ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;; ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;

ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;;; ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;

14 Ιουνίου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:408
Μοίρασέ το

 

Παραδικαστικό:

Ερευνούν και για κακουργήματα την ψυχολόγο, δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόρους!

Παραδικαστικό: Ερευνούν και για κακουργήματα την ψυχολόγο, δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόρους!

Την θυμάστε την ΗΡΩΪΚΗ ΕΦΕΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ…

ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 

 

 

Υ.Γ. ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΪΔΑ πρ. ΕΦΕΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ…  ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ….

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ


Σφίγγει ο κλοιός για το κύκλωμα με τις ψευδείς γνωματεύσεις που «κατέστρεφε» παιδιά
Δίωξη και για το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατά συρροή στη Ν.Β. και σε τέσσερις μαμάδες


Για την υπόθεση στην οποία πρωταγωνιστεί η Ν.Β., η γνωστή ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ., ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης άσκησε ήδη δίωξη για το πλημμεληματικού χαρακτήρα αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατά συρροή. Για ηθική αυτουργία στην παραπάνω κατηγορία της γνωστής ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούνται τέσσερις μανάδες και συγκεκριμένα οι: Α.Κ., Ε.Π. Α.Π. και Ε.Χ.

Μάρτυρας επί πληρωμή

Όπως προέκυψε από την εισαγγελική έρευνα και αποκαλύπτει σήμερα η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ», η εν λόγω ψυχολόγος –για τη δράση της οποίας οι επίσημες καταγγελίες ξεπερνούν τις 200 (!)– όχι μόνο χορηγούσε ψευδείς βεβαιώσεις στις οποίες κατέγραφε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, τα οποία όπως προέκυψε δεν είχαν κακοποιηθεί, υποβάλλοντάς τα σε ένα πραγματικό μαρτύριο το οποίο έχει στιγματίσει τις αθώες ψυχές τους, αλλά πήγαινε και κατέθετε ενόρκως ως μάρτυρας στα δικαστήρια επιβεβαιώνοντας ως αληθείς τις ψευδείς γνωματεύσεις της.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τη συγκεκριμένη τακτική ακολούθησε τρεις φορές ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών όπου εκδικάζονταν υποθέσεις με κατηγορούμενους μπαμπάδες οι οποίοι αθωώθηκαν, μία φορά ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ροδόπης, αλλά και στο πταισματοδικείο Καλλιθέας σε προκαταρκτική εξέταση με ύποπτο άλλο πατέρα ο οποίος επίσης αθωώθηκε.

 

Κακουργήματα!

 

Διά των χειλέων του συνηγόρου της Γιάννη Απατσίδη, φερόμενο μαχητή της πάταξης της διαπλοκής και της διαφθοράς (sic), η ψυχολόγος Ν.Β. σχεδόν πανηγυρίζει για την άσκηση της συγκεκριμένης δίωξης, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να εξωραΐσει την εικόνα της και κυρίως να προστατεύσει τους εντολείς (δικηγόρους) και προστάτες της (εισαγγελείς και δικαστές), οι οποίοι συναλλάσσονταν μαζί της, όπως διαπιστώνεται τόσο από το υλικό το οποίο κατασχέθηκε στο γραφείο της στην υπηρεσία όσο και από τις νόμιμες υποκλοπές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μετά την άρση (μέσω βουλευμάτων) του τηλεφωνικού της απορρήτου.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι διαφορετική.

 

Όπως αποκαλύπτει η «Μ», με έγγραφό του προς την εισαγγελία Εφετών (ημερομηνία 24-5-2024) ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης γνωστοποιεί ότι προχωρά στον σχηματισμό αυτοτελούς δικογραφίας προκειμένου η περιβόητη Ν.Β. να ελεγχθεί ποινικά και για κακουργήματα, και συγκεκριμένα για εκείνο της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή «διά της πρόκλησης συνεπεία των μεθόδων που μετήλθε κατά την εξέταση των τέκνων των καταγγελλόντων ψυχικών βλαβών και υποβολή-χειραγώγηση συμπεριφοράς».

 

Το συγκεκριμένο αδίκημα δεν έχει μόνο ιδιαίτερη ποινική αξία, αλλά ηθική και επιστημονική απαξία, καθώς αποκαλύπτει ότι η Ν.Β., ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσω αντιεπιστημονικής μεθόδου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αρρωστημένα αιτήματα γονέων και κυρίως μαμάδων, υπέβαλλε στο μυαλό ανυπεράσπιστων παιδιών (ηλικίας 2,5 – 4 ετών) ψευδείς εικόνες δήθεν κακοποίησης.

Μάλιστα, κατά πληροφορίες της «Μ», η ανάθεση της σχετικής έρευνας θα ανατεθεί σε εξειδικευμένη αστυνομική αρχή, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Έρευνα και για ενδεχόμενο κύκλωμα

Την ίδια στιγμή, με παραγγελία της εισαγγελέως Εφετών κ. Δούρου, παραγγέλλεται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών να διερευνηθούν όλα όσα καταγράφονται σε υπόμνημα-σοκ το οποίο κατατέθηκε στις εισαγγελικές αρχές και αποκάλυψε η «Μ» την περασμένη Κυριακή, μέσω του Σ.Π. ενός εκ των γονέων ο οποίος, μέσω της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., δέχθηκε ανηλεή επίθεση, κατέστη κατηγορούμενος και στο τέλος της ημέρας αποξενώθηκε από τα παιδιά του!

 

Στο υπόμνημά του ο εν λόγω γονέας ζητεί η Ν.Β. και οι συν αυτώ να ελεγχθούν για το αδίκημα της δωροληψίας και δωροδοκίας.
Όπως αναφέρει «σε όλες τις γνωμοδοτήσεις της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. η ανωτέρω ψυχολόγος είναι αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και με την ιδιότητά της αυτήν συντάσσει τις πραγματογνωμοσύνες – γμωμοδοτήσεις.

 

Ήτοι τα τελεσθέντα από την ανωτέρω αδικήματα αποτελούν αδικήματα που τελέσθηκαν υπό τα καθήκοντά της αυτά ως αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Άλλωστε, ακόμη και εάν ενήργησε κατόπιν ειδικής άδειας για άσκηση ιδιωτικού έργου, δεν απώλεσε την υπαλληλική της ιδιότητα και εκμεταλλεύτηκε-πρόβαλε την ιδιότητά της αυτή ως αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ., συνεπώς τα τελεσθέντα αδικήματα είναι αδικήματα τελεσθέντα από υπάλληλο, και δη κακουργηματικής μορφής», αναφέρεται στην αίτηση.

 

Δωροδοκία – δωροληψία δικαστικών λειτουργών

Παράλληλα επισημαίνεται ότι για το αδίκημα της δωροληψίας και δωροδοκίας δικαστικών λειτουργών θα πρέπει να διενεργηθεί έρευνα «για τη δράση του δικηγόρου Αθηνών Δημήτρη Ραϊκόπουλου, ο οποίος τυγχάνει σύζυγος της δικαστού Μαρίας Σκάρπου», ο οποίος βάσει του υλικού που έχει συλλεχθεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ν.Β. καλούσε την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. στο «σπίτι τους το Σάββατο, επειδή τα έφερε μαύρα αυτός, ελάτε να σας μοιράσω, εγώ θα κόψω μια απόδειξη και ας χρεωθώ και 1.000 ευρώ ΦΠΑ, γιατί δεν τον εμπιστεύομαι…».

 

Βάσει της αναφοράς από τους συγκεκριμένους διαλόγους, οι οποίοι έχουν νομίμως καταγραφεί, προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος δικηγόρος ήταν ο ταμίας της «ένωσης αυτών των προσώπων που κατέστρεφαν αθώες ψυχές ανηλίκων και των γονέων τους» για να «αποκομίσουν παράνομο κέρδος»…

 

Στην ίδια αναφορά επισημαίνεται ότι η Ν.Β. έχει τις πλάτες του δικηγόρου Ραϊκόπουλου, συζύγου της δικαστού Σκάρπου.

 

Σε ό,τι αφορά τον δικηγόρο Δημήτρη Ραϊκόπουλο, στο ίδιο υπόμνημα αναφέρεται ότι από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες ακούγεται να καλεί τη Ν.Β. και άγνωστα πρόσωπα να μεταβούν στο σπίτι του το Σάββατο, για να «τους μοιράσει τα χαρτιά… που του πήγαν μαύρα… αλλά αυτός ας χρεωθεί και 1.000 ευρώ ΦΠΑ για την απόδειξη που θα του κόψει, γιατί δεν τον εμπιστεύεται», με τη Ν.Β. να αποκρίνεται «απίστευτος… απίστευτος»!

 

Παράλληλα στο υπόμνημα επισημαίνεται ότι θα πρέπει να ελεγχθεί και η αντεισαγγελέας Εφετών Αλεξάνδρα Πίσχοινα, η οποία, όπως λέει, ακούγεται να υπόσχεται «άνευ όρων και ανεπιφύλακτα στήριξη στη Ν.Β.».

Επιπλέον στην ίδια αναφορά επισημαίνεται ότι η εν λόγω ψυχολόγος θα πρέπει να ελεγχθεί για το αδίκημα της εμπορίας-επιρροής σε μεσάζοντες, καθώς υπάρχουν πολλοί διάλογοι της Ν.Β. βάσει των οποίων «προτρέπει τους πελάτες της να βρούνε τρόπο να δικαστεί στην Αθήνα η υπόθεσή τους, γιατί η Ν.Β. δεν μπορεί να δικάζει εκτός… στην Αθήνα δικάζει…».

Παράλληλα στο ίδιο υπόμνημα ζητείται να διενεργηθεί έρευνα για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, για το αδίκημα της ψευδούς πραγματογνωμοσύνης, για το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης, για το αδίκημα της κατάχρησης εξουσίας, αλλά και για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος!

ψυχολόγος

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 408


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα