Πριν το διαβάσεις, πάρε ένα κουτί ηρεμιστικά χάπια... θα σου χρειαστούν...

13 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

“Ο Βακάς και οι Ξεβ(ρ)άκωτοι”
αλλά παίζει και το “Ο Βακάς κι ο Κερατάς”

Ο Βακάς ενημερώθηκε στη γλώσσα του ότι θα παίρνει 400 ευρώ επίδομα ως “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα”, από τους φόρους των Ελλήνων.

 

Δεν γνωρίζω πόσο αψήφιστα θα περάσετε το παρακάτω θέμα που αν ήμασταν ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, θα έπρεπε να μας έχει κάνει τόσο εξοργισμένους που να μην αφήσουμε ούτε ένα πάκι στην Ελληνική Ιερή Γη…θα τους είχαμε τουλάχιστον στείλει στην πατρίδα τους…

Επειδή όμως καταντήσαμε ένας λαός ΣΚΛΑΒΩΝ, που στ’ αρχίδια του ποιοί κυριεύουν την γη του, ποιούς εκλέγει για να τον κυβερνήσουν… ένας λαός που ακόμα και τα πάκια τον μαμάνε… δεν περιμένω καμία αντιδραση, εκτός από την διαδικτυακή οργή.

Ειλικρινά σας το λέω, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ…

Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία αυτής της Πατρίδας, που ένας λαός ταϊζει, περιθάλπτει, στεγάζει και εκπαιδεύει τους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Το οβραίικο πολιτικό κτήνος στο τέλος της ανάρτησης, είναι αυτό που πήγε στο Πακιστάν και στο Αφγανιστάν, για να φέρει 144.000 πάκια, όταν η ανεργία στην Ελλάδα, έχει φτάσει σε δυσθεώρατα ύψη και τα λαθρομουσλίμια, ξεπερνούν τα πέντε εκατομμύρια…

 

Υ.Γ.2. Και να μην ξεχάσω τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ…

 

Ο Βακάς είναι ο 4 γιος μίας μέσης Πακιστανικής οικογένειας.

Κερδίζει 170 ευρώ το μήνα από την εργασία του.

Για το Πακιστάν είναι ένας πολύ καλός μισθός.

Ο Βακάς έχει αδερφό μεγαλογιατρό και εκείνος πολύ καλά τακτοποιημένος . Κερδίζει 250 ευρώ το μήνα από την εργασία του.

Ο Αχμέτ είναι προνομιούχος, ανήκει στο 1% των εργαζομένων του Πακιστάν.

Ο Βακάς και ο Αχμέτ ζουν ειρηνικά στη χώρα τους. Δεν έχουν πόλεμο.

Το Πακιστάν είναι μέλος των G8, έχει πυρηνική όπλα, διαθέτει κονδύλια για Αεροδιαστημικές Έρευνες, έχει τεράστιο στρατό άριστα εξοπλισμένο, είναι σύμμαχοι με τη Τουρκία και μάλιστα μετά το πραξικόπημα του Ερντογάν και τον αποκεφαλισμό πληθώρας στελεχών των ενόπλων δυνάμεων του, το Πακιστάν του έχει διαθέσει δικούς του αξιωματικούς, που πετάνε ακόμα και τα αεροπλάνα του.

Κυρίως όμως το Πακιστάν δεν έχει ανεργία.

Ίσα ίσα που επειδή θέλει εργατικό δυναμικό, ζητάει μετανάστες από την Ινδία και το Μπαγκλαντές.

Το Πακιστάν διαθέτει και άλλο ένα προνόμιο για τους πολίτες του, «ΞΕΧΝΑΕΙ» την ΥΠΑΡΞΗ τους μόλις πάνε για λαθρομετανάστες και σκίσουν τα επίσημα έγγραφα τους.

Αρνείται κατηγορηματικά να τους δεχτεί, όσα διαβήματα και να κάνει το κράτος που υφίσταται την εισβολή.

Τους ξαναθυμάται βέβαια μόλις πάρουν άσυλο σε ευρωπαϊκή χώρα και τους δίνει έγγραφα προκειμένου να ταξιδέψουν ξανά στο Πακιστάν για διακοπές.

Ο Βακάς, έμαθε από φίλους του, που του τηλεφωνούν, ότι στην Ελλάδα, ζει ένα περίεργο κράμα ανθρώπων.

Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.

Πεινάνε οι ίδιοι αλλά δίνουν για να καλοπερνάνε οι λαθρομετανάστες. Φτάνει να περάσει στην Ελλάδα και όλα θα είναι καλά.

Κανένας δεν θα του κάνει έλεγχο και αν σκίσει και τα χαρτιά του θα πει ότι είναι Αφγανός ή Σύριος και θα ζητήσει άσυλο ή θα πει ότι είναι ανήλικος.

Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του και να απορριφθεί, θα έχουν περάσει 3-4 χρόνια και τότε θα ισχυριστεί ότι υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τη χώρα, ότι δεν έχει κανένα πίσω στο Πακιστάν και έτσι θα του δώσουν άδεια παραμονής και σε λίγο καιρό και την ιθαγένεια.

Οι Ευρωπαίοι είναι εντελώς αδύναμοι απέναντι στο Ισλάμ.

Ο Αλλάχ έχει τα σχέδια του, δεν πρέπει κανένας άπιστος να έχει παραπάνω από αυτά που έχουν οι μουσουλμάνοι και τους έχει διδάξει ότι δεν είναι αμαρτία να παίρνεις με τη βία αυτό που θέλεις από τους απίστους.

Ο Βακάς πήγε με ένα αεροπορικό εισιτήριο των 50 ευρώ στη Τουρκία και μετά από εκεί βρήκε μέσω facebook μία ΜΚΟ που θα τον μετέφερε με ασφάλεια απέναντι στην Ελλάδα.

Μόλις έφτασε στη Λέσβο του είπαν ότι δεν χρειάζεται να σκίσει τα χαρτιά του.

Έφτανε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος και τότε θα του έδιναν άσυλο γιατί ο σεξουαλικός τους προσδιορισμός επέφερε τη ποινή του θανάτου στις χώρες του Ισλάμ και η Ελλάδα είχε νομοθετήσει υπέρ τους.

Ο Βακάς έγινε ομοφυλόφιλος με το δικό μας κώλο κυριολεκτικά.

Γιατί ο Βακάς για να καλοπερνάει μαμάει εμάς κυριολεκτικά.

Ο Βακάς ενημερώθηκε στη γλώσσα του ότι θα παίρνει 400 ευρώ επίδομα ως “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα”, από τους φόρους των Ελλήνων.

Θα παίρνει κουπόνια για το super market, ένα διαμέρισμα με όλα τα πάγια πληρωμένα, θα τρώει από τα συσσίτια των εκκλησιών, θα παίρνει ρούχα από τις ΜΚΟ και θα περνάει φίνα.

Έτσι θα μπορεί άνετα να κάνει και δουλειές του ποδαριού.

Να πλένει κανένα τζάμι, να διακινεί πρέζα ή πουτάνες, να κλέβει κινητά και στον ελεύθερο χρόνο του να βιάζει και καμία που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Ο Αλλάχ το επιτρέπει γιατί έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται στους άπιστους και βέβαια θα μένει ατιμώρητος γιατί το δικαιολογεί η κουλτούρα του που τόσο πολύ σέβονται και υπερασπίζονται όλοι αυτοί που τον φροντίζουν.

Ο Βακάς κάθε μήνα θα στέλνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ στον αδερφό του τον Αχμέτ, μέσω Western Union και χωρίς Capital Control.

Ο Αχμέτ περιμένει πως και πως αυτά τα χρήματα.

Με 1200 ευρώ αγόρασε τριάρι διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών με πισίνα και γυμναστήριο.

Με 8 ευρώ τρώει στα καλύτερα εστιατόρια του Πακιστάν μαζί με τη συνοδό του. Κάθε φορά διαλέγει και άλλη συνοδό από πρακτορεία μοντέλων.

Της δίνει 5 ευρώ για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο.

Παίζει τένις στο τοπικό κλαμπ με 12 ευρώ το μήνα.

Πάνω από όλα όμως επενδύει στην Pakistani Aerospace Co, στην Avant Garde (Pvt.) Ltd και στην Ecommerce Gateway Pakistan (Pvt.) Ltd και τσεπώνει μερίσματα.

Μαζί με τον Βακάς θα χτίσουν εμπορικό κέντρο στη Λαχόρη σε λίγα χρόνια.

Μέχρι τότε ελπίζει να έχει και μία μεζονέτα δίπατη με πισίνα.

Κάθε τρία χρόνια ο Βακάς έρχεται για διακοπές στο Πακιστάν και ελέγχει και τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο Βακάς είναι περήφανος γιατί είναι πολύ πετυχημένος και παίρνει πολλά προξενιά από νύφες με μεγάλες προίκες.

Σύντομα θα παντρευτεί αλλά η νύφη θα μείνει στο Πακιστάν.

Ούτως ή άλλως και αυτός θα γυρίσει σύντομα και θα είναι πολύ πλούσιος …

Ο Βακάς θα είναι πολύ πλούσιος με το κώλο των Ελλήνων.

Με το κώλο των Ελλήνων που πληρώνουν από το αίμα τους υπέρογκους φόρους για να τρέφουν κάτι σαν τον Βακάς, όταν τα δικά τους παιδιά πεινάνε…..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα οικονομικά στοιχεία είναι αληθινά, μπορείτε να το διαπιστώσετε εδώ… https://www.numbeo.com/cost-of-living/
.
αλιευμένο από τήν Κα Χριστίνα Σιδέρη

 

Πηγή σχολίου 

Προβολές : 2,339


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα