(ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, αλλά ας μην κρυβόμαστε) Μωρά που έχουν εκτρωθεί και βρέθηκαν στην Ουάσινγκτον DC μπορεί να υποδηλώνουν βρεφοκτονία μετά από απόπειρες αμβλώσεων!!!

12 Ιουλίου, 2022 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Η Δρ. Kolb είπε στο Live Action News ότι “είναι πέρα ​​από φρικτό και καταστροφικό για μένα ως Νεογνολόγο να βλέπω αυτές τις εικόνες, καθώς αυτά τα μωρά είναι αντιπροσωπευτικά του ίδιου πληθυσμού ασθενών που φροντίζω εγώ. Το να βλέπεις στη συνέχεια αυτά τα πεταμένα μωρά που έχουν αποβληθεί και ακόμη και να προσπαθείς να φανταστείς ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΜΒΛΩΣΗΣ είναι εξοργιστικό και συντριπτικό πέρα ​​από λόγια”.

“Ακόμη κι αν όλα αυτά τα μωρά αποβλήθηκαν “νόμιμα”, είναι αναμφισβήτητο και ξεκάθαρο ότι ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Αυτή είναι η αμερικανική ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ “ΕΠΙΛΟΓΗ” σε πλήρη προβολή για ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ”.

 

 

Επέλεξα οι δυο πρώτες φωτογραφίες, να μην αποτυπώνουν την απόλυτη φρίκη αυτών που ακολουθούν…

Και να στείλω ένα μήνυμα σε όλους:

ΕΚΤΡΩΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΟΝΟΣ… ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…

Ακόμα κι αν δεν το δείτε έτσι, μην παίρνετε μια ψυχούλα καταφεύγοντας στην έκτρωση… υπάρχουν τρόποι προφύλαξης στις ερωτικές  συνευρέσεις…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως η αναφορά αυτών των ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ, διενεργείται στην ΟΥΑΣΙΓΝΚΤΟΝ DC;;;

Δεν σας λέει τίποτα αυτό, για το βαθύ παρακράτος του σιωνισμού;;;

Μετάφραση blümlifee

από τον Sam Dorman | 1 Απριλίου 2022

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, 4/11/22: Από την αρχική δημοσίευση αυτού του άρθρου, ήρθαν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την ανακάλυψη.

Παρακαλώ διαβάστε εδώ για ένα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων ( https://www.liveaction.org/news/justice-five-facts-discovery-aborted-babies-dc/ ) που εκτυλίχθηκαν και εδώ για τη μαρτυρία ( https://www.liveaction.org/news/five-babies-killed-dc-abortionist/ ) από πρώτο χέρι των ακτιβιστών που έκαναν την ανακάλυψη των αποβληθέντων μωρών.

Δείτε μια λίστα με άλλα άρθρα Live Action News που σχετίζονται με αυτό το θέμα στο τέλος αυτού του άρθρου.

1/4/22: Ειδικοί γιατροί είπαν στο Live Action News ότι πέντε παιδιά που έχουν αποβληθεί από μια εγκατάσταση αμβλώσεων στην Ουάσιγνκτον DC φαίνεται ότι ήταν αρκετά μεγάλα για να επιβιώσουν εκτός της μήτρας, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με πιθανές νομικές και σοβαρές παραβιάσεις της ηθικής από τις εγκαταστάσεις αμβλώσεων.

Η Δρ Robin Pierucci, ειδικός νεογνών, δήλωσε στο Live Action News: “Μπορώ να πω με σιγουριά ότι [τέσσερα από] αυτά τα μωρά πέθαναν σε μια ηλικία που ήταν βιώσιμα, πρόωρα άτομα”.

Στα σχόλιά της το πρωί της Παρασκευής, σημείωσε ότι επρόκειτο να εργαστεί σε μια ΜΕΘ όπου “θα φρόντιζε μικρά παιδιά αυτού του μεγέθους και ηλικίας”.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη, η αστυνομία του DC απέρριψε γρήγορα ( https://www.nytimes.com/2022/03/31/us/fetus-anti-abortion-home.html ) την πιθανότητα ότι τα μωρά υπέστησαν παράνομες αμβλώσεις, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω όταν ρωτήθηκε από το Live Action News.

Αν και η Ουάσινγκτον δεν απαγορεύει τις καθυστερημένες αμβλώσεις, οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα εξακολουθούν να δεσμεύονται από ομοσπονδιακούς νόμους που περιορίζουν τη μέθοδο της άμβλωσης και απαιτούν σωτήρια φροντίδα για βρέφη που γεννήθηκαν μετά από αποτυχημένες διαδικασίες.

Η σωτήρια φροντίδα είναι κάτι που ο Δρ Cesare Santangelo, ο οποίος διευθύνει την εγκατάσταση όπου ανακαλύφθηκαν τα πεταμένα μωρά, έχει ήδη πει επανειλημμένα (https://www.youtube.com/watch?v=NxOWyumLufA&t=273s ) ότι είτε δεν παρέχει είτε αποφεύγει.

Ένας ακτιβιστής υπέρ της ζωής ενημέρωσε οικειοθελώς τη μονάδα ανθρωποκτονιών του DC για τα μωρά και τα παρέδωσε στις αρχές.

Αναμένονται λεπτομέρειες, αλλά η ομάδα Progressive Anti-Abortion Uprising (PAAU), στην οποία ανήκει αυτή η ακτιβίστρια, πιστεύει ότι “οι ηλικίες κύησης καθώς και οι προφανείς τραυματισμοί τους δείχνουν δυνητικά παραβιάσεις του νόμου για τις μερικές αμβλώσεις κατά τη γέννηση ( https://www.congress.gov/108/plaws/publ105/PLAW-108publ105.pdf ) καθώς και του Νόμου περί προστασίας τψν βρεφών που γεννιούνται ζωντανά (https://www.congress.gov/bill/107th-congress/house-bill/2175 )”. Η ομάδα ανακοίνωσε επίσης ότι προσφέρθηκε κηδεία και τελετή ονοματοδοσίας για τα μωρά.

Η πρόεδρος και ιδρύτρια του Live Action, Lila Rose, είπε ως απάντηση: “Η ανακάλυψη αυτών των σορών είναι μια φρικιαστική και ανησυχητική απόδειξη της βρεφοκτονίας που μπορεί να συμβαίνει σε αυτή την κλινική στην πρωτεύουσά μας και ενδεικτική της βίας που συμβαίνει σε εγκαταστάσεις αμβλώσεων σε όλη τη χώρα”.

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ #1 “ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ”

Ίσως ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ήταν ένα αγόρι, του οποίου η ηλικία κύησης εκτιμάται ότι είναι περίπου 28-32 εβδομάδες – πολύ μέσα στο τρίτο τρίμηνο, πέρα ​​από το σημείο στο οποίο η πλειοψηφία των ειδικών συμφωνεί ότι τα μωρά σε αυτό το στάδιο της κύησης μπορούν να αισθανθούν πόνο και ξεπερνά το σημείο που πολλές πολιτείες έχουν περιορίσει τις αμβλώσεις για ιατρικούς και ηθικούς λόγους.

Για παράδειγμα, ο νόμος του Μισισιπή που παρουσιάστηκε πρόσφατα ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου περιορίζει την άμβλωση σε μόλις 15 εβδομάδες με βάση ανησυχίες σχετικά με την ανάπτυξη του εμβρύου, τον πόνο και άλλους παράγοντες.

Φωτογραφίες και βίντεο του πρώτου μωρού αποκαλύπτουν ότι παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό άθικτο, (αρτιμελές) εγείροντας ερωτηματικά για το πώς τελείωσε η ζωή του. Έχει επίσης αυτό που φαίνεται να είναι ένα πλήρως σχηματισμένο πρόσωπο, δάκτυλα, δάχτυλα των ποδιών και όλα τα κύρια χαρακτηριστικά που κανονικά είναι ορατά σε ένα νεογέννητο.

(φωτογραφία: μωρό αγοράκι #1)

Η Δρ Kathi Aultman, μια πρώην υπέρμαχος των αμβλώσεων που αργότερα έγινε υπέρ της ζωής, είπε στο Live Action News ότι [το αγοράκι] “φαίνεται ότι βρίσκεται στο 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και ότι τώρα θα έπρεπε να πήγαινε στο νηπιαγωγείο”. Η Δρ. Patti Giebink είπε ομοίως μέσω email ότι αυτό το αγοράκι “μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της κύησης… [και] σχεδόν αρτιμελές”, προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε “να πιστέψει ότι θα απέβαλλαν ένα σχεδόν τελειόμηνο μωρό εκτός και αν κάτι δεν πάει καλά με το μωρό, αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο”.

“Είναι εντελώς άθικτος, αλλά το δέρμα του είναι κάπως ζαρωμένο”, είπε ο Aultman. “Με άλλα λόγια, έχει αρχίσει να εκφυλίζεται, κάτι που θα έδειχνε ότι ήταν πιθανότατα νεκρός όταν αποβλήθηκε ή δεν ήταν καλά συντηρημένος και οι ιστοί του άρχισαν να φθείρονται μετά την έκτρωση. Φαίνεται να είναι απολύτως φυσιολογικός και πιθανότατα αποβλήθηκε με τη μέθοδο της επαγωγής, η οποία χρησιμοποιεί ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ. (!!!!!!!) Μοιάζει περίπου στο ίδιο μέγεθος με την εγγονή μου όταν γεννήθηκε”.

Δύο νεογνολόγοι – ο Δρ Kendra Kolb και ο Dr. Robin Pierucci – εξέφρασαν ομοίως το σοκ τους για την κατάσταση του σώματος αυτού του μωρού.

Η δρ. Kolb υπολόγισε την ηλικία κύησης έως και τις 32 εβδομάδες, ενώ η ιατρική πρόοδος ωθεί συνεχώς πίσω την ηλικία της βιωσιμότητας.

Στα τέλη του περασμένου έτους, ένα μωρό στην Αλαμπάμα, ο Curtis Means, γεννήθηκε στις 21 εβδομάδες (https://edition.cnn.com/2021/11/10/health/premature-baby-holds-world-record-trnd/index.html ), το οποίο έρχεται αμέσως μετά τη διακοπή των 20 εβδομάδων που απέρριψε η αμερικανική Γερουσία το 2018.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ( https://medlineplus.gov/ency/article/002398.htm ) λέει ότι στις 32 ΕΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ, ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΕΝΑΝ ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΕΝΑ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ “ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ”, ΒΛΕΦΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ “ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΔΡΑΣΤΙΚΗ” ΟΥΣΙΑ Ή ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΑ.

Η Δρ. Kolb είπε στο Live Action News ότι “είναι πέρα ​​από φρικτό και καταστροφικό για μένα ως Νεογνολόγο να βλέπω αυτές τις εικόνες, καθώς αυτά τα μωρά είναι αντιπροσωπευτικά του ίδιου πληθυσμού ασθενών που φροντίζω εγώ. Το να βλέπεις στη συνέχεια αυτά τα πεταμένα μωρά που έχουν αποβληθεί και ακόμη και να προσπαθείς να φανταστείς ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΡΙΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΜΒΛΩΣΗΣ είναι εξοργιστικό και συντριπτικό πέρα ​​από λόγια”.

“Ακόμη κι αν όλα αυτά τα μωρά αποβλήθηκαν “νόμιμα”, είναι αναμφισβήτητο και ξεκάθαρο ότι ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΕ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Αυτή είναι η αμερικανική ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ “ΕΠΙΛΟΓΗ” σε πλήρη προβολή για ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ”.

Bodies of 5 Babies Who Were Brutally Killed by Abortion Found in D.C.

 

ΤΟ “ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ #1” ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΜΒΛΩΣΗ

Πολλά από τα σώματα των μωρών εμφάνισαν βαθιές ρωγμές ή άλλες μορφές βλάβης που πιθανότατα προέκυψαν από διαδικασίες άμβλωσης που ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΠΟΝΟ πριν από το θάνατό τους.

Κανείς μπορεί να δεί ένα από τα μωρά κοριτσάκια με το δεξί της μάτι ανοιχτό, με σημαντική ζημιά στο κεφάλι και με το υπόλοιπο σώμα της σχετικά άθικτο. Πλάνα την δείχνουν κουλουριασμένη στην εμβρυϊκή θέση με ροζ-μαυρισμένο δέρμα καθώς το άψυχο, μισάνοιχτο ματάκι της κοιτάζει μακριά.

(δύο φωτογραφίες από το μωρό κοριτσάκι #1)

Σύμφωνα με την Kolb, αυτό το μωρό φαινόταν να ήταν 28-30 εβδομάδων τη στιγμή της πιθανής έκτρωσης. “Αυτό το μωρό φαίνεται να είναι κάπου μεταξύ 28-30 εβδομάδων κύησης, με ενδείξεις βαθέων τραυμάτων στον οπίσθιο λαιμό που πιθανώς ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ”, είπε η Kolb.

Η NLM σημειώνει ότι σε εκείνο το σημείο, “αναπτύσσονται όλα τα μέρη των ματιών του μωρού”, “δημιουργούνται πατημασιές και δακτυλικά αποτυπώματα” και “ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ως απόκριση σε δυνατούς θορύβους’. Και οι γιατροί έχουν αναγνωρίσει ( https://www.foxnews.com/us/planned-parenthood-tissue-procurer-abortion-clinic-testimony ) ότι ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΠΟΝΟ σε αυτό το στάδιο.

Ένας γιατρός που επιδίδεται στις εκτρώσεις, είπε προηγουμένως στο Fox News ( https://www.foxnews.com/politics/mississippi-tate-reeves-science-abortion-supreme-court ) ότι στις 23 εβδομάδες, τα μωρά αρχίζουν να αναπτύσσουν τις θαλαμοφλοιώδεις ίνες για την επεξεργασία του πόνου.

Το χρονοδιάγραμμα του πόνου που επικρατεί στις 24 εβδομάδες, ωστόσο, αμφισβητήθηκε από τον Δρ Stuart Derbyshire, ο οποίος προηγουμένως αποκαλούσε τον εμβρυϊκό πόνο “λανθασμένη ονομασία”.

Ο Derbyshire δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο στο οποίο πρότεινε τα μωρά να αισθάνονται πόνο ήδη από τις 12 εβδομάδες (https://www.liveaction.org/news/pro-abortion-researcher-preborn-pain-earlier/ ).

Επικαλούμενο μια βιβλιογραφική ανασκόπηση, το Ινστιτούτο Charlotte Lozier λέει ότι η έρευνα δείχνει (https://s27589.pcdn.co/wp-content/uploads/2020/02/Science-of-Fetal-Pain-Fact-Sheet-Spring2020.pdf ) ότι “οι νευρικές συνδέσεις από την περιφέρεια στον εγκέφαλο ολοκληρώνονται λειτουργικά μετά από 18 εβδομάδες”.

Είναι δύσκολο να πει κανείς πώς τελικά πέθανε αυτό το κοριτσάκι, αλλά η Aultman σημείωσε ότι αν ζούσε στην αρχή της διαδικασίας, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΜΒΛΩΣΗ κατά τη γέννηση κατά την οποία το μωρό γεννιέται εν μέρει πριν ο γιατρός ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΤΟ “ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ # 2” ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΜΙΑ “ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”

Δεν ήταν όλα τα άλλα μωρά άθικτα. Στην πραγματικότητα, πολλά μωρά πρώτου τριμήνου ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ με το σώμα και τα εσωτερικά τους όργανα ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ σε κομμάτια.

Ένα από τα νεογέννητα κοριτσάκια βρέθηκε επίσης σε κομμάτια. Πλάνα δείχνουν το αποκολλημένο χέρι της μαζί με τα πόδια της κολλημένα στον κορμό της. Η σάρκα φαίνεται σκοτεινή λόγω της εμφανούς σήψης και το κεφάλι της φαινόταν να είναι πεπλατυσμένο.

(φωτογραφία από το διαμελισμένο σωματάκι του μικρού κοριτσιού)

Η Kolb είπε στο Live Action News ότι αυτό το κοριτσάκι φαινόταν να έχει υποστεί μια έκτρωση διαστολής και εκκένωσης (D&E), η οποία συνήθως ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΡΟΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΥΝΘΛΙΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ με ιατρικό όργανο.

“Αν και είναι δύσκολο να πούμε με ακρίβεια, αυτό το μωρό μπορεί να ήταν κάπου μεταξύ 26-28 εβδομάδων κύησης τη στιγμή που έγινε μια άμβλωση διαστολής και εκκένωσης (ή dilation and evacuation “D&E”) για να τερματιστεί η ζωή του”, είπε η Kolb.

“Φέρει αποδείξεις τόσο για τον τεμαχισμό του άνω άκρου της, τον αποκεφαλισμό και τον εκσπλαχνισμό οργάνων της ως αποτέλεσμα αυτής της αφάνταστα βίαιης διαδικασίας”.

Μια σειρά από άλλα μωρά βρέθηκαν με όργανα όπως τα έντερα και τους πνεύμονές τους εκτεθειμένα, καθώς και πτώματα που προφανώς παραμορφώθηκαν ή τεμαχίστηκαν σε εκτρώσεις.

ΤΟ [ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ] “ΜΩΡΑΚΙ Χ” ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ

Εκτός από το D&E, οι εκτρώσεις μπορεί να προκαλέσουν τοκετό μετά την ένεση στο μωρό με εμβρυοκτόνο όπως η διγοξίνη. Αν και δεν είναι σαφές ποιους (αν υπάρχουν) χημικούς παράγοντες μπορεί να έχουν λάβει αυτά τα μωρά, ένα από αυτά εμφανίζει σημάδια επαγωγής και πιθανής ζωής έξω από τη μήτρα.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο δείχνουν αυτό που θεωρείται ένα καλά ανεπτυγμένο μωρό στην εμβρυϊκή θέση και κλεισμένο στον αμνιακό σάκο του. Οι θεατές μπορούν επίσης να δουν ένα πόδι που είναι ακόμα ροζ και ένα χέρι με φλέβες που προφανώς έγινε έντονα μπλε λόγω έλλειψης οξυγόνου.

 

(2 φωτογραφίες από μωράκι μέσα στον αμνιακό σάκο)

Ενώ το φύλο είναι άγνωστο, το μωρό μπορεί να διακριθεί μέσα στον αμνιακό σάκο του/της (“en caul”) – εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους ο γιατρός μπορεί να τερμάτισε τη ζωή του/της.

Ο Δρ Santangelo είπε στο Live Action το 2013 (δείτε το βίντεο παρακάτω) ότι κόβει τον ομφάλιο λώρο ενός μωρού και ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ. Σε εκείνο το σημείο, οι γιατροί θα μπορούσαν πιθανώς να παρακάμψουν τον νόμο για τις μερικές αμβλώσεις γέννησης σκοτώνοντας το μωρό προτού φύγει από τη μητέρα.

Σε συνέντευξή του στο Live Action News, η Aultman αμφέβαλλε αν αυτό το είδος της διαδικασίας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε ένα μωρό. Πρόσθεσε ότι μια άμβλωση θα έπρεπε να περιλαμβάνει μια ένεση εμβρυοκτονίας.

“Δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί το φύλο σε αυτή την άποψη”, είπε. “Είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την ηλικία κύησης, αλλά αυτό το μωρό είναι πιθανότατα στο τέλος του 2ου ή στις αρχές του 3ου τριμήνου. Θα είχε χρησιμοποιηθεί μέθοδος επαγωγής για την άμβλωση. Εκτός κι αν σε αυτό το μωρό έγινε ένεση με ένα φάρμακο σχεδιασμένο να σκοτώνει πριν από την έκτρωση, μπορεί κάλλιστα να έχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Χωρίς τη ρήξη του αμνιακού σάκου, δεν θα ήταν δυνατό να κοπεί ο λώρος για να προκληθεί θάνατος του εμβρύου πριν από την έκτρωση”.

ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ

Οι επαγωγικές αμβλώσεις συχνά επιτρέπουν στα προγεννημένα παιδιά να παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ανέπαφα. Πριν από την εκκένωση του μωρού, οι εκτρώσεις προσπαθούν να εξασφαλίσουν “εμβρυϊκό θάνατο”, όπως το λένε ορισμένοι, σταματώντας την καρδιά τους με διγοξίνη ή χρησιμοποιώντας άλλο εμβρυοκτόνο.

Αντίθετα, οι διαδικασίες διαστολής και εκκένωσης (D&E) συνεπάγονται κυριολεκτικά σχίσιμο του προγέννητου παιδιού – εξαγωγή των άκρων του/της και σύνθλιψη του κρανίου του παιδιού μέχρι να διαρρεύσει εγκεφαλική ύλη από το κεφάλι του μωρού. (………………………)

Η Live Action ανακοίνωσε ότι τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στην Κλινική Ουάσιγκτον Surgi στην Ουάσιγκτον, μια εγκατάσταση που λειτουργεί από τον Δρ. Cesare Santangelo, έναν μαιευτήρα-γυναικολόγο τον οποίο η Live Action κατέγραψε προηγουμένως ότι θα άφηνε ένα παιδί που είχε αποβληθεί να πεθάνει εάν αυτό το παιδί επιζούσε έξω από το σώμα της μηΤΕΡΑΣ του.

Inhuman: Undercover in America’s Late-Term Abortion Industry – Washington, D.C.

 

“Θα κάναμε πράγματα – θα κάναμε – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ”, (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) είπε σε μυστικό ρεπόρτερ το 2013.

“Ας πούμε. Δεν θα κάναμε – δεν θα διασωληνώναμε, ας πούμε. Εντάξει; Ναι, δεν θα κάναμε κάτι παραπάνω – ξέρετε … Θα ήταν, ξέρετε, ε – ένα άτομο που θα ήταν – ένα τερματικό άτομο στο νοσοκομείο, ας πούμε – που είχε καρκίνο. Ξέρετε… ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.”

Ομοίως είπε σε έναν ερευνητή ότι “στην εγκυμοσύνη σου, είναι πολύ νωρίς για να επιβιώσεις, συνήθως. Θα λήξει λίγο μετά τη γέννηση”. Η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη προσδιορίστηκε από τον ίδιο ότι ήταν “24-25 εβδομάδες μαζί”.

Ένας πρώην αξιωματούχος της Planned Parenthood αναγνώρισε επίσης ότι η θυγατρική τους ΕΙΔΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΗ. Αυτό έγινε ως μέρος της ένορκης κατάθεσης στην πολιτική δίκη του David Daleiden με τον πάροχο άμβλωσης.

Μια άλλη κατάθεση έδειξε την Perrin Larton, την υπεύθυνη προμηθειών της Advanced Biosciences Resources, να θυμάται ότι είδε μια ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΡΤΙΜΕΛΗ ΕΜΒΡΥΑ.

Η Δρ. Deborah Nucatola, στέλεχος της Planned Parenthood που εμφανιζόταν εμφανώς στα βίντεο του Daleiden, είπε στους δικηγόρους ότι είχε δει μη βιώσιμα μωρά ή εκείνα που “δεν είναι ικανά να επιβιώσουν” να φεύγουν από τη μήτρα.

Η έρευνα εμβρυϊκού ιστού έχει τεθεί υπό ειδική εξέταση, δεδομένου ότι ορισμένοι ισχυρίζονται ότι δίνει κίνητρα για την εμπορευματοποίηση τμημάτων του σώματος του μωρού.

Οι Ρεπουμπλικάνοι του Κογκρέσου περιμένουν ακόμη απαντήσεις από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχετικά με τις δηλώσεις του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ σχετικά με τη δική του έρευνα.

Αν και το πανεπιστήμιο αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε ιατρικές διαδικασίες, η αίτησή του για ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σημείωσε την ικανότητά του να μεγιστοποιεί τον ισχαιμικό χρόνο, ο οποίος αναφέρεται στο χρόνο μετά την αποκοπή της ροής του αίματος από ένα μέρος του σώματος.

Πολλοί γιατροί είπαν στο Fox News ότι αυτές οι δηλώσεις υποδεικνύουν την πιθανότητα ότι τα όργανα είτε εξήχθησαν από ζωντανά μωρά είτε από αυτά που πέθαναν πρόσφατα.

Η Planned Parenthood έχει επανειλημμένα αρνηθεί ότι έκανε λάθος, όπως και το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.

Διαβάστε περισσότερα για αυτήν την αναπτυσσόμενη ιστορία στα σχετικά άρθρα παρακάτω:

Patient of D.C. abortionist leaves shocking Google Review asking if her baby survived abortion

Expert analysis: At least one of the DC babies shows signs of possible partial-birth abortion

Pro-life group says bodies of five aborted babies in DC obtained from medical waste truck driver

Curtis Bay Energy accused of burning aborted babies’ bodies for electricity

Members of Congress demand investigation into deaths of babies obtained outside D.C. abortion facility

Lawmakers ask Department of Justice to investigate deaths of aborted babies found in DC

DC Mayor: DOJ should investigate woman who exposed potential infanticide, not the infanticide itself

‘Justice for the Five’: Key facts about the discovery of the aborted babies in DC

Senator Ted Cruz demands D.C. mayor refrain from incinerating bodies of five aborted babies

HHS Secretary Becerra ignores question about five aborted babies found in D.C.

Priest who held funeral for aborted children found in D.C. speaks: ‘Make sure this evil comes to an end’

Bishop Strickland: DC babies reveal ‘atrocity that goes beyond crimes committed in Ukraine’

‘Justice for the Five’: After more than 40 days, Metro PD has taken no action on aborted children

Senator Ted Cruz joins pro-life groups to announce private autopsy on five aborted babies found in D.C.

Editor’s Note 4/7/22: This article has been updated since original publication and will continue to be updated.

 

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 803


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα