Προγραμματισμένοι δαιμονισμένοι τρομοκράτες, ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα.

Προγραμματισμένοι δαιμονισμένοι τρομοκράτες, ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα.

14 Μαΐου, 2024 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,284
Μοίρασέ το

 

THE BLACK AWAKENING

Η ΜΑΥΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ…

 

Είκοσι εκατομμύρια είναι προγραμματισμένοι, εξουσιοδοτημένοι από σκοτεινές δυνάμεις, είναι Σατανικοί Σούπερ Στρατιώτες για το χάος του τέλους του χρόνου.

Το χάος πριν από τη νέα τάξη πραγμάτων.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Ξεκινώντας να ψάχνω το βίντεο που μου έστειλε αναγνώστης, “έπεσα πάνω” σε ένα τρομακτικό θέμα έρευνας που κράτησε είκοσι έξι χρόνια, που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασαία και το οποίο έχει εδώ και δεκαετίες, γραφτεί σε βιβλίο με την ελληνικη μετάφραση Η ΜΑΥΡΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ…

Τι αφορά αυτό;

ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Κάποιοι λένε ότι τα θύματα SRA/MPD/DID παγκοσμίως είναι πάνω από 20 εκατομμύρια.

Εκατομμύρια θύματα σατανικής τελετουργικής κακοποίησης, ελέγχου του μυαλού έχουν έρθει για να αναζητήσουν βοήθεια και να πουν την ιστορία.

 

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει 25 χρόνια έρευνας και εργασίας με θύματα.

 

Μια παγκόσμια ατζέντα, μια πολύ σκοτεινή υπερφυσική παρουσία, οι τελετουργίες που γίνονται και πώς δημιουργούνται οι «εκλεκτοί»… και γιατί.

 

Σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο περιλαμβάνονται ΔΩΡΕΑΝ πάνω από 120 ώρες υποστήριξης εκπαίδευσης/σεμιναρίων mp3.

 

Είναι προγραμματισμένοι, εξουσιοδοτημένοι από σκοτεινές δυνάμεις, είναι Σατανικοί Σούπερ Στρατιώτες για το χάος του τέλους του χρόνου Το χάος πριν από τη νέα τάξη πραγμάτων.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και το επερχόμενο χάος είναι ένα πολύ μοναδικό βιβλίο εμπλοκής δαιμόνων, σατανικών δυνάμεων, σατανικών εκλεκτών «σούπερ στρατιωτών», βιβλικών μελετών και διορατικότητας βιβλικών προφητειών για τις οποίες δεν έχει αναφερθεί ή γραφτεί.
Διαβάζω πως αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει:
 
Μια επισκόπηση της ανόδου της σκοτεινής εξαπάτησης 2Θεσ. 2
Η άνοδος της Σατανικής Τελετουργικής Κατάχρησης παγκοσμίως
Η διαδικασία δημιουργίας υποπροσωπικοτήτων
Προγραμματισμένα Shooters MK-Ultra Monarch Mind Control
Η ατζέντα Master Race από τους Ναζί
Η διείσδυση Εκκλησίας και κοινωνίας
Σκοτεινές σατανικές τελετουργίες σε Υψηλά μέρη
Η άνοδος του Αντίχριστου και των στρατευμάτων του
Ο οπλισμός των δαιμονικών δυνάμεων
Ο πραγματικός λόγος για τον Armageddon R1919
Η επερχόμενη εκπλήρωση της Βιβλικής Προφητείας και τόσα άλλα

Αυτό το βιβλίο είναι μια σαφής έκκληση για προετοιμασία.

 

Σε αυτούς τους καιρούς είναι επιτακτική ανάγκη για τους Χριστιανούς να γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε σε έναν ολοκληρωτικό πνευματικό πόλεμο και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε την πνευματική μας πανοπλία.

 

Ο εχθρός έχει έρθει για να κλέψει, να σκοτώσει και να καταστρέψει, και δεν είναι ώρα για ύπνο.

 

Αυτό το βιβλίο δίνει ξεκάθαρα ζωτικής σημασίας «πληροφορίες» για τα σχέδια του Σατανά, και επίσης παρουσιάζει ξεκάθαρα τη νίκη που έχουμε στον Ιησού Χριστό.

Αρκετοί έχουν συνειδητοποιήσει, πως δεν παλεύουμε ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε ηγεμονίες, ενάντια στις δυνάμεις, ενάντια στους άρχοντες του σκότους αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική κακία σε υψηλούς τόπους.

Αυτό το βίντεο είναι από τη ραδιοφωνική εκπομπή “Nowhere To Run” του Chris White στις 21 Δεκεμβρίου 2010
http://nowheretorun.podomatic.com

Ο Ρας Ντίζνταρ είναι απλώς ένας Χριστιανός, και παρόλο που έχει «απελευθερώσει» εκατοντάδες ανθρώπους από δαιμονική κατοχή, υποστηρίζει ότι είναι μόνο μια πτυχή της πλήρους διακονίας του Ιησού.

Ωστόσο, τα τελευταία 30 χρόνια έχει γίνει ειδικός στη Διαταραχή Πολλαπλής Προσωπικότητας (MPD) ή στη Διαταραχή Διασπαστικής Ταυτότητας (DID), στη Σατανική Τελετουργική Κατάχρηση (SRA) και στον έλεγχο του νου τύπου MK-ULTRA (μερικές φορές ονομάζεται Έλεγχος Νου με βάση το Τραύμα).

Λόγω της δουλειάς του με τα θύματα και τους δράστες του «Cult Crime» ανακάλυψε ένα «υπόγειο» που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι υπάρχει.

Λέει ότι αυτοί οι “Εκλεκτοί” σχεδιάζουν κάτι που αποκαλούν “The Black Awakening” και ο Russ και η ομάδα του στο http://shatterthedarkness.net (ιστοσελίδα του υπουργείου του) επιδιώκουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να θεραπεύσουν τους εμπλεκόμενους, να σώσουν τα  θύματα

Αυτό το βίντεο είναι από τη ραδιοφωνική εκπομπή “Nowhere To Run” του Chris White στις 28 Δεκεμβρίου 2010
http://nowheretorun.podomatic.com

Ο Russell J. Dizdar, 65 ετών, πήγε σπίτι του για να είναι με τον Κύριο στις 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο θάνατός του περιβάλλεται από μυστηριώδεις συνθήκες.

Παρακολουθήστε προσεκτικά τα δυο παρακάτω βίντεο… θ’ ανακαλύψετε  τη δύναμη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ….

ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


 


Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,284


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα