακό μόλις αρχίζει. Γι’ αυτό πιθανώς ο Μάρτιν Άρμστρονγκ μου είπε ότι αυτός ο κύκλος κατάρρευσης δεν τελειώνει παρά το 2032.

 

 

Προετοιμαστείτε ανάλογα και παρακολουθήστε τις συνεντεύξεις μου και τις εκπομπές του Brighteon κάθε μέρα για να μείνετε ενημερωμένοι:

 

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

 

###

 

Παρακολουθήστε κάθε επεισόδιο της νέας μου εκπομπής, Decentralize TV , στην οποία συμμετέχουν κορυφαίοι καλεσμένοι που διδάσκουν αρχές και δεξιότητες αποκεντρωμένης διαβίωσης υπέρ της ελευθερίας, στο www.Decentralize.TV

 

Ανακαλύψτε περισσότερες συνεντεύξεις και podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση:

 

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

 

Ακολουθησε με:

 

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (τα έκτακτα νέα μου δημοσιεύονται πρώτα εδώ)

 

Τηλεγράφημα: t.me/RealHealthRanger

 

 

Substack: HealthRanger.substack.com

 

Banned.video: Banned.video/channel/mike-adams

 

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

 

Twitter: https://twitter.com/HealthRanger

 

 

Bastyon: https://bastyon.com/healthranger

 

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

 

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

 

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

 

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

 

Join the free NaturalNews.com email newsletter to stay alerted about breaking news each day.

 

Download my current audio books — including Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide and The Contagious Mind — at:

 

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

 

Download my new audio book, “Resilient Prepping” at ResilientPrepping.com – it teaches you how to survive the total collapse of civilization and the loss of both the power grid and combustion engines.

 

 

Mike Adams (aka the “Health Ranger“) is the founding editor of NaturalNews.com, a best selling author (#1 best selling science book on Amazon.com called “Food Forensics“), an environmental scientist, a patent holder for a cesium radioactive isotope elimination invention, a multiple award winner for outstanding journalism, a science news publisher and influential commentator on topics ranging from science and medicine to culture and politics.

Mike Adams also serves as the lab science director of an internationally accredited (ISO 17025) analytical laboratory known as CWC Labs. There, he was awarded a Certificate of Excellence for achieving extremely high accuracy in the analysis of toxic elements in unknown water samples using ICP-MS instrumentation.

In his laboratory research, Adams has made numerous food safety breakthroughs such as revealing rice protein products imported from Asia to be contaminated with toxic heavy metals like lead, cadmium and tungsten. Adams was the first food science researcher to document high levels of tungsten in superfoods. He also discovered over 11 ppm lead in imported mangosteen powder, and led an industry-wide voluntary agreement to limit heavy metals in rice protein products.

Adams has also helped defend the rights of home gardeners and protect the medical freedom rights of parents. Adams is widely recognized to have made a remarkable global impact on issues like GMOs, vaccines, nutrition therapies, human consciousness.

 

Πηγή

Προβολές : 1,777


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα